pyskata.1 28.08.10, 16:26 jak bedzie w jezyku niemieckim? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jecki.p Re: Maciejka 28.08.10, 17:17 Np. tak, jak tu: de.pons.eu/dict/search/results/?q=maciejka&l=depl Masz klopoty z szukaniem? j. Odpowiedz Link Zgłoś
pyskata.1 Re: Maciejka 28.08.10, 17:40 Po co mam szukać jak Wy jesteście? Zreszta szukałam tutaj i wyszło coś innego: translate.google.com/?hl=pl#pl|de|maciejka A Weißveilchen w ogóle tam nie ma :) Odpowiedz Link Zgłoś
haasi Re: Aha 28.08.10, 18:50 Nie tylko pyskata, ale i ciężka dupa. Jasne, jak się gugla używa do translacji , to i pan Twardowski wyjdzie. tylko trzeba się uprzeć. A szukałaś może, jak to będzie "trawa" po niemicku? Wyszło ci coś z trawieniem? Boże, jakie te baby są durne! Odpowiedz Link Zgłoś
puci0pucio Re: Aha 28.08.10, 19:25 A faceci to sami geniusze Karpat, cholera! Może bez generalizowania! Odpowiedz Link Zgłoś
pyskata.1 Re: Aha 28.08.10, 20:14 haasi napisała: > Nie tylko pyskata, ale i ciężka dupa. Jasne, jak się gugla używa do translacji > , > to i pan Twardowski wyjdzie. Jeden meżczyzna mi doradził, żebym skorzystała z translatora. Boże, jacy ci faceci sa durni. :) A szukałaś może, jak to > będzie "trawa" po niemicku? Wyszło ci coś z trawieniem? Nie szukałam. Wiem jak po "niemicku" trawa :) Odpowiedz Link Zgłoś
haasi Re: Aha 29.08.10, 06:40 Zawravanie głowy. Wpisać nazwę łacińską i po robocie: Matthiola longipetala de.wikipedia.org/wiki/Levkojen I czego tu się wymandrzać? Wo bleibt das Hirn? Odpowiedz Link Zgłoś
drugiich maciejka inaczej lewkonia 28.08.10, 22:07 po niemiecku Levkoje. Maciejka to spolszczone Matthiole, z Maciejem ma niewiele wspólnego :D Odpowiedz Link Zgłoś
pyskata.1 Re: maciejka inaczej lewkonia 29.08.10, 10:59 Dziękuję, drugim razem wykręcę numer zamiast na forum pytać :P Odpowiedz Link Zgłoś
haasi Re: maciejka inaczej lewkonia 29.08.10, 23:06 widzisz? To takie proste. Nie trzeba było tak od razu? Tylko numery wykręcać. Odpowiedz Link Zgłoś
drugiich przychodzi baba z budką telefoniczną 29.08.10, 23:57 na plecach do lekarza. A lekarz na to: Kto pani ten numer wykręcił? Odpowiedz Link Zgłoś