Gość: mała IP: *.toya.net.pl 09.01.08, 00:00 Chciałam się upewnić, czy to czasownik słaby? sich senken (senkte, gesenkt) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mała Re: sich senken....- formy IP: *.toya.net.pl 09.01.08, 00:24 Różnica w (np )objawach to: Unterschied in....? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borgia hej mała - ja masz problemy z deklinacją IP: *.iesy.net 09.01.08, 01:06 to poleca się: automatyczny konjungator czasowników: konjugator.lingofox.de/de/index.php?id=conjugate_german a te Unterschiede (lepiej mówić w liczbie mnogiej - różnice!) w objawach - to czego? - bo jak zaburzeń mózgu to Unterschiede in der Symptomatik der Psychischen Stoerung.... ale można i powiedzieć Unterschiede in der Fülle der P.S , Unterschiede in der Palette der P.S! albo i Unterschiede in der Art der P.S., Unterschiede im Charakter der P.S.... oraz dużo dużo więcej... pracuj z synonimami - objawy to - ślady, oznaki, przejawy, symptomy... lub dalej także rodzaj, gatunek, kategoria, typ etc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: hej mała - ja masz problemy z deklinacją IP: *.toya.net.pl 09.01.08, 10:13 Dzięki bardzo! Odpowiedz Link Zgłoś