Gość: Oleńka IP: *.ceti.pl / *.ceti.pl 25.09.04, 14:58 W której szkole językowej najlepiej jest się uczyć niemieckiego?Którą polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ewa Re: szkoły językowe IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.09.04, 20:56 Chcesz sie nauczyć? Dam Ci mojego mejla z info, chcesz? perlmut@tlen.pl Przesle ci opinie i uwagi pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ulapa Re: szkoły językowe 28.09.04, 12:54 Gość portalu: ewa napisał(a): > Chcesz sie nauczyć? Dam Ci mojego mejla z info, chcesz? > perlmut@tlen.pl > > Przesle ci opinie i uwagi > pozdrawiam A czy możesz coś więcej napisać na forum. dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: szkoły językowe IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.09.04, 13:10 mogę, ale mi nie uwierzycie, bo jestem lektorką, albo zarzucicie mi jeśli nawet nie kryptoreklamę, to przechwalanie się. A ja nie chce się potem tłumaczyć, że dobrze chciałam. Pozdrowienia dla wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: szkoły językowe IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.09.04, 13:28 Dziewczyny, jeśli jesteście zainteresowane na serio, to ..... perlmutt@tlen.pl Pozdrawiam was serdecznie Ewa Odpowiedz Link Zgłoś