Gość: Lucek Re: Znane centrum handlowe idzie do remontu [WIZU IP: 83.69.243.* 18.07.12, 22:02 Dla kasy. Tylko dla kasy Odpowiedz Link Zgłoś
johnny_english Znane centrum handlowe idzie do remontu [WIZUAL... 18.07.12, 22:21 jak dla mnie - straszna kicha, a nie żadne brylanty... Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Znane centrum handlowe idzie do remontu [WIZU 19.07.12, 00:03 Te "wizualizacje" nierealistyczne jakieś, bez tych brudnych szmat reklam, banerów, aemesów, sraemesów, itp. badziewia i syfu. Do duрy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ufff Re: Znane centrum handlowe idzie do remontu [WIZU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.12, 10:04 Czterech zanawców się odezwało. Czterech malkontentów. Jak ja się cieszę że w tym kraju, ba na tym świecie nie spłodzę żadnej istoty. Miałbym wyrzuty sumienia że ściągnąłem je do takiego społeczeństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klm Re: Znane centrum handlowe idzie do remontu [WIZU IP: *.dynamic.chello.pl 19.07.12, 11:54 @ufff - a co, jaja ci urwało? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ROSLINA Re: Znane centrum handlowe idzie do remontu [WIZU IP: 62.206.22.* 19.07.12, 12:10 no ladnie i jeszcze sie cieszy z tego powodu. Nie ma to jak niczym niezmacony optymizm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: =t= Pudrowanie gangreny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.12, 12:09 Jeśli ten remont to tylko pacykowanie fasad, to gratuluję kierownictwu samopoczucia. To centrum jest FATALNIE skomunikowane, a okolicznym osiedlom prezentuje budowlany odpowiednik tylnej części ciała - jak ktoś mieszka nawet w którymś bloku zaraz obok, WCIĄŻ optymalnym sposobem dostania się do Klifa jest ...samochód! Żałosne... Ja jestem zmotoryzowany, ale jak już jadę, to wolę dwa świata dalej do sporo większej Arkadii... a jak jadę komunikacją, albo idę pieszo, to muszę pokonać spory dystans na którym od strony Anielewicza w zasadzie nie ma godziwego chodnika odgrodzonego od ścieku komunikacyjnego. O pokonywaniu kolejki kierowców wjeżdżających na parking nie wspomnę. To centrum miałoby szansę, gdyby zamiast logistycznego ścieku ramp i śmietników, które powinny trafić pod ziemię, z tyłu znalazł się obszerny taras dla kafejek i wejście tylko pieszo-rowerowe dla mieszkańców pobliskich osiedli. Tak jak jest, będzie wiecznie wegetować, aż ktoś je wreszcie zburzy pod kolejny biurowiec, co najwyżej z usługami w parterach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolek789 Re: Pudrowanie gangreny IP: *.hsd1.fl.comcast.net 19.07.12, 14:04 Dziwie się że w ogóle chcą to jeszcze pudrować zamiast zamknąc. Ktoś tam w ogóle robi zakupy? W latach 90. to był wielki świat, ale dziś? Odpowiedz Link Zgłoś
psoroka Klif jest bardzo fajna alternatywa... 25.07.12, 06:38 ...dla molocha w postaci np. pobliskiej Arkadii. Sa bardziej ekskluzywne sklepy, mniejszy scisk. Ma ogromna zalete w postaci bardzo wygodnego naziemnego parkingu - nie trzeba kluczyc w labiryncie uliczek, a dojscie do jednego z dwoch wejsc zajmuje chwilke. Zdecydowanie preferuje to centrum handlowe. Fajnie, ze teraz bedzie do tego wyzszego standardu nawiazywala rowniez elewacja. PS. A to, ze dotychczasowe komentarze sa czystym polskim hejteryzmem, pozostawie bez komentarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gajowniczek Re: Klif jest bardzo fajna alternatywa... IP: *.aster.pl 25.07.12, 18:43 dokładnie, to jedyne centrum handlowe w którym kupują ludzie bogaci i bardzo bogaci, na parkingu drogie samochody, luxusowe laski, ceny wysokie, exclusive, zero motłochu, uwielbiam tam kupować! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Klif jest bardzo fajna alternatywa... IP: 1.124.85.* 30.08.12, 03:24 Ta ltrenatywa jest fajna, ale droga. Ciekawe, co bedzie z "kotwica" tego centrum, czyli z tzw. delikatesami BOMI, ktore, zdaje sie, zbankrutowaly? Odpowiedz Link Zgłoś