Dodaj do ulubionych

biedaczek - titus-flavius

IP: *.inter.net.il 02.03.03, 20:09

Masz duzo czasu. Napisz czy jestes na rencie inwalidzkiej,a moze takiego
intelektualiste jak ty poprostu wywalili z pracy?
W wiekszosci watkow jakie zakladasz, dyskutujesz sam ze soba.
Bardzo ci wspolczuje, dlatego postanowilem ci pomoc i otworzyc dla ciebie
watek. Napisz cos o sobie. Tylko nie bluzgaj, a cos sympatycznego.
Obserwuj wątek
    • doremi1 titus-flavius to rowny chlopak 02.03.03, 20:17
      Co chcesz od niego?
      • Gość: Tomek44 Re: titus-flavius to rowny chlopak IP: *.inter.net.il 02.03.03, 20:19
        doremi1 napisała:

> Co chcesz od niego?

Pogadac na forum, bo to rowny chlopak.
    • _ed_ Re: biedaczek - titus-flavius 02.03.03, 21:54
      Gość portalu: Tomek44 napisał(a):

>
      > Masz duzo czasu. Napisz czy jestes na rencie inwalidzkiej,a moze takiego
      > intelektualiste jak ty poprostu wywalili z pracy?
      > W wiekszosci watkow jakie zakladasz, dyskutujesz sam ze soba.
      > Bardzo ci wspolczuje, dlatego postanowilem ci pomoc i otworzyc dla ciebie
      > watek. Napisz cos o sobie. Tylko nie bluzgaj, a cos sympatycznego.

Titus to nie intelektualista Jerzy.
      On nie bluzga.
      • Gość: Wtracalski Re: biedaczek - titus-flavius IP: *.inter.net.il 02.03.03, 22:12
        _ed_ napisał:

> Titus to nie intelektualista Jerzy.
        > On nie bluzga.

Chetnie bluzgne na Titusa.
        • _ed_ Re: biedaczek - titus-flavius 02.03.03, 22:21
          Gość portalu: Wtracalski napisał(a):

> _ed_ napisał:
          >
          >
          > > Titus to nie intelektualista Jerzy.
          > > On nie bluzga.
          >
          > Chetnie bluzgne na Titusa.

To mi absolutnie nie przeszkadza.
          Uwazam, ze Andrzej to dziwak. Faktem jest, ze nie bluzga.
          Jak uwazasz ze twoim najlepszym argumentem jest bluzganie to sobie nie
          przeszkadzaj. Ale Tomek cie lubi i to on prosil o nie bluzganie.
          Chyba mozesz cos zrobic dla Tomka.( Przynajmniej od czasu do czasu)
          • wtracalski Re: biedaczek - titus-flavius 03.03.03, 08:52
            _ed_ napisał:

> Gość portalu: Wtracalski napisał(a):
            >
            > > _ed_ napisał:
            > >
            > >
            > > > Titus to nie intelektualista Jerzy.
            > > > On nie bluzga.
            > >
            > > Chetnie bluzgne na Titusa.
            >
            >
            > To mi absolutnie nie przeszkadza.
            > Uwazam, ze Andrzej to dziwak. Faktem jest, ze nie bluzga.
            > Jak uwazasz ze twoim najlepszym argumentem jest bluzganie to sobie nie
            > przeszkadzaj. Ale Tomek cie lubi i to on prosil o nie bluzganie.
            > Chyba mozesz cos zrobic dla Tomka.( Przynajmniej od czasu do czasu)

Ok, Dla Tomka gotow jestem na ustepstwa.
            • patriota tutaj jestem! 03.03.03, 09:14
              A Ty Tomku bez judzenia to zyc nie mozesz, co? Zabraklo patrioty, Omara i kogo
              tam jeszcze to wyszukales sobie kogos nowego?

P.S. I daj spokoj wreszcie z tym schizofrenicznym przytakiwaniem i chwaleniem
              samego siebie. Kazdy juz wie, ze Ty i wtracalski to jedna i ta sama osoba. To
              co robisz, to nie tylko dziecinne ale po prostu chore.
              • Gość: Tomek44 do debilowatego patrioty IP: 213.8.97.* 03.03.03, 10:26
                patriota napisał:

> A Ty Tomku bez judzenia to zyc nie mozesz, co? Zabraklo patrioty, Omara i
                kogo
                > tam jeszcze to wyszukales sobie kogos nowego?
                >
                > P.S. I daj spokoj wreszcie z tym schizofrenicznym przytakiwaniem i
                chwaleniem
                > samego siebie. Kazdy juz wie, ze Ty i wtracalski to jedna i ta sama osoba.
                To
                > co robisz, to nie tylko dziecinne ale po prostu chore.

Mysle, ze nie tylko jestes paranoikiem, ale tez debilkiem. Dlaczego? Bo kazdy
                inteligentny czlowiek, wie jak dziala internet. Izrael jest maly i ma jedynie
                kilka firm dajacych uslugi internetowe. Moje drogi krzyzuja sie nie tylko z
                Wtracalskim. Roznice w adresie znajduja sie pod gwiazdka. Poza tym ja pracuje
                w duzej firmie i jestem podlaczony do sieci, z ktorej korzysta bardzo duzo
                osob. Mozliwe, ze Wtracalski pracuje w tym samym miejscu, ale je nie jestem w
                stanie wszystkich znac. To jest firma high - tech, wiec rozumiesz, ile ludzi
                moze w niej pracowac.I jeszcze jedno. Gdybys byl inteligentny, to bys sie
                zorientowal, ze Wtracalski to nie moj styl. Nie mam tez tak duzo czasu, aby
                pisac takze jako ktos inny,bo i po co? Pracuje wiele godzin dziennie przy
                komputerze nie tylko dla rozrywki. Pisze w przerwach. Teraz jednak rozumiem
                kto podszywa sie pod moje linki.

• patriota powiedzialbym, ze straciles fason, gdybys go mial 03.03.03, 10:51
                  hahaha.. nastepna faseta Twojej schizofrenii? Wiec to ja podszywam sie pod
                  Ciebie? Musze Cie zmartwic. Nie bylbym w stanie pokonac odruchow wymiotnych...

Twoje tlumaczenie jest bardzo wymowne.. To w takim razie musi byc nieslychany
                  zbieg okolicznosci w tym "malym kraju", ze gdy Tomek pisze spod
                  adresu "inter.net.il" to w chwile pozniej wtracalski spod tego samego adresu
                  zgadza sie z Tomkiem i to bez zastrzezen. Gdy Tomek nadaje zas spod
                  adresu "213.8.97" to wtracalski rowniez niemal rownoczesnie spod adresu tego
                  samego adresu "213.8.97" chwali Tomka, za bardzo trafne opinie i tak w ogole za
                  caloksztalt..... :o)

Styl moze jest i rozny (na co raczyles zwrocic mi uwage lol) ale limeryki
                  rownie denne.... Nastepny niesamowity zbieg okolicznosci. Tyle ich :o)
                  • ed_ Re: powiedzialbym, ze straciles fason, gdybys go 03.03.03, 11:10
                    Panie patrioto (chyba arabski?). Parę dni temu na interii był czat z Omarem,
                    gdzie z całą pewnością zalogowani byli zarówno tomek44 jak i wtrącalski. Myślę,
                    że podejrzewanie, iż jedna osoba loguje się z 2 kompów pod 2 nickami by zadawać
                    pytania Panu Farisowi jest chyba niedorzecznościa.
                    • patriota Re: powiedzialbym, ze straciles fason, gdybys go 03.03.03, 11:17
                      ed_ napisał:

„Nie ma na świecie nic groźniejszego niż ignorancja wynikająca ze szczerych
                      intencji i głupota wynikająca z zasad”.

Czy to cytat z Talmudu? To by wiele wyjasnialo.
                      • ed_ Re: powiedzialbym, ze straciles fason, gdybys go 03.03.03, 11:24
                        patriota napisał:

> ed_ napisał:
                        >
                        > „Nie ma na świecie nic groźniejszego niż ignorancja wynikająca ze szczery
                        > ch
                        > intencji i głupota wynikająca z zasad”.
                        >
                        > Czy to cytat z Talmudu? To by wiele wyjasnialo.

Pudło. To cytat z Martina Luthera Kinga. Dla "użytecznych idiotów" pod rozwagę.
                        • patriota Re: powiedzialbym, ze straciles fason, gdybys go 03.03.03, 11:31
                          ed_ napisał:

> Pudło. To cytat z Martina Luthera Kinga. Dla "użytecznych idiotów" pod
                          > rozwagę.

Cytat ten mozna roznorako nterpretowac. Jakos nie moge oprzec sie wrazeniu, ze
                          nalezysz do tych, ktorzy widza w nim zasady i szczere intencje.... jako przejaw
                          glupoty. :o)

Jesli sie myle mozesz chetnie wyprowadzic mnie z bledu.
                          • patriota Problemy z odpowiedzia? Moralnosc funkcja kultury? 03.03.03, 12:07
                            Czyzbys mial jakies problemy z interpretacja tego cytatu? Czy moze jadnak jak
                            niektorzy (lol) na tym forum rowniez uwazasz moralnosc jako (wymienna) funkcje
                            kultury a zasady i szczere intencje jako przejaw glupoty?

Czy moze Ty rowniez jestes Tomkiem i zamierzasz mnie od dzisiaj bojkotowac?
                            Odpowiedz chocby dla pozoru, zeby nie wygladalo na to, ze ed_ (z jedna
                            kreseczka) to tez Tomek.... :o)
                          • ed_ Re: powiedzialbym, ze straciles fason, gdybys go 03.03.03, 12:30
                            patriota napisał:

> ed_ napisał:
                            >
                            > > Pudło. To cytat z Martina Luthera Kinga. Dla "użytecznych idiotów" pod
                            > > rozwagę.
                            >
                            > Cytat ten mozna roznorako nterpretowac. Jakos nie moge oprzec sie wrazeniu,
                            ze
                            > nalezysz do tych, ktorzy widza w nim zasady i szczere intencje.... jako
                            przejaw
                            >
                            > glupoty. :o)
                            >
                            > Jesli sie myle mozesz chetnie wyprowadzic mnie z bledu.

Widzisz, odpowiem ci na przykładach ze współczesnej historii.
                            Sartre i inni zachodni "intelektualiści" niewątpliwie mieli szczere intencje
                            wychwalając stalinowski ZSRR, nie zmienia to faktu, że ich postawa była głupotą
                            i naiwnością a w rezultacie stanowiła realne zagrożenie dla demokracji w ich
                            krajach. Podobnie można powiedzieć o niejakiej Jane Fondzie, która z
                            niewątpliwie szczerymi intencjami ogłosiła w trakcie odczytu na Uniwersytecie,
                            że "gdybyście wiedzieli, czym jest komunizm, to na kolanach byście się modlili,
                            żebyśmy pewnego dnia stali się komunistami".
                            Podobnie o tych co protestowali przeciwko rakietom Pershing i Cruise i tym z
                            Marszów Wielkanocnych. Mieli szczere intencje i zasady a jednak ich działania w
                            obliczu sowieckich zbrojeń były głupotą, nieodpowiedzialnością i stanowiły
                            zagrożenie dla nich samych.

Podobnie jest teraz. Zasady wielokulturowości i tolerancji są wspaniałe, jak
                            jednak się zachować, jeśli jedna z kultur wykorzystuje te zasady do
                            zdominowania i zniszczenia tych, którzy im hołdują.
                            "Dzięki waszym demokratycznym przepisom podbijemy was. Dzięki waszemu prawu do
                            wolności religijnej zdominujemy was. Można wierzyć lub nie, ale dominacja już
                            się rozpoczęła" to powiedział jeden z przywódców muzułmańskich w Europie. Inny -
                            szejk Omar Bakri powiedział: "Po Konstantynopolu przyjdzie kolej na Rzym. Żaden
                            muzułmanin nie ma wątpliwości, że Włochy ulegną islamizacji, a sztandar islamu
                            powiewać będzie nad kopułą św. Piotra".
                            • patriota Re: powiedzialbym, ze straciles fason, gdybys go 03.03.03, 13:05
                              Piekne przyklady. Szkoda tylko, ze nie uwzgledniajace kilku detali. Z
                              perspektywy czasu wygodnie jest okreslac Sartre´a i Fonde jako "uzytecznych
                              idiotow". Gdyby idea demokracji ulegla podobnemu wypaczeniu jak idea komunizmu
                              (z ktorym Satlinizm niewiele mial wspolnego) robilbys zapewnie nam podobne
                              wyklady na temat demokracji i "naiwniakow", ktorzy dali na nia sie nabrac.
                              To bron obosieczna. Podobnie plytko argumentowali nazisci potwierdzajac swoimi
                              pierwszymi spektakularnymi sukcesami slabosc demokracji w wydaniu Republiki
                              Weimarskiej. Hitler jeszcze w 38 roku zostal wybrany w USA przez
                              tygodnik "Life" czlowiekiem roku!
                              Jak nazwac ludzi, ktorzy w obliczu oczywistych zbrodni i odrzucenia najwyzszej
                              wartosci, z ktorej dumni sa Amerykanie - wolnosci i demokracji darzyli Hitlera
                              tak bezkrytycznym zaufaniem?
                              Ktory system byl bardziej zbrodniczy w swych zalozeniach? Faszyzm jako otwarta
                              negacja wszystkich elementarnych wartosci, na ktorych opiera sie kultura
                              Zachodu czy komunizm, ktory jako IDEA propagowal przeciez rownosc i wolnosc
                              wszystkich ludzi?

Piszesz: "Podobnie jest teraz. Zasady wielokulturowości i tolerancji są
                              wspaniałe, jak jednak się zachować, jeśli jedna z kultur wykorzystuje te zasady
                              do zdominowania i zniszczenia tych, którzy im hołdują"

Identycznie argumentowali Hitlerowcy podajac nawet odpowiednie cytaty. Ty ta
                              ekstremalna wypowiedz identyfikujesz z Islamem. Hitlerowcy podobne wypowiedzi
                              identyfikowali bez jakiegokolwiek rozrozniania z tzw. "Zydostwem", znajdujac
                              mnostwo "pozytecznych idiotow", ktorzy byli swiecie przekonani, ze jesli nie my
                              ich to oni nas. Dlatego im predzej.... reszte juz znasz.

Co zrobic, jesli natkniesz sie na tak ekstremalne (istniejace przeciez)
                              wypowiedzi nazistow niemieckich czy amerykanskich wobec demokracji, Zydow,
                              czarnych? Czy jest to powod rozpoczecia wojny przeciw tym krajom? Dla Ciebie
                              jak widac bylaby to wystarczajaca legitymacja....

"Żaden muzułmanin nie ma wątpliwości, że Włochy ulegną islamizacji, a sztandar
                              islamu powiewać będzie nad kopułą św. Piotra".

Zaden muzulmanin.... To brzmi bardzo podobnie do tego, co kiedys mowiono o
                              Zydach... "Zaden Zyd" nie ma watpliwosci....
                              I takie wypowiedzi mobilizowaly miliony "pozytecznych idiotow", ktorzy byli
                              swiecie przekonani, ze w tym konkretnym przypadku "wspaniale zasady
                              wielokulturowości i tolerancji" nie na wiele sie zdadza, ze szczere intencje i
                              zasady w tym konkretnym przypadku sa przejawem gluopty.....

Tyle na temat "pozytecznych idiotow".

• Gość: Tomek44 do debilowatego patrioty IP: 213.8.97.* 03.03.03, 11:18
                    Zastanawialem sie czy ci odpowiedziec. Twoja nienawisc do mnie (nawet mnie nie
                    znasz) jest tak chora, ze to jest poprostu ostatni raz kiedy cie
                    potraktowalem. Jestes malym prymitywnym czlowieczkiem. Przesledzilem wszystkie
                    twoje posty. Inni nawet jak sa przeciwnikami, maja jekies argumenty. Cos
                    czytaja, cos cytuja itd. Ty jak taka prymitywna malpa co nauczyla sie stukac
                    na klawiaturze, piszesz bez uzywania mozgu.
                    Mozesz mnie opluwac,bo ja i tak tego nie bede czytac. Jak tylko zobacze twoj
                    nik, nawet go nie zamierzam otworzyc. (Swoja droga to ciekawe z tym adresem i
                    sprobuje to sprawdzic).
                    Ja jednak jestem na tyle powaznym czlowiekiem, ze nie bawia mnie takie
                    gierki...zmieniam styl, charakter i moze plec. Co jeszcze wymyslisz.
                    Nie musisz mi odpowiadac, chyba, dla innych, bo ja nawet tego nie otworze.
                    • patriota Re: do subtelnego i kulturalnego Tomka 03.03.03, 11:40
                      Gość portalu: Tomek44 napisał(a):

> Zastanawialem sie czy ci odpowiedziec. Twoja nienawisc do mnie (nawet mnie
                      > nie znasz) jest tak chora,

Oj Tomku ale sobie schlebiasz....

> ze to jest poprostu ostatni raz kiedy cie potraktowalem.

To bylby juz trzeci raz, kiedy mi to obiecujesz. Do trzech razy sztuka.... Moze
                      teraz sie jednak uda.

> Jestes malym prymitywnym czlowieczkiem.

Zawsze wysoko cenilem poziom Twojej kultury osobistej jak i zasady: "nigdy nie
                      obrazam swoich adwersarzy" - czy cos w tym rodzaju. To robi wrazenie...

> Przesledzilem wszystkie twoje posty. Inni nawet jak sa przeciwnikami, maja
                      > jekies argumenty. Cos czytaja, cos cytuja itd.

A jeszcze nie tak dawno Ty i dana miales mi za zle, ze tyle cytuje np. na temat
                      zbrodni wojennych twojego ukochanego wodza, tortur w waszych wiezieniach,
                      mordow dokonywanych na cywilach, planowym niszczeniu infrastruktury
                      Palestynczykow... Rozumienm, chcialbys jakies inne cytaty...

> Ty jak taka prymitywna malpa co nauczyla sie stukac na klawiaturze, piszesz
                      > bez uzywania mozgu.

Wooow :o). Jaki Ty subtelny potrafisz byc Tomku, prawdziwy poeta. Gdyby bylo
                      jeszcze do rymu to by juz byla prawie... "kultura".

> Mozesz mnie opluwac,bo ja i tak tego nie bede czytac. Jak tylko zobacze twoj
                      > nik, nawet go nie zamierzam otworzyc.

Ciekaw jestem, czy tym razem starczy Ci sil.

> Ja jednak jestem na tyle powaznym czlowiekiem, ze nie bawia mnie takie
                      > gierki...zmieniam styl, charakter i moze plec.

No gdybys jeszcze potrafil zmieniac plec, to byloby juz naprawde cos :o)
                  • Gość: dana33 Re: powiedzialbym, ze straciles fason, gdybys go IP: *.adsl.netvision.net.il 03.03.03, 14:17
                    patriota napisał:

> hahaha.. nastepna faseta Twojej schizofrenii? Wiec to ja podszywam sie pod
                    > Ciebie? Musze Cie zmartwic. Nie bylbym w stanie pokonac odruchow wymiotnych...
                    >
                    > Twoje tlumaczenie jest bardzo wymowne.. To w takim razie musi byc nieslychany
                    > zbieg okolicznosci w tym "malym kraju", ze gdy Tomek pisze spod
                    > adresu "inter.net.il" to w chwile pozniej wtracalski spod tego samego adresu
                    > zgadza sie z Tomkiem i to bez zastrzezen. Gdy Tomek nadaje zas spod
                    > adresu "213.8.97" to wtracalski rowniez niemal rownoczesnie spod adresu tego
                    > samego adresu "213.8.97" chwali Tomka, za bardzo trafne opinie i tak w ogole
                    za
                    >
                    > caloksztalt..... :o)
                    >
                    > Styl moze jest i rozny (na co raczyles zwrocic mi uwage lol) ale limeryki
                    > rownie denne.... Nastepny niesamowity zbieg okolicznosci. Tyle ich :o)

nu, wlasnie ty ziejacy ninawiscia powinienes wiedziec, ze wtracalski, tomek i
                    ja to ta sama mafia zydowska przeciwko tobie, spisek parchatych zydow i
                    smierdzacych zydowek, innymi slowy caly swiat przeciwko tobie.. a lekarza masz
                    do niczego, jak ci tych odruchow nie wyleczyl...
                    • rycho7 Mamo ja wariat, jak czytam ta antypropagande 03.03.03, 15:14
                      Gość portalu: dana33 napisał(a):

> nu, wlasnie ty ziejacy ninawiscia powinienes wiedziec, ze wtracalski, tomek i
                      > ja to ta sama mafia zydowska przeciwko tobie, spisek parchatych zydow i
                      > smierdzacych zydowek, innymi slowy caly swiat przeciwko tobie.. a lekarza
                      masz
                      > do niczego, jak ci tych odruchow nie wyleczyl...

Chce isc do lekarza. Boje sie, ze moze mi zalecic cwiczenia fizyczne (bijanie
                      Zydow) jako terapie. Co polecacie z Izraela zamiast tradycyjnych srodkow?
                      • Gość: dana33 Re: Mamo ja wariat, jak czytam ta antypropagande IP: *.adsl.actcom.co.il 03.03.03, 18:16
                        rycho7 napisał:

> Gość portalu: dana33 napisał(a):
                        >
                        > > nu, wlasnie ty ziejacy ninawiscia powinienes wiedziec, ze wtracalski, tome
                        > k i
                        > > ja to ta sama mafia zydowska przeciwko tobie, spisek parchatych zydow i
                        > > smierdzacych zydowek, innymi slowy caly swiat przeciwko tobie.. a lekarza
                        >
                        > masz
                        > > do niczego, jak ci tych odruchow nie wyleczyl...
                        >
                        > Chce isc do lekarza. Boje sie, ze moze mi zalecic cwiczenia fizyczne (bijanie
                        > Zydow) jako terapie. Co polecacie z Izraela zamiast tradycyjnych srodkow?

nu, gesie piora i przymruzenie oka.....
                    • patriota Re: powiedzialbym, ze straciles fason, gdybys go 03.03.03, 15:32
                      Gość portalu: dana33 napisał(a):

Fajny list napisalas dana. Podoba mi sie, taki melodramatyczny. I nie moge
                      oprzec sie wrazeniu, ze bardzo, ale to bardzo bys chciala, zebym powiedzial o
                      Tobie te wszystkie brudne rzeczy, ktore wymienilas. A tu nic. Mimo mojej - jak
                      piszesz - "nienawisci" nie nazwalem Cie dotad nawet "idiotka". Choc za to wcale
                      na mnie bys sie nie obrazila, jak mnie zapewnilas.

Acha, czy podobnie jak Tomek nie obiecywalas mi juz dwa razy, ze bedziesz
                      traktowac mnie jak powietrze? No nie mozna na was wcale polegac.....
                      • Gość: dana33 Re: powiedzialbym, ze straciles fason, gdybys go IP: *.adsl.actcom.co.il 03.03.03, 18:14
                        patriota napisał:

> Gość portalu: dana33 napisał(a):
                        >
                        > Fajny list napisalas dana. Podoba mi sie, taki melodramatyczny. I nie moge
                        > oprzec sie wrazeniu, ze bardzo, ale to bardzo bys chciala, zebym powiedzial o
                        > Tobie te wszystkie brudne rzeczy, ktore wymienilas. A tu nic. Mimo mojej -
                        jak
                        > piszesz - "nienawisci" nie nazwalem Cie dotad nawet "idiotka". Choc za to
                        wcale
                        >
                        > na mnie bys sie nie obrazila, jak mnie zapewnilas.
                        >
                        > Acha, czy podobnie jak Tomek nie obiecywalas mi juz dwa razy, ze bedziesz
                        > traktowac mnie jak powietrze? No nie mozna na was wcale polegac.....

nu, masz racje, nie mozna polegac, ja tez "pilam" nie tylko do ciebie, ale
                        jeszcze do innych, bo wazs tak w jedna paczuszke wsadzilam, tych co mowia i
                        tych co grzecznie tylko mysla.... a z toba to tak, jak mi za bardzo smierdzi to
                        ty wtedy powietrze,az zapach przejedzie, potem cos ci skrobne i jak zacznie
                        waniac, to znowu na swieze powietrze i tak da capo al fine....
    • Gość: sz tomku, idz odrob lekcje IP: *.astro.su.se 03.03.03, 12:19

forum dyskusyjne zostaw doroslym,

sz
      • wtracalski zycze milej cholery 03.03.03, 16:18

Cos mi sie wydaje ,ze kims tu ciezka cholera potrzasa.
        Gratulacje, Dana33 i Tomek44 - przeciez wlasnie o to chodzi.
        A propo's, wlasnie dla nich zunifikowalem swoj adres, z nadzieja, ze cholera potrzesie nimi jeszcze kilka razy, czego
        im z calego mego zydowskiego serca zycze.
        Milej cholery, Patioto i JemuPodobni
        "sobowtor"
    • _ed_ Re: biedaczek - titus-flavius 03.03.03, 19:58
      Nieladnie !
      Wiesz Tomku sam prosiles o zachowanie kultury i pierwszy zaczynacz z
      wyzwiskami.Z patriota mozesz sie nie zgadzac i jak potrafisz to podeprzc
      argumentami to wyzwiska beda zbedne.
      To zachowanie rozkapryszonej baby (bez urazy )
      • Gość: Tomek44 Re: biedaczek - titus-flavius IP: *.inter.net.il 03.03.03, 22:14
        _ed_ napisał:

> Nieladnie !
        > Wiesz Tomku sam prosiles o zachowanie kultury i pierwszy zaczynacz z
        > wyzwiskami.Z patriota mozesz sie nie zgadzac i jak potrafisz to podeprzc
        > argumentami to wyzwiska beda zbedne.
        > To zachowanie rozkapryszonej baby (bez urazy )

Nie, to nie zachowanie rozkapryszonej baby. Posluchalem dobrej rady jednego z moich przeciwnikow,
        ale kulturalnych, abym nie odpowiadal chamom i zamierzam tak potraktowac patriote. Jesli on pisze, ze
        jak czyta moje w zasadzie wszystko, to wymiotuje, to wybacz, ale to nie jest partner do dyskusji. Niech
        sobie znajdzie inny powod do wyprozniania zoladka. Wejdz w wyszukiwarke i zobacz co on wypisuje.
        Nawiase mowiac lubie czytac Twoje posty.
        • patriota Sprostowanie! W zasadzie nie wszystko.... 03.03.03, 22:43
          Nie dostaje odruchow wymiotnych na widok "w zasadzie wszystkiego" co Twoje
          Tomku ale przede wszystkim na widok Twoich.... limerykow. Nauczylem sie jednak
          juz z tym zyc. Nie czytuje ich. Odruchow wymiotnych dostalbym rowniez, gdy
          mialbym nasladowac to co nazywasz twoim "stylem". Tego rowniez nie robie, moj
          ty "kulturalny" adwersarzu. Reszta bywa nawet jako tako strawna, na poziomie...
          przynajmniej nieznacznie wyzszym od poziomu Twego rodaka Fredzia.

A teraz do _eda_: Zobacz koniecznie w wyszukiwarce co ten "debilowaty" "cham" -
          jak z duza doza subtelnosci zostalem nazwany przez "kulturalnego" Tomka -
          wypisuje. Naprawde warto!
          • Gość: dana33 Re: Sprostowanie! W zasadzie nie wszystko.... IP: *.adsl.actcom.co.il 03.03.03, 22:54
            patriota napisał:

> Nie dostaje odruchow wymiotnych na widok "w zasadzie wszystkiego" co Twoje
            > Tomku ale przede wszystkim na widok Twoich.... limerykow. Nauczylem sie
            jednak
            > juz z tym zyc. Nie czytuje ich. Odruchow wymiotnych dostalbym rowniez, gdy
            > mialbym nasladowac to co nazywasz twoim "stylem". Tego rowniez nie robie, moj
            > ty "kulturalny" adwersarzu. Reszta bywa nawet jako tako strawna, na
            poziomie...
            > przynajmniej nieznacznie wyzszym od poziomu Twego rodaka Fredzia.
            >
            > A teraz do _eda_: Zobacz koniecznie w wyszukiwarce co
            ten "debilowaty" "cham" -
            >
            > jak z duza doza subtelnosci zostalem nazwany przez "kulturalnego" Tomka -
            > wypisuje. Naprawde warto!

nu, patrioto, ten watek z limerykami/fraszkami/wierszykami to jedyny w tej
            chwili watek na tym forum, gdzie nawet najbardziej zacietrzewieni przeciwnicy
            smieja sie z samych siebie i z innych, i robia to w sposob mily, kulturalny i
            ironiczny, i c najwazniejsze, z sympatia jeden do drugiego. i nawet jak my nie
            tuwim i nie goethe, to mam uczucie, ze cala ta hevre chetnie spotkalabym na
            kawie... ciebie nie tak chetnie...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka