Dodaj do ulubionych

nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!!

• Gość: m to jeszcze nic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.04, 16:46
    • Gość: madzia to jeszcze nic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.04, 16:47
      Ja miałam przech krótką chwile chłopaka, który za przeproszeniem srał przy
      orgaźmie. 2 dni z nim wytrzymałam i do dziś mi niedobrze. Popuszczał jakby. Ble
    • Gość: marti nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.04, 18:19
      niczym się nie przejmuj dziewczyno !!! ja na twoim miejscu zadzwoniła bym do
      niego i parsknęła śmiechem do słuchawki przypominając mu tamtą historię,a potem
      powiedziała bym , że "TO" mogło się zdażyć również jemu !!! A więc ......GŁOWA
      DO GÓRY !!! Wszystkim nam się to przytrafia !!!
      • Gość: dzejkob [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.04, 00:13
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: fizyk_aerodynamik Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 5.2.* / *.chello.pl 08.07.04, 19:46
      a moze on nie uciekl, tylko sila odrzutu byla taka duza, ze go z chaty
      wywialo??
    • Gość: Pit Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.siec2000.pl 08.07.04, 20:25
      Witaj Sabinko
      Kup mu maske przeciwgazowa.
      Jesli nie wroci, to w masce jest taka rura, ktora moze ci go zastapic.
    • Gość: Brzdyl :] Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.jgora.dialog.net.pl 08.07.04, 20:41
      Radze Ci żebyś zaczeła jeść jakieś kwiatki (np. fiołki) one bardzo ładnie
      pachną to wtedy bedziesz miała pewność ze nie ucieknie, bo takie zapachy są
      przyjemne. A zastanawia mnie jedno: Skąd ten koleś miał siły zeby uciec z tego
      pomieszczenia, dostać takim strzałem w twarz i jeszcze wyjść bez szwanku,
      podziwiam kolesia (buahahuahuah)m aha jeszcze jedno poszukaj go 110km od
      miejsca stosunq :P
    • Gość: Tomek Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.07.04, 21:40
      Proszę Państwa co za chryja !
      Ktoś mie bąka puścił w ryja !
      Więc wybiegłem zaskoczony
      I troszeczkę przerażony
      Teraz będę chciał od przodu
      Bo nie zniosę tego smrodu :-)
    • Gość: franc Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.bmj.net.pl 08.07.04, 22:19
      Droga Sabinko! jak wiesz najlepszym sposobem na zgodę jest rewanż , tylko
      uważaj żeby Ci łba z płucami nie urwało.A tak na marginesie-jeśli lizał Ci
      cipkę długo pod kołdrą to zastrzyk świeżego powietrza nie powinien mu
      zaszkodzić.
    • Gość: Vokial Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.04, 22:56
      loda
      • Gość: brasill Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chomiczowka.waw.pl 08.07.04, 23:16
        piardzik z rana jak smietana
    • Gość: p0x Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.04, 00:14
      eeeeeeeeeeeeeeeeeehehheheehheheheheehehehehehhe pojebana jestes jak by mi laska
      sie na ryja spierdziala to tez bym jej nie chial widziec
    • Gość: LoL Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 84.234.0.* 09.07.04, 00:37
      Hahahahahahahahahaha ... nie mogę spadłęm z krzesła na twarz ... jaki motyw :-
      D ! Masz za to mistrza Sabina ... jaki przypał ten koleś pewniejak uciekał to
      zabił się o pierwszą latarnie albo wpadł pod samochód i dlatego się nie
      odzywa ... hahahahahahaha ... wymiękłem całkiem ...
      hahahahahahahahahahahahhahahahaha ... pozdro dla Ciebie Sabinka ... i nie rób
      tego wiecej bo już nie wyrobiam ze śmiechu hahahahahahahaha ... co za LoL ...
      3maj sie PA
    • Gość: DexterHouse Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.koszalin.sdi.tpnet.pl 09.07.04, 00:48
      A gdyby tam coś zaiskrzyło? Buuuum... To by się chłopak zdziwił ;)
    • Gość: gosc Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.04, 01:14
      nie przejmuj sie!!!!tyle ci powiem!!niektorych facetow to podnieca!!nie
      ogladalas nigdy filmu erotycznego jak np. babka zsikala sie na faceta zeby go
      podniecić!!???:))))ja mialam taki przypadek w życiu!!!nawet z moim stałym
      partnerem!!prosił mnie żebym na niego nasikała bo chcial wiedziec jak to
      jest!!:))nie mogłam sie do tego przekonać ale jak to zrobiłam to był w siódmym
      niebie!!i następnym razem też o to prosił!!póki co tylko ja mam co do tego
      opory a jego podnieca ciepło moczu!!haha!!niezłe nie!!??może w twoim przypadku
      ciepło twojego pierdnięcia również tak podnieciło faceta ze aż....nie
      wytrzymał!!!może mu głupio!!odnajdz go!!!!
      • Gość: kapusta kiszona Purt to zdrowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.04, 01:56
        hahahahahahahahahah ja pierdole buhahahahahahahahhahaha no nie moge. zaraz
        popuszcze. Jesteście cudowni!!!!
        • Gość: Mandaryna Re: Purt to zdrowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.04, 12:23
          hehe Ciężka sprawa...;) Moim zdaniem chłopak powinien się cieszyć że wydobyłaś
          z siebie tylko pierda (hahaha) a nie popuściłaś czegoś większego... Ten chłopak
          uciekł bo pewnie nie mógł sie nacieszyć czystym powietrzem i tym ze nie wyszedł
          od Ciebie z twarzą w gównie hahahaha!!! No cóż... Nastepnym razem zrezygnuj z
          minetki bo jeszcze sama się zatrjesz... Wiesz co? Na Twoim miejscu to ja bym
          się wstydziła powiedzieć o tym komu kolwiek... Naprawde podziwiam Cie ze
          umieściłaś swoją gafe w necie...Wysłałam tą strone wszystkim moim znajomym i
          zwijali się ze śmiechu tak samo jak i ja. Dzięki za darmowy kabaret hahaha
          trzymaj się ....
          • Gość: Sylwia....;)) Re: Purt to zdrowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.04, 12:31
            Moim zdaniem gość zamknął się w sobie po tak nieoczekiwanym zdazeniu...hehe.
            Jeśli chcesz go szukać to lepiej zacznij od psychiatryka a potem od normalnych
            szpitali... Może jeszcze sie nie odzywa bo trzeżwieje... Daj mu czas na wyjście
            z omoku hahaha. Może do tej pory nie wie gdzie jest i co sie stało. Miejmy
            nadzieje że go nie zabiłaś. A nastepnym razem nie strzelaj jadem kiełbasianym.
            hahaha pozdrawiam...
        • Gość: laska ze zgorzelca ale lach IP: 212.160.93.* 17.07.04, 15:54
          Ja piernicze jak tak mozna....ojoj az mnie brzuch rozbolal ze smiechu!!!!!!
          ojoj!!!ale ta dupa musiala miec cegle na twarzy jak to sie stalo!!!!
    • Gość: Aisog Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 195.117.38.* 09.07.04, 07:24
      Buahahaahhaaaaa.....
    • Gość: bąkli Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 217.153.143.* 09.07.04, 10:39
      Sabinko nie dziwne ze gosć śię spulił jak dostał taką niespodziankę.
    • Gość: cBart Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.itpp.pl 09.07.04, 11:05
      Droga Sabinko , chłopak jest poprostu w szoku , właśnie sie dowiedział , że
      dziewczynki też pierdzą i srają . Ja byłem w takim samym szoku jak sie
      dowiedziałem , że Święty Mikołaj nie istnieje !!!!! HEHEHE !!!!!
    • Gość: Dżin Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 195.20.110.* 09.07.04, 11:09
      nie róbcie z tego takiego problemu. wszystkim się pewnie kiedyś to przydarzyło
      choć faktycznie ten przypadek jest wyjątkowy. słuchajcie! jak wszyscy teraz
      podczas sexu będziemy skupupiali uwagę na bzdetach a nie na przyjemności to
      będzie dopiero porażka! poza tym koleś musiał jej niezłą minetę strzelić skoro
      miała taki odjazd! sądzę jednak, że koleś już nie wróci. nawet gdyby to już nie
      byłby taki jak przedtem! morał z tej historyjki jest taki: myjcie się
      dziewczyny i o lewatywce też nie zapominajcie!!! ;-)
    • Gość: Titania Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.04, 12:36
      Droga Sabinko!
      Zainwestuj w Tik-Taki.... bo ci jedzieeeeeeeee.......!!!!!! HAHAHAHAHAHAHAHA
    • Gość: sylwia Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 81.15.254.* 09.07.04, 13:02
      nic sie nie stalo poprostu nic sie nie stalo :D kazdemu to moglo by sie
      zdarzyc :D hehehehe ale co tam zyj dalej i saam smiej sie z siebie noe jak
      mozna baczka w twazr puscic :D 3 maj sie a komu ja moge popierdziec na twarz :D
    • Gość: jeeeeaaa!! Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.04, 13:17
      o jessssuuuuu ale zbyty!! co to sie dzieje
      bbbbbbbbbbuuuuuuuuuhhhhhhhhhaaaaaaaahhhhhhhhaaaaaa,jeszcze tak sie nie
      usmialam!! hihihihi-pozdro sabinko oby tak dalej to napewno bedziesz miala
      grono wielbicieli ;-)
    • Gość: 310 Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.icpnet.pl 09.07.04, 13:44
      lol jaka wkręta...
    • Gość: BigBen Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.04, 14:08
      Powiadasz ze puściłaś mu bąka prosto w twarzz, hmmmm a może swoim gazem bojowym
      uszkodziłaś mu jakiś ważny element w mózgu i teraz chłop nie pamięta gdzie
      mieszkasz .. Poprostu dałaś czadu jak nie wiem ........
      • Gość: cinus Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.polkomtel.com.pl 09.07.04, 17:00
        kurwa sie przez Was popłakałem w pracy. robota w lesie. zara sikne.
        :)))))))))))))))))))))))))))))))))
    • Gość: ja :] Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 213.77.86.* 09.07.04, 15:14
      No kamikadze boski wiatr nie ma przebacz <hahaha> jestem mokra ze śmiechu
      <hahaha>
      • Gość: boski wiatr Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 217.173.202.* 10.07.04, 00:35
        najlepszy komentarz! brawo!
        • Gość: olivia Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.net.pl 16.10.04, 12:34
          buhahahahahhaaaha leze i konam ze smiechu heheheehe
    • Gość: ofiara bąka Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.mm.pl 09.07.04, 16:13
      Tak. Widze ze omawiasz nasze intymne sprawy na forum. Moge wiec wyjasnic czemu
      uciekłem. Bąka bym zniosł ale czoko na oczach to przesada!!! NNie rób tego
      wiecej kobieto.
    • Gość: zuzia BĄKI - temat rzeczka IP: *.chello.pl 09.07.04, 16:39
      bąki... jak koles sie wystraszyl Twojego to prawdopodobnie musialas mu zapodać
      niezlego podkołdernika, co spowodowało, że odechciało mu się patrzeć na Ciebie.
      widocznie nie zależało mu na tyle by chciał jeszcze raz niuchnąć Twojego gaza,
      wiatra, czy jak to się tam nazywa... nie pierdzi się w towarzytswie, a jak
      czujesz że musisz to przeproś, albo najlepiej wyjdź z pokoju i wypierdź się w
      WC! jak mi kiedys typ spierdzial sie pod koldra to myslalam ze wystrzele w
      kosmos- NIGDY NIE CZULAM TAKIEGO SMRODU!!! jednak jest cos w tym bąku... taki
      mały i ulotny (jak ulotka) a tyle problemów...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka