mapmuh 14.02.03, 10:46 Czy ktoś posiada coś takiego? Ewentualnie może polecić niedrogi odtwarzacz DVD - zależy mi przede wszystkim na jakości obrazu i dźwięku, wodotryski zbędne. Z góry dziekuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: JerzyR Re: DVD Samsung IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.08.03, 22:46 > Czy ktoś posiada coś takiego? Ewentualnie może polecić > niedrogi odtwarzacz DVD - zależy mi przede wszystkim na > jakości obrazu i dźwięku, wodotryski zbędne. Z góry > dziekuję. mam DVD model M-105 oddam za 200 zł (po gwarancji, sprawny całkowicie) Cena do negocjacji Sprzęt dostarczę - podłączę do TV we Wrocławiu i okolice (jerzyjb@klub.chip.pl) JR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bodo Re: DVD Samsung IP: *.rtk.net.pl 30.08.03, 19:55 okazją są teraz bardzo dobre odtwarzacze dvd grundiga! niedrogie, jakośc - bez zarzutu, obsługują mp3 i vcd (nie wszystkie marki mają te funkcje, zwłaszcza vcd się przydaje, bo gazety niekiedy dodają filmy video cd - np. w tej wersji mam "Fortepian" i "Amelię") ja korzystam z grundiga, kosztował 600 zł, od 1/2 roku bez zarzutu, eksploatowany dośc intensywnie (1-2 razy w tyg.) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JerzyR Re: DVD Samsung IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.08.03, 23:20 > niedrogie, jakośc - bez zarzutu, obsługują mp3 i vcd (nie > wszystkie marki mają te funkcje, zwłaszcza vcd się > przydaje, bo gazety niekiedy dodają filmy video cd - np. moj Samsung obsługuje oczywiście formaty VCD 1 i 2 JR Odpowiedz Link Zgłoś