js72 05.09.03, 09:40 Dobrze że ten idiota nie jest premierem Polski. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pablo_ Re: Berlusconi obrażony przez Niemcy IP: anna:* / 10.0.3.* 05.09.03, 09:47 Brawo Berlusconi. Szkoda ze nie premierem u nas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Berlusconi obrażony przez Niemcy IP: *.lumc.nl 05.09.03, 13:19 Berlusconi powinien dostac honorowe czlonkostwo Samoobrony z rak zamego Leppera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Wolę go niz Millera z tepym usmieszkiem. IP: *.antoniuk.sdi.tpnet.pl 05.09.03, 09:48 Berlusconi ma jaja i dystans do rzeczywistości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loveitalia Re: Wolę go niz Millera z tepym usmieszkiem. IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 06.09.03, 10:25 taa, a ta rzeczywistośc to ludziki twojgo pokroju. nie lubię millera, ale berlusconi to klasyczne bydle: skrzyzowanie faszysty liberała katolika. bueeeeeeeeeeeeeeeeee........... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maddrake Re: Berlusconi obrażony przez Niemcy IP: 62.148.86.* 05.09.03, 09:48 Pewnie, tym bardziej, że naszych rodzimych nam nie brakuje :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: italiano Re: Berlusconi obrażony przez Niemcy IP: *.dialup.tiscali.it 05.09.03, 09:56 nasz wcale nie jest lepszy...trzeba by sie dobrze zastanowic ktory to wiekszy idiota! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eva-monik Re: Berlusconi obrażony przez Niemcy IP: *.dip.t-dialin.net 05.09.03, 10:03 Gość portalu: italiano napisał(a): > nasz wcale nie jest lepszy...trzeba by sie dobrze zastanowic > ktory to wiekszy idiota! Wlasnie i tak sie sprawy maja,to nie idiotyzm odbiera im rozum dp rozsadnego dzialania,to pycha i proznosc i samowladztwo sa powodem tego,co jest w kazdym panstwie,a tych ktorzy zostali normalnymi ludzmi i politykami mozna na palcach jednej reki policzyc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fgh Re: Berlusconi obrażony przez Niemcy IP: 213.213.42.* 05.09.03, 10:00 Berlusconi = Italiaszkele (co w jezyku jidysz znaczy "maly wloszek" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dosia Re: Berlusconi obrażony przez Niemcy IP: 195.217.253.* 05.09.03, 10:35 Bardzo mi sie podobala jego wypowiedz, jego ministra tez - glosno mowia to co i tak wszyscy mysla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MJ Re: Berlusconi obrażony przez Niemcy IP: 195.205.81.* 05.09.03, 10:45 Co wszyscy myślą? Że Niemcy są nacjonalistami? Oglądaj dalej "Czterech Pancernych i Pieska"... Niestety w Europie Niemcy są jednym z najbardziej tolerancyjnych narodów (wiem bo mieszkałem tam przez trzy lata), kto uważa że to nacjonaliści nie ma o Niemczech i Niemcach najmniejszego pojęcia. Już prędzej Włosi są nacjonalistami i zarozumialcami. A Berlusconi to cwaniak, aferzysta i zwykły prostak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JM Re: Berlusconi obrażony przez Niemcy IP: *.chello.pl 05.09.03, 11:53 Gość portalu: MJ napisał(a): > Co wszyscy myślą? Że Niemcy są nacjonalistami? Oglądaj > dalej "Czterech Pancernych i Pieska"... Niestety w Europie > Niemcy są jednym z najbardziej tolerancyjnych narodów (wiem bo > mieszkałem tam przez trzy lata), kto uważa że to nacjonaliści > nie ma o Niemczech i Niemcach najmniejszego pojęcia. Już > prędzej Włosi są nacjonalistami i zarozumialcami. A Berlusconi > to cwaniak, aferzysta i zwykły prostak. Niestety (tym razem to słowo użyte jest prawidłowo), w Europie i nie tylko Niemcy są jednym z nabardziej nietolerancyjnych wobec obcych narodów. Umieją tylko skrywać swój nacjonalizm i łapią się na to tacy jak ty. Mieszkałem w obu krajach przez dłuższy czas. Nielicznym Włochom też czasem odbija, ale w porównaniu z narodem panów Włosi to aniołki. Faktem jest, że Włosi bywają zarozumiali, ale jeżeli się porównują z tą rzeszą blond-prostactwa, zalewającego włoskie plaże i miasteczka, to mają do tego prawo. Co do prostactwa, to sprawdź w słowniku znaczenie słowa, bo w porównaniu ze Szruberem, a tym bardziej z Millerem, Berlusconi maniery ma królewskie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elgut Re: Berlusconi obrażony przez Niemcy IP: *.zelter.de / 192.168.1.* 05.09.03, 13:30 Gość portalu: JM napisał(a): > Gość portalu: MJ napisał(a): > > > Co wszyscy myślą? Że Niemcy są nacjonalistami? Oglądaj > > dalej "Czterech Pancernych i Pieska"... Niestety w Europie > > Niemcy są jednym z najbardziej tolerancyjnych narodów (wiem bo > > mieszkałem tam przez trzy lata), kto uważa że to nacjonaliści > > nie ma o Niemczech i Niemcach najmniejszego pojęcia. Już > > prędzej Włosi są nacjonalistami i zarozumialcami. A Berlusconi > > to cwaniak, aferzysta i zwykły prostak. > > Niestety (tym razem to słowo użyte jest prawidłowo), w Europie i > nie tylko Niemcy są jednym z nabardziej nietolerancyjnych wobec > obcych narodów. Umieją tylko skrywać swój nacjonalizm i łapią się > na to tacy jak ty. Mieszkałem w obu krajach przez dłuższy czas. > Nielicznym Włochom też czasem odbija, ale w porównaniu z narodem > panów Włosi to aniołki. Faktem jest, że Włosi bywają zarozumiali, > ale jeżeli się porównują z tą rzeszą blond-prostactwa, > zalewającego włoskie plaże i miasteczka, to mają do tego prawo. > Co do prostactwa, to sprawdź w słowniku znaczenie słowa, bo w > porównaniu ze Szruberem, a tym bardziej z Millerem, Berlusconi > maniery ma królewskie. Puknij sie w twoja palice palancie! Gdzies ty mieszkal w Niemczech? Na robote to ty tu przyjechales, Jak bys tu mieszkal to bys inaczej mowil. Niemcy jest to tolerancyjny kraj, chcialbym widziec was polaczkow jak by 4 mld mulsumanow w Polsce mieszkalo. Patrz afere prezydenta Sosnowca palancie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JM Re: Berlusconi obrażony przez Niemcy IP: *.chello.pl 05.09.03, 15:36 Gość portalu: elgut napisał(a): > Gość portalu: JM napisał(a): > > > Gość portalu: MJ napisał(a): > > > > > Co wszyscy myślą? Że Niemcy są nacjonalistami? Oglądaj > > > dalej "Czterech Pancernych i Pieska"... Niestety w Europie > > > Niemcy są jednym z najbardziej tolerancyjnych narodów (wiem bo > > > mieszkałem tam przez trzy lata), kto uważa że to nacjonaliści > > > nie ma o Niemczech i Niemcach najmniejszego pojęcia. Już > > > prędzej Włosi są nacjonalistami i zarozumialcami. A Berlusconi > > > to cwaniak, aferzysta i zwykły prostak. > > > > Niestety (tym razem to słowo użyte jest prawidłowo), w Europie i > > nie tylko Niemcy są jednym z nabardziej nietolerancyjnych wobec > > obcych narodów. Umieją tylko skrywać swój nacjonalizm i łapią się > > na to tacy jak ty. Mieszkałem w obu krajach przez dłuższy czas. > > Nielicznym Włochom też czasem odbija, ale w porównaniu z narodem > > panów Włosi to aniołki. Faktem jest, że Włosi bywają zarozumiali, > > ale jeżeli się porównują z tą rzeszą blond-prostactwa, > > zalewającego włoskie plaże i miasteczka, to mają do tego prawo. > > Co do prostactwa, to sprawdź w słowniku znaczenie słowa, bo w > > porównaniu ze Szruberem, a tym bardziej z Millerem, Berlusconi > > maniery ma królewskie. > > Puknij sie w twoja palice palancie! Gdzies ty mieszkal w Niemczech? > Na robote to ty tu przyjechales, Jak bys tu mieszkal to bys inaczej > mowil. Niemcy jest to tolerancyjny kraj, chcialbym widziec was polaczkow > jak by 4 mld mulsumanow w Polsce mieszkalo. > Patrz afere prezydenta Sosnowca palancie. > Mieszkałem w Berlinie (Zachodnim!), Monachium, Hamburgu i to Niemcy dla mnie pracowali, a nie ja dla nich. Dowodem "tolerancji" jest takze zwracanie się per "polaczku". Ja mimo mojego zdania na temat Niemców nie piszę "szwabów", "hitlerowców", "helmutów" itd. Dzięki za informację, że w Niemczech mieszka wiecej "musulmanów" niż samych Niemców. To musi być straszne byc mniejszością we własnym kraju. Dla ułatwienia podaję, że Chińczyków jest nieco ponad 1 mld. Na koniec dziekuję za przejaw tolerancji w postaci "palanta" Bez odbioru! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: Berlusconi obrażony przez Niemcy IP: *.dip.t-dialin.net 05.09.03, 11:28 Mowia co mysla?!!! Uwaga na to co sie mowi, bo jak zaczna mowic to co kazdy wie o Polsce i Polakach na zasadach ogolnej czyli zadnej wiedzy na ich temat, to zgroza dla Polski Wedlug niektorych Polak to pijak awanturnik obibok bez wyksztalcenia i katolik czolgajacy sie na kolanach do Czestochowy. To jest ta ogolnie znana prawda. Czy moze Fakt? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paweł Re: Berlusconi obrażony przez Niemcy IP: *.chello.pl 05.09.03, 12:06 Gość portalu: piotr napisał(a): > Mowia co mysla?!!! > Uwaga na to co sie mowi, > bo jak zaczna mowic to co kazdy wie o > Polsce i Polakach na zasadach ogolnej czyli zadnej > wiedzy na ich temat, > to zgroza dla Polski > Wedlug niektorych Polak to > pijak > awanturnik > obibok > bez wyksztalcenia i > katolik czolgajacy sie na kolanach do Czestochowy. > To jest ta ogolnie znana prawda. > Czy moze Fakt? Niemcy już dawno "zaczęli mówić", np. w telewizji. Palnięcie dowcipu o Polakach należy do dobrego tonu nawet w trakcie debaty politycznej, prowadzonej przez polityków z pierwszych stron gazet przed kamerami tv. To tylko potwierdza brak tolerancji i wrogie nastawienie Niemców wobec obcych. W wyliczonych przez ciebie cechach negatywnych brakuje najważniejszej - Polak to złodziej. Natomiast zupełnie nie rozumiem skąd na tej liście znalazł się katolicyzm. Czyżby tolerancyjni Niemcy nie tolerowali "innowierców", a może dopisałeś tą cechę z rozpędu, wyrażając raczej własne poglądy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hip Re: Berlusconi obrażony przez Niemcy IP: heros:* / 192.168.1.* 05.09.03, 10:54 js72 napisał: > Dobrze że ten idiota nie jest premierem Polski. Podpisano - mondry(a)? Berlusconi jest bogatym biznesmenem potem politykiem potem może idiotą A Ty? Biednym Polakiem, prawie publicystą i aspirującym do nieidioty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Louis Riel Brawo, Silvio! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.09.03, 11:26 Berlusconi na premiera Polski! On umie rozmawiać z Niemcami. A u nas wszyscy gną karki jak lokaje. Wstyd mi za "nasze" władze, nie umieją bronić Polaków ani w Kraju ani za granicą, tylko włażą do d... komu popadnie. Uczcie się, towarzysze, jak należy postępować z aroganckimi megalomanami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matt Re: Brawo, Silvio! IP: *.nsw.bigpond.net.au 05.09.03, 14:26 niemcy nie moga zniesc free style of berlusconi. nie wiedza jak reagowac bo sa za sztywni i jedyne co potrafia to sie obrazic. ja mysle ze niemcy sa tak sztywni ze dupami moga lupac orzechy!. panowie troche humory przyniesie nam troche wiecej zycia ( i relaksu). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kowal Re: Berlusconi obrażony przez Niemcy IP: *.pool212171.interbusiness.it 05.09.03, 11:30 "Berlusca" jest aferzysta, ale on lapowki dawal, nasi biora! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oxy Mamy innego idiote na stanowisku premiera IP: *.ecb.int 05.09.03, 11:31 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oxy Mamy innego idiote na stanowisku premiera IP: *.ecb.int 05.09.03, 11:34 ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matt Re: Mamy innego idiote na stanowisku premiera IP: *.nsw.bigpond.net.au 05.09.03, 14:34 oxy, nie jestem pewny kto jest tutaj idiota!. oportunistyczny sztywniak schroeder czy free style berlusconi. przy najmniej berlusconi wnosi troche humoru i relaksu z czym sztywni niemcy nie moga sobie poradzic ( sami sobie winni obrazalscy primadonnas) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kubuś fatalista Re: Berlusconi obrażony przez Niemcy IP: *.chello.pl 05.09.03, 11:40 Premier Polski może i idiotą nie jest za to otoczony jest bandą tęegich idiotów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtula Dobrze ze my mamy swojego idiote tzn wcale nie dobrze: IP: *.brookes.ac.uk 05.09.03, 12:30 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Puchatek Re: Berlusconi obrażony przez Niemcy IP: *.jezuici.pl 05.09.03, 12:31 Jacek naspisał: >Berlusconi ma jaja i dystans do rzeczywistości. Taaak, jaja ma... jak berety... szkoda, że używa ich zamiast rozumku... Tyle, że rozumek też ma jak beret - puściutki, ale za to z antenką ;) A taki dystand do rzeczywistości to się popularnie nazywa głupota. IQ na poziomie ostrygi. Oczywiście z Adriatyku. błeee. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matt Re: Berlusconi obrażony przez Niemcy IP: *.nsw.bigpond.net.au 05.09.03, 14:38 puchatek, czy wiesz ze najwieksze IQ sosrod aktorow maja komicy? ...a takie mruki sztywniaki jak obrazalskie niemieckie primadonny nawet do piet im nie dorownaja. ... tak, tak misiu. Odpowiedz Link Zgłoś
tomasdyg Re: Mussolini tylko, że bardziej komiczny 05.09.03, 13:37 Berlusconi to przecież taka trzeciej jakości kopia Mussoliniego, nawet powtarza jego miny, sposób chodzenia, gestykulacje -tyle, że jesli Mussolini był trgedia dla Italii, to ten pajc jes tylko farsą. Nie znaczy to jednak, że nie może być równie groźny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BeKa Re: Berlusconi obrażony przez Niemcy IP: *.dip.t-dialin.net 05.09.03, 15:45 Prześwietna Gazeto Wyborcza! Wytłumacz mi proszę, czym to całe Niemcy wraz z kanclerzem obraziły prezydenta Włoch. Wytłumacz, albo odrób zadania domowe z dzienniarskiego rzemiosła! Uśmiałem się ze śmiechu jak pszczoła!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hr Re: Berlusconi obrażony przez Niemcy IP: 65.38.217.* 05.09.03, 17:23 Gość portalu: BeKa napisał(a): > Prześwietna Gazeto Wyborcza! > Wytłumacz mi proszę, czym to całe Niemcy wraz z kanclerzem > obraziły prezydenta Włoch. > Wytłumacz, albo odrób zadania domowe z dzienniarskiego rzemiosła! > Uśmiałem się ze śmiechu jak pszczoła!!! Masz racje, z tego adtykulu nie mozna zrozumiec na czym polegalo to obrazenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JM Re: Berlusconi obrażony przez Niemcy IP: *.chello.pl 05.09.03, 18:02 Gość portalu: BeKa napisał(a): > Prześwietna Gazeto Wyborcza! > Wytłumacz mi proszę, czym to całe Niemcy wraz z kanclerzem > obraziły prezydenta Włoch. > Wytłumacz, albo odrób zadania domowe z dzienniarskiego rzemiosła! > Uśmiałem się ze śmiechu jak pszczoła!!! Nie w imieniu Gazety (uważam że jest merytorycznie kiepska i bardzo stronnicza), ale własnym zwracam uwage, że Berlusconi jest premierem, a nie prezydentem i że to Berlusconi, a nie Gazeta uważa, że został obrażony, więc jego zapytaj. Odrobina wiedzy i logiki nikomu nie zaszkodziła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANka Re: Berlusconi obrażony przez Niemcy IP: *.ifn-magdeburg.de 05.09.03, 18:25 Czy moge zapytac w ´ktorym´ momencie? Kto go zdradzil? Bo NIemcy nadal jezdza na wakacje do Wloch. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SABALA TWOJ WCZORAJSZY TEKST IP: 68.147.110.* 05.09.03, 19:05 SUR LA CULTURE ALGERIENNE, GDYBY NAWET PO POLSKU, NIE BARDZO ZROZUMIALY. Gość portalu: ANka napisał(a): > Czy moge zapytac w ´ktorym´ momencie? Kto go zdradzil? Bo > NIemcy nadal jezdza na wakacje do Wloch. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kacap No, tak, za to mamy zlodzieja i parszywego komucha! IP: 65.198.229.* 05.09.03, 18:37 To rzeczywista ulga.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antykacap Re: No, tak, za to mamy zlodzieja i parszywego ko IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 06.09.03, 10:27 fakt, kacap z ciebie nieludzki. twoja matka musiała popełnic sodomię z jakimś podwórkowym psem. bueeeeeeee.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ol Re: Berlusconi obrażony przez Niemcy IP: *.dami.pl 05.09.03, 18:45 Ludzie powiedzicie ja moż na idiotę obrazić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ol Re: Berlusconi obrażony przez Niemcy IP: *.dami.pl 05.09.03, 18:48 Ludzie powiedzicie jak można idiotę obrazić? A takim niewątpliwie jest mafioso włoski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JM Re: Berlusconi obrażony przez Niemcy IP: *.chello.pl 05.09.03, 19:45 Gość portalu: Ol napisał(a): > Ludzie powiedzicie jak można idiotę obrazić? A takim > niewątpliwie jest mafioso włoski. Nie da się. Gdyby sie dało, próbowałbym obrazić ciebie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: felusiak Re: Berlusconi obrażony przez Niemcy IP: *.nyc.rr.com 06.09.03, 00:21 gazeta napisala: Spór rozpętał sam Berlusconi, gdy w lipcu w odpowiedzi na krytykę zaatakował jednego z niemieckich deputowanych do Parlamentu Europejskiego. Od siebie dodam: II wojne swiatowa wywolala Polska gdy we wrzesniu w odpowiedzi na pokojowe wejscie niemieckich wojsk na jej terytorium zaatakowala kolumne pancerna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niepoprawny Re: Berlusconi obrażony przez Niemcy IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 06.09.03, 02:03 js72 napisał: > Dobrze że ten idiota nie jest premierem Polski. Polska, na swoje zreszta nieszczescie, ma swojego idiote... Odpowiedz Link Zgłoś