Gość: KBZ IP: *.trondheim-huseby.alfanett.no 15.09.03, 23:34 Czy ktos orientuje sie ile kosztuje w zlotowkach ew. w dolarach wynajecie tzw. ” kawalerki” w Warszawie, najchetniej w okolicach Grzybowskiej, Zelaznej, Jana Pawla... ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niech Re: PROSZE O INFORMACJE 15.09.03, 23:41 W dolarach to bedzie w przyblizeniu 1/4 ceny w zlotowkach, a w zlotowkach 4 x cena w dolarach (w przyblizeniu) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KBZ Re: PROSZE O INFORMACJE IP: *.trondheim-huseby.alfanett.no 16.09.03, 00:21 Moje pytanie nie dotyczylo przelicznika dolara na zlotowki albo odwrotnie. Ja chcialam zorientowac sie ile student musi zaplacic za wynajecie " kawalerki" w tych okolicach. Odpowiedz Link Zgłoś
pacio Re: PROSZE O INFORMACJE 16.09.03, 15:54 Gość portalu: KBZ napisał(a): > Moje pytanie nie dotyczylo przelicznika dolara na zlotowki albo odwrotnie. > Ja chcialam zorientowac sie ile student musi zaplacic za wynajecie " kawalerki" > > w tych okolicach. www.trader.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aśka Re: PROSZE O INFORMACJE IP: *.dmpbk.com.pl 16.09.03, 15:53 w USD - niezła lokalizacja - to będzie jakieś 400 USD. Ale musisz jeszcze wziąć pod uwagę dodatkowe opłaty. Nie wszyscy je wliczają w opłatę miesięczną. Powodzenia w szukaniu mieszkanka. Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fajnababka Re: PROSZE O INFORMACJE IP: *.racke.de, / 192.168.6.* 16.09.03, 15:56 Nie, to chyba przesadzone, co. Mysle, ze ok.300 "dolcow". Ale moze sie myle ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuburs Re: PROSZE O INFORMACJE IP: *.acn.pl / 10.71.4.* 16.09.03, 19:11 tamtych rejonow nie polecam! Same kitajce...niedlugo bedzie Chinatown Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KBZ Czy taka oferta jest do przyjecia? IP: *.trondheim-huseby.alfanett.no 16.09.03, 22:17 Dziekuje Pacio za adres www.trader.pl moze znacie jeszcze inne? Jest do wynajecia mieszkanie ok. 30 m2 przy Zelaznej tuz obok Mennicy. Czesciowo umeblowane: tapczan, lozko, szafa na ubrania. Kuchnia: calkowicie urzadzona z kuchenka gazowo elektryczna i lodowka. Lazienka z wanna. Kabel TV , telefon, domofon. Przy wejsciu do bloku siedzi ochroniarz przez 24 godz. Proponuja mi cene 250$ plus oplaty za czynsz, swiatlo/gaz. Czy to jest cena do przyjecia? Prosze o rade nie mieszkam w Polsce i nie orientuje sie w cenach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fajnababka Re: Czy taka oferta jest do przyjecia? IP: *.racke.de, / 192.168.6.* 17.09.03, 12:18 Pisalam wczoraj 300$, ale dzisiaj czytam i mysle, ze 250$ jest TERAZ (bylo juz lepiej) calkiem OK. Ale oplaty (tzw.czynsz,prad itp.) dodatkowo (znaczy: "ekskluzywnie") Ale moze sie myle ..... Odpowiedz Link Zgłoś