sebpl 24.12.04, 14:45 ... by rozwieźć prezentów moc, czego Wam kochani Forumowicze serdecznie życzę wraz z uśmiechem i przesłaniem radosnych i magicznych Świąt :) --- tup... tup... tup... nic dodać, nic ując, miau... tup... tup... tup... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pra_gosia Biegł za szybko łoś ... 24.12.04, 22:44 ... no i coś mu wypadło z sań! Dlatego nie dowiózł mi mojej czapki-nie-witki i różowych okularów i ... zaproszenia na poświąteczną kolację z kimś bardzo miłym :))) Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Biegł za szybko łoś ... 24.12.04, 22:56 Spotkaj sie z nami - forumowiczami warszawiakami - wrazen starczy ci na caly rok. Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Biegł za szybko łoś ... 24.12.04, 23:12 Gosiu nic Cię nie ominęlo, zaraz zapytam Filemona dlaczego do Ciebie nie dotarł z zaproszeniem :) --- Śladami kota Filemona tup... tup.. tup... Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: chór losi 24.12.04, 23:21 www.millan.net/funp/100/deerz2.html z najlepszymi zyczeniami dla Was wszystkich:))) Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: chór losi 24.12.04, 23:25 Łosie urzekające... solówki powalające. A może mi ktoś podrzucić mp3 "Na całej połaci snieg" AMJ? --- Śladami kota Filemona tup... tup... tup... Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: chór losi 24.12.04, 23:54 Jak bym był madrala, to bym sobie sam ściągnął. Jest li tylko demo. Raptem kilka płatków :( --- Śladami kota Filemona tup... tup... tup... Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: chór losi 24.12.04, 23:56 hmmmm, a taki snieg z lodówki moze byc? Zobacze, moze lyzka drewniana uskrobie troche. Podzielimy sie. Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: chór losi 24.12.04, 23:57 Ok, Ty będziesz Maria, ja Jeremi :) --- Śladami kota Filemona tup... tup.. tup... Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: chór losi 25.12.04, 00:01 Hmmm Mario, to takie włoskie, to pozwól, że bedę Mariosławo :) --- Śladami kota Filemona tup... tup... tup... Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: chór losi 25.12.04, 00:03 Marioslawa? To jak Maria i Slawa glowami zrosniete. To juz lepiej mówki mi Mirka. Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: autokorekta 25.12.04, 00:07 To lepiej Cię nazwę, jak Ci na chrzcie dano. Ale tylko wtedy jak się spotkamy ;) --- Śladami kota Filemona tup... tup... tup... Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: autokorekta 25.12.04, 00:14 Dobra, a co ze sniegiem. Bierzesz? Bo sie rozpuszcza. Znam kogos w Kanadzie. Zapytam, moze przysle. Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: autokorekta 25.12.04, 00:19 Hmmm... widzę, że topniejesz w oczach. Biorę póki jest jeszcze co ;) --- Śladami kota Filemona tup.. tup... tup... Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: autokorekta 25.12.04, 00:20 sebpl napisał: > Hmmm... widzę, że topniejesz w oczach. Biorę póki jest jeszcze co ;) Ja nie topnieje, ja sie rozpuszczam i nie w oczach a w rekach. > > --- > Śladami kota Filemona tup.. tup... tup... Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: autokorekta 25.12.04, 00:24 Hmmm... już czuję wilgoć na mych palcach... to ja może przezornie tup... tup... tup... --- Śladami wielkiego tuptologa... Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: autokorekta 25.12.04, 00:28 sebpl napisał: > Hmmm... już czuję wilgoć na mych palcach... to ja może przezornie tup... tup... > > tup... Poczekaj...no i poszedl.Ja pisalam o rekach w znaczeniu nadgarstkow. W koncu jak sie makowca upieklo, to nadgarstki maja prawo bolec i topniec, nie? Mialam Cie ciastem poczestowac, ale ze Ty tup tup tup ... Trudno, sama zjem. Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: autokorekta 25.12.04, 00:31 Właśnie się zapatrzyłem w "Dziadka do orzechów", jak sobie wyobraziłem, że się tak przelewasz miedzy nadgarskami... nieważne. Makowiec się udał? --- Śladami kota Filemona Filemonowicza tup... tup.. tup... Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: autokorekta 25.12.04, 00:36 sebpl napisał: > Właśnie się zapatrzyłem w "Dziadka do orzechów", jak sobie wyobraziłem, że się > tak przelewasz miedzy nadgarskami... nieważne. ►????? Móglbys wyeksplikowac? Wszczynasz zwade w te wigilijna noc? Makowiec się udał? ►dziekuje, ze pytasz. Tak, udal sie. Nawet pochwalonym zostal. Serowo makowe ciasto moge jesc bez konca, a rowerek stacjonary w przedpokoju odpoczywa. ;) > > --- > Śladami kota Filemona Filemonowicza tup... tup.. tup... Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: autokorekta 25.12.04, 00:42 > ►????? Móglbys wyeksplikowac? Wszczynasz zwade w te wigilijna noc? Mówiłem o balecie do muzyki Czajkowskiego... naprawdę nic zdrożnego. Uwierz mi :) - Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: autokorekta 25.12.04, 00:47 sebpl napisał: > > ►????? Móglbys wyeksplikowac? Wszczynasz zwade w te wigilijna noc? > > Mówiłem o balecie do muzyki Czajkowskiego... naprawdę nic zdrożnego. Uwierz > mi :) Wybacz, straszna gula ze mnie. Balet i nadgarstki...oczywiscie. Nawet dziecko na to wpadnie. > > - Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: autokorekta 25.12.04, 00:50 No to mamy puentę i tą erystyczną i baletową. Zmykam :) --- Śladami tup... tup... tup.... Odpowiedz Link Zgłoś