Dodaj do ulubionych

NIE CHCĘ!!! Takiego Mostu Północnego!!!

IP: *.chello.pl 18.08.04, 21:05
Jest paskudny!!! Dlaczego nie może być taki jak Most Siekierkowski?
Obserwuj wątek
    • Gość: Tracho Re: NIE CHCĘ!!! Takiego Mostu Północnego!!! IP: *.spray.net.pl 18.08.04, 22:14
      Wyprowadz sie na znak protestu.
      • Gość: el matador Re: NIE CHCĘ!!! Takiego Mostu Północnego!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.08.04, 23:04
        nie chcę tego świństwa firmowanego przez jakoby genialnego Pana Architekta
        Michała Borowskiego.
        • slodkoslony Re: NIE CHCĘ!!! Takiego Mostu Północnego!!! 18.08.04, 23:40
          Nie podoba się bo "płaski" ?
    • sceptyk Re: NIE CHCĘ!!! Takiego Mostu Północnego!!! 18.08.04, 23:56
      Poczekaj az wybuduja i skontaktuj sie z Al-Qaeda.
      • Gość: Peppers Ludzie?!? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.08.04, 00:08
        Ludzie! Ale sie z was nagle esteci zrobili. Most jest po to aby mozna bylo
        przejechac z jednej strony rzeki na druga a nie po to aby wygladac. Ja wole aby
        mi wybudowali trzy plaskie mosty rozladowujace korki za male pieniadze niz
        jeden piekny i drogi moloch.

Pozdrawiam!
        • mickey.mouse Re: Ludzie?!? 19.08.04, 06:03
          To rusz tylek z Warszawy, pojedz do Londynu, Berlina, Nowego Jorku, czy innej
          wielkiej metropoli i zobacz, czy ktos jeszcze buduje, byle jak, szpetnie, aby
          tylko jak najtaniej.

Most to nie sukienka, ktora wyrzuca sie po jednym sezonie. Most ma sluzyc
          dziesiatki, jesli nie setki lat. Warszawa nie musi miec kolejnego mostu
          wiszacego, nie oznacza to jednak, ze mozna postawic byle jakiego badziewia.
          Most nie moze szpecic ani rzeki, ani miasta.
          • Gość: mw Re: Ludzie?!? IP: *.aster.pl 19.08.04, 11:35
            Esteta się znalazł. Co miałeś na myśli pisząc " zjakiegoś badziewia".
            Można wybudować trzy proste mosty z porządnych materiałów i jeden w stylu
            rokoko z badziewia.
            • mickey.mouse Re: Ludzie?!? 19.08.04, 17:10
              Nie na pisalem "Z jakiegos badziewia", lecz ze sam most nie powinien byc
              badziewiem.
              Co w tym zlego, ze chce aby warszawskie budowle mialy swoj dobry styl i
              charakter ?
    • nierh Re: NIE CHCĘ!!! Takiego Mostu Północnego!!! 19.08.04, 00:08
      to skocz z niego!
      utop sie!!!

tak sadze radosnie

jemy i sramy

bo sraczke mamy
    • Gość: Peter Re: NIE CHCĘ!!! Takiego Mostu Północnego!!! IP: 212.69.73.* 19.08.04, 01:07
      Akurat Twoja szanowna opinia nic tu nie zmieni
      Poza tym na razie mostu nie ma, to tylko szum prasowy przed wyborami
      prezydenckimi, Kaczor musi czymś błysnąć
    • Gość: mw Tak krawiec kraje... IP: *.aster.pl 19.08.04, 11:47
      Warszawa w tej chwili potrzebuje mostów tanich i trwałych. Nie może być
      przerostu formy nad treścią.
      Ale żeby uniknąć monotonii, każdy z mostów powinien mieć jakiś arhitektoniczny
      wyróżnik (może rodzaj bramy,forma latarń, kolor, ... ?), aby jadący w sposó
      pewny i oczywity mogli zlokalizować swoje położenie.
      • mickey.mouse Re: Tak krawiec kraje... 19.08.04, 17:12
        Co to znaczy "w tej chwili" ? Za 5-10 lat sytuacja sie zmieni i Warszawa bedzie
        mogla wymieniec te oszczednosciowe mosty, na lepsze, na ktore "bedzie juz
        wowczas mogla sobie pozwolic" ?
    • mooj Re: NIE CHCĘ!!! Takiego Mostu Północnego!!! 19.08.04, 11:56
      a "cudny" siekierkowski nie budzi już kontrowersji?
      ostał się jeden esteta kóremy panorame niszczy i nikt więcej?
    • Gość: Zigi Re: NIE CHCĘ!!! Takiego Mostu Północnego!!! IP: 212.160.138.* 20.08.04, 12:38
      Mnie też sie ten projekt nie podoba. Mosty nie tylko powinny służyć mieszkańcom
      za przeprawy ale też i ozdabiać miasto. śmieszą mnie argumenty co niektórych tu
      sie wypowiadających
    • Gość: Helmut Re: NIE CHCĘ!!! Takiego Mostu Północnego!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 13:43
      A ja chcę kolejnego mostu lokalnego (bez zakrętów w prawo czy lewo tylko jazda
      prosto po śródmiejskiej stronie) a la most świętokrzyski po którym przejeżdża
      dziennie mniej samochodów niż po blaszaku jaruzela - moście syreny. Uważam
      także że takie mosty powinny być naszym hitem eksportowym na początek jeden w
      Brukseli

Piskorski forever
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka