alkud 08.09.05, 11:02 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
meerkat1 "NYT": Arafat zmarł na udar mózgu 08.09.05, 11:04 Niemozliwe! CZEGO???! A jego kuzyn zatrul sie wczoraj w Gazie olowiem. Odpowiedz Link Zgłoś
amhu Re: "NYT": Arafat zmarł na udar mózgu 08.09.05, 11:07 Jaki narod taki i przywodca. Odpowiedz Link Zgłoś
meerkat1 Re: "NYT": Arafat zmarł na udar mózgu 08.09.05, 11:17 Palestynczycy zawsze usprawiedliwiali terrrozym mowiac, ze probuja "wybic sie na niepodleglosc". Zgodnie z zapewniniem, skoro tylko oddano im Gaze, zaczeli sie wybijac. ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
trzezwy1 Re: "NYT": Arafat zmarł na udar mózgu 08.09.05, 11:31 NIE WAZNE NA CO ZMARL, WAZNE ZE GO NIE MA. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: "NYT": Arafat zmarł na udar mózgu 08.09.05, 11:19 Wszystko jedno, na co zmarł. Ale miło jeszcze raz przeczytać dobrą wiadomość wyrażoną w dwóch pierwszych słowach cytatu z NYT. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: "NYT": Arafat zmarł na udar mózgu 08.09.05, 11:38 Jeden z izraelskich ekspertów do spraw AIDS uważa, że mało prawdopodobne, by chorobę Arafata - utrzymujące się przez dwa tygodnie silna biegunka, wymioty, uszkodzenie systemu trawiennego i kwrioobiegu - wywołał wirus HIV. Inny izraelski lekarz, który czytał poufny raport stwierdził, że opierając się na opisanych symptomach, praktycznie nie ma wątpliwości, że jest to klasyczny przypadek otrucia. www.rmf.fm/fakty/index.html?id=86652&loc=1 Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 aha 08.09.05, 11:39 --Bezpośrednią przyczyną śmierci był rozległy wylew krwi do mózgu. Dokument nie wskazuje jednak jednoznacznie przyczyn; opisuje raczej szereg symptomów chorobowych, które ostatecznie doprowadziły do zgonu. Sęk w tym, że mogą one wskazywać na różne przyczyny: od infekcji, przez AIDS do otrucia. www.rmf.fm/fakty/index.html?id=86652&loc=1 ------------------------------------------------- aby dojsc do źródła,trzeba iść pod prąd JPII-"Tryptyk Rzymski" Odpowiedz Link Zgłoś
meerkat1 Re: "NYT": Arafat zmarł na udar mózgu 08.09.05, 13:23 krystian71 08.09.05, 11:38 + odpowiedz Jeden z izraelskich ekspertów do spraw AIDS uważa, że mało prawdopodobne, by chorobę Arafata - utrzymujące się przez dwa tygodnie silna biegunka, wymioty, uszkodzenie systemu trawiennego i kwrioobiegu - wywołał wirus HIV. Inny izraelski lekarz, który czytał poufny raport stwierdził, że opierając się na opisanych symptomach, praktycznie nie ma wątpliwości, że jest to klasyczny przypadek otrucia. Moze zatrul sie wlasnym jadem? Bo jego kuzyn, gen. Arafat( byly szef bezpieki PA) to na pewno olowiem.:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 spytaj dany, ona trzymala reke na pulsie Arafata 08.09.05, 13:43 juz w momencie gdy zaczal rzezic, albo bezposrednio Mosadu,chlopakiwiedza co jest na rzeczy, gdy ku uciesze calego swiata , choc w innym przypadku, zapierd* przez granice z odtrutka .Pamietasz,jak bylo wesolo!!!Mozna to sobie ladnie wyobrazic, przekrzywione krawaty, przepocone garniturki i noga na gazie...bo w przeciwnym razie ...A caly swiat trzymal sie za brzuchy. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: spytaj dany, ona trzymala reke na pulsie Araf 08.09.05, 15:08 lubie krystianek, jak robisz dobrowolnie z siebie balwana. mossad jest znany jako jeden z najlepszych na swiecie wywiadow. nu, to twoj opis garniturkow i krawatow nie osmiesza mossadu ale ciebie. ty to krystianku, jednak duren i antysemita i jako czlowiek klasy nie masz zadnej.... Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: spytaj dany, ona trzymala reke na pulsie Araf 08.09.05, 19:20 he,he je klasy nie mam, he,he. Na temat tej i innych wpadek Mossadu mozna by ksiazke napisac. He,he podpytaj ABE,jak to bylo w nowej Zelandii :)))) To musialo tak Danus wygladac, niedowarzency dostali ultimatum i bardzo malo czasu,he,he Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: spytaj dany, ona trzymala reke na pulsie Araf 08.09.05, 23:39 nu, widzisz, jak sie obnazasz? zawsze zdarzaja sie wpadki. tylko ze ty widzisz tylko wpadki mossadu, a za nic na swiecie nie powiesz slowka o entebbe, eichmannie, planah mirage, cherbourg, radarze w egipcie i setek, setek innych majstersztykow mossadu. rozumiem, ze i antysemityzm i zazdrosc cie zjadaja, ale to juz twoj problem, nie moj... Odpowiedz Link Zgłoś
z_ameryki Re: spytaj dany, ona trzymala reke na pulsie Araf 11.09.05, 14:28 Przyznac trzeba , ze sa bardzo skuteczni i aby osiagnac cel nie przebieraja w srodkach.Bardzo podobala mi sie akcja (nie tylko mnie) kiedy to jednemu z grupy hamasu przeslano komorke nafaszerowana materialami wybuchowymi.... Odpowiedz Link Zgłoś
meerkat1 Re: spytaj dany, ona trzymala reke na pulsie Araf 11.09.05, 16:58 z_ameryki napisał: > Przyznac trzeba , ze sa bardzo skuteczni i aby osiagnac cel nie przebieraja w > srodkach.Bardzo podobala mi sie akcja (nie tylko mnie) kiedy to jednemu z grupy hamasu przeslano komorke nafaszerowana materialami wybuchowymi.... a potem don zadzwonili. "TANIE NUMERKI" :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
hirsh1 zjadł ciastko z kremlem"? 08.09.05, 12:18 Kiedyś mówili, że taki przywódca zmarł bo "zjadł ciastko z kremlem". Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Europe 1 08.09.05, 12:19 tego poludnia mowi o ksiazce 2 Izraelczykow, ktorzy pisza, ze Arafat zostal byc moze zostal otruty. Dossier medyczne dopuszcza taka mozliwosc. Pytanie czy? przez kogo? (czyzby sasiedzi...) Byc moze to tylko sensacja, jeszcze jedna. PF Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: Europe 1 08.09.05, 12:29 POPATRZ DO GORY . To samo podaja polskie linki, udar mozgu moze byc spowodowany przez wiele przyczyn. to dziwne, ale israelczycy oglosili smierc Arafata jako pierwsi, chyba ze dwa tygodnie przed wlasciwym zgonem, czyzby wiedzieli, ze juz nie ma ratunku i nie ma co szukac odtrutki???? Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Europe 1 08.09.05, 15:11 widzisz francuzie, takie niby niewinne zdanko jak twoje :"przez kogo? (czyzby sasiedzi...)" pokazuje wszystkim twoj antysemityzm..... szkoda, jeszcze jedno forumowe rozczarowanie...... Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: Europe 1 08.09.05, 16:17 Powtarzam tylko informacje, to wlasnie taka m.in. mozliwosc Europe I wspomniala. Co do mojego stosunku do niej to tez ci moge odpowiedzic: sa u was jak i u nas tacy i inni. Jak chcesz koniecznie zrobic ze mnie antysemite to trudno sie mowi. Czy naprawde nie znasz innego sposobu dyskusji niz ad personam? Mozesz przeciez dyskutowac o ksiazce o ktorej byla mowa, o jakosci informacji Europe I, zamiast atakowac honor tego co informacje nosi. Powiedzmy raczej, ze sa sympatie i antypatie forumowe. Arap dobrze FS scharakteryzowal jako knajpe. I w tej knajpie chyba juz nie siadziemy obok siebie. Chociaz jeszcze rozmawiamy. Aha, jeszcze jedno, na pewno poziom naszej rozmowy na spadnie, bo nie bedziemy wymieniali wyzwisk ani epitetow. A oskarzenie kogos o rasizm, ktorego objawem jest antysemityzm, jest epitetem. Nie radze ci zatem kontynuowac na tej drodze. jest to bowiem niezgodne z netykieta i mozesz miac skasownego posta. PF Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Europe 1 08.09.05, 23:49 twoj post nie byl ad personam, francuzie????? jak widac, nie musze robic z ciebie antysemity, sam z siebie robisz. mielismy setki, tysiace okazji zlikwdowac arafata nie tylko w tych ostatnich 10 latach podczas ktorych mielismy go "pod bokiem", nie tylko w ostatnich 2 latach, kiedy trzymalismy go w areszcie domowym w ramalli, ale i duzo, duzo wczesniej. dlaczego nie zrobilismy tego, tylko podejrzenie rzuca sie teraz? nie widzisz tego idiotyzmu? oczywiscie ze nie widzisz... to tak fajnie byc w grupie razem z reszta tych forumowych baranow, nie? fajnie sobie poklepujecie po plecach... nu, to jak ty tak honorujesz tego, co nosi informacje, to moze zajmiesz stanowisko do tego: www.wprost.pl/ar/?O=56728&C=57 a ty nie boisz sie, ze moga skasowac twoj post oskarzajacy israel o zamordowanie arafata????? Odpowiedz Link Zgłoś
amhu Re: Europe 1 09.09.05, 09:37 Arik powinien byl zapolowac na tego bandziora juz wiele dziesiatkow lat temu. Mial ku temu doskonala okazje w Bejrucie. Szkoda, ze rzad izraelski nie pozwolil mu na skorzystanie z niej. Wielka szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Europe 1 09.09.05, 09:55 dokladnie tak, amhu..... ile mniej krwi by sie polalo i o ile lepiej byloby "palestynczykom"... Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Europe 1 08.09.05, 16:34 dana33 napisała: > widzisz francuzie, takie niby niewinne zdanko jak twoje :"przez kogo? (czyzby > sasiedzi...)" pokazuje wszystkim twoj antysemityzm..... szkoda, jeszcze jedno > forumowe rozczarowanie...... o moj Boze,az sie poplakalam danus. nastepny nie wierzy w twoj skrypt . cos musicie miec kiepskich propagandystow w twoim biurze,bo jakos malo tu kupuje te kity co sprzedajesz.ale odpowiedz zawsze masz sztancowa,nie stac cie na wymyslenie chociaz jednego zdania od siebie,musisz zawsze przepisaywac to samo,aby sie nie rabnac w przecinku. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Europe 1 08.09.05, 23:51 nie ma ratunku dla ciebie, rachelciu, ty juz umrzesz glupia.... Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz AFP 08.09.05, 19:25 ponoc pytala biuro Ariela Sharona wlasnie o otrucie Arafata. Biuro odrzucilo te podejrzenia: Cytat z linku: actu.wanadoo.fr/Article/mmd--francais--journal_internet--gen/050908143447.rqmz05ay.html "Le bureau du Premier ministre Ariel Sharon, interrogé par l'AFP, a pour sa part affirmé que les informations sur l'empoisonnement du dirigeant palestinien par Israël sont "totalement absurdes"." No wiec raz jeszcze, to byla informacja, na temat watku, ktora powtorzylem. Ludzie honoru, Droga Dano, w takim wypadku mowie przepraszam, pomylilam sie. Ciekwa jestem co zrobisz, bo pilka jest na twoim polu... PF Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: AFP 09.09.05, 00:01 ja ci powiem, co ja zrobie... ja ci napisze, ze to hucpa niewiarygodna, ze afp wogole zadala takie pytanie. nu, ale francja znana jest ze swojej pro-arabskiej pozycji. to pozegnanie, ktore chirac zrobil arafatowi, najwiekszemu terroryscie, ktory w swoim zyciu nie zrobil nic, ale to nic dobrego ani dla swiata ani dla swojego narodu, ktory tylko zabijal, kradl, klamal, manipulowal i znow zabijal, wolalo o pomste do nieba. i zaden francuz nie protestowal przeciwko temu. a ty nie ot tak przekazales informacje. ty dodales swoje "Pytanie czy? przez kogo? (czyzby sasiedzi...)", co jest wyrazna insynuacja. ludzie honoru, drogi francuzie, po prostu nie robia tego. i nie musza wtedy przepraszac. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: AFP 09.09.05, 00:07 dlaczego ma byc hucpa zadanie pytania, czy to Israel byl trucicielem, skoro wszyscy na calym swiecie wiedza,ze Israelski Mossad uzywa tej metody walki z przeciwnikami.Czasami wpada, ale rzadko, bo to przeciez najwspanialszy wywiad na swiecie, ktorego kazdy wam zazdrosci. Ja rzecz jasna tez . Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: AFP 09.09.05, 00:10 nie napisalam ci jeszcze kretianku, ze ty nie rozumiesz paru podstawowych rzezy? nie napisalam? to pisze teraz: nie rozumiesz podstawowych rzeczy, jestes na to za glupi. idz zabawiaj sie z wojtusiem. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: AFP-a tak do rzeczy, chociaz raz na dobe 09.09.05, 00:17 potrafisz cos napisac? Co tu duzo rozumiec.Mossad truje,a Mossadowi ktos rozkazy wydaje, Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.mossad dana33,rozumie pare postawowych rzeczy,potwierdzam 09.09.05, 03:24 Odpowiadasz na : dana33 napisała: > nie napisalam ci jeszcze kretianku, ze ty nie rozumiesz paru podstawowych > rzezy? nie napisalam? to pisze teraz: > nie rozumiesz podstawowych rzeczy, jestes na to za glupi. idz zabawiaj sie z > wojtusiem. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Do Dany 09.09.05, 09:57 porzucmy na chwili osobiste wycieczki. To fakt, ze uczestnicy FS z Izraela i ci ktorzy sie za Zydow podaja traca sympatykow na forum. Pytanie, ktore warto postawic nie jest dlaczego? (bo to tylko denerwuje a mnie szkoda czasu na glupstwa) ale raczej co mozecie zrobic, aby ich odzyskac. Moj program dla ciebie, arapa, samsone, negeva...: 1. Przestac pisac ciagle zle o Arabach. Uczestnicy forum juz maja dosc tych muslimow takich czy innych. Juz przez przekore zaczyna sie lubic Arabow. 2. Pokazac nam wasze normalne zycie w Izraelu, firmy ktore pracuja, dobrze wydana forse amerykanskich podatnikow (split sie ucieszy), jaki jest Izraela pozytywny udzial w ekonomii swiata. Tak aby zniknal obraz Izrael problem a powstal - Izrael ktory pracuje. Negev takie posty czasem zamieszcza i to jest dobra droga. 3. Przestac traktowac Izrael jako pepek swiata ale jako kraj taki jak i inne. Przyznac od czasu do czasu, ze sie Izrael pomylil. To was odsztuczni i uczlowieczy. 4. Traktowac innych uczestnikow FS jako ludzi inteligentntych. Ktorymi najczesciej sa. Przestac im wciskac tania propoagande, ale raczej starac sie zrozumiec innych i komunikowac. Po to jest forum. To nie jest trybuna propagandy! 5. Przestac byc zarozumialym. Rzuca sie mieso psu a nie problem uczestnikow forum. Traktuj ich z szacunkiem. Maja pecha, ze nie naleza do narodu wybranego ale, zapewniam cie sa to tacy sami ludzie jak ty. Przestan juz sie boczyc i sluchaj madrzejszych:) pozdro PF Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 do francuza 09.09.05, 10:18 1. po 3 latach pisania na forum, dokladnym zrozumieniu o co tu chodzi, szerokiem wiedzy o tych, ktorzy tu pisza, skad u ciebie ta pewnosc, ze chce, zeby mnie lubili? lubienie czy nie lubienie mnie przez zgraje antysememitow forumowych mam w nosie. 2. nie pisze zle o arabach. pisze zle i staram sie o to o arabach terrorystach. 3. nasze normalne zycie w israelu nie intersuje tu nikogo, oprocz wyjatkow. czy split sie cieszy czy nie to mam to tez w nosie. 4. nie my traktujemy israel jako pepek swiata, tylko wy. 5. inteligentnych traktuje jako inteligentnych, antysemitow i zgraje zle wychowanych traktuje tak jak im sie nalezy. nie wciskam zadnej propagandy, ani taniej ani drogiej. pisze to co widze i czuje. 6. nie jestem zarozumiala. to nie ja laze z watka na watek i obrazam tu polske, francje czy usa. to wy otwieracie watek na watkiem i plujecie na israel. 7. zupelnie sie nie bocze, francuzie. ja juz duza dziewczynka i nigdy nie nalezalam do tych, ktorzy sie bocza. mowie swoje zdanie, nawet jak nie jest one mile, i ide dalej. nie przeszkadza mi to zupelnie rozmawiac dalej ze wszystkimi. 8. a dlaczego chcesz porzucic osobista wycieczke? nie chcesz odpowiedziec na moj post a propos "noszenia wiadomosci"? nie musisz. i ty i ja wiemy o co chodzi, nie? pozdrowienia 6. Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: Do Dany 09.09.05, 10:32 Francuzie doceniam twoje dobre checi ... i bylbym wdzieczny gdybys rozszerzyl swoja koncowa wypowiedz:"...Przestan juz sie boczyc i sluchaj madrzejszych:)"- to znaczy kogo masz na mysli...oprocz siebie oczywiscie? Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 mnie mial na mysli!! 09.09.05, 10:51 gdyby sam byl madry, wiedzialby,ze takie apele byly tu pisane srednio raz na kwartal i nic nie daly, bo nie mogly dac :((( Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: mnie mial na mysli!! 09.09.05, 10:56 krystian71 napisała: > gdyby sam byl madry, wiedzialby,ze takie apele byly tu pisane srednio raz na > kwartal i nic nie daly, bo nie mogly dac :((( --------------------- Ciebie? Nie wierze! Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: mnie mial na mysli!! 09.09.05, 11:00 hmmm, myslisz ze samsona mial na mysli? Odpowiedz Link Zgłoś
alkud cenzura :) 08.09.05, 12:26 Przecież Arafat podpie*** setki milionów dolarów... więc o co chodzi jakby? :) religiapokoju.blox.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: to dobrze dla Israela 08.09.05, 15:12 najwiekszy terrorysta ostatnich 50 lat za pozno umarl o te 50 lat.... nawet palestynczycy nie plakali po nim, a dzisiaj, jeszcze nie minal nawet rok od jego smierci, nikt go nawet nie wspomina. oprocz forumowych durniow. Odpowiedz Link Zgłoś
meerkat1 Re: to dobrze dla Palestinian Authority? :-))) 08.09.05, 15:28 Po ekspertyzie ustalono, ze olow, ktorym zatrul sie smiertelnie gen. Arafat byl pochodzenia rosyjskiego, podobnie jak Kalach, z ktorego go wstrzyknieto! Odpowiedz Link Zgłoś
zyczerozsadku Historia USA ,zna przypadki "zatrucia sie" olowiem 08.09.05, 19:41 <>niektorych prezydentow Stanow,np. prezydent J.F. Keneddy.I olow i bron z ktorej go wstrzyknieto byy pochodzenia amerykanskiego, co ustalily setki ekspertyz i lata sledztwa.Tylko winnego nie ma do dzis! ____________________________________________________________ meerkat1 napisał: > Po ekspertyzie ustalono, ze olow, ktorym zatrul sie smiertelnie gen. Arafat > byl pochodzenia rosyjskiego, podobnie jak Kalach, z ktorego go wstrzyknieto! Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 tu ci przyznam racje, forumowy duren zalozyl 08.09.05, 19:32 ten watek i tak patrzac od gory zbiegli sie na niego sami forumowi durnie, zanim ja laskawie nie postanowilem sie znizyc i poswiecic i wlepic co NAPRAWDE prasa na ten temat pisze i CNN nawet donosi. Bo forumowi durnie maja taki wrodzony feller , ze wszystkich uwazaja za analfabetow. Aha, jeszcze pamietam,ze tym wesolym sanitariuszom z Mossadu , co zdyszani biegli z odtrutka tak sie spieszylo,ze im sie sztuczne wasy po drodze odklejaly.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
marysia57 Re: to dobrze dla Israela 10.09.05, 06:58 Danusiu, znowu przesadzasz, dobrze wiesz co sie dzialo na pogrzebie Arafata,wszyscy palestynczycy plakali. Pochopnie tez nie nazywaj go "najwiekszym terrorysta" bo wten sposob ublizasz Mietkowi Biegunowi czyli Beginowi i Goldzie. Odpowiedz Link Zgłoś
meerkat1 Kto i za czym rzewnie plakal! :-))))))))))))))))) 11.09.05, 16:56 "Danusiu, znowu przesadzasz, dobrze wiesz co sie dzialo na pogrzebie Arafata,wszyscy palestynczycy plakali" Jak sie dowiedzieli, ze numery cyfrowych kontzse skradzionymi melonami $$$ laureat Pokojowej Nagrody Nobla zabral do grobu. [Potem mahmuty myslaly, ze kuzyn, gen. Arafat je zna; nie znal, wiec ubili. Tera naciskaja na wdowe- Suhe. Ale ta ma dobra ochrone-KASA!!! :-)))] Odpowiedz Link Zgłoś
homophob_and_racist Arabfat 08.09.05, 16:06 niwwazne na co sie przekrecil 'przywodca', wazne ze sie przekrecil. Co jest dziwne to to ze przewieziono go do francuskiego szpitala specjalizujacego sie w..... AIDS ! Tajemnica poliszynela bylo ze Arabfat nie gardzil chlopcami... Odpowiedz Link Zgłoś
samsone Jego zona tez chlopcami nie gardzila. 08.09.05, 19:03 ale to juz calkiem inna sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
samsone Bo Allah jest wielki i chcial mu 08.09.05, 17:12 ostatnie wolne dziewice w raju przekazac. Odpowiedz Link Zgłoś
samsone Widac ze mu Sura cos pokazala i jego 08.09.05, 17:14 wiapienny mozg tego nie przetrzymal. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: O jak tu kundelki szczekaja 08.09.05, 19:03 ta samsone z canadolem,jakies takie szare i brudne toto,troche tez wania nieprzyjemne,ale widac zabkow nie myjecie czesto. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: O jak tu kundelki szczekaja 09.09.05, 00:05 znow odezwala sie warszawska ulicznica.... Odpowiedz Link Zgłoś
samsone Re: O jak tu kundelki szczekaja 11.09.05, 12:14 ktora tez na pewno z udaru mozgu umrze, od kiedy AIDS tak sie nazywa, tak jak AppatiteB, teraz sie "fegato offeso" w jezyku medycznym nazywa. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczory11 Udar mozgu ?????? 08.09.05, 23:23 Aby umrzec na udar mozgu, trzeba najpierw ten mozg miec, prawda ? Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.mossad Tobie tez radze czasem uzywac mozgu,kaczorze 09.09.05, 03:26 kaczory11 napisał: > Aby umrzec na udar mozgu, trzeba najpierw ten mozg miec, prawda ? Odpowiedz Link Zgłoś