Gość: typ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.07, 16:23 tzn w czw i pt z powodu choroby aktorki.wiecej na rozmaitosci.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: @ Re: anioly w ameryce odwolane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.07, 11:07 Czy w sobote też odwołane? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bleee Re: anioly w ameryce odwolane IP: *.spray.net.pl 24.02.07, 12:45 W sobotę i niedzielę też odwołane! Szczegóły na stronie TR! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: anioly w ameryce odwolane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.07, 13:50 jestem załamana. kto jest za udostępnieniem swojego mieszkania do wystawiania aniołów na kwiecień? ja się zgadzam, tyle, że nie wiem, czy dadzą radę wtaszczyć swoje sprzęty na 6 piętro bez windy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: , Re: anioly w ameryce odwolane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.07, 17:32 Podobno aniołów juz nie zagraja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: anioly w ameryce odwolane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.07, 17:44 a skąd masz takie informacje? Odpowiedz Link Zgłoś
bobersbobers Re: anioly w ameryce odwolane 25.02.07, 17:09 to, że nie mają w tej chwili konkretnego miejsca, o czym mówili już od dawna i że nie grają w marcu nie znaczy, że 'podobno nie zagrają'. jest mnóstwo sztuk które są grywane rzadko, ze względu na problemy organizacyjne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ben stiller Re: anioly w ameryce odwolane IP: *.ajd.czest.pl 27.02.07, 13:50 oj , to zaboli, czegos takiego nie było chyba ostatnio w ogóle, to miało być porządne wielkie wydarzenie teatralne a tu takie nitki się popruły!! Odpowiedz Link Zgłoś
jan_telecki Re: anioly w ameryce odwolane 28.02.07, 13:06 domagam sie oficjalnych wyjasnien na stronie TR dlaczego nie ma wiecej "aniołow". nam uczciwym ludziom płacącym podatki "Anioły" sie należą. domagamy sie więcej aniołow! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: anioly w ameryce odwolane IP: 193.0.117.* 28.02.07, 15:08 anioł się rozchorował Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: anioly w ameryce odwolane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.07, 17:09 czy jest ważne kto jest chory? któraś z aktorek, tyle. nikt nie mówił która, więc spekulacje sobie odpuśćmy. możemy zawsze domagać się kopii ksiązeczki zdrowia czy oświadczeń w prasie ;]. Odpowiedz Link Zgłoś
grupalaokoona Re: anioly w ameryce odwolane 04.03.07, 17:43 W przerwie na kawę, w ostatni dzień lutego roku 2007, Grupa Laokoona zrealizowała animacje poklatkową "Crane Effect". Zobacz na www.myspace.com/grupalaokoona Definicja kultury: copy/paste Pozdrawiamy Grupa Laokoona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bleee Re: anioly w ameryce odwolane IP: *.spray.net.pl 10.03.07, 14:52 W kwietniu dziewięć spektakli"Aniołów"! Grane będą tylko jako całość! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teren Rolniczy Re: anioly w ameryce odwolane IP: 193.0.117.* 12.03.07, 09:50 A co takie "tajne" informacje sprzedajesz? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bleee Re: anioly w ameryce odwolane IP: *.spray.net.pl 12.03.07, 12:30 Odpowiadam jedynie na wcześniejsze posty mówiące o tym, że "Anioły" nie będą już grane! Będą!Do tej pory w ciągu tygodnia grane były w dwóch częściach a w kwietniu jako całość! Jakie to "tajne" bo jakoś nie rozumiem twojej wypowiedzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: anioly w ameryce odwolane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.07, 14:31 no ja też musze przyznać, że nie jest dobrze sprzedawać takie informacje na forum. po co? niech każdy we własnym zakresie się dowiaduje, ale żeby tak od razu oświadczać to wszystkim to może odebrać miejsca i wam i mnie ;). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teren Rolniczy Re: anioly w ameryce odwolane IP: 193.0.117.* 12.03.07, 15:34 Bo oficjalnego repertuaru jeszcze nie ma. Te informacje masz, bo pewnie tam pracujesz, albo ktos z Twoich znajomych, prawda? Nie jest to pewnie jakas zaszyfrowana tajemnica, ale informowanie wszystkich przed czasem o takich szczegolach? Czy ja wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: anioly w ameryce odwolane IP: *.171.87.226.crowley.pl 12.03.07, 17:23 Oficjalny repertuar jest już na stronie: www.trwarszawa.pl/pl/home/615/date/2007-04/index.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Targi Rolnicze :) Re: anioly w ameryce odwolane IP: 193.0.117.* 13.03.07, 08:25 Natychmiastowa reakcja :) Pozdrawiam Magdaleno Odpowiedz Link Zgłoś