Gość: johny_15 Re: Gimnazjum nr. 15 IP: *.pc.net.pl 06.02.06, 18:08 Ta szkola jest do dupy!w zime to nawet ogrzewanie jest takie jak by go nie bylo!!!a tak chamsko pomalowali ta szkole ze... szkoda gadac!Jedny slowem ta szkola jest do DUPY!!!nie idzcie tam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moja school Re: Wybierz sobie gimnazujm w Sosnowcu IP: *.softpro2.pl 06.03.06, 23:09 Jęśli chodzi ci o gim. nr 10 w Sosnowcu na przeciwko Auchana to ejst nei prawda 9 lat chodze do tej szkoł i wiem co sie w niej dzieje !!! wiec nie mas zprawa tak pisac !!! bo dużo osiągamy zawsze !! albo pócharya lbo inne nagrody !!! A jak nie wieżysz to przyjedz i sama sie dowiedz ze ta szkoła sie zmieniła !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gim10 ty sukinsynu Re: Wybierz sobie gimnazujm w Sosnowcu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.06, 19:00 Ja tam chodzilam do tego burdelu, więc nie muszę przychodzić, zresztą, szkoda moich nog i butow, żeby wchodzić w takie bagno jeszcze teraz!!!!!!!! A poza tym widać własnie, jakipoziom reprezentuje Ta twoja jebnięta szkola!! Naucz się ortografii, bo PUCHARY to się pisze przez ,,U'' ciemnoto zasrana a WIERZYC przez ,,rz"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Re: Wybierz sobie gimnazujm w Sosnowcu IP: *.softpro2.pl 16.05.06, 15:47 HAHAHA Kiedy przeczytałam Twoja notke to poprostu ogarnął mnie smiech. "Nauczyciele znęcają sie nad uczniami" to było dobre! Ja też skończyłam te szkołę i jestem bardzo zadowolona.Nauczyciele są bardzo mili i pomocni, może poziom nie jest najwyższy ale przynajmniej da sie coś wynieść z lekcji! Jesli Ty przez 3 lata nic nie wyniosłaś z gimnazjum to oznacza tylko, że w ogóle sie nie uczyłaś, chodźby nie wiem w jakiej szkole byc jesli nie bedzie sie mialo checo do nauki to zawsze najgorsi beda nauczyciele i wszystko zwali sie na nich! To bujda, wszedzie trzeba sie przylozyc zeby cos osiagnac A GM.10 Jest na prawde spoko!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gim10 ty h..u!! Re: Wybierz sobie gimnazujm w Sosnowcu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 17:14 Na początek moze powiem, że dobrze gdyby pracownicy tego szamba jakim jest GIM10 wpisywali tutaj swoje uwagi... Pracownicy, to i tak dosyć ładne okreslenie bo nauczycielami to tych osób nie mozna nazwac, nauczycielem jest ktos kto jest ciepły, troskliwy chce i umie przekazać wiedzę, jest sprawiedliwy nie dyksryminuje i nie odrzuca ucznia tylko dlatego, że ten gdzieś przeszedł w niewłasciwym miejscu po dworze (tzn. tak dosłownie to ja tego nie okreslę o co chodzi, ale jedna pani z tej szkoły miała pretensje o tą rzecz do uczniow i przy wszystkich sie wydzierała na nich o to... No cóż, do ortopedy z nią, bo do psychiatry za późno, zresztą tak jak ze zdecydowaną większością a kultury to już się nie nauczy bo kulturę człowiek nabywa do 8 roku zycia, więc majac tyle lat ile ma ona, to już nie ma szans...) i daje dobry przykład uczniowi... Natomiast to co pisze, pragnę aby było przestrogą dla tych ktorzy nie daj Boze, chcą tam iść... Tam NIC dobrego sie nie dzieje, no uwierzcie mi.. Wam się tylko wydaje, że tam jest tak suepr, ale ja tam dobrych chwil nie miałam. I nie mówcie, że na to nie zasłużyłam, bo każdy uczeń, dobry czy zły cokolwiek to znaczy, w swoje szkole musi czuc sie bezpiecznie i komfortowo. Ja natomiast nie czułam sie tam nigdy bezpiecznie ani dobrze ani odrobinę nie było tam nigdy wg mnie różowo... nawet powiedzieć, że czarno, to za mało... Bo zostać idiota debilem to tam nietrudno, wystarczy spojrzec na to GÓWNO wchdoząc tam!!! I już sie wnętrznosci wywracają autentycznie... No po co, pytam PO CO psuć niszczyc ludzi na takie pomieszczenia i instytucje ktore nie powinny byc dopuszcozne do funkcjonowania?????? W tym.. czymś, zeby nie przeklinac, to powiem że swego czasu spotkalam samych debili, przekrętów, zakłamanych idiotów, infantylnych nietolerancyjnych i znoszczonych potworów, imbecyli.... mam pisać dalej, bo mnie juz ręce bolą??? ale co, przynajmniej sie wyżyłam i jest super!!! Teraz sobie przeczytajcie i się zesrajcie, będę patrzec z rozkoszą jak sie kończycie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania:) Re: Wybierz sobie gimnazujm w Sosnowcu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 22:16 Cześć Wam Wszystkim:) Juz dawno skonczylam gim. Jestem rocznik '86. Chodziłam do Prusa tj gim nr. 18 Ale tej szkoły szczerze nie polecam- i nie chodzi tu o nauczycieli tylko o uczniów... Za to mam młodszą siostre która chodzi do gim. nr.19- w milowicach I jest naprawde zadowolona. Ostrzegam że poziom jest wysoki, ale radząc sobie w tej szkole napewno poradzicie sobie w każdej pogimnazjalnej. Dokonajcie dobrego wyboru!!! Obyście tylko nie żałowali tak jak ja!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eVen Re: Wybierz sobie gimnazujm w Sosnowcu IP: *.crowley.pl 26.09.06, 21:46 Nie wiem, czy wiecie o czym mówicie, Gimnazjum numer 10 w Sosnowcu przy ul. Północnej 61 nie jest najgorsze, u nas nie ma wielokrotnych pobić, narkotyków itp. Nie masz szkół idealnych, ale w tej panuje całkiem miła atmosfera. Jesłi ktoś chce cos wynieść ze szkoły, to i tak wyniesie, a nie ma siły na ludzi, którzy nie mają zamiaru się uczyć. Znam osoby które po Gimnazjum 10 dostały się do bardzo dobrych liceów. Staszic, Żeromski, Korczak, Plater... Wystarczy zobaczyć na stronie Sosnowca statystyki tych szkół(oprócz Żeromskiego) i już sami wiecie jaki mają poziom te o to szkoły. A wiec, jak potrafi wykształcić Gim. 10. oczywiscie, jak ktoś nie ma ambicji, to nawet po Gim. 16 nic mu dobrego nie przyjdzie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TakaJedna18 Re: Wybierz sobie gimnazujm w Sosnowcu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 20:08 Jeżeli w Gim nr 10 jest miła atmosfera, to niech cię... nie powiem co.... W tamtym burde;u w ogóle nikt nie chce nikomu pomagać, ludzie (wszyscy, mówię ogolnie) potrafia tylko ochy stroić o byle gó..!!! Przez trzy wiosny, jak chodziłam dotej syfiarni i mordowni, tak NIKT, absolutnie NIKT nie podał mi pomocnej dłoni, a byla mi ona bardzo wtedy potrzebna... gdybym nie miała wlasnego rozumu, to już byyłabym na samym dnie, a onieważ poszlam do bardzo dobrej szkoły po tej mordowni, to teraz jestem na wozie. Udało mi się nadrobić zaległości, ktorych nabawiłam się niezdrowo na ul. Północnej 61!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taki jeden. Re: Wybierz sobie gimnazujm w Sosnowcu IP: *.crowley.pl 06.10.06, 07:56 a jeżeli dostałas sie do bardzo dobrej szkoły. To znaczy ze jednak Gim 10 Cie przygotowało ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uczennica Re: Wybierz sobie gimnazujm w Sosnowcu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.06, 08:16 Kurde nie mów że gimnazjum nr 10 jest złe i woogule...to nie prawda...Ja tam chodze 2 rok i jest zajebiscie..zapraszam wszystkich do gimnazjum nr 10 w sosnowcu na ul.Północnej 61 ...nie słuchajcie tego kolesia bo on jest jakis nie normalny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ta18 Re: Wybierz sobie gimnazujm w Sosnowcu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.06, 13:44 Mnie gimnazjum nr 10 nie przygotowalo do niczego oprocz wyglupiania się i cofania w rozwoju, bo tam kompletnie nie bylo wymagan, ja nie musialam dużo robić zeby mieć dobre oceny... No co z tego, że mialam dobre oceny jak mialam pusto w głowie... W innej szkole te 4 czy nawet 5 w skali wartości są równoznaczne z jedynką...a to że jestem w dobrej szanowanej, porządnej, elitarnej, przykładnej, respektowanej szkole, to tylko dlatego, że w prywatnej!!! Bo z tym co wynioslam z G...(tzn. gó..)nr10, nie moglam iść nigdzie indziej!!!!!To gowno nr 10 na ul. Północnej nie ma nic wspolnego ani z uczeniem ani z wychowaniem, ani z normalnościa ani z czlowieczeństwem!!!!! Bo jezeli ktoś pisze tak jak moja poprzedniczka z błędami ortograficznymi, to to już jest świadectwo i leci opinia czego niby uczy ta mordowania wasza na ul. Północnej!!!! ja się ciesze, że wreszcie opuscilam to coś, czego nawet słow brakuje zeby to określic. Ja przez to gó.., gnój i co tylko, będę mieć uraz do końca zycia!!!!! Dla was to na ul. Północnej jest szkoła, ale jak dorosniecie, to sobie zobaczycie, przejrzycie na oczy co to jest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Całe szczęscie, że po skończeniu tego szybko znalazłam się wśród normalnych ludzi, ktorzy mi caly czas pomagają leczyc rany odniesione na ul. Północnej 61. Nie idziecie do Gimnr10 - tam to nie ma sensu, zmarnujecie sobie zycie, zryjecie psychikę na zawsze, tam bachory są silne tylko w grupie, bo w pojedynke to ch.. zdziałają!!!!!!!!!!!! Tylko jeden za drugim potrafi innego niszczyć i doprowadzac do proby samobojczej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tam kazdy boi się przeciwstawić złu i dlatego jest tak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bosami są tym zlem!!! Tam idą w większości osoby notowane przez policję, majace założoną kartotekę i karane!!!!!!A zresztą jak ktoś chce iść do tego zasranego szamba to niech spie..!!!!! To WY niszczycie sobie zycie, bo ja już przecierpialam ból ktory mnie tam spotkal i już nie muszę się męczyć ze stworzeniami tam będącymi.... to naprawde WASZA sprawa WASZE zycie i WASZ interes!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktoś Re: Wybierz sobie gimnazujm w Sosnowcu IP: 212.244.155.* 03.11.06, 17:15 Ej no... przecież nie każde gimnazjum jest "cudowne". No może większości sie te gim. nie podoba, a niekrórym wręcz przeciwnie. A kto pisze, że to gimnazjum jest wstrętne, że to burdel itp., to samo pisanie wskazuje o tym jak wychowują inne gimnazja... Jak ktos sobie poszedł do gimnazjum nr 10 to nie znaczy, że zasłużył sobie na miano debila. Chodzą tam, bo im się podoba, a przecież mają prawo mnieć własne zdanie konstytucja tego nie zabrania, ale widać, że ci co chodzą do tych "cudownych" gimnazjum o tym nie wiedzą. U mnie w gim. (nie w Sosnowcu) to nie mamy sali gimnastycznej tylko takie "coś", mamy 6 klas w tym infotmatyczna i taka 'kanciapę', znajdującą się o ok.200m od szkoły, w której ściany pękają aż widać co się za nimi dzieje. Chodzę tam i mi się w miarę podoba, chcieli mnie rodzice przenieść, ale ja nie chciałam bo tam jest fajnie. I co ktos mnie nazwie debilką, tylko dlatego, że tak wyglada to gim.? I inni jak chcą sobie do "takich" gimnazjum chodzić to wiedzą co robia, a jak nie wiedza to niech sie na innych uczniach nie wyżywają, że tam wytrzymują a oni nie mogli. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja-18 Re: Wybierz sobie gimnazujm w Sosnowcu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 22:01 dobra, myślcie co chcecie, tylko sp.......jcie z tego padołu, bo trujecie zycie niewinnym ludziom(mówię to do wszystkich z gim10!!!) Odpowiedz Link Zgłoś
ppp184 Re: Wybierz sobie gimnazujm w Sosnowcu 02.12.06, 15:39 Czy ktoś chodzi do gimnazjum nr 11? Napiszcie mi co to za szkoła bo wybieram się tam we wrześniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raisa. Re: Wybierz sobie gimnazujm w Sosnowcu IP: *.crowley.pl 15.12.06, 22:04 Hmm.. szczerze powiedziawszy, to jesli człowiek chce się czegosnauczyć i cos w zyciu osiągnąć, to chocby poszedł do najgorszego gimnazjum i tak cos w zyciu zdziała.. A w gimnazjum numer 10 naprawde nie jest źle.. Jeszcze zalezy tylko na jaką kadrę sie trafi.. Wypadków nie da sie uniknąc,ale nawet najgosi chuligani są w stanie często pomóc. Ostatnio spotkałam się z takim wypadkiem, ze dziewczyna złamała sobie nogę, to najgłupszy i najpustszy chłopak wział ja na ręce i zaniósł do karetki.. Nie nalezy oceniac ludzi po pozorach.. Poza tym... jesli mowa tutaj o poziomie... Chciałabym zaznaczyc, ze mnóstwo osób bierze udział w olimpiadach i często zajmuja wysokie pozycje.. A poza tym, co Cie nie zabije, to Cię wzmocni!] Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Destiny Re: Wybierz sobie gimnazujm w Sosnowcu IP: *.softpro2.pl 21.12.06, 14:32 Padało Ci coś na mózg to że Tobie się coś tam stało to nie znaczy ze wszystkim musi ja poszłam tam jestem w pierwszej klasie i jakoś mi nic nie zrobili i nie mów że istnienie tego gimnazjum to nieporozumienie bo ty jesteś jednym wielkim nieporozumieniem. Nauczyciele wszyscy są bardzo fajni burdel to ty masz w domu a nie w szkole. Może kiedyś tak było ale teraz już mnie wiec jak nie wiesz to nie wtrącaj dupy tam gdzie nie potrzeba !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AbsolVentka! Re: Wybierz sobie gimnazujm w Sosnowcu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.06, 20:30 Piszę tą wypowiedź w nawiązaniu do wypowiedzi mojej poprzedniczki. Nie obrazaj mnie kobieto, bo ja do Ciebie się tak nie odzywam... To po pierwsze, a po drugie wiem bardzo dużo brew pozorom o tej dziurze... kiedy ja byłam w GIM10, to tam była prowadzona bardzo brutalna polityka postępowania z uczniami, których się nie lubiło (zaznaczam - których się NIE lubiło!)szczególnie przez tamtejszą kadrę. Wychowawca widząc, że w jego klasie ktoś jest mocno terroryzowany a klasa tyranizowana, robił dokladnie to samo. PowodowaŁo to, że osoba będąca w takiej klasie niewiele mogła zdziałac, w swoich poczynaniach była całkowicie uwiązana, bo nie dosyc, że nauczyciel był niesprawiedliwy, to jeszcze miala w klasie tyrana i terrorystę, który paraliżował i szantażował każdego. Jak to było dalej - to chyba nie muszę mówic. Bo wszyscy wiemy, że nauczyciele potrafią byc terrorystami, dlatego każdy bał się przyznac, że został skrzywdzony bo wychowawca był ZA (a nie przeciwko) osobie tyranizującej. Nauczyciele lubili osoby najgorsze pod każdym względem. Było źle, nawet powiem tragicznie, ale nie mówi się tam o tym głosno, bokażdy się boi zemsty. Podejrzewam, że dalej tak jest(skończyłam łazic do tego usranego kawałka gówna już trochę latek temu), tylko tak jak zawsze to jest - nie mówi się o tym głośno a nawert jezeli się o tym mówi to nikt tego nie chce usłyszec!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Destiny Re: Wybierz sobie gimnazujm w Sosnowcu IP: *.softpro2.pl 24.12.06, 12:45 Ale to było dawno nie wiesz jak jest teraz wiec sie nie odzywaj teraz jest inaczej wiec nie wmawiaj innym jak tam niby jest jak sama o tym dobrze nie wiesz nie ma żadnych terroryzmów a nauczyciele sie na innych nie wyżywają kiedy skonczyłaś sie tam uczyć 100 lat temu ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AbsolVentka! Re: Wybierz sobie gimnazujm w Sosnowcu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.06, 17:51 Kieruję swoją wypowiedź do mojego poprzednika - nie,to dawno nie było, ja gim10 skończyłam w czerwcu 2004 roku, więc nie mów mi, że trzy lata to jest tak dużo... Bo nie jest. A po drugie, tam ZAWSZE BĘDZIE źle, dopóki pracuje w tym gnoju taka jedna osoba!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AbsolVentka! Re: Wybierz sobie gimnazujm w Sosnowcu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.06, 21:05 Słuchajcie, najpierw to moze przejrzyjcie na oczy zanim wydacie jakikolwiek pozytywny sąd o tym GÓWNIE, które jest usytuowane w Sosnowcu przy ulicy Północnej 61 na osiedlu Środula!!! Nauczyciele, jeśli można tak te pracujące tam stworzenia nazwac, zamiast pomagac uczniom bez względu na wszystko, dyskryminują ich na wszelkie możliwe sposoby, a co najgorsze - przyczyniają się do poszerzającej się i coraz większej agresji, nie reagują na przejawy zła i działania przeciwko uczniom, chyba że jedynie je ponawiając i podsycając. Nie dosyc, że często działają przeciwko uczniom, to jeszcze chcą rodzinę osoby pokrzywdzonej przekabacic, że to szkoła i kadra (choc nie powinno tu paśc takie kreślenie, bo to stoi przy Północnej nie jest żadną szkoła albo szkołą tylko z nazwy) mają rację, a nie osoba pokrzywdzona. Niektórzy ludzie po wizycie w tamtym nieźle i naprawdę bardzo ostro zjechanym szambie są dzisiaj po próbach samobójczych!!!!!! Bo tak im pobyt tam "pomógł"!!!!!!!!!! Wiecie co, jak patrzę na te wasze zasrane oferty to mi się flaki przewracają, przecież aż nie mogę się powstrzymac od smiechu, jak czytam, że oferujecie wysoki poziom!!!!!!!! CZEGO???? chamstwa? bo jezeli ochamstwo tu chdozi, to tego jest naprawdę wysoki poziom, zauwazyłam już dawno chodząc tam.... Jesteście warci jedno wielkie GÓWNO!!!!!!! Jak Wam śmierdzące szmaty nie wstyd tak niszczyc swoim istnieniem innych!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie warto o was nawet nóg wytrzec!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie dziwię się, że na waszej stronie intenetowej klikajac na kategorię "egzamin gimnazjalny" wyskakuje błąd - bo to aż wstyd i największa ujma pokazywac jakich ma się debilnych, kretyńskich ludzi u siebie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wyniki tego żałosnego egzaminu u Was sa tak niesłychanie niskie, że nie warto ich publikowac, urągają WSZYSTKIEMU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Przede wszystkim pojemności puszki mózgowej współczesnego homo sapiens!!!!!!!!!!!!!!!!!! Takich jak WY to ja zjadam na śniadanie!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie powinniście miec racji bytu do jasnej cholery!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Robicie plamę na honorze naszego miasta Sosnowca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bez was atmosfera byłaby zdrowsza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AbsolVentka! Re: Wybierz sobie gimnazjum w Sosnowcu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.06, 21:13 Słuchajcie ludziska, bo mówię do Was JA - absolwentka tego śmierdzącego zasranego gnoju stojącego przy ul. Północnej 61!!!! Tam NIGDY nie było, nie ma i nie będzie zadnej pomocy ze strony nauczycieli!!! Bo takie coś jak POMOC to nie istnieje nawet na papierku, tam nie zna sie takiego słowa nawet!!! Jeżeli myslicie, że to co tam robią dla was wszyscy,jest pomocą, to jestescie w zwykłym błędzie, kocie łby!!!!!!!!!!!!!!!! POMOC??? TAM??? chyba Wam się za dużo marzy!!!!!!!!!!!!!! Co prawda kadra nieco uległa zmianie z tego, co zdołałam się zorientowac po obejrzeniu strony internetowej... ale to niczego nie zmienia. Nie zmienia faktu, że pracuje tam jedna osoba która wszystko, brzydko ale dobitnie mówiąc, PIE..!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AbsolVentka! Re: Wybierz sobie gimnazujm w Sosnowcu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.07, 23:11 W Nowym 2007 Roku zyczę gim10 aby szlag najjaśniejszy trafil całą tamtejszą społecznośc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Młody Re: Gimnazjum nr 10 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.07, 20:42 Uważam, że wszystkie negatywne opinie dotyczące Gimnazjum nr 10 są bezpodstawne. Osoby, które wyrażają się w ten sposób tzn. wulgarnie i nieprzyzwoicie powinny szukać pomocy u psychologa, ponieważ żadna szkoła nawet najlepsza nie jest w stanie pomóc chorej psychice dorastających młodych kobietek czy facetów. A największy problem zawsze tkwi w swoim domu, jeżeli ktoś ma problemy z rodzicami to z pewnością nie znajdzie wspólnego zdania z kolegami i koleżankami, a tym bardziej z nauczycielami. A odnośnie tych ostatnich, czyli nauczycieli to muszę powiedzieć, że to świetnie wyszkolona kadra, która przygotowała mnie do egzaminu gimnazjalnego i dzieki temu trafiłem do Prusa. Uważam, że jeżeli ktoś z góry zakłda idąc do szkoły, że jego edukacja bedzie polegać tylko i wyłącznie na dokuczaniu i ubliżaniu nauczycielom to powinien od razu zacząć sprzątać ulice, przynajmniej byłby z niego pożytek. Osoby, które chcą się czegoś nauczyć i osiągnąc bardzo wiele w życiu wiedzą, że w każdej szkole trzeba się uczyć. Myśle, że wyrzucanie wulgaryzmów na forum w niczym tak naprawde nie pomoglo tym osobom. Więc skorzystajcie z mojej rady i udajcie się do psychologa na kilka sesji i zacznijcie w końcu rozmawiać o swoich problemach z rodzicami- to nie boli. Najprościej jest zrzucać winę na innych, a trudniej znaleść wady w samym sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AbsolVentka! Re: Gimnazjum nr 10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.07, 14:55 Mój Drogi nie mam problemów w domu, to od razu mówię, a o tej szkole mialam ZAWSZE złe zdanie, bez względu na porę dnia i nocy. A że poszedłeś do Prusa to nie masz się czym szczycic - to coś, co tam pracuje, do niczego lepszego nie mogło Cię przygotowac, bo ich po prostu na to NIE STAC!!! NIE potrafią!! To tak zazwyczaj jest, z jednego burdelu przechodzi się do drugiego. I Ty tak miałeś. Poza tym jedyne do czego to coś jest przeszkolone, to jedynie do dołowania, niszczenia, doprowadzania do rozpaczy bo to co tam się dzieje to jest gorzej niż najgorsza parodia!!!! To ma byc do ku.. nędzy szkoła!!!!!!!!!!!!???????????????????? Nauczyciele, ktorzy wyzywają uczniów, niesprawiedliwie oceniają albo w oczy są super a jak uczeń skończy tam edukację to nawet dzień dobry nie odpowiedzą!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Chociaż sie im mowi, wiem na swoim przykładzie!!! No to do czego to jest podobne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!????????????????????????????????????????????????? ??????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mlody Re: Gimnazjum nr 10 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.07, 17:04 Niestety z przykrością stwierdzam, że masz bardzo niski iloraz inteligencji. W związku z powyższym nie mam o czym z Tobą konwersować. Rzucasz mięsem na forum, więc podejrzewam, żw w Twoim domu panuje dokładnie taka atmosfera. A tak ku woli ścisłości to jestem również absolwentem Prusa i tak się składa, że dzięki tej szkole i udziałach na olimpiadach z chemii i biologii dostałem się na akademię medyczną (wydział lekarski), a jeśli Cię interesują wyniki z matury to miałem ze wszystkich przedmiotów powyżej 90%. I Ty raczej nie będziesz mogła się pochwalić takimi wynikiami. I niestety przykre jest to, że w dzisiejszych czasach młode kobiety są tak zdemoralizowane i myślisz, że przekleństwo doda Ci lat. Brak Ci kultury i naucz się prządnie konstruować zdania. Porozmawiamy, jak dojrzejesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AbsolVentka! Re: Gimnazjum nr 10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.07, 20:00 Do mojego poprzednika: u mnie nie panuje taka atmosfera w domu. A co do mojej opinii o ym co się znajduje na ul Północnej 61 to jest tylko moja sprawa i nie wtrącaj się, jeśli mzoesz. Jak nie chcesz ze mną prowadzic konwersacji, to przecież nikt Cię nie zmusza, nie odzywaj się. A wiesz co to w ogóle oznacza byc zdemoralizowanym?? Zajrzyj do słownika bo jeżeli nie wiesz co to znaczy to wątpię byś mógł miec ponad 90%owe wyniki w nauce. Musiałabym byc bandytą, którym nie jestem, więc mnie nie oczerniaj. A jak będzie ze mną tego nie wiesz. Ja tylko twierdzę, że chwalic się soba mozna wszędzie i zawsze żeby byc w lepszym świetle ukazanym ... problem w tym, że to musi byc prawda. Tak jak Twoja wypowiedź o sobie. Inna sprawa - jeżeli mnie coś złego spotkało w tym co stoi na ul.Północnej 61, to znaczy, że niemogę sie inaczej wyrazic o tym burdelu. Bo nie bedę dobrze pisac o miejscu gdzie mnie skrzywdzono, za duzo tam wycierpiałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LOL Re: Gimnazjum nr 10 IP: *.softpro2.pl 30.03.07, 13:13 To czemu się nie przepisałeś, np.: do Gim. Nr. 11 (Roździeń) jeśli miałeś problemy w 10 ? A może masz problemy z samym sobą albo psychiką, lub problemy emocjonalne ? Ja mam dobre zdanie o tej szkole, dziwne że ja nie miałem żadnych problemów, czytałem wszystkie posty i nie wiem skąd bierzecie takie brednie o tej szkole ;d A trzeba się uczyć w każdej szkole bez wyjątków, co ty myślisz że jak się nie nauczysz na klasówkę lub następną lekcję to dostaniesz 5 za niewiedzę ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matka Re: Wybierz sobie gimnazujm w Sosnowcu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 21:03 Te opinie są bardzo ale to naprawdę bardzo prawdziwe i niepodważalne, tzn. mam na myśli te złe o gimn 10. Moje dziecko tam chodzi i prawdę mówiąc nigdy bym nie pomyślała, że w szkole może tak tragicznie się dziac. Szkole, która ma wszystko, ale członkom ktorej stanowczo brakuje rozumu. Mój syn jest tam notorycznie poniżany, zarówno przez nauczycieli jak i swoich rowiesnikow, nie On jeden zresztą... Kiedy przychodzi do domu, ja słucham ciagłych żali na temat tego, co chcialabym nazwac instytucją ale niestety, ten budynek nie zasługuje na to miano. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matka2 Re: Wybierz sobie gimnazujm w Sosnowcu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.07, 20:43 Ja nie mogę się zgodzić z moją poprzedniczką. Moja córka również uczęszcza do tej szkoły i jest bardzo zadowolona. Chwali sobie pomoc ze strony rówieśników oraz nauczycieli. Myślę, że jeżeli Pani syn ma problemy, to powinna je Pani rozwiązać z wychowawcą klasy, bądź z dyrekcją szkoły. Myślę, że każdy problem można rozwiązać. A jeśli chodzi o kwestię poniżania uczniów przez nauczycieli, to myślę, że przesadnie się Pani wypowiedziała. Moja córka zaprzecza temu, aby takie sytuacje miały miejsce. Wręcz przeciwnie nauczyciele zwracają uwagę na to, by uczniowie dażyli się szacunkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matka Re: Wybierz sobie gimnazujm w Sosnowcu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.07, 13:29 Tak naprawdę nie każdy problem da się rozwiązac. Ja chyba 5 tysięcy razy chodziłam do dyrektora do nauczycieli a oni jeszcze bardziej są za katem, a nie za ofiarą!!!!! szkoda dziecka!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matka2 Re: Wybierz sobie gimnazujm w Sosnowcu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.07, 20:06 Myślę, że Pani nie była w szkole i to chyba od dawna, ponieważ w tej szkole nie ma Pana dyrektora, gdyż tą funkcję sprawuje Pani dyrektor. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OnaByła19! Re: Wybierz sobie gimnazujm w Sosnowcu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.07, 14:36 Słuchajcie, dlaczego tu pewna osoba odsyła rodziców do dyrektora - jeżeli problem jest nie do rozwiązania, to cóż innego mozna zrobic... dla dobra dziecka ZABRAC je stamtąd, no po jakiego grzyba ma sobie nerwy psuc!! Niby dziecko w naszej kulturze to taki cenny skarb, więźniowie mają przerypane, jak któremuś cos zrobią, ale na takie burdele jak GM10 to Wam nie żal własnych dzieci jakoś!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OnaByła19! Re: Wybierz sobie gimnazujm w Sosnowcu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.07, 14:58 Słuchajcie, jak nie chcecie miec zycia nieodwracalnie zniszczonego doszczętnie, to lepiej czym prędzej wypieprzajcie z tamtego galimatiasu, co się niby gimnazjum zwie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Do wszystkich Rodziców: lepiej zabierzcie stamtąd swoje pociechy, jesli naprawdę macie do dzieci jakikolwiek szacunek (mój wcześniejszy post o tym mówi także) i chcecie ich dobra. Wśrod grona pedagogicznego króluje: chamstwo, fałsz, obłuda, zakłamanie, przypie..nie się do dzieci (robienie przed nimi z siebie strasznie milusich ludzi) i wyciaganie z nich informacji o ich zyciu a następnie ich rozpowszechnianie bez ich zgody. Większośc osob chwali sobie to miejsce tylko dlatego, że nie trzeba się tam uczyc, nie ma zadnego poziomu wymagań - jednak za to mozna naprawdę w super doskonały sposob stracic rozum, który przed przyjsciem do tego burdelu jeszcze się ma. Powiem Wam Kochani więcej - osoby tytułowane nauczycielami uważają, że zrobią łaskę swojemu uczniowi że powiedzą mu o tym czy tamtym. Kiedy sie ich spytac co mówili i poprosic, żeby powtorzyli, to jeszcze strasznie obrażeni że jakim prawem ktokolwiek ośmielił się prosic ich o pomoc w takiej czy takiej sprawie... Potem się dziwic, że są samobójstwa i te inne.. no przepraszam, ja jak tam byłam i spytalam pewnej nauczycielki co powiedziala żeby powtorzyła, to była obrażona, autentycznie obrazona była, dlaczego ja ją proszę o powtorzenie zdania!!!! no dla mnie to nic jak tylko istne BYDŁO i BYDLAKI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IT Re: Wybierz sobie gimnazujm w Sosnowcu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.07, 11:42 Pamiętam ten dzień, w którym zakończyłem edukację w tej oto szkole (GM 10, na Północnej, wcześniej SP 28). Nigdy później moja noga nie dotknęła choćby schodów tej "instytucji". Przykład tej szkoły pokazuje jakim błędem była reforma szkolnictwa. W GM 10 miałem momenty lepsze, które wspominam bardzo mile, a także gorsze, o których właściwie zapomniałem. Niektóre rzeczy trudno było akceptować: poziom wychowania niektórych osób, w tym kilku nauczycieli, brak kontroli nad zachowaniem uczniów, nieoficjalny podział na klasy "lepsze" i "gorsze". Nie rozpisując się za bardzo: Gimnazjum to szkoła na miarę przeciętnych ludzi. Im mniej indywidualizmu- tym lepiej. Jedyna rada dla osób, które naprawdę chcą coś wynieść z GM: na codzień wyluzujcie, a kiedy nikt nie widzi- działajcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KeeTee Re: Wybierz sobie gimnazujm w Sosnowcu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.07, 23:34 Do mojego Poprzednika: podpisuję się obiema rączkami i obiema nóżkami pod tym co napisałeś. Gdyby jeszcze połączyc moje tutejsze wszystkie opnie z Twoimi to ten zasrany syf stojący na Północnej straciłby uczniów całkowicie i trzeba by było zlikwidowac to gó.., które działa siłą bardzo destrukcyjną. Ogrmny szacunek do IT, wyrazy głębokiego uznania. Napisz jeszcze kiedyś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: Wybierz sobie gimnazujm w Sosnowcu IP: *.crowley.pl 21.03.07, 15:00 Nie wiem jak dla ciebie to gimnazjum mpgło byc czyms najgorszym bo dla mnie jest to bardzo fajne gimnazjum ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona19 Re: Wybierz sobie gimnazujm w Sosnowcu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.07, 16:15 ale jak wyjdziesz to dopiero spojrzysz na wszystko z góry i zobaczysz, dotrze do Ciebie, co to za jedno wielkie delikatnie powiedziawszy gó... Bo teraz to ja jestem w stanie zrozumiec, że nie dopuszczasz do siebie takiej myśli.. ale na wszystko przychodzi kiedyś czas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meg_14 Re: Wybierz sobie gimnazujm w Sosnowcu IP: 194.9.53.* 22.03.07, 18:46 Nieprawda jestem 1 rok w gimnazjum nr 10 jest po prostu super nie jest tak jak mówiom jest hmm.. nawet wysoki poziom dosc dużo sie uczymy... niewiem co wy macie do tej szkoły Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ona19 Re: Wybierz sobie gimnazujm w Sosnowcu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.07, 22:36 Tak Ci się TYLKO wydaje!!! przyjdzie czas, że zmądrzejesz, ale to nastapi dopeiro po ukończeniu tego czegoś.... jesli uda Ci się nie zgłupiec do tego czasu tam bo tam wytrzymac normalnemu człowiekowi jest naprawde TRUDNO.... Ten burdel zawsze będzie mi się kojarzył z burdelem i burdelem dla mnie zostanie, niewazne kto tam pracuje. Zresztą władza tam nie ma znaczenia, bo sprawują ją osoby tak jak wszystkim wiadomo, nauczyciele. Ci sami, którzy w bestialski sposob pastwili się latami nad swoimi uczniami!!! Potem się dziwic, ze bandyci rosną.. no bo jak ma nie byc źle, jeżeli nie ma autorytetu???!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LOL Re: Wybierz sobie gimnazujm w Sosnowcu IP: *.softpro2.pl 30.03.07, 13:17 Boże ludzie skoro mieliście problemy w 10 albo wam nie odpowiadała, to czemu nie zmieniliście szkoły ? Mało to gimnazjów w Sosnowcu jest ? Tak trudno poprosić rodziców żeby was przepisali do innego gimnazjum ? A może baliście się że was tam bardziej starsi stępią, albo że w innym nie zdacie bo jesteście za tępi na to ? Teraz jest za późno już na narzekanie na 10 i jej obrażanie ! Trzeba było zmienić gimnazjum jak jeszcze tam chodziliście i wam nie pasowało a nie teraz pierniczyć bez sensu ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: we Re: Wybierz sobie gimnazujm w Sosnowcu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.07, 20:39 www.mojamatura.pl TESTY Z HISTORII I WOSU ONLINE www.mojamatura.pl Fantastyczny materiał do matury - www.mojamatura.pl/5,matura.html z historii i WOS – u największa baza testów z tych przedmiotów w Polsce. Wejdź na Platforma<Demo Uratowaliśmy TWOJĄ MATURĘ! Czytaj www.mojamatura.pl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mała19 Re: Wybierz sobie gimnazujm w Sosnowcu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.07, 22:47 Byłam tam.. i przysięgam, gdybym miala wybierac raz jeszcze, to nigdy bym tam tzn do 10 w S-cu nie poszła!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mała19 Re: Wybierz sobie gimnazujm w Sosnowcu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.08, 19:18 Słuchajcie, w tym czymś, co jest tylko po jednej stronie pomalowane na żółto-szaro-sraczkowy kolor, jest dnem dna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Osoby udające, że tam pracują NIGDY nie powinny byc dopuszcozne do zawodu, jakim jest zawód nauczyciela!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To jest jakaś ohydna prowizorka, imitacja prawdziwej szkoły!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gnębienie i ogłupianie uczniów, którzy i tak pastwią się nad tymi pseudopracusiami, nibyprzekazującymi im wiedzę.... tego obrazu się nie mzieni raczej nigdy. Było tragicznie, jest tragicznie i tak pozostanie. Odpowiedz Link Zgłoś