Dodaj do ulubionych

Pawłowski klakierem Mościckiego

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.05, 12:44
I Wakara i Kowalczyka też - czytajcie:
miasta.gazeta.pl/warszawa/1,34861,2575888.html
Obserwuj wątek
    • Gość: lena stain Re: Pawłowski klakierem Mościckiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 01:38
      piękne :)

blahahahahahahahahaha
    • Gość: NEOsapsmin schizzy IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 02.03.05, 06:34
      Dobry kawalek pisania.Bo faktycznie jest to zapowiedz przyszlej premiery.
      Bo trudno pisze sie takie zwiastuny by byly blyskotliwe.Malo materialu.
      A tu jest pomysl.I to nie nazbyt natretnie podany.Wiec oki.
      A potem mozna pomyslec ze ten sam autor zrobil szmate z p.Grzegorzewskiego albo
      bije swoje male dziecko(?), albo ...kupe innych przykrych rzeczy
      pomyslec.Schizofrenicznosc.
      m
      • Gość: endi Re: schizzy IP: *.acn.waw.pl 02.03.05, 10:04
        nie schizzy tylko nie ma pogladow. a ty sie mazut lepiej uspokoj bo i tak
        wszyscy wiedza ze Pawlowski to ty jestes. wiec sobie autoreklamy tu nie rob i
        pisz te glupoty na swoj szczot.
        • Gość: Mazut Re: schizzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.05, 11:38
          Dzięki - ale mnie zdemaskowałeś...tak! bije dziecko, żonę (chyba zresztą jej
          nie mam ale to nie przeszkadza), jestem homo i (w tajemnicy) też zoo i wszystko
          co najgorsze...a Pana Grz. nienawidzę bo mi kiedyś po pijaku zarzygał sweterek.
          • Gość: panna Michelon akurat! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.05, 13:26
            nie wiem, czy ejsteś brutalem, homo czy cokolwiek, ale na pewno jesteś źle
            wychowany. I ordynarny. A to cię pogrąża.
            • Gość: Mazut Re: akurat! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.05, 16:51
              Że źle wychowany to Twoja opinia...ale gdzie byłem ordynarny ? prosze o
              przykład...
              • Gość: lena stain Re: akurat! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 17:11
                "źle wychowany i ordynarny" och :(
                blahahahahahahahahaha
                jeszcze! blahahahahahahahaha
              • Gość: micia_titipulka Re: akurat! IP: *.acn.waw.pl 02.03.05, 22:34
                Mazut - jesteś ordynarny i głupi we wszystkim co piszesz. W każdym Twoim poście
                wyłażą z ciebie potworne kompleksy. Nawet nie stać Cię na bycie ordynarnym.
                Jesteś po prostu małym człowieczkiem leczącym swoje zahamowania przez Internet i
                tyle. W sumie nic specjalnego. jak ekshibicjonista w parkuLudzie - czemu
                odpisujecie tej marności?
                • Gość: pas Re: akurat! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.03.05, 03:23
                  co za cietrzewica!
              • Gość: panna Michelon tu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 22:44
                "zarzygał..." - co to za słownictwo...?!!
                • Gość: anja Re: tu! IP: *.provider.pl / *.provider.pl 03.03.05, 10:40
                  co to za poziom dyskusji:-(((
                  • Gość: endimione Re: tu! IP: *.acn.waw.pl 03.03.05, 10:55
                    Sama go kiedyś narzuciłaś, gdy napisałaś bzdury, że M. pisze w jakichś
                    kolorowcach i potem musiałaś sie z tego wycofać, gdy sie okazało, że to
                    nieprawda. Już nie pamiętasz? To teraz cnotnisi nie udawaj, bo to albo obłuda
                    albo świadectwo własnego IQ. Czasem trzeba pomysleć zanim coś się zrobi.
                    • Gość: anja Re: tu! IP: *.provider.pl / *.provider.pl 03.03.05, 11:29
                      to była raczej pomyłka. Jak widzisz bez problemu potrafię sie do tego przyznać,
                      bo szanuję ludzi. Ty nigdy się nie mylisz? Nie udaję cnotnisi, denerwuje mnie
                      tylko że wtykacie sobie wzajemie zamiast pogadać o teatrze.

• Gość: endimione Re: tu! IP: *.acn.waw.pl 03.03.05, 12:11
                        Tu wcale nie chodziło o pomyłkę tylko o szukanie tandetnych sensacji. O to mi
                        właśnie chodziło, a nie o to, czy się mylisz, czy nie. Jak ktoś basuje takim
                        kreaturom jak ten mazut i sam im dostarcza żeru - to jego zachwyty nad
                        ":ezoterycznym i wrażliwym Lupą" są po prostu niewiarygodne albo świadczą o
                        niedojrzałości umysłu. To mozna Ci wybaczyć - ale tylko pod jednym warunkiem -
                        że jesteś rozparzona osiemnastka. Później juz nie. powtarzam - myśleć, myśleć!
                        to nie boli! I zastanowić sie 15 razy zanim sie coś napisze. bo łatwo mozna
                        kogoś skrzywdzić. mazut jest najlepszym przykładem. Obrzydliwa postać.
                        • Gość: Mazut Re: tu! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.05, 13:25
                          Kogo skrzywdziłem?
                          • Gość: anja Re: tu! IP: *.provider.pl / *.provider.pl 03.03.05, 13:29
                            endimione ma jakieś kompleksy a jego opinia jest jedynie słuszną.
                          • Gość: endimione Re: tu! IP: *.acn.waw.pl 03.03.05, 14:27
                            Nie do ciebie, plebsie... Nie odzywaj się jak cię nie wzywają.
                            • Gość: anja Re: tu! IP: *.provider.pl / *.provider.pl 03.03.05, 14:32
                              spadaj chamie
                              • Gość: Don Giovanni Re: tu! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.03.05, 15:14
                                Widzę,że już sami straciliście orientację ,kto kogo wyzywa i dlaczego.
                                • Gość: anja Re: tu! IP: *.provider.pl / *.provider.pl 03.03.05, 15:30
                                  przepraszam, ale jak można kogoś wyzwać od plebsu. Już nie dam się sprowokować!
                                  • Gość: endimione Re: tu! IP: *.acn.waw.pl 03.03.05, 21:13
                                    Nie Ciebie dziewczynko tylko mazuta. Ty jestes tylko nierozsądna. A to inne
                                    zagadnienie - jak sie uważona poczuła - przepraszam. Nie o Ciebie szło.
                                    • Gość: lena stain Re: tu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 23:30
                                      dziękuję za jeszcze i proszę jeszcze.
                                      było postawione pytanie.
                                      kogo skrzywdził pawłowski?
                                      odpowiadać poproszę.
                                      według mnie skrzywdził... jana englerta.

to prawie jak na barmicwie u mojego syna.
                                      jeszcze! poproszę
                                      • Gość: Mazut a jeżeli? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.05, 12:22
                                        A jeżeli nie jestem Pawłowskim to kogo skrzywdziłem i gdzie byłem wulgarny?
                                        • Gość: endimione Re: a jeżeli? IP: *.acn.waw.pl 04.03.05, 13:14
                                          Człowieku - daj se już siana, robisz tylko złą krew na tym forum, siejesz ploty,
                                          intrygujesz, zachowujesz się jak ostatni grzdyl. Powtórzę - żeby juz anja nke
                                          miała wątpliwości do kogo było moje napomnienie z wczoraj i ty żebyś ich też nie
                                          miał - siedź cicho plebsie, bo tylko wstyd sobie robisz.
                                          • Gość: Mazut plebs IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.05, 14:47
                                            Plebsem jest ten kto zajmuje się cały czas pouczaniem innych i zawsze jego musi
                                            być na wierzchu...!
                                            • Gość: endimione Re: plebs IP: *.acn.waw.pl 04.03.05, 17:44
                                              No i widzisz? Ty nawet swojego języka nie znasz, prościzno biedna. Nie rozumiesz
                                              co trudniejszych słów. Ludzie - dajcie sobie spokój z dyskusjami z tym... eeech....
                                              Mazut klakierem samego siebie - by zacytować ten durny wątek.
                                              • Gość: Krempas Re: plebs IP: *.chello.pl 04.03.05, 20:18
                                                Wyczuwam tu Mościckiego który "świetnie" zna i czuje język żywy...
                                                • Gość: ee, nie:-) Re: plebs IP: *.acn.waw.pl 05.03.05, 01:06
                                                  Zgaduj dalej. Masz jeszcze 5 szans. A w tajemnicy - to ja jestem mazut.
                                                  buahahaha!
    • protect_me Re: Pawłowski klakierem Mościckiego 07.03.05, 23:54
      a propo panów, ciekawa wymiana zdań jest na
      www.instytut-teatralny.pl/index.php?id_page=19
      stare aczkolwiek interesujące

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka