Gość: predylekcja IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 15.07.03, 18:53 Ludzie, jak wy mnie wszyscy śmieszycie - że też chce Wam się upubliczniać swoje wynurzenia. Szcęśliwi, którzy mają zbyt dużo wolnego czasu!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gutek Re: zabawne to wszystko IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 16.07.03, 01:19 to ciekawe co mówisz... a co wy o tym sadzicie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magician Re: zabawne to wszystko IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.07.03, 13:31 Gość portalu: predylekcja napisał(a): >Szcęśliwi, którzy mają zbyt dużo wolnego czasu!!! ktos nam tu zazdrosci...hmmmm... :))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiawu Re: zabawne to wszystko IP: *.u.mcnet.pl 16.07.03, 13:40 Gość portalu: predylekcja napisał(a): > Ludzie, jak wy mnie wszyscy śmieszycie to dobrze że się śmiejesz.. śmiech to zdrowie a przy tym dobrze kształtują się mięśnie brzucha o które trzeba dbać.. o tak!!.. > że też chce Wam się upubliczniać swoje wynurzenia. dobrze jest się dzielić.. może musisz się tego nauczyć?.. >Szcęśliwi, którzy mają zbyt dużo wolnego czasu!!! szczęśliwi którzy mają coś w głowie i chcą i potrafią to wyrazić.. z podrowieniem.. asia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fiołek Re: zabawne to wszystko IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 17.07.03, 22:50 ludzie obrażono nas a wy nic?!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jimka Re: zabawne to wszystko IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 18.07.03, 20:24 ja nie zwracam na to uwagi. jak ktos jest rozgoryczony i frustrowany, to jest to problem autora watku. moze po prostu autor nie ma o czym pisać- jest az tak pusty i wypalony w srodku??? nalezy tylko wspolczuc!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miau Re: zabawne to wszystko IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 22.07.03, 20:37 masz racje jimka |e kochasz teatr i nie zwracasz uwagi na rozne wybryki genetyczne w stylu predylekcji nie trac wiary w teatr pozdrawiam starsza kolezanka z wotu Odpowiedz Link Zgłoś
predylekcja Re: zabawne to wszystko 23.07.03, 14:59 czy Ty wiesz, dziecko, że czeka Cię fuksówka - lepiej do tego czasu pozbądź się agzaltacji, bo się rozczarujesz ;-))) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
predylekcja Re: zabawne to wszystko 23.07.03, 23:17 egzaltacji, rzecz jasna pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
axur Re: zabawne to wszystko 24.07.03, 13:42 szczerze mowiac, gorsze od fuksowki, jezeli chodzi o rozczarowania, jest spotkanie z wykladowca od zycia wewnetrznego, pardon, literackiego, nie predylekcja? trzeba bylo z nim pogadac o nartach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Axur Rex Re: zabawne to wszystko IP: 141.30.64.* 22.07.03, 19:37 Moja droga Predylekcjo Widzisz, wcale nie masz racji, jak udowodnili ci to uczestnicy forum. Teraz juz wiesz, ze nalezy cwiczyc miesnie brzucha, wiec zamiast wypisywac bzdury to je zacznij cwiczyc. Bo w przeciwienstwie do ciebie inni uczestnicy pisza same madre i ciekawe rzeczy. O teatrze i o innych sprawach Nie? pozdrawiam wszystkich zainteresowanych teatrem i zycze im tyle entuzjazmu w innych dziedzinach zycia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miau Re: zabawne to wszystko IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 22.07.03, 20:35 masz racj trzeba tej cholernej predylekcji da popalic zbyt pewna siebie jest stanowczo tak pozdrawiam wszystkich, którzy kochaja teatr, bo to jest najwspanialsze miejsce na[wiecie, bo tam si przezywa (cyt. z jednego mojego atorytetu) pozdrawiam wszystkich i czekam na dalsze glosy o takich dziwnych frustratach jak ww. predylekcja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakub Re: zabawne to wszystko IP: *.szczecin.mm.pl 22.07.03, 23:23 A ja mysle, ze ktos z Poznania bawi sie w moderatora tej glupkowatej pseudodysputy! udajac negacje i aprobate danej kwestii... na to przynajmniej wskazuja IP, chociaz swiadom jestem, ze to tez moze byc zbieg okolicznosci. tak czy owak szkoda, ze az tyle wokol sprawy zamieszania.. podczas gdy inne posty "swieca pustkami"... ale rozumiem.. nie zawsze ludziom sie chce wysilac swoj intelekt... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szustoff Re: zabawne to wszystko IP: *.acn.pl 23.07.03, 00:53 buhahaha :))) ale jazda predylekcja chodz na piffo, co? ___________________________________________________- offf topik kto tu siedzi z wociarzy? przyznaci sie prosze rocznikami... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szustoff Re: zabawne to wszystko IP: *.acn.pl 23.07.03, 00:56 miau, "bo tam si przezywa (cyt. z jednego mojego atorytetu) " a kto to taki? jesli wolno spytac... ale TAM sie przezywa wykreowane przezycia Odpowiedz Link Zgłoś
predylekcja Re: zabawne to wszystko 23.07.03, 14:58 drogi Szustoff nie można tak od razu kawa na ławę nie ma to tamto etc. czy z ciebie jakiś śledczy z Dostojewskiego ale myśl dalej i nie publikuj odpowiedzi na zagadkę sfinksa niech sie jeszcze ludzie pomęczą (naiwni egzaltowani teatromani!!!) a Ty odpisz na mojego maila pozdrawiam PREDYLEKCJA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Axur Rex Re: zabawne to wszystko IP: 141.30.64.* 23.07.03, 13:55 A nawet jesli ktos moderuje... Tu przynajmniej cos sie dzieje Nie ma tyle wzdychania i egzaltacji Samych zachwytow Zachwyt nie jest konstruktykny, tylko uwsteczniajacy A chcac byc na Wocie nie wolno sie uwsteczniac Szustoffie ja tez chce z toba na piwo pozdrawiam zachwyconych teatrem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Axur Rex ukryci wociarze IP: 141.30.64.* 23.07.03, 14:02 Bylabym zapomniala Szustoffie ukryci Wociarze sie nie ujawnia musisz zgadywac choc to w gruncie rzeczy proste Odpowiedz Link Zgłoś
predylekcja Re: ukryci wociarze 23.07.03, 15:00 to proste jak aromat leśnego poszycia po burzy jest pogoda pozdrawiam przebiegłego Axura PREDYLEKCJA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szu Re: ukryci wociarze IP: *.acn.pl 23.07.03, 23:23 teeee predylkcja, jakie zagadki? ze teatr to klamstwo i hui ;) Ciebie nie wydam ;) ja tez z tych co zawsze wybiora aromat poszycia od aromatu roztoczy z magazynu... axur, jestes wociash! :) "Zachwyt nie jest konstruktykny, tylko uwsteczniajacy A chcac byc na Wocie nie wolno sie uwsteczniac" alllle txt :) jak sie wyremontuje to na piffo sie udam _________________________________ a co Was tak kreci w Teatrze? pytanie calkiem serio... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szustoff Re: ukryci wociarze IP: *.acn.pl 23.07.03, 23:24 a mejla od Ciebie niet... adresu nie znasz pszecie :) Odpowiedz Link Zgłoś
predylekcja Re: ukryci wociarze 24.07.03, 20:27 oczywiscie, ze znam... no, juz wiesz ktom zacz??? pozdrawiam pr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuza Re: ukryci wociarze IP: *.szczecin.mm.pl 24.07.03, 00:01 Ale "osochodzi"??? Diabelna konsternacja..;))) kto kim gdzie na wocie nie na wocie na pivku czy w remoncie moderuje zadaje pytania nie ps. szustoff, a zdradzisz gdzie jedziesz sie doksztalcac? gdzies sie chyba takowy watek pojawil;)bierzesz dziekanke, ta? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szustoff Re: ukryci wociarze IP: *.acn.pl 24.07.03, 00:26 czy ja postac publiczna jestem ze mam publicznie me plany ujawniac? :) szustoff wypada na rok po pol roku w london celem nauki jezyka ktorego nie wpojono jej przez lat 10 za ciezkie pieniadze [na wocie na wlasne zyczenie sie nie uczyla ;) pol roku w azji celem wyczeyszczenia :) Zu, a Ty z 2roku, nieprawasz? jak sie ma predylekcja do innych nikuff forumowych? Odpowiedz Link Zgłoś
axur Re: ukryci wociarze 24.07.03, 13:39 no dobra ten temat chyba sie wyczerpal, bo wociarze jak sie zejda, to przestaja mowic o teatrze, a zaczynaja mowic o sobie Ale to jest zawsze atrakcyjne, bo my jestesmy atrakcyjni dear predylekcja, wiesz, ze sie z toba zgadzam, nawet kiedy sie nie zgadzam czyzby pozostali forumowicze zostali wystraszeni? czemu zarzucili probe podjecia rozmowy, moze jednak uda nam sie znalezc nic porozumienia i nie bedziem tracic czasu na "glupie dyskusje" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuza Re: ukryci wociarze IP: *.szczecin.mm.pl 24.07.03, 16:35 Gość portalu: szustoff napisał(a): > Zu, a Ty z 2roku, nieprawasz? A z czego to wnioskujesz, he???;))) Sama szczerze mowiac zastanawiam czy sa jakies szanse, ze sie znamy;))) Bo widziec czy minac musialysmy sie wiele razy.. no moze sie z lekka zagalopowalam.. niech bedzie, ze kilka razy...;) Wszak nie bez kozery mowia o dziennym, ze.."Wychodzicie O Trzeciej"... pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szustoff Re: ukryci wociarze IP: *.acn.pl 24.07.03, 22:30 buahhaa :))) ja pierdykam wredne cipy tyle powiem :) axur, "Ale to jest zawsze atrakcyjne, bo my jestesmy atrakcyjni" kto Cipowiedzial ze jestes atrakcyjna? mi dawno tego nie mowiono ;) kofffam gloopie dyskusje :) Zuza, na dokladke zaoczny ;p elllo elllo teatromani nie zwazajcie na zmanierowane uczone panny... im nic tylko szydzenie pozostalo ;pppppp nikt mi nie napisze dlaczego odwiedza teatr? bo uczy i zachwyca? bo emocje, ktorych brak w zyciu? ?noboco? obiecuje Was obrnoci przed bojuffkom wociaszy :) czekam na posty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiawu Re: ukryci wociarze IP: *.u.mcnet.pl 25.07.03, 13:58 hej.. > elllo elllo teatromani nie zwazajcie na zmanierowane uczone panny... > im nic tylko szydzenie pozostalo ;pppppp hmm.. mi może chciałoby się być taką zmianerowaną uczoną panną?.. ;-/ wociarą.. > nikt mi nie napisze dlaczego odwiedza teatr? > bo uczy i zachwyca? > bo emocje, ktorych brak w zyciu? > ?noboco? dawno temu p.witkacy powiedział: "Wychodząc z teatru, człowiek powinien mieć wrażenie, że obudził się z jakiegoś dziwnego snu, w którym najpospolitsze nawet rzeczy miały dziwny, niezgłębiony urok, charakterystyczny dla marzeń sennych, nie dających się z niczym porównać" dla mnie pierwsze świadomie obejrzane przedstawienie (mimo że zjechane przez krytykę) było czymś takim.. snem.. innym światem.. czymś do czego nie można nie wrócić.. emocje odczucia specjalne też były.. i choćby tylko dla nich chcę wracać i powtarzać.. (chociaż teraz jest to sen słabnący-z mojej winy).. i to nie ma znaczenia czy walą tłumy oglądać to przedstawienie czy kilka osób.. nieważne czy krytyka objeżdża.. to moje.. poza tym.. to była miłość.. a przecież miłości zazwyczaj się nie wybiera tylko ona wybiera.. i o niej obiektywnie trudno mówić.. lubię kocham i tyle........ asia Odpowiedz Link Zgłoś
predylekcja Re: ukryci wociarze 25.07.03, 18:37 o rany szustoff tak ostro jeszcze nie bylo ;-000 zaczynam sie bac i chyba porzuce to szatanskie forum, ktore i tak uwazam za absurdalne i wielce idiotyczne niemniej - dlaczego chcesz kogo s bronic przed bojowka wotwska, czy ktos takowa organizuje to jakies insynuacje i srednio te niektore okreslonka sa genderowe, he??? ale... pozdrawiam z dalekiej pólnocy predylekcja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szustoff Re: ukryci wociarze IP: *.acn.pl 26.07.03, 01:03 predylekcja napisała: > o rany szustoff tak ostro jeszcze nie bylo bywalo bywalo ;) ;-000 zaczynam sie bac ! no w koncu :) i chyba > porzuce to szatanskie forum, nijjjje nie rob tego, prosimy... :) ktore i tak uwazam za absurdalne i wielce > idiotyczne niemniej - dlaczego chcesz kogo s bronic przed bojowka wotwska, czy ktos takowa organizuje to jakies insynuacje i srednio te niektore okreslonka sa genderowe, he??? brak mi sluff ... zamlkili, a mnie interesuje co maja do powiedzenia predylekcji wotszto ale... pozdrawiam z dalekiej pólnocy predylekcja ja sie klaniam bez allle ;) ? a gdzie Ty siedzisz Sowo ;pp Odpowiedz Link Zgłoś
predylekcja Re: ukryci wociarze 26.07.03, 01:15 to co szustoff juz wiesz kto ciebie i pozostalych (mniej lub bardziej) naiwnych podpuszcza, bo jakos zaczynam powatpiewac o twojej slynnej przemyslnosci ;-) regards z dalekiego kraju, w ktorym ludzie sa zbyt zajeci, by pytac o bdury niby-teatralne na forum Odpowiedz Link Zgłoś
axur zmanierowane panny?!!!!!! 26.07.03, 13:18 szustoff, moja droga, jesli z atrakcyjnoscia mial byc niemily przytyk, to wiedz, ze po mnie splynelo jak po... jedni sa atrakcyjni intelektualnie, inni maja swietna aparycje, a ci co nic nie maja, korzystaja z obecnosci tych atrakcyjnych i grzeja sie w cieple ich atrakcyjnosci kto do ktorej grupy nalezy, to chyba sam najlepiej wie, nie? ja sie nie deklaruje. ja tez kocham teatr, naturalnie, inaczej bym nie nalezala do grupy zwanej przez ciebie "zmanierowane uczone panny", a moze to tez sobie bez sensu przypisalam i znow zostane objechana jak mozna nie kochac teatru, nie? aktorow kocham... aktorowie sa wspaniali. predylekcja, czy ja jestem zmanierowana? asiu, to mile miec takie wspomnienia z teatru i moze dlatego szustoff tak po mnie jedzie, bo mnie teatr nigdy nie raczyl w ten sposob naznaczyc i teraz nie ma to tamto, szydzic musze. a ty szustoff oczywiscie, niewinna i lagodna a wszyscy daja sie zwiesc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brokatisdead Re: zmanierowane panny?!!!!!! IP: *.chello.pl 26.07.03, 23:58 uau ale ja Was lubie normalnie tylko Mistiego brakuje (az se poczytan reszte tego foruma, zeby sie ło tym przekonac, hihi) chociaz przyznac musze zem nieco konfjuzd, bo ja zmanierowana jestem, a przemyslna no kurna nie i sie przestaje wyznawac huzhu a ja teatru nie kocham w aktorkach sie podkochuje piffko ou jes kto w Wawie zdycha? przyznac sie, ujawnic i zmowic to se o teatrze pogadamy, heh och och, wlasnie poczulam ze interesuje sie teatrem. i sie przypomnialo, ze mnie teatr pare razy zachwycil byl i co? i nico. i szydze. axurze, regul brak czekajmy zmian moze jak wyjdzie nowy raport... pzdr (tak sie przedstawia zmanierowanie+zachwyt nad znakomita socjeta. czas na sensy!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szu Re: zmanierowane panny?!!!!!! IP: *.acn.pl 27.07.03, 01:50 to ja pijde po kolejny kielich za Wasze zdrowie atrakcyjne pannice :) koacham sie tylko w rpztszlych rezyserach badz stasiach bozowskim w wydanie meskim... remot wre... brokad THX :)**************************************************** Odpowiedz Link Zgłoś
axur Re: zmanierowane panny?!!!!!! 28.07.03, 15:06 bulencja wreszcie sie objawila, or am I guessing wrong? ja tez wznosze toast winem, ktore u Niemcow jest wyjatkowo tanie. teatr kochamy wszyscy, albo wszystkie bo kazdy tam moze znalezc cos szczegolnego dla siebie do kochania troche to koslawe, ale co tam wczoraj stalam pod Berliner Ensemble i niestety nie poczulam zadnego objawienia, robotnicy ktorzy pracuja przy pobliskiej budowie, sikaja pod pomnikiem Bertolta B. i okropnie dookola cuchnie. tak to bywa z tym teatrem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szu Re: zmanierowane panny?!!!!!! IP: *.acn.pl 29.07.03, 01:00 predylekcjo szanowana, ja ukryty pedofil jestem...mlodych/de uwialbiam... "przemyslowosc" czy to od przemyslu? do P jeszcze nie doszlam, jestem na razie na "abdercie" axu, mam nadzieje ze dostatnia Adoruje Twa Atrakcyjnosc jezeli nie, top licze iz dokonasz Asymilacji tego faku a ja osobisice nadrobie zaleglosci :) skoro jestem na A, to moze wyjsni mi kolezanka co oznacza uff "axur" celem edukacji niektorych abderatuff ... dzikuje :) lagosdnosc nigdy dosc [to drugie przykazanie pedofila] ;))) brokat, za wiele sztuk z czeciego rocznika ni ma, ale te co som som wyborne ... a spotkanko pod tytulem "piffko a sprawa teatralna" mozna by odbyc jakos piatkowym wieczorkiem...gdy upal cichnie i mozna tak leniwie przeciagac sie pod imbirowym aromatem... sie qrva rozmarze a jutro chebluje blat... pieknie sobie poamlowalam polki [biale z przebijajacymi slojami cuuuudnei mowie Wam] axur, moglabys tego ffinka troszku przywiesc...nie obrazilybysmy sie zapewne z brokatem...baaaardzo przytula brame mozemy nawet wskazac :) i jeszcze jedna prosba...oddaj mocznika za mnie razem z panami robotnikami niech to bedzie "moje ukochanie teatru" cos chyba zaczynam pisdolic bo 9godzinei spedzonej z biala bejca to moze ja juz pojde do ukladania KSIAZEK TEATRALNYCH dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
axur Re: zmanierowane panny?!!!!!! 29.07.03, 13:43 cosik na pewno przywioze i razem to skonsumujemy, na chwale Bertolta i jego wielkich poprzednikow, a takze nastepcow. Jak wroce, naturalnie. Jak to nie wiesz, skad jest axur? Taka z ciebie zapominalska wociara? Z kruka sie uciekalo, co? Albo nie uczylo. Byla taka sztuka, przez wielkiego Boguslawskiego przetlumaczona, czy przestosowana, czy obie te rzeczy, miala tytul: Axur Krol Ormus. To sie swietnie wszystko nadaje na oryginalny, teatralny login, zwlaszcza dla mnie, ktora boguslawskiego wielbie i cenie. (nie jakis tam marny teatr wspolczesny ;) ) Brokat, wczoraj trafilismy na impreze dla alternative-loving people i nie chcieli nas wpuscic. Bo wygladalismy za malo seksownie. Okazalo sie, ze wszyscy maja zylke teatralna, bo natychmiast pare osob krzyknelo, ze mozemy udac, ze tez kochamy sie nawzajem. Niestety, mielismy za malo, brokatu wlasnie. Szu, uwazaj z bejca, bo sie zabejcujesz. Nie wdychaj oparow, ktore w upal zwlaszcza szybko sie unosza. Po bejcy trudno wytrzezwiec. Predylekcja cos nam oslabla. Wieso? Ist sie krank, oder? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brokatisdead Re: zmanierowane panny?!!!!!! IP: *.chello.pl 29.07.03, 15:29 ej, dziewczyny! lubie Was, wiecie?! szu, sie wstydz z tym axurem. to nawet ja wiedzialam i po tym zidentyfikowalam! przypomnij se kochana ryciny, co na nich piekniste zlotem kapiace plaszcze ciemnoblekitne i gesty ach te gesty, ze prosze o oddalenie. (am I right?) czy cos takiego, axur, zes wczoraj ujrzala? te pedaly to gupie sa, hiehie. a aproposem brokata, w ramach pielegnowania mojej wielkiej love ku latom 80. ogladalam se serial prosze ja Was tulipan, i piekne me, wtedy bezmakijazowe oczy ujrzaly obraz pewnej zaleznosci: jak normalnie wyglada to normalma, jak wybrokatowana, to dziwka! i sie zagraniczniakom sprzedaje! i co ja mam teraz czynic?!? tak sie retorycznie zapytuje... heh, a moze ktos uczyni z tego temat na dramat, np. jakis obrazoburczy teatr alternatywny (albo Misty, to by bylo cos, ach ach, chyba sama mu zaproponuje, zeby napisal o mnie sztuke, ale by bylo, no nie moge no...) kiosk.onet.pl/dlaczego/1126779,1288,artykul.html tak do tego obsikiwania na przyklad tez przypasi wracaj, axur, z tego miasta rozpusty, wydaliwwszy wczesniej (skoro szu se zamowila, to ja tez chce, oczywiscie jesli pozwolisz tak dysponowac swoim organizmem ;) ) na castorfa. bo to wielka rozczarowanka moja. chociaz co ja tam wiem. predylekcja, a podobalo Ci sie jak Radziwiłłowicz udawal ze jest pijany? (jesli dobrze zgaduje, hmm...) bo mnie nie i dlatego tez nie obejzralam kolejnego teatru telewizji, o. i gdziezes na polnocy, co to wogle znaczy? jak tak dalej pojdzie to zaraz zaczen tesknic za rokiem szkolnym. a nie obrzygalam jeszcze masterofohyda moim tekstem. czy mam sie bac? ;O szu, hebluj hebluj. czy dobrze pamietam czy zle, ale czy ulubiony wykladowca axura wypowiadal sie na temat Hebbla, ze on (pseudo)feminista? czy te texty sa wogle do zdobycia? bo chyba chce sie doksztalcac. (jak to czytaja przyszli wóciarze, to chyba niedobrze, bo to wielce niepoedagogiczne, hehehehe) love no love Was bardzo :))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaklad cheblarski Re: zmanierowane panny?!!!!!! IP: *.acn.pl 29.07.03, 19:59 axur a kiedy to nastpi? uda sie przed 16.08? a krukiem to my tam mamy taki cichy uklad... dostarczam mu te herbaty z cytryna, a on mi axury odpuszcza ;) pomne tylko taczke occiarze :)))))))) > > Byla taka sztuka, przez wielkiego Boguslawskiego przetlumaczona, czy > przestosowana, czy obie te rzeczy, miala tytul: Axur Krol Ormus. To sie > swietnie wszystko nadaje na oryginalny, teatralny login, zwlaszcza dla mnie, > ktora boguslawskiego wielbie i cenie. (nie jakis tam marny teatr > wspolczesny ;) ) eeeeejjjj, no nie lubiesz kupczenia i dupczenia, jak to? axurze?!?! :)) axur nos zawsze brokat przy sobie! nawet masz takom kieszonke w portkach... ;) > Szu, uwazaj z bejca, bo sie zabejcujesz. Nie wdychaj oparow, ktore w upal > zwlaszcza szybko sie unosza. Po bejcy trudno wytrzezwiec. juz otrzezwialam :) ksiazki ustawione decha na biurko sheblowana i pomalowana tylko jak aj mam ta szaffe odlakierowac qrvafa... hmmmmm... jakem baba tam se rade, nijjjjeeee:) > > Predylekcja cos nam oslabla. Wieso? Ist sie krank, oder? predylekcja przeciez nie zajmuje sie banalami ;ppp > ej, dziewczyny! > lubie Was, wiecie?! ffiem ffiemy ale czasem nam to trzeba powtorzyc ;) > > szu, sie wstydz z tym axurem. to nawet ja wiedzialam i po tym zidentyfikowalam! przecie ja pisze ze na drugie mam abderyta... jak normalnie wyglada to normalma, jak > wybrokatowana, to dziwka! i sie zagraniczniakom sprzedaje! i co ja mam teraz > czynic?!? tak sie retorycznie zapytuje... zerznac sie za kase z zagraniczniakiem niech tradycji stanie sie zadosc ;) /zart zart ciezki zart/ > > wracaj, axur, z tego miasta rozpusty, wydaliwwszy wczesniej (skoro szu se > zamowila, to ja tez chce, oczywiscie jesli pozwolisz tak dysponowac swoim > organizmem ;) ) na castorfa. bo to wielka rozczarowanka moja. chociaz co ja tam wiem. ejjjjj, zeby bylo jasne ja BB bardzo cenie szczytne to cele byly i ja tylko tak z checi bratania sie z lude... ;)) >> jak tak dalej pojdzie to zaraz zaczen tesknic za rokiem szkolnym. a nie > obrzygalam jeszcze masterofohyda moim tekstem. czy mam sie bac? ;O ?kim jest masterofohyda? :| > > szu, hebluj hebluj. czy dobrze pamietam czy zle, ale czy ulubiony wykladowca > axura wypowiadal sie na temat Hebbla, ze on (pseudo)feminista? czy te texty sa > wogle do zdobycia? bo chyba chce sie doksztalcac. axur zara pazura wyciagnie... :))) > (jak to czytaja przyszli wóciarze, to chyba niedobrze, bo to wielce > niepoedagogiczne, hehehehe) :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
axur Re: zmanierowane panny?!!!!!! 30.07.03, 14:01 Brokacie uwazaj z tym nieoddaniem, bo brak wszystkich zaliczen do 25 wrzesnia odbiera ci stypendium. Rzyg bo rzyg, ale napisac trza, jak sie chce kase dostac. W tym roku samorzad jest bezwzgledny. Szu wracam 15.08 poznym wieczorem, moze wyskocze na pare dni jeszcze w sierpniu, ale caly wrzesien siedze w Wawie. Wiec kiedy tam ci pasuje, daj znac. juz mam dosc teatru Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brygadzista karhan Re: zmanierowane panny?!!!!!! IP: *.acn.pl 31.07.03, 02:21 macie dzieci smieci :) www.psy.ritsumei.ac.jp/~akitaoka/t2_03.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brokatisdead Re: zmanierowane panny?!!!!!! IP: *.chello.pl 31.07.03, 15:31 helou eeee, brygadzista, no piekne to bardzo tego, ale co to i po co to? ze sie kreci? i ze co, ze to jak ten teatr nasz - sie nie kreci a sie kreci? ponadto wypraszam sobie dziecko-smiecko. spojrz na temat i raczej zmanierowanym pannom nie dzieckuj-smieckuj, okej? huarju? axur, Ty mnei zycie ratujesz! bo ja chcialam zluzowana do niego (szu, toz to nasz ulubieniec!) w pazdzierniku i zeby ocenil jakkolwiek, ale widze ze to sie tak nie da. az mnie brzunio ze stresa rozbolal. takze dzieki za tego stresa, dzieki dzieki. a niech samorzad taki bezwzgledny moze nie bedzie, co...?? a paciemu masz dosc teatru? ja rozumiem, ze te zapachy to moga wplynac na percepcje, ale czy Ty nie daj bogini, do srodkow wlazisz?? i to jeszcze w godzinach ustawowych wieczornych??? co Ty tam wogle wyprawiasz??? bo ja sie bac za Ciebie zaczynam - nie dosc ze bez brokatu, to jeszcze oczy pasiesz widowiskami rezyserowanymi?!? no a przede wszystkim to sie baw ile wlezie :)))))))))) ejj, chybam sie stesknila... love pannice Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cypis Re: zmanierowane panny?!!!!!! IP: *.dsl.hbge.epix.net 31.07.03, 20:02 Czy tu sie dyskutuje o teatrze? O Wocie? O samorzadzie znakomitej akademii? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cypis Re: ukryci wociarze IP: *.dsl.hbge.epix.net 31.07.03, 20:07 potwierdzam za Axurem - Samorzad bedzie w tym roku wyjatkowo bezwzgledny Axurze, wracam 15.09 przed poludniem - dobrze by bylo sie spotkac w sprawie podjetych miesiace temu krokow, ktore pomoga w naszej pracy. Maial znasz... chyba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szu sru YoUUUU madafakers IP: *.acn.pl 30.08.03, 03:26 komisariat 63 obudzcie swoje dzieci hhhhhhhhhhhhhhheeeeeeeeYYYYYYYYYYYYYYY Uejk UUUUUP!!!!!!!!!!! a jaki fuks wie skad to to ja go osobiscie do marcinak odstawie ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jimka Re: YoUUUU madafakers IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.03, 20:13 a jakas podpowiedz??? komisariat mi sie skojarzyl z "policja" Mrozka,ale to raczej nie to... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szu Re: YoUUUU madafakers IP: *.acn.pl 31.08.03, 18:35 taki jeden co na wrotkach sie wybral na komisriat... murzyni nad ranem, portorykanczyc w nocy... jest o co walczyc ojjj jeeeest! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jimka Re: YoUUUU madafakers IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.03, 12:05 mysle, ze to albo Twoj zart-bleff albo to jakas za przeproszeniem "glupawa komedyjka". albo spektakl, ktory zamierzasz zrobic w kolku teatralnym WOTciarzy albo "13 posterunek", choc nie wiemm, bo nie ogladam takich rzeczy. fuksy wszystkich krajow łączcie się!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szustoff Re: YoUUUU madafakers IP: *.acn.pl 01.09.03, 19:17 > mysle, ze to albo Twoj zart-bleff ...hmmm no jeszcze nie jestesmy na "TY" przypominam delikatnie ;) i chyba nawet emotikony byc nie powinno...hmmmmm.... ja zawsze zartuje, ale nie tym razem :) > > albo to jakas za przeproszeniem "glupawa komedyjka". > ...w tym wypadku bardzo powazne zjawisko pelniace 2 funkcje rozrywkowa jak i edukacyjna... rocznik '81 i okolicw "wychowaly sie na tym" ;))) > albo spektakl, ktory zamierzasz zrobic w kolku teatralnym WOTciarzy > kolka teatralne jakos nigdy mnie nei pociagaly... co innego koledzy z kwadrata ;) > albo "13 posterunek", choc nie wiemm, bo nie ogladam takich rzeczy. > tu odczuwam policzek ale przerzuce to na karb utrudnionej komunikacji pozbawionej kontaktu wzrokowego... kolejna podpowiedz bohaterem jest synek igor, co razu pewnego dostal wezwanie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jimka Re: YoUUUU madafakers IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.03, 21:57 nie wiedzialam,ze na forum internetowym trzeba sie bawic w grzecznosci tyu "Szanowny Pan" "Wielmozna Pani" ... chyba,ze mowimy o ksiazce Siedleckiej o Gombrowiczu- Jasnie Paniczu! w takim razie z calym szacunkiem przeapraszam. pozdrowka. i rezysgnuej z emotikonow w takim razie, bo widze ze popelnam gafe za gafa... moze my, ludzie z prowincji (130 tysiecy mieszkancow) nie znamy sie na podstawowych zasadach dobrego, netowego wychowania... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szu Re: YoUUUU madafakers IP: *.acn.pl 02.09.03, 10:19 biore "jasnie paniczu" :) bomba! i jeszcze z mala udajana miloscia do wszelkich lydek poprostu cymes nie poddawja sie... w necie wszystko jest kolejne: Igorek odebral telefon do swego ojca potem przywdzial te wrotki [ale o tym juz bylo] i ruszyl w ostatnia podroz... isice dramatyczna... :) noooooo? :) www.google.pl pomoga marcinek aktualny dla zwyciezcy zagadki nawet male piffko stawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jimka Re: YoUUUU madafakers IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.03, 12:39 juz raz sprawdzalam w google i nic... i to bez podpowiedzi "Szanownej Panienki", moze to "jaśnie Panicz" mi juz podszepnał we śnie... ;) (pozwolilam sobie na emotikon, hihi) oki, sprobuje jeszcze raz... "no i koniec i bomba a kto czytal ten traba" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brokatisdead Re: YoUUUU madafakers IP: *.chello.pl 02.09.03, 13:52 ejou, jimka nie spinaj sie tak, bo po co no po co no chyba ze o to piffko tak idzie. tylko sie pospieszyc od razu musisz bo Szu Ci zmyknac moze, hee a Panicz(ka), bez skojarzen, to do klasy juz nie chce pisac? czyby od wrzesnia sie zdeadlo nam? hmm hmm fuxy na luzie jechac i cieszyc sie ze sie jeszcze duzo wie ;))))))))))))))) a czy ja moge tez obstawic. nie mam ZIELONEGO pojecia o co kaman,ale tak se mysle ze to moze: w labiryncie? ???? :DD pzdr dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jimka Re: YoUUUU madafakers IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.03, 16:06 ja sie nie spinam, spinek nie lubie-wole agrafki... a wiesz- o piffko to zawsze warto zawalczyc, choc chyba wolalabym szarlotke- z zubrami i soczkiem. bycie fuksem-piekna rzecz- mamy przed soba 5 lat studiow, a moze i wiecej, a Wy juz mniej!!!!!!!!! hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysz Re: YoUUUU madafakers IP: *.acn.waw.pl 02.09.03, 13:48 > > > kolejne: Igorek odebral telefon do swego ojca > potem przywdzial te wrotki [ale o tym juz bylo] > i ruszyl w ostatnia podroz... > isice dramatyczna... > > > marcinek aktualny dla zwyciezcy zagadki > nawet male piffko stawiam :) > to kazik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szu end the Uinner is... IP: *.acn.pl 02.09.03, 18:15 no nareszcie nareszcie :) mysz fuksem chyba nie jest, ale piffeczko ma u mnie kolejne pytanie juz nie za prezent jaki pijacki blad popelnil ''jasnie panicz" ;))) jimka, ja juz blokad rzekl....ze mna trzeba niepowaznie za labirynt to bys nawet 2 bro dostala ;))) piijjjeeekne, bulkanie :) cos mi sie zjebalo z przewodem pokarmowym calkiem powaznie moze to wina tego ZIELONEGO co do klasy to Wam trza madrze pisac a ja zapierdalam, a tu wypoczywam zadajc dramtyczne pytania z terra.pl/koncerty/2003/partia.html Uad,nie? i city zadzwonilo w ciagu 20min z prosba o patronat hhehe :))) jak sie zegnac to sie zegnac madfakers :) mam hymn dla Ciebie brokad...dostaniesz na zywca "dziewczyny kontra chlopcy" hehe... allllee kurwa niebo z sloncem wyswiatlajacym na herbaciano domki w ZIELENI... UaaaaU :) ide se do offa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysz Re: end the Uinner is... IP: *.acn.waw.pl 02.09.03, 18:58 Gość portalu: szu napisał(a): > > no nareszcie nareszcie :) > mysz fuksem chyba nie jest, ale piffeczko ma u mnie > nie jest fuksem, a nawet od wielu lat juz nie jest studentem\tka za to dobrze sie bawi czytajac wpisy mlodziezy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mgc Re: end the Uinner is... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.09.03, 20:34 Gość portalu: mysz napisał(a): > Gość portalu: szu napisał(a): > > > > > no nareszcie nareszcie :) > > mysz fuksem chyba nie jest, ale piffeczko ma u mnie > > > nie jest fuksem, a nawet od wielu lat juz nie jest studentem\tka > za to dobrze sie bawi czytajac wpisy mlodziezy :DDD to musiało szu zaboleć heheheheheh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szu Re: end the Uinner is... IP: *.acn.pl 02.09.03, 23:56 !!mnie nic nie boli z wyjatkiem tej pogody... ;) a misie zdaje ze mysz to ktos z mych wykladowcuff sluchy chodza ze czytuja owe forum :) jakbyco to ja uklony sle w storne teatru dzisiejszego :) ...tocidopiero... to moze ja powroce grzecznie do mejli klasowych ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miau Re: end the Uinner is... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 03.09.03, 14:32 doskonale!!! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuza a new 'enigma' ;) IP: *.szczecin.mm.pl 03.09.03, 18:45 hehe...a teraz zagadka niemuzyczna lecz teatralna... zagadka? eee tam.. taka "zagadka";)winna być o niebo prostsza niż ta Szu;) zwłaszcza dla fuksów i "starych wotowych wyjadaczy"...;))) najkrótszy dramat w historii teatru.. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
axur Re: end the Uinner is... 04.09.03, 12:32 uuuuups, ale zapedziliscie sie w glupoty, ludzie cos czuje, ze bedziem fuksowac ostro w tym roku wybijemy z glowy rozne takie tam bezsensowne chyba, ze ktos nie zechce, ale niech ma, na swoja wlasna szkode Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kul zilta kartka za brutalna gre i co tam jeszcze IP: 193.0.117.* 05.09.03, 11:54 ja chcialem powiedziec Ci brokatisdead, ze ja nigdy piekniejszego nika... jak net dlugi i szeroki... aj law ju brokatisdead! to piekne... ah... a szanowna pani szu to zolta kartke z miejsca - ja tu wzywam do porzadku kolezanko. jak tak mozna? toz strach sie tu wypowiadac, bo zara szu ci przez monitor wyskoczy i polknie - tak, tak, wiem coi pisze, kanibale sa wszedzie... jakby co to po asa i wtedy bedziesz miala... i zeby nie bylo, ze ja tu przez przypadek - dwa latra temu bylem w teatrze - wiem co mowie - teatr to wymieka, kariera to holiwud Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brokatisdead słonie atakują??!! IP: *.chello.pl 05.09.03, 14:37 czy sie mylę, kulu? bo jak sie nie myle, to aj law ju tu i czestuje oranzada chcialam pedziec, ze se kulu poczytaj posty i zobaczysz ze to nie Szu sie przynaleza kartki. mlodziez raczej przed brokatem i predylekcja drzec powinna. ale poniewaz sympatyczniej prywata sie przerzucac, to niech sie nikt nic nie boi. tylko trzeba przestrzegac przepisow bhp i juz jest znakomicie. ja w teatrze byla przedwczoraj, ze sie pochwale i przychylam sie do kulzdania ze jak kariera to tylko holiuud :))))))))))))))))))))))))))) serdecznosci dla wszytskich czytajacych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taoddragqueen... ...NIEh ry3 s boolu ranny Uo$... IP: *.acn.pl 06.09.03, 19:12 axur, jak juz Cie drukujom to wez Ty zdanie rozwijaj, szto? ;ppp zeniby CO Ty chcesz wyfuxoffywac z tych fuxuff? hę? ;) !jak gloopote - toja nato veto! jak wiadomo jestem na "abderycie" i szczyce sie tym niebatgadelnie ;) baija, jak net glugi i szeroki honoru mojeffo wydaffcy bronic bede! ;ppp Tyyyy, a moze kanckumere odwiedzimy, jak Ty masz ten kaniballot? ;ppp a za ta scieme to Cie wydalommm z tego SwietegoDrewna lub krolowa Madonna na palCie nasadzi ;) prawde objawiona sprzedam tanio...byl na BURZY i sie zachwycil! :) brokad, to jaCi muffie "bierzgobierzgo bierzzz" ;)))) dziekuje za wsparcie w mej sympatii dla swiata tego ;)) a z tym krymem to cisnac bede... a tak wogole to ja bardzo powaznie rzeknac chce ze DZIECKO SZCZESCIA ze mnie... sUoffo "lukin for fri,madam" ;)) [ale to juz kodem do kula/luka] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kul-ko-wiec swiete drewno na banicji IP: 193.0.117.* 08.09.03, 17:08 losie na rykowisko i nic innego mnie by nie obchodzilo gdyby to swiete drewno czy tam drzewo nie stanowilo zagadki ja prosze dla mojej opoznionej glowy chociaz jakis rebus z tego ulozyc albo krzyzowke ja rozwiaze i zrozumiem - obiecuje tylko nie zagadki - bo tu to jeszcze jakies podteksty trza wychwicic a ja prosty chlopak, ze wsi jestem - to co wy chcecie ode mnie... ach. no i ta madanna - to moze chociaz telefon do prezyjaciela...? ale bac sie nie boje bo z taka przeszloscia to ja na tych forach, fory niezle dajac i brylowac bym mogl a co kurka! ajlawjuolmajnetfrends lanhandredkises jorskul ps. hehehe a jak ktos nie wie o co chodzi to niech sie domysli. hehehe... niby bardzo smieszne, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TAOddragqueen... zabawne to wszytko :) IP: *.acn.pl / 10.68.1.* 18.09.03, 00:57 zapraszam :) www.szustoff.art.pl Odpowiedz Link Zgłoś
lala1979 Re: zabawne to wszystko 29.09.03, 22:17 bardzo trafne spostrzezene... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szu Re: zabawne to wszystko IP: *.acn.pl / 10.68.1.* 30.09.03, 00:40 buahaha :))) ktos to czyta ;) tocidopiero to ja tez pozdrawiam lale ;) kimkolwiek jest znuff mnie wkrecic mozna zapraszam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mleko Re: zabawne to wszystko IP: *.crowley.pl 13.10.03, 15:29 ale o co chodzi - co to za wątek namiętnie do niedawna eksploatowany przez jakąś mafię wotowską? Kto to jest w ogóle (jesli można wiedzieć)?!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brokatisdead Re: zabawne to wszystko IP: *.chello.pl 13.10.03, 22:27 nie mozna!!!! :P to wiedziec trzeba! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szu Re: zabawne to wszystko IP: *.aster.pl / *.acn.pl 13.10.03, 23:42 brokad, bucu ;p dobra mam kompa, ale np bez 1300adresow mejlowych... :) zabawnie misie zamyka perJOD ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brokatisdead Re: zabawne to wszystko IP: *.chello.pl 14.10.03, 00:14 szu, znaczy sie ze okolice tarczycowe juz dzialaja dobrze? bucem Ci Ja, bucem Mi Ty ;* mleko, i o to chozi i o to chozi zeby bylo milo. i moze i zabawnie klir juz? zabawne misie, koncowki, per prosze pan i panow wielmoznych, oj wiel, mowic do mafii dopsze jest, a jak co nie allo, to po Asa dzwonic milusie pozdrowki :))))))) jejku jejku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanarek predylekcja gombrowicza IP: *.rdu.bellsouth.net 18.10.03, 06:48 lubie posty o bezsensie pisania postow z powodu ich glebokosci. k. ps. internautko jimka. co wiemy o predylekcjach gombrowicza? ze spytam me-retorycznie. od niedawna troche wiecej, brzmi w czcinie trafna odpowiedz: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=17&w=8495320&a=8507038 czym trudno sie nie podzielic, sama rozumiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brokatisdead Re: predylekcja gombrowicza IP: *.chello.pl 18.10.03, 15:00 uooohohohohoho nozaisteno, gombrowiczem w tak pieknym temacie.. nieladnie chyba nie? ciesz sie zes kanarku co pienia z siebie wydajesz nad rankami nie zidentyfikowany, boby Ci predylekcja dala ;) srdczn Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanarek Re: predylekcja gombrowicza_errata IP: *.rdu.bellsouth.net 19.10.03, 08:08 brokat. nasmiecilem az sie za glowe zlapalem czytajac dzis. pzdr;) k Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brokatisdead Re: predylekcja gombrowicza_errata IP: *.chello.pl 19.10.03, 11:40 nie o to idzie ze sie sie smieci, tylko jak sie smieci ;))))))) z pozdrowieniem: zawsze jakosc! p.s.ej wogle jejku, czemu Ty tak wczesnie postujesz?? to sa jakies nieprawdopodobne godziny!moze jestes kanarkiem cesarza? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szu Re: predylekcja gombrowicza_errata IP: *.aster.pl / *.acn.pl 19.10.03, 15:43 no piknie sobie tak gaworzycie ;) i ja nadal nie wiem ktocojak /aaallle w cdq bylooooo mniaaaaam :))))/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanarek Re: predylekcja gombrowicza_errata IP: *.rdu.bellsouth.net 20.10.03, 06:30 brokat. antypod jestem chwilowo poczem wroce na lono. ufnie kresle wyrazy itd, dziecielina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jimka Re: predylekcja gombrowicza IP: *.tele2.pl 20.10.03, 17:07 no tak! rozumiem czemu trzeba sie bylo tym podzielic. po odczyteniu tegoz posta jestem w stanie glebokiego szoku, nie znalam Ich od tej strony... ach ten Itek i ta Rita... niegrzeczni!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brokatisdead Re: predylekcja gombrowicza IP: *.chello.pl 22.10.03, 01:01 oj, kanarek, cos Ty biednej jimce zrobil, no zszokowala sie dziewczyna. cos te kangury chyba za wysoko skacza, pfff ;/ poza tym, jimka, jezeli cos takiego jest Cie w stanie tak wytracic z rownowagi, ze ojej, to ja cos kiepsko widze Twoja przyszlosc w szkole co ja wybieralas z takim drzeniem serca. na czwartym roku moga sie okazac takie rzeczy, ze w glowie Ci sie nie zmiesci, okaze sie na przyklad ze Twoje/i skad i inad mile/i i sympatyczne/i kolezanki/koledzy to banda wulgarnych degeneratow. na zajeciach tez sie dowiesz tego i owego. uwazaj dziewczyno uwazaj na swoje morale! bo Ty to jakas wrazliwa chyba jestes.. i tu wlasnie w tym momencie, a bardziej wczesniejszym, chcialabym serdecznie pozdrowic Moja Klase! burza nadciaga! p.s. a tak wogle to wyciagam tego watka bo mnei wkurzaja te zwierzeta. kto to widzial z kotem do teatru, he he. ojj he he ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jimka Re: predylekcja gombrowicza IP: *.tele2.pl 22.10.03, 10:30 wrazliwa to moze i jestem, ale kto powiedzial ze ja tez nie jestem troszke zdegenrowana??? w koncu nie jestem "panienka z okienka"! no a Gombrowicza lubie, to takie podejscie do zwiazku Itka i Rity troszke mnie zaskoczylo. a co do wyboru szkoly-to juz inna historia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brokatisdead Re: predylekcja gombrowicza IP: *.chello.pl 22.10.03, 10:59 wiesz, no jakby Ci to powiedziec, no.. degen(d)eracja jest dla doroslych wiec zostan moze przy tej wrazliowsci jednak. a panienka to sobie badz skad chcesz. no i chyhba ze ,,zdegenrowana" to nie literowka. jak nie, to szasuneszek. ...bo to nie jest tak ze przychodzisz na AT i od razu cuda sie z Toba dzieja. to wszystko zalezy, prawda? serdecznosci dla szanownego grona czytaczy forumowych ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TAOddragqueen Re: predylekcja gombrowicza IP: *.acn.pl 23.10.03, 14:26 ...grrrrryyyy jak jestescie zdegenerowane jak jak opowiedz mi proszszsz miaUUU ;))) buahaha cos takiego nie itnieje jak seksualna degeneracja dopoki chce sie rano jesc razem sniadania i podarowywac sobie niezerwane kwiatki na klombach... Odpowiedz Link Zgłoś
axur Re: predylekcja gombrowicza 23.10.03, 14:46 ja mysle, ze fuksica przypadkiem zdaje sie wymyslila ciekawe slowo jestem ZDEGENROWANA ale jeszcze musze przmyslec w jaki sposob Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brokatisdead Re: zabawne to wszystko IP: *.chello.pl 17.11.03, 16:51 skandal, ze spadlo na druga strone :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziecko Re: zabawne to wszystko IP: *.com.pl / *.crowley.pl 24.12.03, 20:22 zabawne te Święta, he he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mobydick Re: zabawne to wszystko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.04, 17:24 Szczęsliwi czasu nie liczą :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brokatisdead Re: zabawne to wszystko IP: *.chello.pl 15.01.04, 09:38 swieta Stefciu, modl sie za dzieckami Odpowiedz Link Zgłoś
axur Re: zabawne to wszystko 15.01.04, 14:34 chyba sie uda, z błogosławieństwem Starosteckiej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brokatisdead Re: zabawne to wszystko IP: *.chello.pl 29.01.04, 21:09 ale nudy.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brokatisdead Re: zabawne to wszystko IP: *.chello.pl 04.02.04, 22:21 ze tak powtorze za predylekcja w swietle przejrzystym ostatnich dwoch watkow ej, no kochajcie sie ludzie! wiosna przyszla! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziecko Re: zabawne to wszystko IP: *.com.pl / *.crowley.pl 01.03.04, 14:49 Wielki powrót "ZAbawne..."!!!!!!!!!!!! A gdzie PREDYLEKCJA??? Zamilkła znacząco czy może uświadomiła sobie, że lata lecą, czas ucieka i pora zakładać rodzinę??? I np. jest w drugim trymetrze ciąży? Albo nawet ma już depresję poporodowa? Ktoś coś wie? Za wieści i wszystko inne z góry dziękuję i NARTY! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brokatisdead Re: zabawne to wszystko IP: *.chello.pl 02.03.04, 01:33 ja mysle ze predylekcja ostro draguje, kurwi sie i projektuje kible Nasza dzielna kanalizatorka (rozpirzymy to forum, jeaaaaaaa) dziecko, wez sie nie wyglupiaj i wracaj do szkoly! ale juz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brokatisdead Re: zabawne to wszystko IP: *.chello.pl 15.03.04, 12:15 no predylekcja ile mozgow ma Twoje dziecko??? Odpowiedz Link Zgłoś
transza setny post na tym wątku 21.03.04, 18:12 należy do mnie transza rulezzzz!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szekzbir Re: zabawne to wszystko IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 21.03.04, 19:30 Ten wątek jest idiotyczny Odpowiedz Link Zgłoś
axur Re: zabawne to wszystko 02.04.04, 12:38 dlaczego nikt tu nie chce nic napisać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brokatisdead Re: zabawne to wszystko IP: *.chello.pl 12.06.04, 01:35 axur napisała: > dlaczego nikt tu nie chce nic napisać? ponawiam pytanie axura tym bardziej ze nie bedzie nam lupa plul na rekord!! Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek_natolin Re: zabawne to wszystko 12.06.04, 10:22 No to ja chętnie przyłożę rękę do śrubowanie rekordu. Może warto pomyśleć o księdze Guinessa? To byłby jeden z jej najmniej debilnych rekordów. Może więc warto spróbować??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W. Bogusławski Re: zabawne to wszystko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.04, 18:17 jasiek, darlin! mersi!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brokatisdead Re: zabawne to wszystko IP: *.chello.pl 12.06.04, 23:54 no to juz wiemy kim jest axur Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brokatisdead Re: zabawne to wszystko IP: *.chello.pl 14.06.04, 22:11 wiemy rowniez (Wiemy o Tobie) ze voytashek jest sabotazysta i swoimi zafrustrowanymi wyrzygami (sorki voytashek, ale jedziesz juz chorobowo) w temacie lupnym chce Nam podpindzic rekord! ale my sie nie damy! o nie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brokatisdead Re: zabawne to wszystko IP: *.chello.pl 24.06.04, 21:43 nie no blagam dzieci no czyzby ten sezon nalezal do krakowa?? nie dosc ze lupa to jeszcze mlodziez uniwersytecka?? (co ją zreszta pozdrawiam) ruchy ruchy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: predylekcja Re: zabawne to wszystko IP: *.icpnet.pl 13.07.04, 20:16 bij Voytashka!!! o rany!!! chciałam powiedzieć - bij rekord!!! no no Odpowiedz Link Zgłoś
axur Re: zabawne to wszystko 18.08.04, 21:27 1. dlaczego ten wątek spadł na drugą stronę? 2. wszyscy wiemy, że Wojciech Bogusławski i Axur król Ormus mają trochę wspólnego, a chwilami była to nawet jedna osoba. 3. Jasiek, remerciments pour tout 4. brokat, et vous aussi 5. bo ja kocham teatr Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek_natolin Re: zabawne to wszystko 19.08.04, 22:45 Aha, toś Ty Axur u żabojadów na te wszystkie miesiące przepadła. Mów chociaż po ludzku, nie zapominaj ześ już w Folsce,a Folacy nie gęsi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: predylekcja Re: zabawne to wszystko IP: *.com.pl / 83.16.2.* 29.08.04, 22:20 Drodzy Frustraci!!! Rok minął... i nic się nie zmieniło. Chyba nawet jest gorzej. Ale tego akurat należało się spodziewać. =========================== "Daremne żale,próżny trud, bezsilne złorzeczenia." Odpowiedz Link Zgłoś
ele7 Re: zabawne to wszystko 29.08.04, 23:16 Nie musisz tego czytać.Na szczęście są jeszcze ludzie którzy maja zdrowe podejście do sztuki i chcą być "bliżej" niej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brokatisdead Re: zabawne to wszystko IP: *.chello.pl 29.08.04, 23:49 predylekcja, uwazaj, bo jak Cie spotkam, to usciskam pierwszy zdrowy smiech od dawna dzieki Tobie mam widze ze jestes w calkiem niezlej formie :D konfesji ciag dalszy: axur, co Ty do jaska i do mnei po francusku gadasz? czy to oznacza zdejm kapelusz? ele7, Ty to chyba naprawde aktor/ka jestes ;p Odpowiedz Link Zgłoś
ele7 Re: zabawne to wszystko 30.08.04, 00:00 Dajcie mi spokój;P;-)))))Ja po prostu wierzę w młodych, ambitnych ludzi! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brokatisdead Re: zabawne to wszystko IP: *.chello.pl 30.08.04, 00:10 >Ja po prostu wierzę w młodych, ambitnych ludzi! no i co z tego? oraz tez w zwiazku z tym nie przypieprzaj sie bez sensu i dystansu i tez pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ele7 Re: zabawne to wszystko 30.08.04, 00:16 Czy ja sie przypieprzam?! O ile mi wiadomo, forum jest od wyrażania własnego zdania, a nie do obrażania ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
axur Re: zabawne to wszystko 30.08.04, 12:43 ej, Ele, nie daj sie podpuścić brokatowi, ona tak zawsze, ty do niej miło, a ona cie gryzie w rękę - i w tym jej urok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brokatisdead Re: zabawne to wszystko IP: *.chello.pl 30.08.04, 14:27 axur, Ty sama jestes suka! :))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
axur Re: zabawne to wszystko 31.08.04, 11:21 ja moge być sunia ale co to ma wspólnego z teatrem?!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brokatisdead Re: zabawne to wszystko IP: *.chello.pl 31.08.04, 13:30 > > ale co to ma wspólnego z teatrem?!!! ze co?????!!!?!????? :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś