Gość: adam IP: *.chello.pl 08.02.08, 00:06 www.czekoladziarniaamor.pl byliście tam może? znacie ceny albo coś takiego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maciek Re: Czekoladziarnia Amor IP: *.axelspringer.pl 10.02.08, 14:07 Jest super - ceny przystepne jak na kawiarnie w tej czesci warszawy (duza latte ponizej 10 zl) piekny wystroj mila obsluga, polecam! PS. pyszne praliny belgijskie, polecam sprobowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoya Re: Czekoladziarnia Amor IP: *.chomiczowka.waw.pl 03.03.08, 09:36 Pięknie wystylizowane wnętrza, choć kolory części dolnej trochę ponure. Toaleta czysta, pachnąca i pięknie urządzona. Czekolada przepyszna!!! Chce się tam wracać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Czekoladziarnia Amor - praca w czekoladziarni IP: 188.33.84.* 04.12.10, 15:11 witam, również odwiedziłam czekoladziarnię amor polecam gorącą czekoladę i herbaty :) , jedno chciałam nadmienić o pracy w czekoladziarni, na początku pracy pracodawca daje 4,5 na rękę i co jest najważniejsze nie ma napiwków z danego dnia dla osób które pracuje 6 lub 12 godzin, ponieważ pracodawca sam liczy napiwki i daje niby ile zarobimy na napiwkach przez cały miesiąc pracy, nie uwierzę w to że daje napiwki które się pracownikom należy tylko daje symboliczną sumę a reszte wkłada do kieszeni lub gdy brakuje pieniędzy w kasie to dokłada. pracy tam nie polecam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ma Re: Czekoladziarnia Amor IP: *.acn.waw.pl 13.03.08, 22:20 czy to będzie sieć?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Re: Czekoladziarnia Amor IP: *.aster.pl 12.04.08, 22:52 Wystrój lokalu jest uroczy, obsługa bardzo sympatyczna, ale słyszałam, ze podają tam nieświeże jedzenie Odpowiedz Link Zgłoś
mmies Re: Czekoladziarnia Amor 19.04.08, 23:02 Bez zachwytów. Czekolady są zbyt słodkie i wodniste. Wystrój też średni. Lepsza czekolada jest w Cava na NŚ albo w Wedlu na Szpitalnej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malthan Re: Czekoladziarnia Amor IP: *.acn.waw.pl 04.05.08, 10:48 Bylem, wrazenia bardzo pozytywne, czekolada gesta, moze nieco zbyt slodka ale szklaneczka wody dodawana do czekolady pozwala uniknac przeslodzenia :) Obsluga bardzo mila, nawet nie zuwazylismy z dziewczyna ze teoretycznie powinni zamkanc 10 minut temu kiedy wychodzilismy, zainteresowala nas dopiero dziwna pustka w lokalu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dobrawrozka Re: Czekoladziarnia Amor IP: *.adsl.inetia.pl 20.05.08, 20:07 Byłam również, nawet kilka razy, polecam gorąco - na mnie Czekoladziarnia Amor zrobiła dobre, wręcz bardzo dobre wrażenie - pyszna, niedroga czekolada, dobre jedzenie (makarony, w nowym menu, z tego co widziałam, doskonałe na lato zupy na zimno), rewelacyjne wnętrze. Można przyjśc z dzieckiem, jest super-kącik, na obsługe nie narzekam :) jednym słowem - polecam, nie tylko na gorącą czekoladę, ale również w cieplejsze dni :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pannasaja Re: Czekoladziarnia Amor IP: *.centertel.pl 23.07.08, 11:00 bywam regularnie. pyszne czekolady i zupy na zimno, uroczy wystrój, bardzo dobra obsługa. ceny też przystępne. mam tylko nadzieję, że Amor nie przeobrazi się w sieciówkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Czekoladziarnia Amor IP: 85.222.86.* 23.07.08, 11:15 Fajne miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa i Asia Czekoladziarnia Amor - oszustwo i dramat !!! IP: 195.90.102.* 09.12.08, 22:30 NIE POLECAMY, A WRĘCZ ODRADZAMY !!! Stary, wysuszony makaron, porcje o zupełnie nieznanej gramaturze, po zamówieniu małych wersji czekolad jedna była o pojemności normalnej szklanki, druga: dwóch naparstków...! Byłyśmy i zobaczyłyśmy - nie warto tracić ani czasu, ani tym bardziej pieniędzy. Skręćcie w inna uliczkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha Re: Czekoladziarnia Amor - oszustwo i dramat !!! IP: *.acn.waw.pl 21.02.09, 08:32 coś wam się dziewczynki z konkurencji pomerdało, albo z głebokiej prowincji jesteście, bo ta "uliczka" to marszałkowska, jedna z największych w stolicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: Czekoladziarnia Amor - oszustwo i dramat !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.09, 10:47 Mam wrażenie,że zbulwersował się właściciel.Byłam w tym lokalu latem ubiegłego roku z przyjaciółka i jej czteroletnią córeczką. Dziewczynce podobał sie kącik dla dzieci w końcu sali,nam wystrój,wygodne kanapy, miła obsługa,pyszna czekolada i na tym koniec, dania z makaronu dalekie od ideału,nie do zjedzenia.Trafiłyśmy na zły humor pani właścicielki,która burczała na pytania dotyczące jej precjozów/biżuteria,pudełka i inne drobiazgi była nie zadowolona,że pytamy zamiast odrazu doliczyć do rachunku. Pani ostatnio promuje się w mediach a powinna to robić w lokalu. Odpowiedz Link Zgłoś
dc22 Re: Czekoladziarnia Amor - oszustwo i dramat !!! 11.03.09, 08:21 byliśmym i szczerze mówiąc - wolę Wedla. Czekolada taka sobie, tiramisu - przeciętne. trochę "zimny" wystrój jak dla mnie w części z kącikiem dziecięcym. byliśmy tam z dzieckiem i przyznam szczerze, że zrobienie kącika dziecięcego z kilkoma stopniami to naprawde kiepski pomysł... generalnie - jakbym miała wybierać, wolę jakieś inne miejsce... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jim Re: Czekoladziarnia Amor - oszustwo i dramat !!! IP: *.171.93.2.static.crowley.pl 11.03.09, 09:16 Byłam, zamówiłam czekoladę z bananami. Dostałam bez, na moje pytanie gdzie ten banan usłyszałam, że jak zacznie się sezon na te owoce(!) to w czekoladzie będzie i banan. Wystarczy, więcej się tam nie wybieram. Odpowiedz Link Zgłoś
e._ Re: Czekoladziarnia Amor - oszustwo i dramat !!! 11.03.09, 21:06 Na marginesie - o ile pamiętam, to u Wedla nie ma żadnych kącików dla dzieci, ze schodkami czy bez. Odpowiedz Link Zgłoś
dc22 Re: Czekoladziarnia Amor - oszustwo i dramat !!! 23.03.09, 11:47 e._ napisała: > Na marginesie - o ile pamiętam, to u Wedla nie ma żadnych kącików > dla dzieci, ze schodkami czy bez. nie ma. na szpitalnej - siedzenie dla dzieci, malowanki, kilka zabawek na wilanowie - tylko siedzonko, ale za to mniej ludzi i tak wolę Wedla, bo z kącika w czekoladziarni moje wiercące się dziecko ("najlepiej jest tam gdzie nas nie ma) i tak bezpiecznie korzystac nie może... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hanka Re: Czekoladziarnia Amor - oszustwo i dramat !!! IP: *.eranet.pl 20.03.09, 07:19 chyba jednak się dziewczynkom nie pomerdało i raczej dobrze dobrze się orientują w topografii miasta w przeciwieństwie do komentującego, Marszałkowska może i jedna z głównych i największych ale niestety nie na tym odcinku... Odpowiedz Link Zgłoś
holeczek28 Re: Czekoladziarnia Amor 25.03.09, 18:34 Podzielcie się tymi opiniami na www.Twoja-Stolica.pl Niech inni dowiedzą się co myślicie o tej Czekoladziarni pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nelka Re: Czekoladziarnia Amor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.09, 18:37 Mimo wcześniejszych opinii uważam,że ta czekoladziarnia jest wyjątkowa.Tam można a nawet trzeba się delektować czekoladą i atmosferą tego lokalu.Większość osób zachwala Wedla jak dla mine to tam czekolada smakuje jak kakao,a na obiad to ja chodzę do restauracji.No ale rodacy już tak mamy ,lubimy tylko narzekać:czekolada za słodka he he. Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Czekoladziarnia Amor 27.08.09, 11:41 minusem jest fakt, ze dlugo sie czeka na kazde zamowienie oraz, ze wielu pozycji z karty 'akurat nie ma'. poza tym same plusy:) czekolady na zimno i cieplo, herbaty i kawy oraz jedzenie - mniam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Czekoladziarnia Amor IP: *.chello.pl 03.09.09, 18:45 Lokal bardzo ładny, obsługa na wysokim poziomie, jedzenie dobre, czekolada genialna. Niestety reklama na tragicznym poziomie, wogole nie widać z ulicy co to za miejsce i nie sympatyczny własiciel albo ktos to tam się plącze, ale ogolnie mile miejsce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Re: Czekoladziarnia Amor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.10, 23:05 szkoda,że właściciele są niesympatyczni i nie zabiegają o klientów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: Czekoladziarnia Amor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.10, 23:12 niesympatyczni, popieram Odpowiedz Link Zgłoś
jufox Re: Czekoladziarnia Amor 18.02.10, 20:12 Wystrój super, ale co z tego. Jeśli czekoladę uważacie za "genialną" to naprawdę niewiele o niej wiecie. Ot, zwykła czekolada bez żadnych uniesień. Poza tym w ilości tak nikczemnie małej, że za tę cenę to rozbój. Garkuchnię też mają średnią, ludzie obok nas dostali makaron "odświeżony" przelanym wrzątkiem (penne z czymś tam) my zwykłe zupełnie grzanki i naleśniki dla dzieci. NIC nie zasługiwało na większą uwagę. Byłam tam parę razy właśnie ze względu na dzieci, które świetnie się bawią w kąciku dziecięcym i można sobie spokojnie poplotkować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Czekoladziarnia Amor IP: *.warszawa.mm.pl 19.02.10, 09:50 fajnie z dzieckiem bo jest plac zabaw , ale ceny lekko kosmiczne, tost cos ok 10 zeta , ogolnie fajnie tylko drogo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SONIA Re: Czekoladziarnia Amor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.10, 15:53 Jak to się dzieje ,że właściciele są niesympatyczni i gburowaci! Wsadzili kasę w wystrój a zapomnieli o uprzejmości to chyba pomylili branże.Miałam okazję ich widzieć i czułam się jak intruz a nie jak gość.PRAWDZIWKI !!! Odpowiedz Link Zgłoś
mamagnoma Re: Czekoladziarnia Amor 06.08.10, 22:31 Kiedys bywalam tam czesciej, szczegolnie jesienia i zima. Faktycznie synek mial kacik do zabawy, ale od pewnego czasu przestalo mu sie tam podobac. Mi natomiast nie przypadla do gustu fatalna obsluga na ktora trzeba okropnie dlugo czekac i rozczarowanie, ze to co laduje na talerzu ma sie nijak do opisu w karcie. Przyklad: zupa krem z pomidorow z parmezanem. W misce z niesmaczna zupa, byla wielka galka smietany a na dnie kawalki ciagnacego sie zoltego sera. Czulam sie oszukana. Odpowiedz Link Zgłoś