Gość: xxx IP: *.aster.pl 08.11.06, 08:45 idę na ten spektakl z 9 letnim dzieckiem, bo chcę pokazać "prawdziwy" teatr. Czy sztuka jest odpowiednia? bardzo proszę o opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kiki Re: kolacja dla głupca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.06, 11:28 tak. komedia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: kolacja dla głupca IP: *.aster.pl 08.11.06, 11:38 dziękuję. bez przesady- to że to komedia- wiedziałam:-) tylko boję sie czy po pierwsze- nie za trudna do zrozumienia, więc- nudząca, a po drugie- czy nie za "pikantna". Odpowiedz Link Zgłoś
mamka_klamka Re: kolacja dla głupca 19.11.06, 21:10 Moim zdaniem nie dla dziewięciolatka. Zdrady, romanse i chwilami wulgarne słownictwo. Ale dla dorosłych świetna :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mamka_klamka Re: kolacja dla głupca 19.11.06, 21:11 Ups, tylko to już chyba za późno. Na datę nie spojrzałam :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Syrena Re: kolacja dla głupca IP: *.chello.pl 08.11.06, 15:56 Ja na inicjację teatralną wybrałabym chyba bardziej Słomkowy Kapelusz lub jakąś dziecięcą sztukę w teatrze dla dorosłych (np. z Powszechnym), ale myślę, że Kolacja nie jest niestosowna. Pozdrawiam Syrena Odpowiedz Link Zgłoś