Dodaj do ulubionych

Zdolni najmłodsi

IP: *.sloneczny.pl / 10.102.21.* 07.08.03, 09:51
Jak sądzicie, kto z najmłodszego aktorskiego pokolenia (jeszcze w szkole
teatralnej albo tylko kilka lat po) ma prawdziwy talent? Kto zrobi karierę?
Ja bardzo kibicuję Dominice Kluźniak, która w tym roku skończyła AT w Wawie.
Obserwuj wątek
    • Gość: luper Re: Zdolni najmłodsi IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 20.08.03, 19:31
      ja kibicuje rowniez szczerze Piotrowi Siekluckiemu(teatr audytorium,i cos tam
      jeszcze)poki co jego przedstawienia zapowiadaja naprawde jeszcze mlodszego
      jeszcze zdolniejszego-tyle ze dla niego ojcem zalozycielem bedzie
      Warlikowski,bo teatr siekluckiego(mam nadzieje ,ze nic nie pokrecilem z
      nazwiskiem)(Siekluckiego nie Warlikowskiego)ma kilka cech wspolnych,moze nawet
      troche zapozyczen ,ale mysle ,ze wkrotce dojdze on do oryginalnego i
      wspolczesnego jezyka teatralnego!(do Jimki apropos jej rozterek odnosnie
      studiow rezyserskich-on tez jest z Pwst)

luper
      • Gość: Zuza Re: Zdolni najmłodsi- Piotr S. IP: *.szczecin.mm.pl 21.08.03, 00:02
        Luperze drogi!
        jako żeś chowany w Krakowie;) i o Piotrze S. napominasz w tak miłym tonie,
        zapytuję czy coś Ci wiadomo na temat działalności Teatru Anatomii (?!?)
        Znasz może 'Dwa cudowne wieczory'? ale to już chyba w ramach sceny, o której
        wspominasz, tak? Ciekawam nowych inicjatyw Piotra. Coś wiadomo Tobie?
        pozdrawiam serdecznie
        • Gość: luper Re: Zdolni najmłodsi- Piotr S. IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.03, 19:40
          Gość portalu: Zuza napisał(a):

> jako żeś chowany w Krakowie;) i o Piotrze S. napominasz w tak miłym tonie,
          > zapytuję czy coś Ci wiadomo na temat działalności Teatru Anatomii (?!?)
          tak.ostatnio w alchemi (klub na kazimierzu)wystawili "projekt topor!
          > Znasz może 'Dwa cudowne wieczory'? ale to już chyba w ramach sceny, o której
          > wspominasz, tak?
          tak i tak.
          Ciekawam nowych inicjatyw Piotra. Coś wiadomo Tobie?
          nie

> pozdrawiam serdecznie
          ja rowniez
    • Gość: Zuza Re: Zdolni najmłodsi-Grzegorz M. IP: *.szczecin.mm.pl 21.08.03, 00:10
      Wracając do wątku aktorskiego.. abstrahując od wielu gwiazd sitcomowych
      kochanej AT..(wyjątki są..potwierdzają regułę? hehe)..
      Intrygującą postacią jest przeto niejaki Grzegorz Mielczarek, grający Dühringa
      w Globiszowym "Meastrze".. ;) [dla niewtajemniczonych mowa o krakowskiej szkole
      teatralnej;)] Szkoda, że li tylko w tej roli go widziałam;(
      • Gość: aga Re: Zdolni najmłodsi-Grzegorz M. IP: *.pl / *.gazeta.pl 21.08.03, 12:21
        18 września w Teatrze Słowackiego będzie premiera "Kaliguli" w reż. Agaty Dudy -
        Gracz, gdzie Grzesiek Mielczarek zagra tytułową rolę. Też mu kibicuję :-)
        • Gość: aga Re: Zdolni najmłodsi-Grzegorz M. IP: *.pl / *.shadows.pl 20.09.03, 22:44
          Mówiłam, mówiłam - świetna rola!!! Polecam - "Kaligula" w Słowackim :-)))
    • Gość: Zuza Re: Zdolni najmłodsi-Michał Cz.? IP: *.szczecin.mm.pl 27.08.03, 11:04
      A kolega Michał Czarnecki? hmm...;))) I PPA i Teatr Polskiego Radia i kilka
      ciekawych ról. Zastanawiający...
      • Gość: miau Re: Zdolni najmłodsi-Michał Cz.? IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.03, 00:53
        Czernecki - to przede wszystkim
        • Gość: ja Re: Zdolni najmłodsi-Michał Cz.? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.03, 23:01
          Gość portalu: miau napisał(a):

> Czernecki - to przede wszystkim
          Czernecki i Mielczarek w "Maestro" fanstastyczni. Na AT na pewno się znajdzie
          kilka talentów. Niestety ambicje wielu studentów kończą się na serialach. Poza
          tym nie grzeszą oni rozumem i inteligencją. Nadęte bufony w większości. Chyba
          najlepiej szukać młodych zdolnych w krakowskiej PWST. Na pewno Agnieszka
          Podsiadlik (obecnie IV rok) - od października w Studium Aktorskim Teatru
          Rozmaitości.
          p.s. Prywatnie przesympatyczna osoba. Niedługo w "Ślubach panieńskich" W
          Teatrze TV.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka