Dodaj do ulubionych

Chłodna 25 bez koncesji?

19.03.12, 08:23
Spór stary, jak najstarszy warszawski lokal powraca, tym razem przy Chłodnej 25. Mieszkańcy kamienicy nie zgadzają się na sprzedaż alkoholu w popularnej...
www.tvnwarszawa.pl/informacje,news,chlodna-25-bez-koncesji-moze-otworze-tu-kebab,38757.html
Obserwuj wątek
    • sibeliuss Re: Chłodna 25 bez koncesji? 22.03.12, 09:24
      www.tvnwarszawa.pl/informacje,news,urzednicy-staja-w-obronie-chlodnej-25,39163.html
      • saguar_bro Nie będę 22.03.12, 13:26
        po nich płakał. Jakoś nigdy nie mogłem się do tego lokalu przekonać - odrzucał mnie ścisk, nieprofesjonalna obsługa, wiecznie mająca problemy z wydaniem reszty i koszmarna, mikroskopijna toaleta
        • Gość: K Re: Nie będę IP: 212.180.165.* 22.03.12, 16:38
          W sumie nic dziwnego, jak się przychodzi na "bro" to najważniejszy jest duży kibel...

O istnieniu salki pod spodem najpewniej nawet nie miałeś pojęcia.
          • saguar_bro miły panie, 23.03.12, 10:24
            "bro" w moim nicku nie ma nic wspólnego z tzw. "browarem", to po pierwsze; a po drugie - toaleta jest bardzo ważnym elementem każdego lokalu, winna być przestronna i komfortowa, no i spełniac podstawowe zasady higieny. Szkoda, że większość właścicieli warszawskich "alternatywnych" klubów ma tę kwestię "wyjebane"
            • sibeliuss Re: miły panie, 11.04.12, 10:11
              Gdzie bywasz?
              • saguar_bro to zależy od nastroju. 18.04.12, 14:17
                najczęściej w okolicach - sezonowo Warszawa Powiśle i Cud nad Wisłą, Solec, Syreni Śpiew, Osir; ale też Coco De Oro, Pracovnia, Towarzyska, Regeneracja, Znajomi Znajomych czy Kosmos Kosmos. Nie lubię nachalnego lansu, więc wybieram miejsca raczej bezpretensjonalne.
        • Gość: don king Re: Nie będę IP: *.centertel.pl 11.04.12, 11:06
          > mnie ścisk, nieprofesjonalna obsługa, wiecznie mająca problemy z wydaniem reszt
          ....no jak się czeka 10 minut na 50groszy reszty.....zostawię to do przemyślenia.
          I proponuje MC,tam obsługa jest profesjonalna,powtórzą zamówienie,dla ciebie mogą nawet dwa razy, jak nie załapałeś co zamowiasz,no i co najważniejsze wydadzą ci grosza ,za tego jednego hamburgera,będziesz miał na bilet powrotny do swojej miejscowości.
          • Gość: Adam Re: Nie będę IP: *.adsl.inetia.pl 11.04.12, 16:29
            dlaczego jesteś takim chamem? Dowartościujesz się?
          • Gość: BUC Re: Nie będę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.12, 16:57
            dupekmking czy jakos tak swoim prostactwem pobil nawet mnie. Niechlujstwem pisania i problemami z interpunkcja pobil wiekszosc gimbusow.
            • Gość: don king jełopbuc IP: *.centertel.pl 11.04.12, 17:42
              Jełopbuc,zwraca uwagę na interpunkcje,tylko tak naprawdę ,sam nie wie jak,i kiedy się używa tych znaków.Proponuję na początku skończyć szkołę,a potem zwracać uwagę na znaki interpunkcyjne.
              • Gość: BUC Re: jełopbuc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.12, 18:52
                Brawo gimbusie! Jestes taki meski... rotfl
                • saguar_bro on męski? 18.04.12, 14:23
                  musiałby przestac kierować się w życiu zasadą "za hajs matki baluj"
          • saguar_bro Dziecko nieszczęsne, 18.04.12, 14:22
            biedahipsterze z gimbazy, profesjonalizm barmana polega min. na szybkiej i sprawnej obsłudze klienta, nie na pogaduszkach ze znajomymi to raz, a dwa jesli nie mam ochoty nagradzać nieprofesjonalnej obsługi wymuszonym "tipem" to oczekuję wydania nawet 1 grosza. Jest to moje prawo jako klienta.
            • Gość: don king Re: Dziecko nieszczęsne, IP: *.centertel.pl 18.04.12, 16:44
              "Jest to moje prawo jako klienta"
              Myślałem,że w lokalu są goście,na ,ale skoro byłeś klientem,to napewno nie o tym samym lokalu rozmawiamy,aczkolwiek w TYCH miejscach również można się napić,tylko trzeba się liczyć zwiększym wydatkiem, i 10 plnów nie wystarczy.
              • Gość: paweł czarnecki Re: Dziecko nieszczęsne, IP: *.play-internet.pl 14.06.12, 22:23
                goscie = klient . nie róbmy jakiejs naciąganej kurtuazji ze zwykłego biznesu. bo taki jest główny cel tego lokalu jak kazdego innego. zarabiac kase. a że kultura, hipsterzy - taki target i taki sposób ich ściągnięcia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka