Gość: Mazut IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.05, 12:44 I Wakara i Kowalczyka też - czytajcie: miasta.gazeta.pl/warszawa/1,34861,2575888.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lena stain Re: Pawłowski klakierem Mościckiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 01:38 piękne :) blahahahahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NEOsapsmin schizzy IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 02.03.05, 06:34 Dobry kawalek pisania.Bo faktycznie jest to zapowiedz przyszlej premiery. Bo trudno pisze sie takie zwiastuny by byly blyskotliwe.Malo materialu. A tu jest pomysl.I to nie nazbyt natretnie podany.Wiec oki. A potem mozna pomyslec ze ten sam autor zrobil szmate z p.Grzegorzewskiego albo bije swoje male dziecko(?), albo ...kupe innych przykrych rzeczy pomyslec.Schizofrenicznosc. m Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: endi Re: schizzy IP: *.acn.waw.pl 02.03.05, 10:04 nie schizzy tylko nie ma pogladow. a ty sie mazut lepiej uspokoj bo i tak wszyscy wiedza ze Pawlowski to ty jestes. wiec sobie autoreklamy tu nie rob i pisz te glupoty na swoj szczot. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mazut Re: schizzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.05, 11:38 Dzięki - ale mnie zdemaskowałeś...tak! bije dziecko, żonę (chyba zresztą jej nie mam ale to nie przeszkadza), jestem homo i (w tajemnicy) też zoo i wszystko co najgorsze...a Pana Grz. nienawidzę bo mi kiedyś po pijaku zarzygał sweterek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna Michelon akurat! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.05, 13:26 nie wiem, czy ejsteś brutalem, homo czy cokolwiek, ale na pewno jesteś źle wychowany. I ordynarny. A to cię pogrąża. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mazut Re: akurat! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.05, 16:51 Że źle wychowany to Twoja opinia...ale gdzie byłem ordynarny ? prosze o przykład... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lena stain Re: akurat! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 17:11 "źle wychowany i ordynarny" och :( blahahahahahahahahaha jeszcze! blahahahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micia_titipulka Re: akurat! IP: *.acn.waw.pl 02.03.05, 22:34 Mazut - jesteś ordynarny i głupi we wszystkim co piszesz. W każdym Twoim poście wyłażą z ciebie potworne kompleksy. Nawet nie stać Cię na bycie ordynarnym. Jesteś po prostu małym człowieczkiem leczącym swoje zahamowania przez Internet i tyle. W sumie nic specjalnego. jak ekshibicjonista w parkuLudzie - czemu odpisujecie tej marności? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pas Re: akurat! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.03.05, 03:23 co za cietrzewica! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna Michelon tu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 22:44 "zarzygał..." - co to za słownictwo...?!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anja Re: tu! IP: *.provider.pl / *.provider.pl 03.03.05, 10:40 co to za poziom dyskusji:-((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: endimione Re: tu! IP: *.acn.waw.pl 03.03.05, 10:55 Sama go kiedyś narzuciłaś, gdy napisałaś bzdury, że M. pisze w jakichś kolorowcach i potem musiałaś sie z tego wycofać, gdy sie okazało, że to nieprawda. Już nie pamiętasz? To teraz cnotnisi nie udawaj, bo to albo obłuda albo świadectwo własnego IQ. Czasem trzeba pomysleć zanim coś się zrobi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anja Re: tu! IP: *.provider.pl / *.provider.pl 03.03.05, 11:29 to była raczej pomyłka. Jak widzisz bez problemu potrafię sie do tego przyznać, bo szanuję ludzi. Ty nigdy się nie mylisz? Nie udaję cnotnisi, denerwuje mnie tylko że wtykacie sobie wzajemie zamiast pogadać o teatrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: endimione Re: tu! IP: *.acn.waw.pl 03.03.05, 12:11 Tu wcale nie chodziło o pomyłkę tylko o szukanie tandetnych sensacji. O to mi właśnie chodziło, a nie o to, czy się mylisz, czy nie. Jak ktoś basuje takim kreaturom jak ten mazut i sam im dostarcza żeru - to jego zachwyty nad ":ezoterycznym i wrażliwym Lupą" są po prostu niewiarygodne albo świadczą o niedojrzałości umysłu. To mozna Ci wybaczyć - ale tylko pod jednym warunkiem - że jesteś rozparzona osiemnastka. Później juz nie. powtarzam - myśleć, myśleć! to nie boli! I zastanowić sie 15 razy zanim sie coś napisze. bo łatwo mozna kogoś skrzywdzić. mazut jest najlepszym przykładem. Obrzydliwa postać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mazut Re: tu! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.05, 13:25 Kogo skrzywdziłem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anja Re: tu! IP: *.provider.pl / *.provider.pl 03.03.05, 13:29 endimione ma jakieś kompleksy a jego opinia jest jedynie słuszną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: endimione Re: tu! IP: *.acn.waw.pl 03.03.05, 14:27 Nie do ciebie, plebsie... Nie odzywaj się jak cię nie wzywają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anja Re: tu! IP: *.provider.pl / *.provider.pl 03.03.05, 14:32 spadaj chamie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Don Giovanni Re: tu! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.03.05, 15:14 Widzę,że już sami straciliście orientację ,kto kogo wyzywa i dlaczego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anja Re: tu! IP: *.provider.pl / *.provider.pl 03.03.05, 15:30 przepraszam, ale jak można kogoś wyzwać od plebsu. Już nie dam się sprowokować! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: endimione Re: tu! IP: *.acn.waw.pl 03.03.05, 21:13 Nie Ciebie dziewczynko tylko mazuta. Ty jestes tylko nierozsądna. A to inne zagadnienie - jak sie uważona poczuła - przepraszam. Nie o Ciebie szło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lena stain Re: tu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 23:30 dziękuję za jeszcze i proszę jeszcze. było postawione pytanie. kogo skrzywdził pawłowski? odpowiadać poproszę. według mnie skrzywdził... jana englerta. to prawie jak na barmicwie u mojego syna. jeszcze! poproszę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mazut a jeżeli? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.05, 12:22 A jeżeli nie jestem Pawłowskim to kogo skrzywdziłem i gdzie byłem wulgarny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: endimione Re: a jeżeli? IP: *.acn.waw.pl 04.03.05, 13:14 Człowieku - daj se już siana, robisz tylko złą krew na tym forum, siejesz ploty, intrygujesz, zachowujesz się jak ostatni grzdyl. Powtórzę - żeby juz anja nke miała wątpliwości do kogo było moje napomnienie z wczoraj i ty żebyś ich też nie miał - siedź cicho plebsie, bo tylko wstyd sobie robisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mazut plebs IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.05, 14:47 Plebsem jest ten kto zajmuje się cały czas pouczaniem innych i zawsze jego musi być na wierzchu...! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: endimione Re: plebs IP: *.acn.waw.pl 04.03.05, 17:44 No i widzisz? Ty nawet swojego języka nie znasz, prościzno biedna. Nie rozumiesz co trudniejszych słów. Ludzie - dajcie sobie spokój z dyskusjami z tym... eeech.... Mazut klakierem samego siebie - by zacytować ten durny wątek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krempas Re: plebs IP: *.chello.pl 04.03.05, 20:18 Wyczuwam tu Mościckiego który "świetnie" zna i czuje język żywy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ee, nie:-) Re: plebs IP: *.acn.waw.pl 05.03.05, 01:06 Zgaduj dalej. Masz jeszcze 5 szans. A w tajemnicy - to ja jestem mazut. buahahaha! Odpowiedz Link Zgłoś
protect_me Re: Pawłowski klakierem Mościckiego 07.03.05, 23:54 a propo panów, ciekawa wymiana zdań jest na www.instytut-teatralny.pl/index.php?id_page=19 stare aczkolwiek interesujące Odpowiedz Link Zgłoś