tolsonik
29.04.10, 14:29
Proszę o przetłumaczenie:
Moja przyjaciółka nazywa się Aneta. Ma wiele pseudonimów takich jak Czarna, czy Morelka. Znam się z nią już od przedszkola. Jest miła i zabawna. Chodzi do gimnazjum nr. 2 w Tomaszowie do klasy 2b. Ma 15 lat i urodziła się 17 lipca. Jest wysoką, szczupłą dziewczyną. Jest ufarbowana na czarno, ale jej prawdziwy kolor włosów to jasny brąz.Ma duze zielone oczy z długimi rzęsami. Zazwyczaj ubiera sie w dzinsy i sportowe bluzy z kapturem. Jest bardzo lubiana przez wszystkich na osiedlu. Jej ulubionym zespołem jest Bachor. Jest to zespół pankrokowy. Jej hobby to zbieranie różnych czsopism. Często słucha muzyki i siedzi przy komputerze. Uczy się dobrze języka polskiego i angielskiego. Jest moim przeciwienstwem. Aneta jest rozrywkowa i bardzo żywa, nie boi sie wyzwań. Aneta lubi długie spacery i kocha wszystkie zwierzęta. Mieszka ona w domku niedaleko mnie. Ma ona dwa psy, kota, królika i skorpiona. Zawsze zwierzamy się sobie ze wszystkiego. Nasza przyjaźń opiera się na wzajemnej ufności, dlatego jeszcze nigdy się nie pokłóciłyśmy. Nie jesteśmy wobec siebie złośliwe oraz zaborcze. Rozumiemy się nawet bez słów, dlatego sądzę, iż nasza przyjaźń będzie trwała wiele lat!
z góry dziękuje ;)
proszę o tłumaczenie tego tekstu jeszcze na dzisiaj... muszę mieć to na jutro do szkoły ... bardzo dziękuje ;)