Gość: madzia to jeszcze nic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.04, 16:47 Ja miałam przech krótką chwile chłopaka, który za przeproszeniem srał przy orgaźmie. 2 dni z nim wytrzymałam i do dziś mi niedobrze. Popuszczał jakby. Ble Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marti nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.04, 18:19 niczym się nie przejmuj dziewczyno !!! ja na twoim miejscu zadzwoniła bym do niego i parsknęła śmiechem do słuchawki przypominając mu tamtą historię,a potem powiedziała bym , że "TO" mogło się zdażyć również jemu !!! A więc ......GŁOWA DO GÓRY !!! Wszystkim nam się to przytrafia !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzejkob [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.04, 00:13 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fizyk_aerodynamik Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 5.2.* / *.chello.pl 08.07.04, 19:46 a moze on nie uciekl, tylko sila odrzutu byla taka duza, ze go z chaty wywialo?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pit Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.siec2000.pl 08.07.04, 20:25 Witaj Sabinko Kup mu maske przeciwgazowa. Jesli nie wroci, to w masce jest taka rura, ktora moze ci go zastapic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brzdyl :] Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.jgora.dialog.net.pl 08.07.04, 20:41 Radze Ci żebyś zaczeła jeść jakieś kwiatki (np. fiołki) one bardzo ładnie pachną to wtedy bedziesz miała pewność ze nie ucieknie, bo takie zapachy są przyjemne. A zastanawia mnie jedno: Skąd ten koleś miał siły zeby uciec z tego pomieszczenia, dostać takim strzałem w twarz i jeszcze wyjść bez szwanku, podziwiam kolesia (buahahuahuah)m aha jeszcze jedno poszukaj go 110km od miejsca stosunq :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.07.04, 21:40 Proszę Państwa co za chryja ! Ktoś mie bąka puścił w ryja ! Więc wybiegłem zaskoczony I troszeczkę przerażony Teraz będę chciał od przodu Bo nie zniosę tego smrodu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franc Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.bmj.net.pl 08.07.04, 22:19 Droga Sabinko! jak wiesz najlepszym sposobem na zgodę jest rewanż , tylko uważaj żeby Ci łba z płucami nie urwało.A tak na marginesie-jeśli lizał Ci cipkę długo pod kołdrą to zastrzyk świeżego powietrza nie powinien mu zaszkodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vokial Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.04, 22:56 loda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brasill Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chomiczowka.waw.pl 08.07.04, 23:16 piardzik z rana jak smietana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p0x Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.04, 00:14 eeeeeeeeeeeeeeeeeehehheheehheheheheehehehehehhe pojebana jestes jak by mi laska sie na ryja spierdziala to tez bym jej nie chial widziec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LoL Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 84.234.0.* 09.07.04, 00:37 Hahahahahahahahahaha ... nie mogę spadłęm z krzesła na twarz ... jaki motyw :- D ! Masz za to mistrza Sabina ... jaki przypał ten koleś pewniejak uciekał to zabił się o pierwszą latarnie albo wpadł pod samochód i dlatego się nie odzywa ... hahahahahahaha ... wymiękłem całkiem ... hahahahahahahahahahahahhahahahaha ... pozdro dla Ciebie Sabinka ... i nie rób tego wiecej bo już nie wyrobiam ze śmiechu hahahahahahahaha ... co za LoL ... 3maj sie PA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DexterHouse Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.koszalin.sdi.tpnet.pl 09.07.04, 00:48 A gdyby tam coś zaiskrzyło? Buuuum... To by się chłopak zdziwił ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.04, 01:14 nie przejmuj sie!!!!tyle ci powiem!!niektorych facetow to podnieca!!nie ogladalas nigdy filmu erotycznego jak np. babka zsikala sie na faceta zeby go podniecić!!???:))))ja mialam taki przypadek w życiu!!!nawet z moim stałym partnerem!!prosił mnie żebym na niego nasikała bo chcial wiedziec jak to jest!!:))nie mogłam sie do tego przekonać ale jak to zrobiłam to był w siódmym niebie!!i następnym razem też o to prosił!!póki co tylko ja mam co do tego opory a jego podnieca ciepło moczu!!haha!!niezłe nie!!??może w twoim przypadku ciepło twojego pierdnięcia również tak podnieciło faceta ze aż....nie wytrzymał!!!może mu głupio!!odnajdz go!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kapusta kiszona Purt to zdrowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.04, 01:56 hahahahahahahahahah ja pierdole buhahahahahahahahhahaha no nie moge. zaraz popuszcze. Jesteście cudowni!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mandaryna Re: Purt to zdrowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.04, 12:23 hehe Ciężka sprawa...;) Moim zdaniem chłopak powinien się cieszyć że wydobyłaś z siebie tylko pierda (hahaha) a nie popuściłaś czegoś większego... Ten chłopak uciekł bo pewnie nie mógł sie nacieszyć czystym powietrzem i tym ze nie wyszedł od Ciebie z twarzą w gównie hahahaha!!! No cóż... Nastepnym razem zrezygnuj z minetki bo jeszcze sama się zatrjesz... Wiesz co? Na Twoim miejscu to ja bym się wstydziła powiedzieć o tym komu kolwiek... Naprawde podziwiam Cie ze umieściłaś swoją gafe w necie...Wysłałam tą strone wszystkim moim znajomym i zwijali się ze śmiechu tak samo jak i ja. Dzięki za darmowy kabaret hahaha trzymaj się .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia....;)) Re: Purt to zdrowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.04, 12:31 Moim zdaniem gość zamknął się w sobie po tak nieoczekiwanym zdazeniu...hehe. Jeśli chcesz go szukać to lepiej zacznij od psychiatryka a potem od normalnych szpitali... Może jeszcze sie nie odzywa bo trzeżwieje... Daj mu czas na wyjście z omoku hahaha. Może do tej pory nie wie gdzie jest i co sie stało. Miejmy nadzieje że go nie zabiłaś. A nastepnym razem nie strzelaj jadem kiełbasianym. hahaha pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laska ze zgorzelca ale lach IP: 212.160.93.* 17.07.04, 15:54 Ja piernicze jak tak mozna....ojoj az mnie brzuch rozbolal ze smiechu!!!!!! ojoj!!!ale ta dupa musiala miec cegle na twarzy jak to sie stalo!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aisog Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 195.117.38.* 09.07.04, 07:24 Buahahaahhaaaaa..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bąkli Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 217.153.143.* 09.07.04, 10:39 Sabinko nie dziwne ze gosć śię spulił jak dostał taką niespodziankę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cBart Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.itpp.pl 09.07.04, 11:05 Droga Sabinko , chłopak jest poprostu w szoku , właśnie sie dowiedział , że dziewczynki też pierdzą i srają . Ja byłem w takim samym szoku jak sie dowiedziałem , że Święty Mikołaj nie istnieje !!!!! HEHEHE !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dżin Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 195.20.110.* 09.07.04, 11:09 nie róbcie z tego takiego problemu. wszystkim się pewnie kiedyś to przydarzyło choć faktycznie ten przypadek jest wyjątkowy. słuchajcie! jak wszyscy teraz podczas sexu będziemy skupupiali uwagę na bzdetach a nie na przyjemności to będzie dopiero porażka! poza tym koleś musiał jej niezłą minetę strzelić skoro miała taki odjazd! sądzę jednak, że koleś już nie wróci. nawet gdyby to już nie byłby taki jak przedtem! morał z tej historyjki jest taki: myjcie się dziewczyny i o lewatywce też nie zapominajcie!!! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Titania Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.04, 12:36 Droga Sabinko! Zainwestuj w Tik-Taki.... bo ci jedzieeeeeeeee.......!!!!!! HAHAHAHAHAHAHAHA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 81.15.254.* 09.07.04, 13:02 nic sie nie stalo poprostu nic sie nie stalo :D kazdemu to moglo by sie zdarzyc :D hehehehe ale co tam zyj dalej i saam smiej sie z siebie noe jak mozna baczka w twazr puscic :D 3 maj sie a komu ja moge popierdziec na twarz :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeeeeaaa!! Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.04, 13:17 o jessssuuuuu ale zbyty!! co to sie dzieje bbbbbbbbbbuuuuuuuuuhhhhhhhhhaaaaaaaahhhhhhhhaaaaaa,jeszcze tak sie nie usmialam!! hihihihi-pozdro sabinko oby tak dalej to napewno bedziesz miala grono wielbicieli ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 310 Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.icpnet.pl 09.07.04, 13:44 lol jaka wkręta... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BigBen Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.04, 14:08 Powiadasz ze puściłaś mu bąka prosto w twarzz, hmmmm a może swoim gazem bojowym uszkodziłaś mu jakiś ważny element w mózgu i teraz chłop nie pamięta gdzie mieszkasz .. Poprostu dałaś czadu jak nie wiem ........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cinus Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.polkomtel.com.pl 09.07.04, 17:00 kurwa sie przez Was popłakałem w pracy. robota w lesie. zara sikne. :))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja :] Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 213.77.86.* 09.07.04, 15:14 No kamikadze boski wiatr nie ma przebacz <hahaha> jestem mokra ze śmiechu <hahaha> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boski wiatr Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 217.173.202.* 10.07.04, 00:35 najlepszy komentarz! brawo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olivia Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.net.pl 16.10.04, 12:34 buhahahahahhaaaha leze i konam ze smiechu heheheehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ofiara bąka Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.mm.pl 09.07.04, 16:13 Tak. Widze ze omawiasz nasze intymne sprawy na forum. Moge wiec wyjasnic czemu uciekłem. Bąka bym zniosł ale czoko na oczach to przesada!!! NNie rób tego wiecej kobieto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzia BĄKI - temat rzeczka IP: *.chello.pl 09.07.04, 16:39 bąki... jak koles sie wystraszyl Twojego to prawdopodobnie musialas mu zapodać niezlego podkołdernika, co spowodowało, że odechciało mu się patrzeć na Ciebie. widocznie nie zależało mu na tyle by chciał jeszcze raz niuchnąć Twojego gaza, wiatra, czy jak to się tam nazywa... nie pierdzi się w towarzytswie, a jak czujesz że musisz to przeproś, albo najlepiej wyjdź z pokoju i wypierdź się w WC! jak mi kiedys typ spierdzial sie pod koldra to myslalam ze wystrzele w kosmos- NIGDY NIE CZULAM TAKIEGO SMRODU!!! jednak jest cos w tym bąku... taki mały i ulotny (jak ulotka) a tyle problemów... Odpowiedz Link Zgłoś