Dodaj do ulubionych

Jak zwykle - nie doceniono strategii Al Qeady!

07.07.05, 12:14
Smierc 90 osob w Aldgate Stn, i smierc innych w blastach w roznych punktach
metra londynskiego zawdzieczyc mozemy tylko i wylacznie obnizeniu czujnosci
przez brytyjska policje, armie i scotland yard, ktore to hurtowo zostaly
rzucone do Szkocji aby kontrolowac sytuacje z paroma bogu ducha winnymi
protestantami na summicie G8.
Al Qeada to oczywiscie szybko i sprawnie przewidziala i wykorzystala.
Ciekawe jak to sie odbije na przyszlej olimpiadzie w Londynie.
Obserwuj wątek
    • wojcd Re: Jak zwykle - nie doceniono strategii Al Qeady 07.07.05, 12:18
      abe_ltd napisała:
      > Al Qeada to oczywiscie szybko i sprawnie przewidziala i wykorzystala.
      > Ciekawe jak to sie odbije na przyszlej olimpiadzie w Londynie.
      ----------------------------------------
      Skąd wiesz, że to "Al Qeada"?
      • samsone Re: Jak zwykle - nie doceniono strategii Al Qeady 07.07.05, 18:51
        Od kiedy nazi-islamisci jakos stratergie maja, to zburzenie Warszawy przez
        Hitlera tez stratergia mozna bylo by nazwac.
      • czesny Re: Jak zwykle - nie doceniono strategii Al Qeady 07.07.05, 18:56
        wojcd napisał:

> abe_ltd napisała:
        > > Al Qeada to oczywiscie szybko i sprawnie przewidziala i wykorzystala.
        > > Ciekawe jak to sie odbije na przyszlej olimpiadzie w Londynie.
        > ----------------------------------------
        > Skąd wiesz, że to "Al Qeada"?
        >

a sugerujesz, ze moze IRA?
        • wojcd Re: Jak zwykle - nie doceniono strategii Al Qeady 07.07.05, 19:11
          czesny napisał:
          > a sugerujesz, ze moze IRA?
          ---------------------------------
          Nie wiem. Wolałbym jednak nie strzelać na wiwat.

Czy wiadomo kto ostatecznie stał za akcją "wąglik"?
          • samsone Re: Jak zwykle - nie doceniono strategii Al Qeady 07.07.05, 20:42
            Juz nie Mosasad tylko iRa, cos ci arabski gl---ku argumentow brakuje.
    • krystian71 Re: Jak zwykle - nie doceniono strategii Al Qeady 07.07.05, 18:58

• kropekuk Abe, abe. GDZIE ty masz 90 trupow ? To 90 ofiar... 07.07.05, 18:59

• kropekuk Ofiar smiertelnych +33 z metra, oraz moze z 10 07.07.05, 19:02
        z autobusu, ale w takim stanie, ze - poki co - kawalkow do kupy w cale ciala
        nie mozna poskladac, moze trzeba bedzie czekac na badania DNA.
        Smiertelne ofiary juz sa pod policyjnym telefonem:
        Scotland Yard casualty hotline: 0870 1566344
        Kto nie wierzy w te liczbe, niech sam sprawdzi :))))))))))
        • i-love-2-bike Re: Ofiar smiertelnych +33 z metra, oraz moze z 1 07.07.05, 19:18
          kropekuk napisał:

> z autobusu, ale w takim stanie, ze - poki co - kawalkow do kupy w cale ciala
          > nie mozna poskladac, moze trzeba bedzie czekac na badania DNA.
          > Smiertelne ofiary juz sa pod policyjnym telefonem:
          > Scotland Yard casualty hotline: 0870 1566344
          > Kto nie wierzy w te liczbe, niech sam sprawdzi :))))))))))
          >

ty chora wariatko z czego ty sie cieszysz i komu rozdajesz te swoje chore
          :)))))? pokrecie z kutna.
          • kropekuk Kretynko bez angielskiego: NIE MA 90 trupow 07.07.05, 19:19
            I z tego sie ciesze, bo to bilans przecietnego POLSKIEGO weekendu na drogach ;)
            • i-love-2-bike Re: Kretynko bez angielskiego: NIE MA 90 trupow 07.07.05, 19:31
              kropekuk napisał:

> I z tego sie ciesze, bo to bilans przecietnego POLSKIEGO weekendu na drogach ;)
              >
              kretynko idz do lekarza bo pieprzysz od rzeczy od rana.
              • krystian71 Re: Kretynko bez angielskiego: NIE MA 90 trupow 07.07.05, 19:44
                super odpowiedz, ta chora rasistowska swolocz cieszy sie z bilansu ofiar
                polskiego weekendu
                • i-love-2-bike Re: Kretynko bez angielskiego: NIE MA 90 trupow 07.07.05, 19:46
                  krystian71 napisała:

> super odpowiedz, ta chora rasistowska swolocz cieszy sie z bilansu ofiar
                  > polskiego weekendu

jak mowie,to scierwo i padlina w najgorszym wydaniu,dobrze,ze cos tak chorego
                  opuscilo juz polske dawno,niech anglia sie cieszy,ze takich chorow idiotow ma w
                  swoich szeregach,nie nasz problem.
                  • kropekuk I co, muslimskie pomiotla - strach wam o dupy? 07.07.05, 20:00

• krystian71 Re: Kretynko bez angielskiego: NIE MA 90 trupow 07.07.05, 20:17
                    niby nie nasz, ale ja lubie Angoli za ich humor i wytrwalosc i zimna krew, mam
                    tam kupe rodziny i znajomych, mimo wszystko , mimo Sikorskiego nawet :)) nie
                    zasluzyla anglia na taka wykorzeniona swolocz.
                    • i-love-2-bike Re: Kretynko bez angielskiego: NIE MA 90 trupow 07.07.05, 20:25
                      krystian71 napisała:

> niby nie nasz, ale ja lubie Angoli za ich humor i wytrwalosc i zimna krew, mam
                      > tam kupe rodziny i znajomych, mimo wszystko , mimo Sikorskiego nawet :)) nie
                      > zasluzyla anglia na taka wykorzeniona swolocz.

krystian,gdzie ty ugrzazlez z tymi glupolami humanistami tutaj,brr ale smierdzi
                      na ty watku jakimis kroplami walerianowymi i dziadkami z laskami pukajacymi
                      ostro w podloge:))))
                      • krystian71 Re: Kretynko bez angielskiego: NIE MA 90 trupow 07.07.05, 20:47
                        watek ABE ci sie nie podoba:))
                        Spoko, Rachelciu, dzisiaj wszyscy z lekka podminowani lataja.A szczegolnie ci,
                        ktorzy udaja, ze prawdziwych zrodel miedzynarodowego terroryzmu nie znaja.
                        I o naukach JP II sobie przypominaja, gdy o poszanowanie tylko dla
                        judaistycznej wiary chodzi.
                        • manny_ramirez mowiac o papiezach 07.07.05, 20:48
                          przeczytalbym co obecny o dzisiejszych atakach mial do powiedzenia
                          • krystian71 Re: mowiac o papiezach 07.07.05, 21:08
                            TY chcesz sobie ze mna pogawedke uciac??????????
                            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=26141013&a=26161202
                            • manny_ramirez wybacz krystian i to szczerze 07.07.05, 23:37
                              ale Ty tyle razy wobec mnie sobie pozwalales ze nie moglem sie powstrzymac;)
                              • wojcd co Ty na to Manny 07.07.05, 23:41
                                Swiadkowie mowia o braku obcych akcentow:)))))))

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=26172365
                                • antek_cukierman Wojtusiu d. 07.07.05, 23:44
                                  Potępiasz atak islamskich bandytów na Londyn?

Tak szczerze, w głębi twej "chrześcijańskiej" duszyczki, i po studiach katechiz-
                                  mu, którymi się chełpisz.

• manny_ramirez absolutnie nie ma sie z czego cieszyc 08.07.05, 00:36
                                  jesli to rzeczywiscie "swoi" muzulmanie to jest to tragedia jeszcze wieksza.
                                  Oznacza bowiem ze imigrantow muzulmanskich chcyba jednak nie da sie zintegrowac
                                  w europejska kulture. A to znowuz by oznaczalo ze Huntington mial racje z wojna
                                  cywilizacji. Stawiloby to Europe przez wyborem nie do pozadroszczenia. Albo
                                  appeasement i perspektywa euroArabii--islamizacji europejski kultury, albo
                                  przyjecie konfliktu. jednak teraz w sytuacji kiedy macie juz tak ogromna
                                  imigracje proba wymuszenia asymilacji mzoe sie skonczycy albo "intifadyzacja"
                                  Europy albo obozami koncentracyjnymi i masowa deportacja. w kazdym przypadku
                                  wybor oznacza koniec cywilizacji europejskiej jaka znamy a zwyciestwo tych
                                  emocji najnizyszych. Zwyciestwo totalitaryzmu zycia publicznego.

Trzeba bylo o tym myslec 10-15 lat temu a nie bawic sie w Monachium. jednak
                                  historia lubi sie powtarzac a europejczycy widac nie za bardzo lubia sie z niej
                                  uczyc.

Smutno mi bo ja sam do smierci raczej pozostane takim Polakiem-Europejczykiem-
                                  Amerykaninem. I zal patrzec jak cywilizacja ktora mnie uksztaltowala idzie na
                                  psy.
                              • wojcd Manny czy potępiasz Al Kaidę za 07.07.05, 23:54
                                użycie wąglika?
                                • manny_ramirez Re: Manny czy potępiasz Al Kaidę za 08.07.05, 00:30
                                  Wojtek, nie jestem pewien kto uzyl wtedy waglika, ale tak, potepiam tych co go
                                  uzyli
                              • krystian71 Re: wybacz krystian i to szczerze 08.07.05, 15:14
                                nie zamierzam.
                                Najgorsze slowo jakie ode mnie uslyszales, to byl becik.
                                Zmieniam zdanie.Takie zawistne i msciwe indywiduum jak ty na ten sympatyczny
                                epitet nie zasluguje.
                                czyli jeszcze raz spadaj, i baw sie ze swoimi
                                • manny_ramirez Re: wybacz krystian i to szczerze 08.07.05, 15:17
                                  o klamcy juz zapomniales? i te kilka osobistych watkow ktore tak poetycko
                                  napisales? Czyz znowu mamy do czynienia z widzeniem zdzbla w oku blizniego a
                                  nie deski w swoim?
                        • i-love-2-bike Re: Kretynko bez angielskiego: NIE MA 90 trupow 07.07.05, 20:51
                          krystian71 napisała:

> watek ABE ci sie nie podoba:))
                          > Spoko, Rachelciu, dzisiaj wszyscy z lekka podminowani lataja.A szczegolnie ci,
                          > ktorzy udaja, ze prawdziwych zrodel miedzynarodowego terroryzmu nie znaja.
                          > I o naukach JP II sobie przypominaja, gdy o poszanowanie tylko dla
                          > judaistycznej wiary chodzi.

watek abe mi sie podoba tylko troche tu smierdzi niedomytym kiblem miejskim a to
                          mi sie nie podoba. tak te oszolomy jak wiadomo placza nad kazdym zyciem
                          utraconym,oops nie mylic zyciem podludzi jak rowniez z braku laku bawia sie w
                          naszych tatusiow i kaza skakac pod dyktando.komus w glowach szumi tango,ale na
                          to chyba tylko wariatkowo pomaga.
      • manny_ramirez roznica miedzy angielskim waszym a kolonialnym 07.07.05, 19:03
        u was casualties = zabici i ranni, w koloniach casualties= zabici, a pierwsze
        sprawozdania mowily o 90 casualties.
        • kropekuk ZAWSZE mowilem ze w USA to nie jest angielski;) 07.07.05, 19:04

• krystian71 be careful ABE 07.07.05, 19:04
      napisalem to samo okolo poludnia.
      Bo mi tez sie tak skojarzylo.
      Ze w zwiazku ze szczytem G8, jakims tam procesem immama , czy nawet zwyciestwem
      w staraniach o Olimpiade, a zwlaszcze w sytuacji , gdy to sie wszystko zbieglo
      mozna sie bylo spodziewac jakiegos zagrozenia w stolicy, i ze security dalo
      plame ogalacajac Londyn ze wszystkich sluzb.
      W odpowiedzi zostalem nazwany POLSKA SWINIA , ktora sie z tego cieszy przez
      kropekuka , a admin wycial ,( nie zgadniesz ) MOJ post.POLSKA SWINIA zostala.
      • manny_ramirez Re: be careful ABE 07.07.05, 19:06
        no sluchaj, a jak Cie mial nazwac , zydowska swinia? albo arabska?
      • kropekuk nIE, TO JA NAPISALEM, ZE PRZEZ ZADYMY LEWACTWA 07.07.05, 19:09
        (w tym nielegalna demonstracje dzisiaj) sily bezpieczenstwa z Londynu i pln.
        Anglii przerzucono do Szkocji. A Islamski Dupoliz vel SWINIA NIE Z BAHAMOW
        zarzucil mi atakowanie owych lewakow na zoldzie saudyjskim.
        • marianna.rokita "doceniac" Al Quede? Tych szmaciarzy ? 07.07.05, 19:22
          Doceniac? - dobre sobie.Ich doceniac?
          Czlonkowie Al Quedy to szmaty, wywloki,sku..syny,zabojcy,polglowki,ktore po
          smierci dostana od Allaha kupe smalcu swinskiego, a nie huryse.
          • krystian71 Re: "doceniac" Al Quede? Tych szmaciarzy ? 07.07.05, 19:30
            a dlaczego ich lekcewazyc?
            Tylko dlatego , ze zginelo 20-tu jadacych do pracy Brytyjczykow , a nie np.20-
            cia telawiwskich prostytutek?
            • i-love-2-bike Re: "doceniac" Al Quede? Tych szmaciarzy ? 07.07.05, 19:32
              krystian71 napisała:

> a dlaczego ich lekcewazyc?
              > Tylko dlatego , ze zginelo 20-tu jadacych do pracy Brytyjczykow , a nie np.20-
              > cia telawiwskich prostytutek?

a tak przy okazji ciekawe ilu ludzi zginelo dzisiaj w iraku,czy afganistanie,bo
              oczywiscie o tych sie juz zupelnie nie mowi,ani nie pamieta.
              • marianna.rokita Re: "doceniac" Al Quede? Tych szmaciarzy ? 07.07.05, 19:34
                Krystianku, a czy ja napisalam olewac gdziekolwiek ?
                • i-love-2-bike Re: "doceniac" Al Quede? Tych szmaciarzy ? 07.07.05, 19:37
                  marianna.rokita napisała:

> Krystianku, a czy ja napisalam olewac gdziekolwiek ?

manka,chyba nudzi ci sie na FA,ze tu przylazisz,ale ty lepiej te stringi
                  reklamuj lub caluski rozdawaj,bo ten jihad w twoim wydaniu to wyglada raczej
                  zalosnie.ty i gabryska powinnyscie razem plasac po plazy,chociaz chlopy mialyby
                  jakas ucieche z was dziewczynki.
                • krystian71 Re: "doceniac" Al Quede? Tych szmaciarzy ? 07.07.05, 19:59
                  kto lekcewazy, nie docenia , czy tam olewa zbrodniaza umniejsza tez wartosc
                  ofiar.
        • krystian71 Re: nIE, TO JA NAPISALEM, ZE PRZEZ ZADYMY LEWACTW 07.07.05, 19:36
          wlasnie, kretynie- przez zadymy lewactwa.
          Szkoda, ze nie przez pozar na Baker Str i kota na drzewie , ktory zaabsorbowal
          cala londynska straz pozarna.
          Edynburg jest w Szkocji, a stolica potrzebuje wlasnej ochrony.
          Twoje glupie gadanie bardziej wszelkiej masci terrorystom sluzy niz najglupszy
          samobojca meczennik.Powinni cie profilaktycznie zamykac przed kazdym szczytem i
          wypuszczac tydzien po.
          • i-love-2-bike Re: nIE, TO JA NAPISALEM, ZE PRZEZ ZADYMY LEWACTW 07.07.05, 19:38
            krystian71 napisała:

> wlasnie, kretynie- przez zadymy lewactwa.
            > Szkoda, ze nie przez pozar na Baker Str i kota na drzewie , ktory zaabsorbowal
            > cala londynska straz pozarna.
            > Edynburg jest w Szkocji, a stolica potrzebuje wlasnej ochrony.
            > Twoje glupie gadanie bardziej wszelkiej masci terrorystom sluzy niz najglupszy
            > samobojca meczennik.Powinni cie profilaktycznie zamykac przed kazdym szczytem i
            >
            > wypuszczac tydzien po.

moze na reszcie ten glupi blair straci popularnosc,bo jak widac niewiele
            robi,aby czemus zapobiec, juz nie mowie,ze nawet nie przerwali konferencji na
            temat afryki,zeby choc moralnie wesprzec ofiary. wstyd angole,wstyd.
            • krystian71 Re: nIE, TO JA NAPISALEM, ZE PRZEZ ZADYMY LEWACTW 07.07.05, 20:04
              Blair nie ruszyl dupy z edynburga , jak za przeproszeniem Glemp z argentyny, a
              ja mialem krzyz panski z rozhisteryzowana wlasna ksiegowa, ktorej dwaj 18-to
              letni blizniacy do pracy na wakacje do Londynu pojechali.i tez o 9 -tej rano do
              roboty metrem ruszaja.Uff, dopiero przed godzina udalo sie z chlopakami
              skontaktowac.
              • kropekuk Blair ruszyl tylek ze Szkocji ok. 12.00 - ZNOW 07.07.05, 20:08
                LZESZ, SWINIO???
                • krystian71 he,he ciekawe, ze o 14 widzialem go na BBC 07.07.05, 20:26
                  jak z chirackiem i Bushem w tle wyglaszal przemowienie.
                  Bylo napisane ALIVE.
                  • kropekuk Wiesz ILE leci smiglowiec, SWINIO??? 07.07.05, 20:29

• krystian71 jasne,ze wiem szczurze 07.07.05, 20:40
                      alechocby z predkoscia ponadswietlna lecial i z zachodu na wschod, to na 12 -ta
                      nie doleci jesli jeszcze 0 14-tej jest na lotnisku.
                      wiesniaku
    • i-love-2-bike Re: Widzisz, czerepucho, 07.07.05, 19:56
      antek_cukierman napisał:

> ona choć i w stringach to może się pokazać. Ty zaś tylko w nocnej koszulinie i
      > przy zgaszonej świecy. Choć i tak każdy będzie wolał chrapać, niż oglądać
      > twoją "nuuudną" muskulaturę.
      >
      > A! pisze się "nareszcie".

antos nie slin sie bo to nie zdrowe w twoim wieku,jak ci juz mowilam koles nie
      miej sprosnych mysli jak nie mozesz sobie ulzyc pajacu. dobrze,ze ja nie musze
      sobie ciebie w rosole wyobrazic,bo chyba bym ataku serca dostala w koszuli czy
      bez.K pisze sie jak KRETYN a P jak PAJAC.
      • antek_cukierman Ropuszko nasza światowa - 07.07.05, 20:05
        pisze się "niezdrowe".
        Próby ironii daruj sobie. Są żałosne, jak twoja tusza. Mózgowa, głównie.

Czy uzgodniłaś już z szefem miejscowej, proarabskiej mafii, niejakim
        wojtusiem.de i innymi tuzami współczesnej myśli, stanowisko odnośnie ataku
        islamskich bandytów na Londyn?
    • krystian71 Re: Widzisz, czerepucho, 07.07.05, 20:13
      to ustaw sie w kolejce do nastepnego rekordu, tylko zaopatrz sie w plywaczki,
      zebys sie nie utopil i by to forum genialnego uczestnika nie stracilo.
    • czarny.rycerz I jak zwykle - nie doceniono strategii Al Qeady 07.07.05, 20:14
    • czarny.rycerz I jak zwykle nie doceniono miotły Baby Jagi 07.07.05, 20:17
      Baba Jaga od setek lat grozi naszym dzieciom. Zaatakowała własnie miotłą w czasie wiosennych porzadków, dlatego nikt nie zwrócił uwagi na miotłe.
      • samsone Re: I jak zwykle nie doceniono miotły Baby Jagi 07.07.05, 20:42
        albo na wielblada.....
    • i-love-2-bike Re: Krótko i węzłowato. 07.07.05, 20:23
      antos sucks cuz he is an old fart,chyba antosiu sie nie pomylilam TA RAZA.a ty
      zadzwon po serwisy,bo jak widac frustracja ci mozg maci.
    • krystian71 czy za malo ludzi, idioto ci powiedzialo,ze z toba 07.07.05, 21:13
      nie rozmawia?
      Co sie wpierd...jak nie na twoj post odpowiadam , bez ladu i bez skladu?
    • krystian71 Re: Co do wpier... poucz swą divę, tę od roweru. 07.07.05, 21:35
      antek_cukierman napisał:

> Nie odpowiadasz mi ty i wojtuś

no sam widzisz, wiec po co skamlesz jak kundel u mojego progu? Za wysokiete
      progi. nt
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka