pomagam.ssp6 09.10.06, 20:08 Wstyd się przyznać, ale mam problem z blogiem. Przede wszystkim pytanie. Czy bloga zakładamy na ogólnym serwisie blogów portalu gazeta? Bo mnie tam przerzuca. Będę wdzięczna za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Sylwia Re: Załóż konto na gazeta.pl i wejdź na .... IP: *.agora.pl 10.10.06, 11:13 Załóż konto na gazeta.pl i wejdź na www.gazeta.pl/klasa/uczniowie tam po lewej jest logowanie dla uczniów. Jak wejdziesz, system zapyta Cię, czy chcesz być w naszym programie, wybierz TAL ;-) i już od razu otwiera się twój nowy śliczny blog ;-)) (to inny system niz blogi portalowe, specjalnie dla nas ;-) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artystycznadusza Re: Problem z blogiem IP: 83.14.162.* 11.10.06, 15:50 Powim Ci że tez miałam taki problem, nie wiedziałam co mam zrobić. Radze Ci abyś wyłączyła komputer i jeszcze raz sie zalogowała. Mi za drugim razem wyszło:) Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
artystek_5 Re: Problem z blogiem 11.10.06, 20:37 hej ja tez mam mega prblem z blogiem. bo on był i go nie ma. i jak wchodze tak według instrukcji to przezuca mnie na strone gazety =/ Odpowiedz Link Zgłoś
sp1.henrykasienkiewicza Re: Problem z blogiem 11.10.06, 21:43 artystek_5 napisała: > hej ja tez mam mega prblem z blogiem. bo on był i go nie ma. i jak wchodze tak > według instrukcji to przezuca mnie na strone gazety =/ Ja takze miałam problemy, udało mi się przypisać bloga uczniów dopiero za trzecim razem.Zyczę cierpliwości i kolejnej próby z pozytywnym efektem. Odpowiedz Link Zgłoś
madzienka91 Re: Problem z blogiem 11.10.06, 20:40 Nie przejmuj się swoimi problemami. To nic wstydliwego. Bloga zakładamy na stronie szkoły z klasą, a nie na gazeta.pl. Po wejsciu na tę stronę musisz kliknąć na "Logowanie dla uczniów" (po lewej stronie). Tam bedziesz musiała się zalogować. Potem wejdziesz w serwis blogów (klikniesz na ikonkę), tam już wszystko będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
1ge Re: Problem z blogiem 12.10.06, 11:21 Przede wszystkim czytaj to co jest napisane:) Zaloguj się i wtedy będzie można założyć bloga:) Odpowiedz Link Zgłoś