22.07.06, 14:38
Prosze Cie droga kropko i wszyscy moderatorzy, abyscie nie wyrzucali postow
antysemickich i antyizraelskich. Robimy archiwizacje, ktora potrzebna nam
jest do artkulow na temat forum swiat i aktualnosci.
Nie zawsze nadazamy z odczytaniem wszystkich, przed ich usunieciem. Forum
swiat i akualnosci jest bardzo dobrym odzwierciedleniem spolecznych nastrojow
i postaw wsrod Polakow i o tym mamy zamiar napisac.
Temat atrakcyjny,zwlaszcza ze ostatnio Polska jest bardzo rozrywkowo
postrzegana w swiecie.
Serdecznie pozdrawiam i dziekuje za pomoc.
Obserwuj wątek
    • stranger.pl Re: DO KROPKI 22.07.06, 14:49
      Ty chyba żartujesz - cyt.: "Nie zawsze nadazamy z odczytaniem wszystkich, przed
      ich usunieciem. Forum swiat i akualnosci jest bardzo dobrym odzwierciedleniem
      spolecznych nastrojow i postaw wsrod Polakow"?

Tomek - nie bądz też taki skromny - na forach izraelskich masz jeszcze większą
      nienawiśc do Arabów! To co tutaj na FŚ GW robi "arap1" m.in. nazywając
      muzułmanów (Arabów): szczurami, karaluchami etc. to pryszcz w stosunko do tego
      co u was...
    • goldbaum Re: DO KROPKI 22.07.06, 14:50
      Do tej prosby moge tylko sie dolaczyc!
      Rzekome "archiwizowanie" przez izraelitow postow krytykujacych barbarzynstwo
      Izraela jako przejawy "antysemityzmu" jest tak rozrywkowe, ze powinno dac sie im
      szanse.

Zapoznanie szerszego grona Izraelitow z opinia swiata na temat ich zbrodni,
      byloby ze wszech miar pozadane.
    • abstrakt2003 Mylisz się to nie jest obraz Polski i Polaków! 22.07.06, 14:52
      Większosć tu piszących antysemitów nie mieszka w Polsce! Jedyna rzecz która
      łączy ich z krajem to pochodzenie i język!
      ============================================================================
      • stranger.pl A kto to jest "antysemita"? 22.07.06, 15:01
        abstrakt2003 - 93 procent współczesnych Semitów to Arabowie i Etiopczycy a 7
        procent współczesnych Semitów to Żydzi (w większości mieszkający poza Izraelem)

Zauważ, że osoby które namietnie krytykuja Izrael i Żydów jednoczesnie bronią
        Palestyńczyków (np. Rachelka) - no więc co - jak mozna coś nie lubić skoro ona
        nie lubi 7 procent z całości a 93 procenty z całości lubi (tak myślę?).

Nie lepiej (i prawdziwiej) ci napisać:

"Większość tu piszących anty-żydów nie mieszka w Polsce! Jedyna rzecz która
        łączy ich z krajem to pochodzenie i język!"

Ale i w tym się mylisz - moim zdaniem większość mieszka w Polsce!
        • dana33 Re: A kto to jest "antysemita"? 22.07.06, 16:55
          pustema nikogo nie lubi oprocz siebie, stranger. poczytaj sobie tylko jej posty.
          na kazdym forum, przy kazdej okazji kocha dokopac wulgarnie kazdemu.
          a ty znow, ktorego podobno nie obchodzi nikt i nic, oprocz twojej rodziny i
          twojego kraju, piszesz tutaj mase o zydach i israelu, nie probujac nawet
          zrozumiec naszej strony. tak ze bronic tutaj takich pustem to nie musisz.

• stranger.pl Re: A kto to jest "antysemita"? 22.07.06, 17:14
            Dana - albo mnie nie rozumiesz albo wkładasz w moje usta słowa które nie
            wypowiedziałem - nie interesują mnie cudze sprawy w sensje emocjonalnym, nie
            jestem... niczyim obrońcą i nie gardłuje na forum: dać niepodległość
            Tybetańczykom czy Palestyńczuykom wzgl. Czeczeńcom (często jest nawet na
            odwrót - mówię NIE dla separatyzmu czeczeńskiego czy tybetańskiego)- natomiast
            świat mnie interesuje - lubię wiedzieć co się dzieje w ChRL czy USA a także i w
            twoim Izraelu.

Bo świat to system naczeń połączonych - ja się nie wtracam jak ty masz żyć ale
            interesuję się tym co np. mówią media izraelskie o Polsce lub co robi
            dyplomacja izraelska. Tak samo interesuje mnie historia - całego świata a nie
            tylko Polski - dlatego na FŚ GW pisałem m.in. o historii USA czy Francji!
            • dana33 Re: A kto to jest "antysemita"? 22.07.06, 17:37
              1.To że rząd izraelski rozpętał brudna wojnę a IDF modruje cywili nie znaczy,
              że każdy Żyd za nią odpowiada.

to twoje zdanie stranger...... rozpetal brudna wojne? dlaczego brudna i
              dlaczego rozpetal? znasz podloze rozpoczecia tej "brudnej" wojny, wiesz
              dlaczego padla taka decyzja? zyles kiedys latami pod ostrzeliwaniem rakiem i
              wychowales swoje dziecko w schronie?

idf morduje cywili..... na wojnie gina tylko zolnierze? cywile nie gina? wiesz
              dlaczego tyle ofiar w cywilnej ludnosci libanu? powiedziales cos na temat
              ostrzeliwania israelskiej ludnosci cywilnej? napisales cos o porywaniu
              zolnierzy suwerennego panstwa z terytorium tego panstwa czy po prostu
              przeoczylam taki twoj wpis?
              widzisz stranger.... jak ten, ktory tu nie mieszka, nie zna dobrze sytuacji i co
              najwazniejsze, jest po prostu zainteresowany historia swiata i nie jest obronca
              nikogo, to takie twoje slowa jak powyzej sa dosc dziwne, bo absolutnie
              jednostronne, biorace pod uwage tylko jedna strone, nie zwazajac zupelnie na
              druga. jesli bys sie trzymal tego co piszesz o sobie, to przynajmniej
              zainteresowalbys sie druga strona, nie mowie juz o tym, ze staralbys sie byc
              objektywny. nu, ale wymagam za duzo... trzeba by bylo pomyslec i sie troche
              wiecej pointeresowac....
              • i-love-2-bike Re: A kto to jest "antysemita"? 22.07.06, 18:48
                dana33 napisała:

>
                > idf morduje cywili..... na wojnie gina tylko zolnierze? cywile nie gina? wiesz
                > dlaczego tyle ofiar w cywilnej ludnosci libanu? powiedziales cos na temat
                > ostrzeliwania israelskiej ludnosci cywilnej?

a ty platna propagandystko i oszustko powiedzialas ile cywilow zginelo w
                Libanie,dlaczegi i kto ich zabil? kto rozpoczal te wojne i kto gdzie wkroczyl
                oszustko platna od godziny?

At least 263 people have been killed and at least 624 wounded in Lebanon since
                July 12, when the Israeli airstrikes began, according to official Lebanese sources.

to z oficjalnej strony CNN oszustko jedna wiec nie zadymiaj jak tomcio w schronie.
                • dana33 Re: A kto to jest "antysemita"? 22.07.06, 19:30
                  jak widac pustemo, albo nie czytasz moich postow, albo czytasz i nie rozumiesz
                  czytanego. napisalam nie wiem ile razy kto kiedy i co. ty mam nadzieje lepiej
                  na rowerku jezdzisz niz myslisz, bo jak jezdzisz jak myslisz to ciagle spadasz
                  i rabiesz glowa o beton. przynajmniej to jakies usprawiedliwienie dla stanu
                  twoich szarych komorek.
                  ty lepiej sledz uwazniej za wiadomosciami, bo dostaja twoje pupilki w dupe w
                  tej chwili niesamowicie...
              • stranger.pl Re: A kto to jest "antysemita"? 22.07.06, 19:19
                Te fotografie to dla mnie m.in. brudna wojna Dana - takie jest moje zdanie.
                Zabijanie dzieci to świnstwo - nie ma żadnego usprawiedliwienia: z tych dzieci
                mogłyby byc, gdyby mieli szanse żyć, lekarze, prawnicy, inżynierowie lub zwykli
                szarzy ludzie... świat juz nigdy się nie dowie co stracił:

fromisraeltolebanon.info/
                Nie mówi mi że istnieja jakieś powody strzelania do tych dzieci - nie przyjmę
                tego do wiadomości.
                I to samo powiem gdy zobaczę zabite żydowskie czy irackie dziecko!
                • dana33 Re: A kto to jest "antysemita"? 22.07.06, 19:33
                  nu, ja ci tylko powiem, ze nasze dzieci chowane sa w schronach, a rodzice
                  tamtych dzieci nie protestowali na robienie arsenalow broni w ich piwnicach.
                  ty sam rozumiesz, ze te arsenaly trzeba zniszczyc, bo inaczej nasze dzieci albo
                  ze schronow nie wyjda albo beda zabite przez ta bron.
                  brudna wojna? zgadza sie, kazda wojna jest brudna. ale jakos tak ja kocham moje
                  dzieci bardziej, niz ich.
                  • stranger.pl Re: A kto to jest "antysemita"? 22.07.06, 19:40
                    A czemu ma służyc dzisiejsze bombardowanie TV libańskiej "mbc" i kościoła
                    chrześcijańskiego tak skuteczne, że raniono francuskich duchownych/księży?
                    • dana33 tutaj, stranger... 22.07.06, 20:56
                      "The raid on the transmission station in Jebel Aitou came after earlier attacks
                      on a station used by several Lebanese television channels, including
                      Hizbullah's al-Manar, and a mobile telephone mast in Christian areas north of
                      Beirut."
                      kosciol stal obok, wiec niestety i jemu sie dostalo.
                      www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-3279717,00.html

• dana33 Re: Mylisz się to nie jest obraz Polski i Polaków 22.07.06, 16:52
        abstrakt, nie wiekszosc, powiedzmy polowa. a ta druga polowa to uwaza sie za
        przedstawicieli polski. i nie zapominaj o kropce, yaa i calej redakcji tego
        forum, ci mieszkaja w polsce i "moderuja" to forum, ktore wlasnie wyglada jak
        wyglada. zgadzam sie, ze to nie cala polska i nie wszyscy polacy. ale czy ty
        uwazasz, ze powinno sie tolerowac takie zachowanie nawet tylko u czesci
        spolecznosci polskiej? to ty krzyczysz, i jeszcze paru krzyczy, a reszta milczy,
        bo sie "z idiotami nie dyskutuje". nie musisz za kazdym razem podkreslac, ze to
        nie cala polska i nie wszyscy polacy, bo wiemy o tym bardzo dobrze. zmobilizuj
        lepiej innych do protestowania tak, jak ty to robisz.
        • abstrakt2003 Bywasz w łodzi - spotkaj się z kropką 22.07.06, 17:18
          wyjaśnicie sobie to i owo przy kawie.
          • dana33 Re: Bywasz w łodzi - spotkaj się z kropką 22.07.06, 17:40
            a co tu jest do wyjasnienia.... przeciez widac i sam protestujesz... ze gazeta
            ma jakies interesy w tym? wiesz abstrakt, albo czlowiek ma kregoslup i wstaje i
            idzie, jak nie pozwalaja mu na uczciwa prace, albo robi sie wspolnikiem
            do "interesu".
            • abstrakt2003 Re: Bywasz w łodzi - spotkaj się z kropką 22.07.06, 17:42
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=45331633&a=45410266
              • dana33 Re: Bywasz w łodzi - spotkaj się z kropką 22.07.06, 18:11
                no wlasnie abstrakt, o tym pisalam... ze mozliwe, ze gazeta ma w tym jakis
                interes... ale ja bym nie byla gotowa dla zarobkow gazety lamac prawo, lamac
                wlasne zasady i naginac netykiete i regulamin tej gazety w ktorej pracuje. ty
                bylbys gotowy?
    • marcus_crassus mala korekta 22.07.06, 15:23
      sadze ze artykul powinien byc nie o antysemityzmie - bo wystarczylo zerknac na
      komentarze na yahoo news czy gdzies tam po zawaleniu sie dachu w Polse ale
      raczej na skandaliczny sposob prowadzenie forow przez gazeta.pl

a to juz nie wiem czy jest sprawa na artykul. mi sie osobiscie wydaje ze jest
      to raczej bardziej sprawa do sadu.

administracja strony gazeta.pl jako profesjonalista robi bardzo niewiele aby
      komentarze antysemickie usuwac. odpowiada ona przy tym za brak dochowania
      nalezytej starannosci w tej kwestii a nie za same komentarze
      • i-love-2-bike Re: mala korekta 22.07.06, 15:27
        marcus_crassus napisał:

> a to juz nie wiem czy jest sprawa na artykul. mi sie osobiscie wydaje ze jest
        > to raczej bardziej sprawa do sadu.

no pewnie komuszku,razem z twoim szmatlawcem powinniscie sie w sadach spotkac.

>
        > administracja strony gazeta.pl jako profesjonalista robi bardzo niewiele aby
        > komentarze antysemickie usuwac. odpowiada ona przy tym za brak dochowania
        > nalezytej starannosci w tej kwestii a nie za same komentarze

ha,ha powinna byla zostawic twoje komentarze o pieczeniu islamuskow na ogniu i
        dodawaniu do nich pieprzu,aby bydlo lepiej smakowalo.

a co do tomciowej ciotki,to nie zapomnij o make-up-ie jak te komentarze zbierac
        bedziesz bo jeszcze ludzi w schronie wystraszysz jak dana.
        • dosc_tego Lepiej byc komunista niz kochanka imama........ 22.07.06, 15:29
          Komunizm nie jest az taki straszny.....w koncu to system racjonalny.....

Z kolei Ty lubisz jak Cie Twoj imam w dupe wieeeeeeeeeeerrrrciii.......:P
          • stranger.pl Piękny wątek nie ma co:P 22.07.06, 16:14
            1.Tomej robi zgrywę i udaję, że coś tworzy - gdyby nawet tworzył to i
            tak "nienawiść" na tym forum to kwestia wyścigu kto kogo - no bo dlaczego
            interesować się tylko wypowiedziami niemiły tylko pod adresem Żydów? A
            zainteresowanie obreażniem np. Arabów to gdzie? toć to czysty nazizm
            gdy "arap1" mówi na muzułmanów: wy szczury i karaluchy!

2.dosc_tego napisał:

Komunizm nie jest az taki straszny.....w koncu to system racjonalny.....
            Z kolei Ty lubisz jak Cie Twoj imam w dupe wieeeeeeeeeeerrrrciii.......:P

A twoje słowa co to jest? Jesteś lepszy ze swoim wulgarnym chamstwem od innych?
            Tak sie ozdywa do dziewczyn/kobiety? Twoja mamusia tak cię nauczyła?
            Powiedziałeś jej jaki masz "szacunek" do kobiet - "szacunek" gnojka który nie
            zna granic chamstwa!

Tak się martwisz o "dupy" innych a co z twoją i twojej mamusi?
            • dosc_tego Jestem zwolennikiem rownouprawnienia......... 22.07.06, 16:20
              Wiec odzywam sie tak jak chce........
              Chamstwem jest szukanie wszedzie spiskow zydowskich jak ta cala i-love-2-suck-
              my-immam's-cock bez przerwy czyni.......

Jam nie jest muzulmanin zeby miec jakis szacunek dla kobiet, traktuje obie
              plcie jednakowo.

Wiesz o moja dupe sie nie martw.......nie wiem za to jak tam twoj piesek....
              • stranger.pl Re: Jestem zwolennikiem rownouprawnienia......... 22.07.06, 16:33
                dosc_tego napisał:

Cyt."Jestem zwolennikiem rownouprawnienia.........
                Wiec odzywam sie tak jak chce........"

- Jak równouprawnienie to idź rodzić.
                - Ty zwykły cham!

Cyt."Chamstwem jest szukanie wszedzie spiskow zydowskich jak ta cala i-love-2-
                suck-
                my-immam's-cock bez przerwy czyni..."

A co cię to obchodzi co ona myśli - chcesz ją zmusić by kochał np. Żydów? Nie
                lubi... to jej prawo i jej prawo mówić to publicznie i jej prawo mówić co myśli.
                Nie chcesz słuchać no nie słuchaj - nie chcesz czytaj jej postów no to po co je
                czytasz?

Cyt."Jam nie jest muzulmanin zeby miec jakis szacunek dla kobiet, traktuje obie
                plcie jednakowo."

Dobrze się czujesz? - szacunek do kobiet to oznaka cywilizacji dzieciaku?
                Kobieta cię urodził dupku nosząc przez 9 miesięcy w swoim łonie!

Cyt."Wiesz o moja dupe sie nie martw.......nie wiem za to jak tam twoj
                piesek...."

? Ja mam trzy psy - więc o którego ci chodzi - bo mam 2 collie (suczkę i psa)
                czyli owczarki szkockie i jednego owczarka kaukazkiego?
                • dosc_tego Wole byc chamem niz islamskim agentem na forum! 22.07.06, 16:45
                  Jak np. Ty i Twoi koledzy i-love-2-suck-my-immam's-cock, krystek71 czy
                  o_brother i wielu innych....................
                  • stranger.pl A co na to twój lekarz (pediatra)? 22.07.06, 17:06
                    dosc_tego napisał:

"Jak np. Ty i Twoi koledzy i-love-2-suck-my-immam's-cock, krystek71 czy
                    o_brother i wielu innych...................."

1.Tu królują "wirtualne poglądy" i "wirtualne osoby" nie mające żadnego
                    przełożenia na realne zycie.

2.Nie jestem niczyim agentem - mam własną wolę i własny osąd. Nie jestem
                    niczyim przyjacielem w polityce bo w polityce nie ma przyjażni. Nie darzę
                    sympatią ani Żydów ani Arabów - choć ich światy nie są mi całkowicie nieznane...

3.Mnie nie interesuje dobro Zydów - mnie interesuje dobro mojego kraju i mojego
                    narodu. I brzydzę się internacjonalizmem czy slepą ufnością.

4.Historia Żydów w Polsce to zamknięta karta grubej księgi - i niech tak
                    zostanie - bo jej ostanie rozdziały godziły w Polskę (m.in. Juedopolonia i
                    ogromna zdrada Żydów na Kresach w 1939-41)

5.Nie żyj tak polityka - i nie żyj tak emocjami - w polityce nie ma wiecznych
                    wrogów, wczorajszy wróg dzis może byc sojusznikiem a dzisiejszy sojusznik jutro
                    podłym zdrajcą. Kto tego nie rozumie nic nie rozumie w polityce!

PS
                    Zegnam
                    I dalej cię uznaję za chama - nie godzi się zwracać do niewiasty tak jak ty to
                    uczyniłeś, nawet jeśli cię "uraziła" - swoje słownictwo "dupa" zachowaj dla
                    siebie i swojej rodziny:P
                    • marcus_crassus o antysemityzmie naprawde mial byc 22.07.06, 17:14
                      artykul - o antysemityzmie w internecie na jakis forach. slyszalem o tym juz dawno temu. ten pomysl jest szczerze mowiac - idiotyczny. dac cos o Polsce w portalach izraelskich a bedzie rownie zabawnie co tutaj. oszolomow nie brakuje.

jednak oszolomow jest np na milion czytelnikow 30. o czym de facto ma byc ten artykul? Ze w Polsce sa antysemici - oczywiscie ze sa - tacy jak Ty stranger - zakonserwowani w paleozoiku, rojacy bzdury o celtach - apostolach i innych banialukach.

ale o czym ten artykul ma byc - to ja nie rozumiem

z drugiej strony po prostu moderacja na forum gazeta.pl jest tragiczna

sugeruje w tej sprawie zebrac np 40 podpisow i wyslac do szefostwa gazety - nie przez jakies maile abuse tylko przez gore - zeby zmienic obsade osobowa - bo ta sobie nie radzi
      • explicit Re: mala korekta 22.07.06, 15:29
        Yeah , sue me or kiss my ass , idiot !

squat

==============================================================================

a to juz nie wiem czy jest sprawa na artykul. mi sie osobiscie wydaje ze jest
        to raczej bardziej sprawa do sadu.
        • marcus_crassus jak mi ktos z izraela zaplaci to moge zrobic sue:) 22.07.06, 17:15
          za friko pajaca z siebie robic nie bede :)

> Yeah , sue me or kiss my ass , idiot !
          >
          > squat
          >
    • explicit Re: DO KROPKI 22.07.06, 15:27
      Komusza mentalnosc :) Pocaluj mnie , wiesz gdzie , smierdzacy UB-olu ,...
      ==============================================================================
      Robimy archiwizacje, ktora potrzebna nam jest do artkulow na temat forum swiat
      i aktualnosci.
    • aaki proszę jeszcze jeden-ode mnie 22.07.06, 15:33
      jak tam wasza najetyczniejsza izraelska armia swiata?
      ile dzieci dziś zabiła?
    • i-love-2-bike ty niedopieszczona 22.07.06, 15:48
      panienko,a tego tez katalogujecie,czy nawet tobie panienko flaki sie wywalaja na
      ten smrod?
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=45677094
    • tomek404 Re: DO KROPKI 22.07.06, 15:49
      Dodatkowe wyjasnienie. Nasz grupa zbiera opinie z roznych forumow na swiecie.
      Po przetlumaczeniu, bedziemy mogli zrobic porownanie nastrojow nie tylko wsrod
      Polakow. Calosc jest przekladana na jezyk angielski, poniewaz nasza praca
      zostanie wydana wlasnie w tym jezyku. Narazie Polacy wypadli najgorzej. To tak
      na pierwszy rzut oka.
      Mysle, ze to bedzie ciekawy temat, zwlaszcza, ze Polska jest dziwnie
      postrzegana ostatnimi czasy.
      Zycze milej dyskusji i pozdrawiam.
      • aaki podrzuć jeden egzemplarz; z dedykacją oczywiście 22.07.06, 15:51
        • lux_et_veritas To pewnie w ramach podziękowania za te 22.07.06, 16:19
          80 baniek, które włożyliśmy w Muzeum Żydów :-) BTW, człowiek chciałby, aby
          miejsca dla takich pajaców jak ten, który założył ten wątek w dialogu polsko-
          żydowskim nie było. Niestety, po stronie żydowskiej brednie podobnego sortu
          pojawiają się nader często i to nawet w oficjalnych kręgach :-(
      • goldbaum Re: DO KROPKI 22.07.06, 16:17
        tomek404 napisała:

> Calosc jest przekladana na jezyk angielski, poniewaz nasza praca
        > zostanie wydana wlasnie w tym jezyku.

Mozesz podrzucic jakis link? Chetnie pomoge...

> Narazie Polacy wypadli najgorzej.

Dzieki za komplement. Znaczy, ze wlasciwie reaguja w obliczu brutalnej agresji
        na suwerenny i niemal bezbronny kraj.

> Mysle, ze to bedzie ciekawy temat, zwlaszcza, ze Polska jest dziwnie
        > postrzegana ostatnimi czasy.

Jak sie wdycha za duzo metanu (w kiepsko wietrzonych bunkrach) to i postrzeganie
        staje sie "dziwne" :-)

P.S. Czy moj wpis zostanie opublikowany?
      • abstrakt2003 wasza praca dotyczy tylko i wyłącznie Forum Świat 22.07.06, 16:17
        portalu Gazeta.pl a nie Polski i Polaków!
      • o_brother Re: DO KROPKI 22.07.06, 17:09
        Mozesz jeszcze dopisac moj do twojego zioncowskiego zydokomuszego dziela?.
        Krotko abys zdazyl przeczytac:Bydlaki zioncowskie.

P.S.To dobry pomysl.Po stworzeniu takiego przegladu swiatowej opinii o was
        zioncach bedziecie mieli dwa wyjscia:Przestac terroryzowac swiat lub uzbroic
        kazdego zionca w kieszonkowa bombe atomowa.
      • i-love-2-bike Re: DO KROPKI 22.07.06, 18:37
        tomek404 napisała:

> Dodatkowe wyjasnienie. Nasz grupa zbiera opinie z roznych forumow na swiecie.
        > Po przetlumaczeniu, bedziemy mogli zrobic porownanie nastrojow nie tylko wsrod
        > Polakow. Calosc jest przekladana na jezyk angielski, poniewaz nasza praca
        > zostanie wydana wlasnie w tym jezyku. Narazie Polacy wypadli najgorzej. To tak
        > na pierwszy rzut oka.
        > Mysle, ze to bedzie ciekawy temat, zwlaszcza, ze Polska jest dziwnie
        > postrzegana ostatnimi czasy.
        > Zycze milej dyskusji i pozdrawiam.

no to sie cieszymy,ze pomimo tego,ze najgorzej wypadamy ciagle tu cioto siedzisz
        z innymi tlustymi ropuchami,widac jak sie poswiecacie platni kapusie dla
        ubogich.no i nie zapomnij zrobic w tym tlumaczeniu z siebie wreszcie baby,bo
        ktos moze pomyslec jeszcze zes homo niepewna i w portkach meskich lepiej sie
        czujesz pajacujac od lat na forum jako chlop.
    • lux_et_veritas Piękne :-) 22.07.06, 16:08
      Forum
      > swiat i akualnosci jest bardzo dobrym odzwierciedleniem spolecznych nastrojow
      > i postaw wsrod Polakow i o tym mamy zamiar napisac.

Wszak fora to świetny materiał na takie socjologiczne studium. Sam od czasu do
      czasu odwiedzam te, na których udzielają sie Żydzi i na podstawie materialu
      zebranego tamże mam już tematy na kilka rozprawek:

1. "Polacy zgotowali ten los" - o tym jak Polska nienawiść 65 lat temu zmusiła
      poczciwych Niemców do podjęcia misji ratującej miliony Ost Juden przed
      krwiożerczymi Polakami i budowania dlań specjalnych, ufortyfikowanych obozów
      (zwanych kłamliwie przez polskich rewizjonistów i propagandzistów obozami
      śmierci); przejedźcie się do Auschwitz - wszak lufy karabinów na wieżyczkach
      strażniczych skierowane są na zewnątrz!

2. "Polacy nie mają prawa do Polski" - wszak wiadomo, iż 95% nieruchomości w
      dzisiejszej Polsce to mienie pożydowskie, bezprawnie zagrabione po Holokauście

3. "Adolf Hitler pomylił się o tyle, że na karaluchów do wybicia upatrzył sobie nie tą rasę, którą trzeba"

PS. Teraz już wiem, skąd autorzy "poważnych" artykułów w "poważnej" prasie
      żydowskiej, w których aż kipi od antypolonizmu i stosowania bolszewickiej
      zasady zbiorowej odpowiedzialności biorą dowody na swoje tezy.
      • marcus_crassus ale male klamstewko :) 22.07.06, 17:10
        ten o tej rasie to bylo jak zaraz zostalo napisane "o muslimach"

ot - jeden semita uwaza ze nalezalo wymrodowac inny odlam semitow. takie miedzysemickie pyskowki.

ale cokolwiek mozna powiedziec o tych miedzysemickich przepychankach - Polakow w to nie mieszaj :) - bo chyba zle zrozumiales - czarny kamien w tym poscie to bynajmniej nie od "czarnego" koloru kleru tylko pewnego kamienia naprawde
    • puls.usa tomek ...iles tam 22.07.06, 17:19
      jako mieszkajacy za granica
      "antysemita"
      zezwalam tobie mosku-oszolomie
      na archiwizowanie moich postow

zezwalam nawet cofnac sie pare
      lat wstecz(archiwum)

jesli nawet trafi cie szlag
      czytajac forum
      bedzie to znacznie przyjemniejsze
      smierc niz zginac(gdzies)w zbodniczych
      poczynaniach twojego rzadu
      jak kundel
    • polski_francuz Strachy na Lachy 22.07.06, 17:21
      Nie sadze, zeby Polacy, Francuzi czy Niemcy dzisiejsi byli antysemitami. I nie
      ma straszyc ludzmi przyczepieniem, wzorem Dany, odznaki antysemickiej.

Jest brak zrozumienia dla proporcji riposty izraelskiej na porwanie zolnierzy.
      Zabici, ranni, brak perspektyw zakonczenia konfliktu, nie mowiac juz o
      perspektywach pokoju.

Staram sie ciagle zrozumiec interwencje wasze na forum swiat i ciagle jestem w
      lesie.

Polacy cos sobie pisza o aktualnosciach politycznych. Tak sie stala, ze te
      aktualnoscia jest atak izraelski na Liban. Poslcy_Zydzi maja inna wersje
      wydarzen. Bo to ich kraja i go kochaja i jest to OK.

Skad wiec biora sie jakies obrazy? Po co grozic etyketa antysemityzmem? Po co
      grozic obsmarowaniem?

Mysle, ze powoli oczukujemy znow nowego Grossa, nowego Kosinskiego i nowych
      wrogich gestow w stosunku do Polski i polskosci zamiast oczekiwac przyjazni i
      przyjacielskich gestow. Jakby sie nalezalo od wielowiekowych sasiadow.

Ostatni aspekt, jest taki, ze Zydzi byli w Polsce burzuazja: profesorami,
      lekarzami, adwokatami...i ciagle sie jako ta klasa srednia czuja.

W miedzuczasie jest juz niezydowska klasa srednia, ktora ma swoje poglady i
      swoje wady.

Ale pouczen nie potrzebuje.

Wiec skoncz ze strachami na Lachy.

PF

• dana33 Re: Strachy na Lachy 22.07.06, 17:48
        wiesz francuz, zaczynam miec watpliwosci, czy ty rozumiesz co sie pisze na tym
        forum i co sie pisze w gazetach, rowniez we francuskich...

"Jest brak zrozumienia dla proporcji riposty izraelskiej na porwanie zolnierzy."

pisalo sie tu nie wiem ile razy, ze "riposta" jak to nazywasz israelska nie
        byla na porwanie tych zolnierzy, tylko efekt lat ostrzeliwania polnocnej granicy
        kraju i mieszkancow tego okregu. 3 lata temu porwano tam 3 zolnierzy i nie bylo
        zadnej riposty.... teraz nagromadzilo sie ostrzeliwanie z libanu polnocy
        israela, ostrzeliwanie israela od 10 miesiecy z gazy ktora ewakuowalismy, i w
        ciagu 2 tygodni porwanie zolnierza z naszego terenu na granicy gazy, porwanie
        cywili i porwanie 2 zolnierzy, zabicie 3 i natychmiastowe rakiety na israel z
        libanu.
        ale ty i twoi kolesie dalej swoje: israel przesadzil z riposta za porwanie 2
        zolnierzy.
        ty francuz nawet mi nie musisz odpowiadac, tylko sie sam zapytaj siebie, jaka
        riposte dalaby francja np. belgii, jesli belgia ostrzeliwalaby przygraniczne
        francuskie miasteczka przez powiedzmy ostatnie 6 lat. czy francja wogole by
        czekala 6 lat?????
    • aaki na wojaków z idf czekają nakazy aresztowania 22.07.06, 17:51
      w europie-za zbrodnie wojenne.
      • dana33 Re: na wojaków z idf czekają nakazy aresztowania 22.07.06, 18:13
        fajnie aki.... zacznijcie w europie budowac wiezienia dla 5 milionow
        israelczykow, bo my tu wszyscy w wojsku.
        no i jeszcze pare wiezien w polsce dla polskich zolnierzy w iraku.
        aaa, nie zapomijcie jeszcze o wiezieniach dla zolnierzy amerykanskich i
        rosyjskich walczacych w czeczeni.
        tys to jednak kretynek maly.
        • dana33 Re: na wojaków z idf czekają nakazy aresztowania 22.07.06, 18:15
          aaaa, zapomnialam aki..... przydaloby sie pare hoteli w uzdrowiskach polskich
          dla dzielnych bojownikow hizballi i hamasu... poswiec sie i daj forse na budowe
          i tych wiezien i tych hoteli.... a mozesz tez jeszcze leczyc tych rannych
          bojownikow za darmoche. jesli nie uznaja cie za zbyt prymitywnego dochtora.
          • aaki wiem ze zapominasz coraz bardziej 22.07.06, 18:16
            plaster,danus,plaster
        • goldbaum Re: na wojaków z idf czekają nakazy aresztowania 22.07.06, 22:53
          dana33 napisała:

> no i jeszcze pare wiezien w polsce dla polskich zolnierzy w iraku.

Jesli okaza sie takimi sukinsynami jak wasze "bohatyry" to pierwszy bede za tym,
          zeby ich wsadzic.
    • marouder Re: DO KROPKI 22.07.06, 20:11
      Kompletna bzdura!
      Forum swiat nie bylo, nie jest i nie bedzie reprezentatywne dla postaw Polakow w
      kwestii ich stosunku do Zydow.
      Fakt, rozlega sie tu ustawiczny krzyk niewielkiej grupy forumowiczow przeciwko
      Zydom.
      To, ze osoby sfrustrowane, niezaspokojone w roznych sferach krzycza swiadczy
      jedynie o ich poziomie leku oraz poczuciu bezsilnosci, czasem daremnosci
      wlasnych dzialan.
      zreszta to jakis prowokacyjno-podpuchowaty watek:)
    • nopes Mówiłem, że Żyd masochista :) 22.07.06, 20:38
      Wycina sobie z gazet i skąd sie da dowody na to, jak go nie lubią, i przykleja na scianach. A potem kontemppluje i zgrzyta zębami.
      What a Beautiful Mind... :)
    • niestworzony do Tomka404 22.07.06, 22:53
      Z nadzieją, że mówisz poważnie, bardzo mnie zainteresowałeś.
      Mam przyjaciela we Wiedniu, który już od roku monitoruje niniejsze forum i
      zbiera wątki antyżydowskie. Próbuje również dotrzeć do ich autorów, i mimo
      dużych trudności, może się nawet pochwalić pewnymi osiągnięciami.
      Gdybyś mu mógł i chciał służyć pomocą, daj mi znać w jakikolwiek sposób.
      Pozdrawiam i przesyłam gorące życzenia sukcesów w waszej walce z wcieleniem
      wszelkiego zła, Hassanem Nasrallą.
      • tomek404 Re: niestworzony 23.07.06, 11:36
        Mam dla Ciebie propozycje. Czy mozesz zajrzec na poczte?
        Serdecznie pozdrawiam

niestworzony napisał:

> Z nadzieją, że mówisz poważnie, bardzo mnie zainteresowałeś.
        > Mam przyjaciela we Wiedniu, który już od roku monitoruje niniejsze forum i
        > zbiera wątki antyżydowskie. Próbuje również dotrzeć do ich autorów, i mimo
        > dużych trudności, może się nawet pochwalić pewnymi osiągnięciami.
        > Gdybyś mu mógł i chciał służyć pomocą, daj mi znać w jakikolwiek sposób.
        > Pozdrawiam i przesyłam gorące życzenia sukcesów w waszej walce z wcieleniem
        > wszelkiego zła, Hassanem Nasrallą.
    • manny_ramirez Tomku 23.07.06, 03:01
      a czy w tym tekscie omowicie tez fora z Haaretza, JP i Yedinoh czy tez te juz
      pominicie?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka