volga_jasnowidzaca 17.10.03, 14:54 Czy ktoś wybiera się na dzisiejszą próbę czytaną? Czy ktoś został wolontariuszem dla Rozmaitości? Ja rozważam taką możliwość, o ile mnie zechcą, rzecz jasna;-) Volga Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: szu Re: Rozmaitości. IP: *.aster.pl / *.acn.pl 17.10.03, 19:38 moj kumpel [do jarzyny] moj brat do swiatle moze - czeka na odpow to moze byc vholernie ciekawe zajcie w london dziala w moscow tez moze u nas tez zadziala Wy bedziecie patrzec :) i piszcie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szu Re: Rozmaitości. IP: *.aster.pl / *.acn.pl 17.10.03, 19:41 moj kumpel [do jarzyny] moj brat do swiatle moze - czeka na odpow to moze byc vholernie ciekawe zajcie w london dziala w moscow tez moze u nas tez zadziala Wy bedziecie patrzec :) i piszcie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: volag_jasnowidzaca Re: Rozmaitości. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.10.03, 11:20 Mnie interesuje produkcja spektakli, promocja, sponsoring, impresariat. Zreszta, tak naprawdę wszystko zalezy co się kryje za tymi hasłami w rzeczywistości. Pisałam o próbie czytanej, ale pomyliły mi się miesiące - ta na która się wybierałam będzie 17 ale listopada;-). Nawet byłam zaskoczona że teraz przeniesli te próby na piatek, ale cóż zmiany . A tu po przybyciu na miejsce okazałao się ze jest 4.48 Psychosis, które juz widziałam. Ale za miesiąc już nie popełnię tego błędu;-) Pozdrawiam wszystkich sympatyków Rozmaitości Volga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teodor Re: Rozmaitości. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.10.03, 18:49 wolontariusz dla rozmaitosci - co sie kryje za tym haslem, prosze o szczegoly. dziekuje pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: volga_jasnowidzaca Re: Rozmaitości. IP: 217.153.88.* 23.10.03, 14:00 www.rozmaitości.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś