Gość: siekiera77 IP: *.aster.pl 24.11.06, 23:48 ;-))))) www.youtube.com/watch?v=U98qDaut5M8 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zenek Re: Pojechałem w kierunku cmentarza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.06, 00:40 Ty kogo to obchodzi że jezdzisz po warszaace 60 km/h ? Lepiej kup sobie skuter bo do takich prędkosci nie potrzeba jest hayabusa. po co zamieszczac taki chłam w necie? Nie rozumiem ciebie czlowieku. Zrob pożądnego szlifa, nagraj jak zapiepszasz 300 km/h i dopiero to zamiesc. Jak narazie to sam syf! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siekiera77 Re: Pojechałem w kierunku cmentarza IP: *.aster.pl 25.11.06, 02:54 zenek ty lepiej zacznij chodzic wczesniej spac bo cie zima zaskoczy i znow beda piosenki o tobie spiewać :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nyorker 60 a 60 IP: *.dyn.optonline.net 25.11.06, 20:20 kura wklejal i 300 i wielkiej roznicy nie bylo. problem kurki polega na tym, ze mysli, ze jest wielki hardcore z niego, a jest dzikura w kroku. masz tu kurko cos, co przypomina jazde bqe. bqe jest moze minimalnie mniej ciasne. filmy brembo zapieraja mi dech, bo na szutrach jestem cienszy, niz siekura w miescie, ale w miescie to koguty mowia mi 'prosze pana', a kury mdleja. www.youtube.com/watch?v=6-MtXymQkjs&search=motorcycle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qra_marooda Re: 60 a 60 IP: *.aster.pl 25.11.06, 20:45 jorczyk co ty wpiepszasz!!!!???? takich specyfikuf to nawet na mojej lonce nima ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nyorker Re: 60 a 60 IP: *.dyn.optonline.net 25.11.06, 20:54 patrzac na permanentny zastoj w twoich postepach (a raczej ich braku), jedynymi osobami, ktore przy kolejnej okazji wypowiedza sie na temat twoich geriatrycznych usypianek, beda jedynie forumowicze spod znaku kwiecistego IP, czyli kurka, siekurka i pscolka. nawet analny mariusek nic nie napisze, bo to jedyna postac na ktorej to slow-motion wywarlo wrazenie i zemdlal jeszcze wtedy, gdy wciaz nie mogles ruszyc spod swiatel w pierwszym epizodzie. dlatego, hippie, badz wdzieczny za komentarze i powiedz 'dziekuje prosze pana'. bez odbioru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siekiera77 Re: 60 a 60 IP: *.aster.pl 03.12.06, 09:49 no nieeee!!!! jak możesz być tak okrutna i niesprawiedliwa w swoich ocenach???!!!! ciociu, tak sie nie godzi :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nyorker cos dla tych o jeszcze mocniejszych nerwach... IP: *.dyn.optonline.net 25.11.06, 00:46 ostrzegam, bo mrozi krew w zylach... youtube.com/watch?v=1maQF_7DKG0&mode=related&search= mam nadzieje, ze gdy juz bede lezal w hospicjum, to tylko takie produkcje beda mi puszczali. Odpowiedz Link Zgłoś
mrmisquamacus Re: cos dla tych o jeszcze mocniejszych nerwach.. 25.11.06, 02:47 a ja na te siekierowe produkcje nie bede narzekal, zeby na swiatlach nie zawrocil, tylko skrecil w lewo, potem do Powstancow Slaskich w prawo i prawie bym byl w domu :) zawsze milo popatrzec na Wawke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brembo Re: cos dla tych o jeszcze mocniejszych nerwach.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.06, 03:37 te siekury produkcje mają to do siebie że jak by wsadzić na 1 plan gs500 a nie busa, to nic by sie nei zmieniło. dla fanów stolycy moze to i frajda ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nyorker Re: cos dla tych o jeszcze mocniejszych nerwach.. IP: *.dyn.optonline.net 25.11.06, 07:15 'dla fanów stolycy moze to i frajda ;]' chyba dla fanow kina dziewiczego niepokoju. to po prostu obciach dla warszawiakow, a dla homoseksualistow afrodyzjak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szynszyll Re: cos dla tych o jeszcze mocniejszych nerwach.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.06, 15:12 yo! szfszczonszajonce... tylko dla ludzi o stalowych nerwach - z trudem dotrzymalem do napisow ;) szynszyll Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzakas hihi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.06, 06:55 Obejrzalem kawalek filmikubo niechcialo mi sie czekac jak sie zaladuje ale pozytywnie powiem ale troche extreme hihi. P.S Ny dobre to było:D Ogladałem z zaprtym tchem hihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzakas A i jeszcze jedno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.06, 06:57 hihi Siekiura gorzej jak cie policja namierzy i pozna po kluczykach hihi. I daj filmik na forum samochodziarzy moze ktos rozpozna swoj samochod:PP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nyorker Re: A i jeszcze jedno IP: *.dyn.optonline.net 25.11.06, 07:16 za co policja ma sierote meczyc? za blokowanie ruchu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qra_marooda Re: Ha sępy IP: *.aster.pl 25.11.06, 08:50 scierwojady!myślalysta ze siekierka na tym smentarzu zostanie??? a niedoczekanie wasze!!!! ;-)))))siedźta dalej na kanapach ciotki i podniecajta sie nawzajem swojo elokfencjo zamiast kupic se skuter czy motorower o czym tam marzycie i zawracacie doope rodzicom.swienta blisko macie szanse!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sp Re: Ha sępy IP: *.akron.net.pl 25.11.06, 12:43 Mam pytanie,czy on nie powinien jezdzic na wyzszych biegach, 3-4 do takiej jazdy to powinna wystarczyć??? Odpowiedz Link Zgłoś
mrmisquamacus Re: Ha sępy 25.11.06, 13:16 dla rozluznienia atmosfery ;-) www.youtube.com/watch?v=jWit8ckPkxg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siekiera77 Re: Ha sępy IP: *.aster.pl 25.11.06, 14:36 > Mam pytanie,czy on nie powinien jezdzic na wyzszych biegach, 3-4 do takiej jazd > y hahaha! a znasz to?: czy ON umie podawać do stołu? tak. a czy umie rozroznic wino biale od czerwonego? tak. a czy rozumie polecenia wydawane po francusku? tak pani hrabino. no to niech usiądzie.. a niestety nie może... dlaczego????! BO GO DUPA BOLI :-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yamasz Re: Pojechałem w kierunku cmentarza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.06, 20:18 ku... je sie nie chwale kazda jazda na motorze. co z tego ze niem mam sie czym chwalic bo to tylko DT. siekiera, z czalym szcunkiem dla Ciebie, ale to... moze nie jest nudne, bo fajnie popatrzec jak ktos papieprza ponad 2 złote ale to jest głupie. Jedź do poznania i sie wyżyj na torze bo jeszcze kiedyś zapuka do ciebie pan w niebieskim gajerku, czego Ci nie życze. Pozdrawiam Yamasz :::Puści klamę, ruszy i na horyzoncie zniknie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siekiera77 Re: Pojechałem w kierunku cmentarza IP: *.aster.pl 25.11.06, 20:41 yamasz, z calym szacunkiem dla Ciebie... fajnie popatrzeć? to patrz :-) niefajnie? to nie patrz ;-( ale why sądzisz ,że możesz mi dawać rady co mam robić i gdzie oraz jak jeżdzić na MOIM moto?? Pozdrawiam Siekierka P.S. chwalących sie bylo by tu od pyty gdyby mieli motocykle i kamerki jednocześnie :-)))) "a ja sie nie chwale, ja po prostu mam talent"!!!!!!! ;-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siekiera77 Re: Pojechałem w kierunku cmentarza IP: *.aster.pl 25.11.06, 20:31 rychu, biorąc pod uwage twoje znane osiągnięcia w dziedzinie zywienia zbiorowego miażdżąca krytyka twa zdolowala mnie bardziej niż bździny jokierczyka i jego chamulcowego :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
andzia9939 Re: Pojechałem w kierunku cmentarza 25.11.06, 20:52 a wszystko przez Emilke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siekiera77 Re: Pojechałem w kierunku cmentarza IP: *.aster.pl 27.11.06, 12:07 znam ją? www.youtube.com/watch?v=8rHzvV1J2DI Odpowiedz Link Zgłoś
andzia9939 Re: Pojechałem w kierunku cmentarza 03.12.06, 12:43 nie, takie rzeczy to tylko w erze.... ;) Odpowiedz Link Zgłoś