Gość: Marta IP: *.chello.pl 18.08.04, 21:05 Jest paskudny!!! Dlaczego nie może być taki jak Most Siekierkowski? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tracho Re: NIE CHCĘ!!! Takiego Mostu Północnego!!! IP: *.spray.net.pl 18.08.04, 22:14 Wyprowadz sie na znak protestu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el matador Re: NIE CHCĘ!!! Takiego Mostu Północnego!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.08.04, 23:04 nie chcę tego świństwa firmowanego przez jakoby genialnego Pana Architekta Michała Borowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
slodkoslony Re: NIE CHCĘ!!! Takiego Mostu Północnego!!! 18.08.04, 23:40 Nie podoba się bo "płaski" ? Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk Re: NIE CHCĘ!!! Takiego Mostu Północnego!!! 18.08.04, 23:56 Poczekaj az wybuduja i skontaktuj sie z Al-Qaeda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peppers Ludzie?!? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.08.04, 00:08 Ludzie! Ale sie z was nagle esteci zrobili. Most jest po to aby mozna bylo przejechac z jednej strony rzeki na druga a nie po to aby wygladac. Ja wole aby mi wybudowali trzy plaskie mosty rozladowujace korki za male pieniadze niz jeden piekny i drogi moloch. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
mickey.mouse Re: Ludzie?!? 19.08.04, 06:03 To rusz tylek z Warszawy, pojedz do Londynu, Berlina, Nowego Jorku, czy innej wielkiej metropoli i zobacz, czy ktos jeszcze buduje, byle jak, szpetnie, aby tylko jak najtaniej. Most to nie sukienka, ktora wyrzuca sie po jednym sezonie. Most ma sluzyc dziesiatki, jesli nie setki lat. Warszawa nie musi miec kolejnego mostu wiszacego, nie oznacza to jednak, ze mozna postawic byle jakiego badziewia. Most nie moze szpecic ani rzeki, ani miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mw Re: Ludzie?!? IP: *.aster.pl 19.08.04, 11:35 Esteta się znalazł. Co miałeś na myśli pisząc " zjakiegoś badziewia". Można wybudować trzy proste mosty z porządnych materiałów i jeden w stylu rokoko z badziewia. Odpowiedz Link Zgłoś
mickey.mouse Re: Ludzie?!? 19.08.04, 17:10 Nie na pisalem "Z jakiegos badziewia", lecz ze sam most nie powinien byc badziewiem. Co w tym zlego, ze chce aby warszawskie budowle mialy swoj dobry styl i charakter ? Odpowiedz Link Zgłoś
nierh Re: NIE CHCĘ!!! Takiego Mostu Północnego!!! 19.08.04, 00:08 to skocz z niego! utop sie!!! tak sadze radosnie jemy i sramy bo sraczke mamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peter Re: NIE CHCĘ!!! Takiego Mostu Północnego!!! IP: 212.69.73.* 19.08.04, 01:07 Akurat Twoja szanowna opinia nic tu nie zmieni Poza tym na razie mostu nie ma, to tylko szum prasowy przed wyborami prezydenckimi, Kaczor musi czymś błysnąć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mw Tak krawiec kraje... IP: *.aster.pl 19.08.04, 11:47 Warszawa w tej chwili potrzebuje mostów tanich i trwałych. Nie może być przerostu formy nad treścią. Ale żeby uniknąć monotonii, każdy z mostów powinien mieć jakiś arhitektoniczny wyróżnik (może rodzaj bramy,forma latarń, kolor, ... ?), aby jadący w sposó pewny i oczywity mogli zlokalizować swoje położenie. Odpowiedz Link Zgłoś
mickey.mouse Re: Tak krawiec kraje... 19.08.04, 17:12 Co to znaczy "w tej chwili" ? Za 5-10 lat sytuacja sie zmieni i Warszawa bedzie mogla wymieniec te oszczednosciowe mosty, na lepsze, na ktore "bedzie juz wowczas mogla sobie pozwolic" ? Odpowiedz Link Zgłoś
mooj Re: NIE CHCĘ!!! Takiego Mostu Północnego!!! 19.08.04, 11:56 a "cudny" siekierkowski nie budzi już kontrowersji? ostał się jeden esteta kóremy panorame niszczy i nikt więcej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zigi Re: NIE CHCĘ!!! Takiego Mostu Północnego!!! IP: 212.160.138.* 20.08.04, 12:38 Mnie też sie ten projekt nie podoba. Mosty nie tylko powinny służyć mieszkańcom za przeprawy ale też i ozdabiać miasto. śmieszą mnie argumenty co niektórych tu sie wypowiadających Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helmut Re: NIE CHCĘ!!! Takiego Mostu Północnego!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 13:43 A ja chcę kolejnego mostu lokalnego (bez zakrętów w prawo czy lewo tylko jazda prosto po śródmiejskiej stronie) a la most świętokrzyski po którym przejeżdża dziennie mniej samochodów niż po blaszaku jaruzela - moście syreny. Uważam także że takie mosty powinny być naszym hitem eksportowym na początek jeden w Brukseli Piskorski forever Odpowiedz Link Zgłoś