Gość: KEEWAY RULLEZ Keeway IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.08, 20:15 Ciekawe co to za cioty gadają Keeway nie jest chiński widać kto sie zna Mój po zmianie tłumika rolek i dyszy idzie 80km/h a pali 3 litry na 100 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba_zanetti Re: Keeway IP: *.subscribers.sferia.net 08.02.08, 21:02 keeway jest chiński, ale to dobry produkt, tu jakośc stoi jednak przed ceną, jak w przypadku innych "marek" chińskich. Jak słyszałem od przedstawiciela Keewaya w Polsce, keeway pracuje nad czterosuwową 600 i zrobią ją to tylko kwestia czasu, jak myśle jeszcze rok czy dwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Linus Keeway IP: 217.97.247.* 12.02.08, 22:09 Ja nie narzekam na mojego chińczyka. Mam go niecałe dwa lata zrobiłem już nim prawie 20 tysięcy i jest miodzio. Mam go po lekkim tuningu rura, wariator i takie tam miedzy innymi cylider stage 6 co daje mu ostre osiagi. V max mojego dochodzi do 115km. Najwyżej mogę narzekać na plastiki. Poza tym do silnika nie mam zastrzezen wcale nie dokladam a juz przebiegu ma troche Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szymon Re: Keeway IP: *.eranet.pl 28.02.08, 19:30 gdzie są blokady w keeway hurricane i jak je sie śćągo dzwonicie piszcie itp 500138545 gg3871055 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szymno Keeway IP: *.eranet.pl 28.02.08, 19:32 gdzie są blokady i jak sie je zdejmuje w keeway hurricane kontakt 500138545 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mam keewaya Keeway IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.08, 00:15 Kolesie którzy mówią że chińskie to gó.. to niech się pukną w łeb i się zastanowią. Te skuterki niczym się nie różnią od tych japończyków no moze poza wytrzymałością plastików ale, w silniku nie mam różnic wielkich... Ja mam hurricane i przejechałem 9000 km przez półtora roku i nie narzekam na niego trzeba poprostu dbać o swoje. A dla tych co piszą o tym ze to jak ciuchy ze stadionu ale przynajmniej nowe a nie używane gilery itp. To wy się ubieracie w lumpeksie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RS Keeway IP: *.gprs.plus.pl 20.03.08, 15:19 Mam skutera Matrixa jes jak narazie spoko ful tuning zarejstrowany jako 50 a ma 70cc. mam neony niebieskie, tylny błotnik wyzucony i obudowke z laminatu, tył podniesiony o 10cm, rejstracje boczna podswietlana na ultrafiolet...... jedyny na pomorzu..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daro Keeway IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.08, 21:26 Ja mam Supershadowa 250 od kilku miesięcy i jak na razie jestem b.zadowolony.Jak na razie niewiele przejechałem bo zaledwie kilkaset km.ale mogę powiedzieć,że jest to motocykl bardzo wygodny i przyjemny w prowadzeniu.Jestem bardzo zaskoczony profesjonalną i fachową gwarancyjną obsługą serwisową.Zadnej lipy z wpisem do książki gwarancyjnej i "pa pa".Chyba najlepsza z chińskich firm produkujących motocykle i skutery.Podobno sprzedają swoje wyroby na zachodzie w salonach,które zajmują się sprzedażą markowych motocykli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Keeway Ry8 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.08, 21:04 witam serdecznie wszystkich milosnikow motocykli (skuterkow). Ja mam Keeway Ry8 i jestem z niego bardzo zadowolony. Po zrobieniu 700 km. udalo mi sie osiagnac predkosc do 70km/h . Jest extra ale brakuje mu tego smaczku predkosci. moze wie ktos gdzie znajde blokady w tym modelu skutera. Podaje moj ner gg : 9867982. z gory dziekuje i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: płaski13 Re: Keeway Ry8 IP: 194.117.241.* 26.08.08, 13:16 Mam RY8 49,8ccm od 1,5 miesięca, przebieg ponad 2500km i udało mi sie polecieć 75km/h, na codzień smiga po 55, 60, a co do blokad to są trzy, Na kolenku chyba od tłumnika Rolki od sprzęgła I dysza w gaźniku <<polecam ten skuter>> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamillo Re: Keeway Ry8 IP: *.146.200.163.nat.umts.dynamic.eranet.pl 01.01.10, 21:12 ku... ja tez mam ry8. jest fajny. dopie...m nim80 km Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hurricane Keeway IP: 80.51.140.* 01.05.08, 19:23 Ja mam keeway-hurricane i jest zajebisty nawet jest lapszy niż te japońske mój pujdzie letko 55km/h polecam ten skuter!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sokol Keeway IP: *.centertel.pl 16.05.08, 17:44 witam wie ktos gdzie sa blokady w skuterze keeway ry-8? gg 11942772 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czopinho Re: Keeway IP: 195.117.67.* 17.05.08, 23:48 ok... tylko te plastiki.... mam pewien problem:/ syn wlał olej castrol pełen syntetyk do silników 2-sów ale nie do przekładni tylko do paliwa:/i zrobił prawie 600km czym to grozi?? co robić?? prosze o odpowiedz:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba_zanetti Re: Keeway IP: *.subscribers.sferia.net 18.05.08, 08:46 to zależy czy pisząc przekładnia masz na myśłi dozownik oleju, czy rozchodzi się o to że wlał olej przekładniowy do paliwa. w pierwszym przypadku nic złego sie nie stanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baronpawel Re: Keeway IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.08, 10:53 niczym to nie grozi ja też leje taki olej bo mi tata kazał (mechanik)i koleś z serwisu który mi sprzedał ale mam pytanie do kogoś kto dłużej używa keeway matrix bo wlałem pełny zbiornik oleju i zrobiłem 500 km i prawie go nie ubywa ( z początku na pierwsze kilometry dotarcia dodatkowo z paliwem rozrabiałem ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baronpawel Keeway IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.08, 10:45 Plastiki są dobre ja jeździłem WSK 125 i na keeway'u matrix pomyliłem hamulce i był niezły szlif i nic się nie stało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Damiś Keeway IP: *.streamnet.pl 25.05.08, 18:06 Błagamn napiszcie mi na gg 10039639 ile kosztuje przedni plastik do keewaya f-act(a) (najlepiej nowy) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziadek Keeway IP: *.dyn.optonline.net 27.05.08, 17:37 Chinski syf. A wy golodupcy - tradycyjnie na nic was nie stac i najtansze gowno to dla was rarytas.Posiadam 20 letnie Suzuki, jest super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba_zanetti Re: Keeway IP: *.subscribers.sferia.net 27.05.08, 19:49 i dwudziestoletnią sztuczną szczękę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziadek Re: Keeway IP: *.dyn.optonline.net 27.05.08, 21:51 O przepraszam bardzo, szczeka jest nowka ale laske mam za to dwudziestke, haha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba_zanetti Re: Keeway IP: *.subscribers.sferia.net 27.05.08, 22:45 tak tak, słaba podpucha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziadek Re: Keewayd IP: *.dyn.optonline.net 28.05.08, 00:55 Taak? wiec zapytaj tu dlaczego oni probuja bic rekordy np. glupoty i ciesza sie nimi samotnie lub chelpia sie tym na forum?? Jest to charakter typowego 100% golodupca, bezjajowego pryszcza. Mezczyzna bierze dodatkowe roboty i dzielnie pracujac realizuje swoje plany budujac swe szczescie na pracy a nie na pojekiwaniach jak ma to miejsce tu na tym forum.Zenujaca blazenada.Dziecinada! Czy dziewczyny usiada na to wasze nowiutkie badziewie (hehe, moze znajda sie, hehe) czy tez wybiora towarzystwo cyklisty z prawdziwego zdarzenia ktory nie bedzie palil opon (i nie tylko) bo na pewno potrafi i zapewni wiecej niz tyklo to? Taak, a ta laska istnieje, a ja znam sekret. A wy golodupcy nie szalec na tych chinskich rumakach, bo pogubicie biezniki z waszych chuderlawych cieniasow(high performance tires?). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kitoslaw Re: Keewayd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.08, 00:44 Tak Tak fajnie mądrzyć się za pieniądze tatusia, mamusi, a może jeszcze babci i dziadka, którzy żeby zapewnić kochanej latorośli "doznania" zarzynają się płacąc raty, ubezpieczenia i podatki. Ale to nic - kochany synek i wnuczek ma japońca i może dokopać gołodupcom. Tak, ja jestem gołodupcem, ciężko pracuję na swoja rodzinę, rachunki, jedzenie, ubranie itd. Nie wstydzę się tego, że mnie nie stać na japońca i kupię sobie chińczyka bo mnie na niego stać i cała rodzina nie będzie musiała płacić rat tylko dlatego żebym mógł posadzić dupę na motorze za 40000zł. Przy okazji pamiętam czasy kiedy japońskie motory wzbudzały śmiech i były uważane za nieudane podróbki konstrukcji europejskich i amerykańskich. Nie wykluczone, że ta historia się niedługo powtórzy. Z drugiej strony śmieszy mnie, że gó..arz siedzący w chińskich majtkach, klepiący w chińską klawiaturę, słuchający chińskiego MP-trójkowca i może jeszcze siedzący w chińskim krześle krytykuje chińskie produkty. Gó..arz nie ma pojęcia o tym, że 80% części jego japońca zrobiła ta sama fabryka co Keeway'a. Będę kończył bo trochę się uniosłem, podsumowując zacytuję maksymę, którą usłyszałem kiedyś od bardzo mądrej kobiety: gó..arstwo to nie wiek ale cecha charakteru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziadek Re: Keewayd IP: *.dyn.optonline.net 09.06.08, 22:22 >Tak, ja jestem gołodupcem, ciężko pracuję na swoja >rodzinę, rachunki, jedzenie, ubranie itd. Nie wstydzę się tego, że >mnie nie stać Jest mi ciebie zal, ale wstydzic powinienes sie! i nie truc tu na tym forum golodupcu, demoralizatorze!! Jak ty dzieci wychowasz jeczac ze nie ma pieniedzy, konajc z glodu i byc szczesliwym z tego powodu? chora glowa! Do roboty LENIU!! Pokaz kim jestes, ze stac cie przyniesc pieniadze do domu! a nie plakac tu gow....u!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daro Re: Keewayd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.08, 03:32 Zachowujesz się gościu jak jakiś śmieszny głupek.Mam chinola (Keeway Supershadow)i twoje opinie budzą u mnie śmiech i wściekłość zarazem.Ja wiem jakie są opinie o chińskich moto i jest w tym wiele prawdy.Ale jak ktoś ma fantazję aby sobie pojezdzić na jakimś bardziej wadliwym moto to jego sprawa i nic Ci do tego.A tak poza tym są to jednak motocykle dla ludzi z większymi jajami.Dla takich co potrafią zrobić co nieco przy swoim moto a nie tylko leją i jadą.I jeszcze kwestie finansowe.nie każdy mając np.30 tys.zł.w kieszeni ma ochotę wydać całą kwotę na motocykl.Może przecież wydać 5-8 a z resztą zrobić co tam chce czy lubi(balangi,panienki,remont mieszkania,samochód,znaczki pocztowe,rybki albo ksiązki).Dlatego większy szacun dla ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojo Keeway IP: *.net.pl 07.06.08, 21:00 Nie wiem dla czego większość ludzi którzy pisza na forach itp. uważają iż chińkie produkty są badziewne? Gdyby tak naprwdę spojrzeć na opakowania to każdy człowiek zauważyłby napis (na wcześniej kupionym przedmiocie) Made in China ;). Nawet gdyby pisało Made in Poland czy Jappan to myślićie że wszystkie części pochodzą z Polski cz Japoni?? W Chinach jest tania siła robocza a przez to tańsze rzeczy dlatego wiele firm kupuje u Chińczyków i sprzedaje jako swoje a kupujący nie płaci za przedmiot ale za logo firmy. I co myślicie że w japońskich, włoskich... skuterach nie ma chińskich części? To sie grubo mylicie.:) Pozdro dla fanów chińskich rzeczy i dla nie fanów też ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojo? Re: Keeway IP: *.dyn.optonline.net 09.06.08, 18:09 Wojo to moj nick, moglbys dodac do swego np. liczbe? pls. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daro Keeway IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.08, 03:16 Tak się składa że mam ich motorek o ładnej nazwie Keeway Supershadow.Ogólnie motorek bardzo fajny i sympatyczny ale co do trwałości to wielka niewiadoma.Podobno wszystko teraz robi się w Chinach ale nie wszystko jest godne zaufania.Motocykle i ogólnie cała motoryzacja z Chin to dopiero raczkujące branże.Dlatego jakość motocykli ponoć pozostawia jeszcze wiele do życzenia.Ale również podobno marki takie jak Keeway uczą się na błędach i stale poprawiają swoje produkty.Z innymi chińskimi markami ponoć już z tym gorzej.Podobno mają bardzo kiepskie materiały i przez to trwałość motocykli jest kiepska.U mnie np.widać jak wszelkie elementy gumowe zaczynają pękać w prawie nowym motocyklu.Jakość chromów i lakieru jest też daleka od doskonałości chociaż też nie jest jakoś tam specjalnie zła.Trudno powiedzieć czy można motocykle Keewaya polecić bo nikt nimi jeszcze nie zrobił nawet 10 tys.km.Może być z nimi to co z innymi chińskimi motorkami czyli mogą zacząć się rozlatywać w straszliwy sposób.Ale równie dobrze może być tak,że nie są to złe motocykle i mimo jakichś drobnych mankamentów da się nimi jezdzić jakiś dłuższy czas.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: harnas Keeway IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.08, 19:08 oj znawcy ten co powiedział że keewaye sie psują ma pewnie podrube rometa lub ventusa które mają te same silnkiki i tak samo sie srają keeway to porządna marka i . . . pali na dotyk i odstawia droższe gówna ma serwis jest ok polecam pod zwględem jakości i wytrzymałości jak na tą cenę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawlo Re: Keeway IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.08, 22:11 Witam też mam keeway focus 2005 odkupiłem go i używam go juz 2 sezon nie narzekam na niego jedzie mi 69km/h miałem przedtem TGB 101s orion i co sezon musiałem tłok wymieniać bo sie szybko psuł choć docierałem starannie :) w moim focusie co narazie przodny plastik mi pękł ale mój tata skleił mi żywicą i ładnie trzyma i mam (miałem) jak kupiłem problem z odpalaniem nie wiem dlaczego jak ktos wie prosze o napisanie gg:6405730 ogólnie FAJNY MOTOR :) POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marurban Keeway IP: *.cn.net.pl 12.07.08, 09:35 Ale wy jestescie smieszni. Tak jak ktos wspomnial na poczatku najwiecej madrza sie ci co wogole stycznosci nie mieli. Moj kumpel ma Yamahe Aerox. To jest najwieksze gowno swiata. 0 mocy. Dopiero jak sie rozbuja to leci moze 70. Wjezdzalismy pod gore to zostal an samym koncu. Wlekl sie 20km/h. Jeszcze ktos pisal ze jego kumpel ma focusa i same zale wypisywal. No to powiedz kumplowi ze jak jest nie doje*** i odrazu sciagnal blokady i na calej pizdzie jezdzil. Nawet nie dotarl jak sie nalezy. To pozdro. Wydaje mi sie ze wszystko zalezy od sposobu korzystania z skutera. Jak sie jezdzi wlasnie bez pojecia na calym gazie to sa tego skutki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: płaski13 Re: Keeway IP: 194.117.241.* 26.08.08, 14:57 tu bym sie z tobą zgodził, ja dobrze keewaya ry8 dotarłem to 75 z blokadami leci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matbar113 Keeway matrix IP: *.centertel.pl 29.07.08, 09:29 wiem jedno że serwisy keeway takie jak motokros świebodzin nie znają się na naprawie mam matrixa od roku a dopiero teras doszli dlaczego tyle palił - miał założonom dysze powietrzaod od strony filtra w gaźniku jeśli ci pali full paliwa zciągnij filter powietrza i sprawdz czy jest jakaś dysza jeśli jest to wykręć bo niem tam być Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Keeway IP: *.tktelekom.pl 22.08.08, 22:21 część wszystkim pomóżcie mi i wskażcie jak mogę tanim kosztem pozdejmować blokady z własnego Keewaya Ry8 piszcie na adres: krzysiek86wo@wp.pl swojego na prostym rozpędzam 45 i nie chce więcej sie rozpędzić. Pozdrawiam wszystkich jeżdzących na skuterach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzesiek Keeway IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.08, 21:05 Cześć nazywam się Grzesiek uważam że ten skuter jest świetny dla mnie te plastiki nie są takie złe tylko mam jeden problem nie dawno kupiłem rocznego huragana ściąganego z Holandii obecnie ma około 2500km przebiegu ale nie wiem dlaczego jedzie tylko 30km/h w dokumentach też pisze że 30 to max. rozmawiałem z mechanikiem i on mówił że z nim jest coś nie tak gdyż nie ma blokad do 30km/h w niedziele przeczyściłem filter i gaźnik i nic! Proszę o pomoc dzwońcie pod numer 508762537 z góry dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
zaspany77 Re: Keeway 30.08.08, 00:13 ... kupiłem motocykl, sprzedam kymco super 9, roczny, nie przerabiany, bezawaryjny...zaspany77@gazeta.pl 4.400zł do negocjacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ....VEDI.... Re: Keeway IP: *.chello.pl 23.09.08, 01:54 A ja wam powiem tak. Kupilem hurricane jako tani transport do wojska. Przejechalem 3000 km. a co ciekawe olalem przeglady gwarancyjne itp pozbylem sie dwoch blokad (1.-na wariatoze 2.-na wydechu) 2x czyscilem filtr powietrza. A co do osiagow HE HE jak was widze jak sie spieracie normalnie podstawowka. dobra pisze o motorku, max co lecialem to 80kmh i nikt mi nie wmowi ze to nie mozliwe czy ze z gorki itp bo one maja swoje (humory) temp. wilg. cisn. wszystko ma znaczenie przy tak malej pojemnosci i tlylu obrotach!!! Np. 2 dni po tym co zamknelem licznik ledwo sie rozbujalem do 70kmh co do minusow to jest pare: seryjne opony i miekkie zawieszenie z tylu. Przy 70-75kmh dobijanie na wybojach przy jednej osobie. Przy dwoch 40.... to minussss ale jechalem nawet w 3 osoby!!! :) i spokojnie dalo sie poruszac. ALE NIE ROBCIE TEGO W DOMU!!! Gleby zaliczylem 3/4 i wszystko dziala. raz kierunkowskazy mi sie swiecily ale to jak prawie tydzien stal w deszczu, (wystarczylo odlaczyc aku. i wlaczyc z powrotem). a TO DLA TYCH SZPANERSKICH CIOLKOW!!! CZASAMI WARTO KUPIC TANIE GOWNO I ZROBIC JE PO SWOJEMU NIZ KUPIC PRZESTAZALE DZIADOSTWO!!! ja dokladnie dalem 3499za hurricana i naprawde wole te 2 klocki dolozyc w tuning i miec z tego radoche ze zrobilem cos sam i ze obudowa hurricana biore wszystkich (bo czesci zainstalowane w nim przeze mnie sa sprawdzone i dobrze wyregulowane) i satysfkacje miec z tego ze jakis maolat na rozblokowany skuterze yamahy otwiera paszcze jak go lykam ze swoja dupa na hurricanku... a moje zalozenie to okolo 20konikow pod ta plastikowa obudowa hurricanka ale to jeszcze potrwa. A wiecie jak to dziala...? Kolega ma (Glupie) Punto w turbinie i lyka bmw na ulicach i malych rajdach. BO LICZY SIE STOSUNEK KONI DO MASY!!! A jak ktos bedzie chcial poszalec to sobie kupi cbr 1000 albo cos innego ale to nie o to chodzi w skuterach... Dodam tylko ze do pracy biore keewey niz audi a zamiezam jezdzic tez w zimie zaboczymy co z tego wyjdzie, moze sie wypowiem na forum. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laki Re: Keeway IP: *.cdma.centertel.pl 06.07.11, 15:05 ty ku... masz gowno nie motor tania chinszczyzna :D moja aprilia sr factory na wtrysku zapie... na prostej 87 do 90 km/h a z gorki 99 i dalej mi licznik nie pokazuje a i yamahaa by cie rozjebalaaa :DD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ehh Re: Keeway IP: *.cable.smsnet.pl 10.07.12, 12:07 człowieku , jak twój na prostej sie rozpędza do 80 na prostej to , to sie nazywa gó... , ja mam osobiście Keeway Matrix , nie po żadnym tuningu , jedynie co go przyśpiesza to wariator dobrej jakości i to że nie ma blokad , ostatnio pojechałem nim do kolegi , on ma tico . Zaczelismy się ścigać ale myślałem że wygra , jedyne co widziałem jak się ścigałem to na blacie 113km/h i w dupie tico . także człowieku , opanuj nerwy bo takie gó... jak ty to ja ze złomu wyciagne , a yamahe biore lightem ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: danon(zeka) Keeway IP: *.augustow.mm.pl 28.09.08, 11:18 to złomy i graty mouj jedzie 20 km/h Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Re: Keeway IP: *.ostnet.pl 13.03.10, 18:45 elo ma moze ktos na sprzedasz czache do keeway ry 8 i blotnik??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Re: Keeway IP: *.ostnet.pl 13.03.10, 18:47 jesli ma ktos na sprzedasz czache lub blotnik do keeway ry8 lub motowell lub cpi husar to piszczi na gg 7643979 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f-act Keeway IP: *.augustow.mm.pl 28.09.08, 11:40 wole nowego keewaya niz skatowaną yamahe jakos przejechalem swojm f- actem 4000 tys km i chodzi jak marzenie Odpowiedz Link Zgłoś
rysiek24 Re: Keeway 30.09.08, 11:33 lol 4 tys , tyle to ja w 3 miesiace robie , zobaczymy po 15 tys Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miko93 Keeway IP: *.chello.pl 19.10.08, 21:17 mam pytanie. Czy ktoś posiada keeway x-ray? zastanawiam się nad tym modelem supermoto ale nie jestem pewien czy jest wart 7 tys. Prosze o opinie użytkowników. Co się w nim psuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablo Re: Keeway IP: *.adsl.inetia.pl 11.06.09, 17:13 X-rey bo tak sie nazywa super moto z keewaya ,naprawde super , bardzo atrakcyjny wyglad kolor pomarańcz rewelka prawie jak KTM. moc po rozblokowaniu 7 KM !!! wady pekajacy zbiornik paliwa i przepalające sie djody tylnej lampy , pozatym rewelka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yogy123 Keeway IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.08, 19:04 Panowie jak zdjac tylne kolo bo odkrecic jedna srubke jest latwo ale cos go trzyma ale co??? Prosze o pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adio Keeway matixx IP: *.ostrowmaz.mm.pl 10.11.08, 21:30 mam keewaya matrixa i na blokada jedzie mi 60 Odpowiedz Link Zgłoś