Dodaj do ulubionych

Zaglosujcie na mnie!

IP: *.dami / 213.76.164.* 01.02.05, 17:17
Czesc Jestem Elka i bardzo bym chciala wygrac wybory miss Mielca, mozecie na
mnie zaglosowac? Prosze
Kliknijcie tutaj aby oddac glos: www.korso.pl/cgi-bin/vote.pl?
name=first&a=5
Obserwuj wątek
    • buggi Re: Zaglosujcie na mnie! 02.02.05, 00:10
      Elu zlota wysloczyl mi Error. Tak moj komputer reaguje na malo atrakcyjna grafike.
      • sebpl Re: Zaglosujcie na mnie! 02.02.05, 00:22
        Ela Świastak, jak na razie na piątym. Mimo nieuczciwej kampanii :/
        Co do zdjęcia. Elu, postaw na profesjonalistę. W Photoshopie naprawdę można o
        wiele więcej. Uwierz mi :)

www.korso.pl/articles.php?id=678
        • Gość: Mar Nazwiska misek... IP: *.skorosze.2a.pl 02.02.05, 10:52
          Hujek, Świstak, Burak(owksa), Gnida.....

skądeście się wzieły, wsiury!?
      • kixx Re: Zaglosujcie na mnie! 02.02.05, 00:23
        cienizna
        ostatecznie moze byc 2
        • buggi Re: Zaglosujcie na mnie! 02.02.05, 00:28
          aha mam zdjecie. Nie no, ta opaska na czole ala lata '80.... Przypomnial mi sie
          film OH Karol! Klubowicz latala w czyms podobnym .
          • sebpl Re: Zaglosujcie na mnie! 02.02.05, 00:31
            Hmm... brakuje jeszcze ręcznika frotte na szyi :)
            • buggi Re: Zaglosujcie na mnie! 02.02.05, 00:35
              sebpl napisał:

> Hmm... brakuje jeszcze ręcznika frotte na szyi :)

Aha, moze ona z kortów tenisowych do studia przybiegla?
              >
    • Gość: kleo Re: Zaglosujcie na mnie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 00:28
      niestety nie moge zaglosowac na ciebie bo dla mnie najpiekniejsza jest
      kandydatka nr 14. ale ty mozesz byc druga
      • buggi Re: Zaglosujcie na mnie! 02.02.05, 00:30
        Agnieszka Lesniak. Za mlodzienczy wyglad.
        • sebpl Re: Zaglosujcie na mnie! 02.02.05, 00:33
          Taaak... Agnieszka wygląda na najmniej zmanierowaną.
          Natomiast Sylwia Klima ma oczka, jakby miała już obmyslony plan gry ;)
          • buggi Re: Zaglosujcie na mnie! 02.02.05, 00:38
            sebpl napisał:

> Taaak... Agnieszka wygląda na najmniej zmanierowaną.
            > Natomiast Sylwia Klima ma oczka, jakby miała już obmyslony plan gry ;)

Sebciu jestes moim forumowym chodzacym idealem;) Bohaterem walczacym z chamskimi
            kanarami i w ogóle...wiec jesli jeszcze mi powiesz, ze patrzysz kobiecie prosto
            w oczy, a nie w dekolt, gotowam umrzec dla Ciebie.
            >
            • sebpl Re: Zaglosujcie na mnie! 02.02.05, 00:41
              Hmm... oczy mi więcej powiedzą co pragnie dekolt, niż dekolt ;)
              • buggi Re: Zaglosujcie na mnie! 02.02.05, 00:44
                Colt, Samuel? A czegoz on moze pragnac? Zmarl przeciez dwa wieki temu.
                • sebpl Re: Zaglosujcie na mnie! 02.02.05, 00:53
                  To de Colt, miał szlachecki tytuł?
                  No proszę, widać, że Francuzi po to dali Amerykanom Statuę Wolności, by ci
                  mogli się do woli mordować.
                  To nadaje nowy sens filmowi 'Zabawy z bronią' (bronią, nie Bronią! PinkPress,
                  jeszcze nie wykupił praw do filmu ;).
                  • buggi Re: Zaglosujcie na mnie! 02.02.05, 01:00
                    sebpl napisał:

> To de Colt, miał szlachecki tytuł?
                    > No proszę, widać, że Francuzi po to dali Amerykanom Statuę Wolności, by ci
                    > mogli się do woli mordować.
                    > To nadaje nowy sens filmowi 'Zabawy z bronią' (bronią, nie Bronią! PinkPress,
                    > jeszcze nie wykupił praw do filmu ;).

Nie dziwne, bo kto przyjdze na Bronie w akcji? Pan Kazio z Zabkowskiej? Pseudo
                    artystyczne trzeba Broni wymyslec.

>
                    • sebpl Re: Zaglosujcie na mnie! 02.02.05, 01:05
                      Na bronach, z tego co pamiętam, to zjechali się chłopi w Bronowicach by drogi
                      blokować. Tam po raz pierwszy ludzie Leppera użyli broni biologicznej, w
                      postaci gnojówki, przeciwko policji.
        • pra_gosia Najładniejsza jest kandydatka nr ... 02.02.05, 09:04
          ... 16. Mogę razem z Buggi zasiadać w komisji konkursowej, bo znamy się
          na kobietach. Jak widzę te farbowane (w tym wieku!) włosy, postrzępio-
          ne w dodatku, te postarzające makijaże, to aż chce mi się krzyczeć -
          dziewczyny wyglądacie tak staro! A my z Buggi nie malujemy się wcale
          i dlatego zawsze będziemy tak młodo i pięknie wyglądać, prawda? :)))
          • buggi Re: Najładniejsza jest kandydatka nr ... 02.02.05, 13:14
            pra_gosia napisała:

> ... 16. Mogę razem z Buggi zasiadać w komisji konkursowej, bo znamy się
            > na kobietach. Jak widzę te farbowane (w tym wieku!) włosy, postrzępio-
            > ne w dodatku, te postarzające makijaże, to aż chce mi się krzyczeć -
            > dziewczyny wyglądacie tak staro! A my z Buggi nie malujemy się wcale
            > i dlatego zawsze będziemy tak młodo i pięknie wyglądać, prawda? :)))

Nieno, ja sie troche maluje, ale tylko dlatego, by na lat 17 nie wygladac;)

PS ciesze sie Gosiu, ze jestesmy w kandydaturze na faworytke jednomyslne:))))) Z
            braku laku dobra i szesnastka;)
            • sebpl Re: Najładniejsza jest kandydatka nr ... 02.02.05, 19:23
              Czy możemy przyjrzeć się Jury? Chodzi o wykluczenie podejrzenia stronniczości.
              Z tego co pamiętam obie panie są brunetkami. Blondynki mogą czuć
              się "niedoprezentowane".
              Kolega z Jury, Sebpl (w scenariuszu mam wpisane: zadawanie pytań o hobby).
              • Gość: kixx Re: Najładniejsza jest kandydatka nr ... IP: *.acn.waw.pl 02.02.05, 20:32
                z jury??
                no prosze ,a ja stawialem na czwartorzed
                jak to mozna sie pomylic
                • sebpl Re: Najładniejsza jest kandydatka nr ... 02.02.05, 20:53
                  Więcej wiary w siebie!
                  Najpierw czwartorzęd; potem trzeciorzęd; następnie back banchers; aż w końcu
                  jury. Uszy do góry. Jeszcze nic straconego!
                  • Gość: kixx Re: Najładniejsza jest kandydatka nr ... IP: *.acn.waw.pl 02.02.05, 21:09
                    ja na twoim miejscu bym sie zalamal
                    a ty prosze"uszy do gory"
                    czy w jurze juz robili rozowe okulary?
                    czy zdobyles je w ostatnich latach?
                    • sebpl Re: Najładniejsza jest kandydatka nr ... 02.02.05, 21:15
                      Jak widzisz, załamanie jest mi obce.
                      A co z tymi różowymi okularami? Chcesz nam o tym opowiedzieć?
                      • Gość: kixx Re: Najładniejsza jest kandydatka nr ... IP: *.acn.waw.pl 02.02.05, 21:20
                        jak jestes taki ciekawy to spytaj Buggi o moje rozowe okulary(niniejszym
                        upowazniam Buggi do opowiedzenia o nich),jestem zbyt skromnym czlowiekiem,by
                        tak sie chwalic na publicznym forum
                        • sebpl Re: Najładniejsza jest kandydatka nr ... 02.02.05, 21:31
                          Zatem, oddajmy głos Buggi :)
                        • buggi Re: Rózowe okulary 03.02.05, 13:12
                          Gość portalu: kixx napisał(a):

> jak jestes taki ciekawy to spytaj Buggi o moje rozowe okulary(niniejszym
                          > upowazniam Buggi do opowiedzenia o nich),jestem zbyt skromnym czlowiekiem,by
                          > tak sie chwalic na publicznym forum

Znaczy domagasz sie publicznej reklamy.Prosze bardzo. Nie sklamie, ze Kixx dal
                          mi sie poznac jako osoba inteligentna, z poczuciem humoru, sympatyczna,
                          towarzyska, szczesliwa i ogólnie zadowolona z zycia iotaczajacych go
                          najblizszych osób ( tu: pozdrowienia przesylam) Co do okularów...zaraz spojrze
                          na zdjecie... na jednym stoisz mi za plecami...oboje mamy okulary: ja
                          przeciwsloneczne, Ty rózowe w srebrnej oprawce. Róz szkiel Twych pszeszedl w
                          braz, bo slonce ostre tego lata bylo. Nosisz fotochromy?
    • Gość: Fuzzy Re: Zaglosujcie na mnie! IP: 5.2.* / *.chello.pl 02.02.05, 00:51
      Chcialbym, bo uwielbiam piekne Kobiety, ale jak - mam error na Twojej stronie...

Pozdrawiam,
      Fuzzy
      • buggi Re: Zaglosujcie na mnie! 02.02.05, 00:54
        Kixx podal link. Tam mozesz zobaczyc miski.
        • Gość: Fuzzy Re: Zaglosujcie na mnie! IP: 5.2.* / *.chello.pl 02.02.05, 01:02
          Aha, dzieki, ha, no to mam co teraz ogladac, ale juz jutro, hehehehehe....

Pozdrawiam i dora noc,

Fuzzy
    • Gość: wysli to jest jakis zart? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 01:02
      czy naprawde taki konkurs?
      • buggi Re: to jest jakis zart? 02.02.05, 01:03
        powiem zlosliwie i ksenofobicznie: jakie miasto, taki konkurs.
    • warzaw_bike_killerz Glosuje tylko na siebie!!!! 02.02.05, 10:14
      1 - krzywe zeby
      2 - puculowata twarz
      3 - zmarszczki, za grubo tynku i brzydkie wlosy
      4 - miss Uralu
      5 - najmniejsze sznase ze wszystkich
      6 - do teatru bym nie zaprosil
      7 - swojska dzioucha, swojski rumieniec, niczym z tlumu sie nie wyroznia
      8 - potargane wlosy, zez
      9 - powinna walczyc raczej o tytul mrs a nie miss
      10 - nie nie nie, bo nie.
      11 - God save the Quinn, ale nie pokazuj mi wiecej tego zdjecia
      12 - Zdecydowanie nie pasuje do calej reszty kandydatek. Nie moze byc z Mielca.
      13 - Chlusniem, bo usniem. Fryzura jeszcze zostala z libacji sylwestrowej?
      Bladosc lica chyba tez.
      14 - Kto domalowal temu zdjeciu wasy? Czy fotograf lubuje sie w potarganych
      wlosach? To ma byc sexy??!!!
      15 - Nie mam trzech paskow na spodniach, a solarium szkodzi!! Pani z pewnoscia
      nie pomoze!
      16 - Ale w zasadzie co ona robi w tym gronie? Wlasnie wstala z lozka i fotograf
      przez przypadek strzelil fotke.

Zmiencie fotografa! Sa tacy, co potrafia wyluskac z kobiet najladniejsze
      elementy, a nie potarga wlosy i juz nadaje sie na miss.

PS. Wszystkie moje opinie bazuja na tych bezdusznych, beznadziejnie zrobionych,
      zdjec. Nic osobiscie nie mam. Jesli juz musze to oddaje glos na numer 12 -
      tylko i wylacznie za usmiech.
      • Gość: mhm Re: Glosuje tylko na siebie!!!! IP: 5.2.* / *.mnii.gov.pl 02.02.05, 13:19
        A przecież Polki to piękne kobiety... Widocznie w Mielcu zrobili kolonię
        paszczurów...
      • pra_gosia Warzaw_bike_killerz - ja wiem, że Tobie podoba się 02.02.05, 14:37
        Bernadetta Gaj, bo lubi podobnie jak Ty, jeździć samochodem, a nie rowerem. :)))
        • warzaw_bike_killerz Wole BMW z Klimą. 02.02.05, 15:16
          Sylwia zreszta.
          Glupio sie przyznac, ale nie zaglebialem sie w ich emocjonalne portfolio...
          Chyba rezygnuje z oddawania glosu nawet na 12-tke - disco i Brodek przewazyly
          szale.
          • sebpl Re: Wole BMW z Klimą. 02.02.05, 19:31
            Tacy są kierowcy! Bernadetta be, to jej nie podwieziemy :/
            Nie to co, rowerzyści: uczynni, sympatyczni, mili, szarmanncy, zawsze gotowi
            pomóc, drogę wskazać, klucze pożyczyć, na ramie przewieźć.
            Ech... Bernadetto, chciałaś dobrze, ale benzyna drożeje, sama rozumiesz... :/
            Well... zawsze mozesz wrócić do natury. Rowerzyści nie są tacy wyrachowani :)
            • warzaw_bike_killerz Re: Wole BMW z Klimą. 02.02.05, 20:23
              Przestawiasz kierowcow w zlym swietle. Mnie po prostu Porsche nie kreci. Jest
              sportowa wersja Volkswagena (i do tego garbusa), a wiadomo - im dluzszy
              samochod tym..., im szybszy... to sam nie wiem.
              Swoja droga ciekawe czemu nie mowily o ulubionych modelach rowerow? Pelikan,
              Jubilat, Reksio itp.. Proste - mozna miec ulubiony samochod, a do roweru to
              trzeba sie przyznawac tylko przy konfesjonale.
              • sebpl Re: Wole BMW z Klimą. 02.02.05, 20:58
                >a wiadomo - im dluzszy samochod tym..., im szybszy... to sam nie wiem.

No.... we freudowskim tłumaczeniu twych słów, tym stwierdzeniem, u damskiej
                części jury poklasku nie zdobędziesz :/

Co do marek rowerów, jak już chcesz zabłysnąć to: Fischer, Porsche (sic!),
                Giant i inne w tej klasie.

P.S. Tak na marginesie uważam, że rowerzyści muszą spowiadać się z mniejszej
                liczby grzechów, niż zmotoryzowani :/
                • warzaw_bike_killerz Re: Wole BMW z Klimą. 02.02.05, 21:22
                  sebpl napisał:

> No.... we freudowskim tłumaczeniu twych słów, tym stwierdzeniem, u damskiej
                  > części jury poklasku nie zdobędziesz :/

?? Piszesz dla poklasku jakiegos jury??

> Co do marek rowerów, jak już chcesz zabłysnąć to: Fischer, Porsche (sic!),
                  > Giant i inne w tej klasie.

Ty zablysnales, ja nadal bede powtarzal: Pelikan, Wigry, Jubilat...

> P.S. Tak na marginesie uważam, że rowerzyści muszą spowiadać się z mniejszej
                  > liczby grzechów, niż zmotoryzowani :/

To sie zgadza. Ja moge spowiadac sie z notorycznego chamstwa za kierownica,
                  przekraczania predkosci, ochlapywania przechodni (we wspol z ZDM-em), nie
                  uzywania kierunkowskazow, zajezdzania drogi, przekraczania ciaglych itp..

Rowerzysta ma jeden grzech. Grzech glowny - rower.
                  • sebpl Re: Wole BMW z Klimą. 02.02.05, 21:30
                    > ?? Piszesz dla poklasku jakiegos jury??
                    Poklask??? Słowo mi obce, ale nie wykluczam, że ktoś się uśmiechnie przy Twojej
                    argumentacji.

> Ty zablysnales, ja nadal bede powtarzal: Pelikan, Wigry, Jubilat...
                    Wydoroślej - świat poszedł na przód --> postęp.

> Rowerzysta ma jeden grzech. Grzech glowny - rower.
                    To jakaś nowa religia?
                    • warzaw_bike_killerz Re: Wole BMW z Klimą. 02.02.05, 21:40
                      sebpl napisał:

> > Ty zablysnales, ja nadal bede powtarzal: Pelikan, Wigry, Jubilat...
                      > Wydoroślej - świat poszedł na przód --> postęp.

Dodaja juz poduszki powietrzne, strefy kontrolowanego zgniotu, ksenony, ABS,
                      SRS, ETC, ITD i normy Euro6 do Pelikanow? To ci dopiero podstep!

>
                      > > Rowerzysta ma jeden grzech. Grzech glowny - rower.
                      > To jakaś nowa religia?

Religia nazywa sie Masa Krytyczna - czlonkowie sekty juz nie wiedza co to
                      konfesjonal.
                      • sebpl Re: Wole BMW z Klimą. 02.02.05, 21:50
                        > Dodaja juz poduszki powietrzne, strefy kontrolowanego zgniotu, ksenony, ABS,
                        > SRS, ETC, ITD
                        Aby na pewno, mówisz o rowerach? Z tego co wiem, rowerzyści nie muszą
                        się "gnieść kontrolowanie". Aczkolwiek przyznaję Ci rację, w Puegot 206, jest
                        to całkiem przyjemne. Ale tam poduszki nie były potrzebne. Coś chyba mącisz mi
                        w głowie. Nie bądź Lepper i od razu powiedz, o co Ci chodzi!

> Religia nazywa sie Masa Krytyczna - czlonkowie sekty juz nie wiedza co to
                        > konfesjonal.

Kolega się wypisał? Piszesz, jakbyś się nawrócił. Obawiam się jednak "wilka w
                        owczej skórze"!
                        • warzaw_bike_killerz Re: Wole BMW z Klimą. 02.02.05, 21:53
                          sebpl napisał:

>Coś chyba mącisz mi
                          > w głowie. Nie bądź Lepper i od razu powiedz, o co Ci chodzi!
                          >

Przeciez powiedzialem: zrezygnowalem z oddania glosu na 12-tke i nadal nie wiem
                          kto to Brodek.
                          • Gość: kixx Re: Wole BMW z Klimą. IP: *.acn.waw.pl 02.02.05, 22:05
                            ojciec Brodki??
                            • warzaw_bike_killerz Re: Wole BMW z Klimą. 02.02.05, 22:11
                              Gnida powiedziala, ze Brodka to Monika i do tego piosekarka, wiec chyba nie
                              chodzilo o ojca. Ale moze on ja lansowal (lans), tylko ja nie jestem jazzy
                              (dżezzy) w tym gatunku, wiec nie wiem, czy mnie cos ciekawego nie ominelo.
                              • Gość: kixx Re: Wole BMW z Klimą. IP: *.acn.waw.pl 02.02.05, 22:14
                                nie masz gustu
                                Brodka preferuje starszych od siebie
                                (nawet duzo starszych)wiec byc moze cos cie ominelo

ps.ale nie az tak starych jak ja
                                • warzaw_bike_killerz Re: Wole BMW z Klimą. 02.02.05, 22:25
                                  Gość portalu: kixx napisał(a):

> nie masz gustu

Chodzi o Brodek, Gnide, czy Klime? Sam sie juz pogubilem, ale Brodek na oczy
                                  chyba nie widzialem (to na usprawiedliwienie braku gustu)
                                  Chyba 16-tka jest najbardziej "temperamentna" lubi Ferrari! Dziwi mnie czemu w
                                  wiekszosci wolaly BMW i Ople Tigry (Czyzby fotograf taka jezdzil???)

PS. No i sa podejrzane dwie Hyjki.
                                  • Gość: kixx Re: Wole BMW z Klimą. IP: *.acn.waw.pl 02.02.05, 22:27
                                    Hyjki tez mnie gnebia
                                    Cosa nostra?
                                    w mieleckim wydaniu oczywiscie

w jakis sposob one sa podobne do siebie,ale moze to byc po prostu mielecki sznyt
                                    • Gość: aaa Re: Wole BMW z Klimą. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 22:39
                                      Chyba szit
                            • Gość: BMW M5 Piosenka blachary IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 22:37
                              Na melodię "Autostop" BMW,BMW robię laski tam i tu.Wciskasz gaz skręcasz w las
                              no i już zabawę masz. REF.Tylko nie mów że jestem pusta ja po prostu lubię brać
                              w usta ,Gdy Bema w nocy snii sie Rano w majtkach czuję kisiel...
                              • pra_gosia Nie głosujcie, bo przecież tam nie ma ... 03.02.05, 08:46
                                Buggi i mnie. A ponieważ brunetki zawsze górą, więc zapomnijcie pano-
                                wie przez jakiś czas o blondynkach. Prawdziwe blondynki tylko w Szwecji,
                                u nas 90 % to farbowane "lisice". Poza tym członkowie jury (ale nie tej
                                krakowsko-częstochowskiej) przechodzą bardzo skrupulatne badanie "przy-
                                datności" na to stanowisko. Nie wiem, czy kandydaci na członków są na to
                                przygotowani ...
    • margala Re: Zaglosujcie na mnie! 03.02.05, 11:01
      Elu, przykro mi, ale zupełnie mi się nie podobasz.

Zagłosowałem na 4 - Anita Hyjek.

Głosownie na Miss Mielca:
      • Gość: beer forever Re: Zaglosujcie na mnie! IP: *.dial.usertools.net 12.02.05, 10:26
        Podoba mi sie Anita (nr4). Taka mloda Zeta Jones.
        • Gość: aniela Re: Zaglosujcie na mnie! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.02.05, 10:38
          skoro juz tu jestem dokladam glos na szale nr 4 tez. a co mi tam.
    • umfana Re: Zaglosujcie na mnie! 06.02.05, 15:14
      Ja oddaję głos na Nr 8 !
      Mam nadzieję, że Ela mi wybaczy?
      • pra_gosia A kto wygrał i za ile? 12.02.05, 09:27
        • sebpl Re: A kto wygrał i za ile? 12.02.05, 10:54
          Wszyscy dostali nagrodę pocieszenia.

Pocieszało całe męskie jury ;)
          • aniela Re: A kto wygrał i za ile? 12.02.05, 10:57
            to musial byc pocieszny widok

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka