Dodaj do ulubionych

nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!!

• Gość: kurenzo Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 16:51
      Sabina nie przejmuj sie bonk tez czlowiek
    • Gość: hania Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 17:40
      myślę, że jeżeli uciekł i nie odzywa się do Ciebie z takiego powodu to
      najwidoczniej nie jest odpowiednią osobą i nie kochał Cię dość mocno... bo
      gdyby tak było zamiast zachowywać się tak jak zachował, powinien powiedzieć Ci,
      że nic nie szkodzi, pomyśleć o tym, jak Ciebie musiało to zestresować i
      sprawić, żebyś zapomniała o tym wydarzeniu jak najszybciej...
    • Gość: Konradek Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 23:15
      BoZe kobieto
      Facet pochul zapach nowego hugo bossa chyba boze a nioewie ktos czy jak kolo
      uciekal to wymiotowal po drodze
      HAHAHAAHHAHHHAHAHAHHAHHAHAHH
      • Gość: femme Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 23:32
        sabinko to on juz sie rok do ciebie nie odzywa?! buahahahahaahah
    • Gość: ŚMIECH Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.retsat1.com.pl 27.01.05, 10:47
      Pryk, pryk, pryk raz do buzi, wszyscy to robią- mali i duzi, takie to proste a
      taka przyjemność więc niech trwaaa i trwaaaa!!! no wiec pryk raz do buzi:) nie
      przejmuj się, każdemu może się zdarzyć. A on wróci pewnie... po prostu jest
      oszołomiony nowym doświadczeniem;)
    • Gość: Młody Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.netis.net.pl 27.01.05, 12:17
      Nie no nie wierze, ktoś se musi jaja robić....hahahahaha
    • Gość: karvian Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.promax.media.pl 27.01.05, 16:08
      zatkalo mnie :D ty tesz sobie chyba powinnas cos zatkac hahaha
    • Gość: Citysent Dildo Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 17:12
      Sabina:
      1) "Aj, Aj, your boyfrend takes liquid cream pay on the his eye"
      2) wracajac do twojej brudnej pupy to: wiesz co to są talarki? NIE!!!! a moze
      trufelki? TEŻ NIE!!!! to może bizonki? TO powiem Tobie odp. resztki kupy na
      włosach z twojej du...??
      Nie wiesz co sie robi z tym to się zgłoś do poradni higienicznej albo lepiej do
      neurologicznej jak masz problemy z kontrolowaniem zwieracza uciskowo -
      zapierającego.
      TAK WOGÓLE TO WEŹ SIĘ UMYJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Ryba Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 22:58
      Chyba już pół Polski Cię wybuchało Buhahahaha
    • Gość: szmerek Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ds.pg.gda.pl 28.01.05, 00:48
      panowie i panie szmerek tu nie skłamie, otóż są na świecie ludzie którzy lubją
      bąki i lubią dziewczyny które je puszczają, ani ty sabinko ani twoja kolezanka
      marta z z tczewa ktorą wszak zdażyło mi sie kiedys ze poznalem panne i prostu
      zjebala sie tak okrotnie ze jak odkrylem kordle to poczulem sie jak marcin wiec
      wypie..j stara ku.. jak nie trzymasz kalu to kurewko tanioa trzy palce w
      dupsko i lewatywa,potem wyparz rece wrzatkiem zrob dla marcinka laske i postaw
      mu ch..a zwieraczami to jest przepis ktoryego dostalem osobi8scie od sp rocco
      ruchacza kinga siffredi
    • yoma Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! 28.01.05, 13:06
      w mordę, to jeszcze trwa? Że Polskę obiegło, to mało - pół świata!

wszędzie tam, gdzie są nasi. I bąki.
    • Gość: dsfgh Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 14:33
      wyskocz przez okno i zmień nazwisko, nic innego Ci już nie pozostało :>
    • Gość: Marek Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.05, 18:16
      Jestem pod wrazeniem tego materialu, dawno sie tak nie usmialem, cos z 15min nie
      moglem dojsc do siebie :) mysle ze to powinno zostac opublikowane w gazecie i
      pokazane w telewizji bo te komentarze wymiataja :) pozdrawiam!
    • Gość: miodzio temat Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.master.pl / *.master.pl 28.01.05, 18:21
      jebnij mu baczka jeszcze raz i jeszcze raz...to w koncu sie przyzwyczai..ze masz
      niedopracowana dupe...i ci leci... : D jednym slowem przyzwyczaj go do tych
      luksusow ....wspolczuje kolesiowi ...masakra....

Ps. umyj dupsko
    • Gość: kryszmak Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.05, 15:54
      no to tak na wstępie dzisiaj przeczytałem tego posta po raz pierwszy no i
      niestety uśmiałęm się po pachy i tak wogóle to ten post już jest ponad rok ale
      to LUZIK. wracając do rzeczy sabinko MASZ WIELKI PROBLEM musisz po prostu jakieś
      tabletki brać albo po prostu jesteś totalną świnią tak ogólnie jakby mi moja
      laska tak zrobiła to bym chyba się na nią spawił, błagam cię powinnaś znaleźć
      tego chłopaka on pewnie w wariatkowie wyądował albo coś. Dobra tak na koniec to
      pamiętajcie laski zgadzajcie się zawsze na seks analny TO PRZECIEŻ NIE BOLI :)
      no i wtedy jak wam jakiś wiatr ucieknie to nikt go nie powącha. Sabinko odpisz
      czy chłopak do ciebie wrócił jak tak to powiedz że mu bardzo współczuje. pozdro
      dla wszystkich pierdzących podczas minety :)
    • Gość: szila Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.icpnet.pl 29.01.05, 19:02
      nie przejmuj sie dziewczyno. to normalne.
    • Gość: Francja Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.w82-125.abo.wanadoo.fr 29.01.05, 19:44
      Jezeli cie kocha to powiennien pokochac twoj bak...Cierpliwosc!!!
      Jak bede chcial to wrocie, jak nie masz inny.
    • Gość: pierdus Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.05, 21:55
      zachcialo sie kolesiowi anala, to dostal odmownego bęgala.
      aaaatam jakby mi babka puscila baka w takiej sytuacji to bym przewietrzyl
      okolice i dalej dzialal. nie roooobi. a skoro ten koles uciekl to jest
      leszczem, olej go. hehe.
      a cipka tez pierdzi czasem ;) hehehe. pozdrawiam wszystkich.
      • Gość: :] Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.eia.pl 29.01.05, 23:58
        zgadza sie --100%
    • Gość: Prawda Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.tnwirtu.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.05, 23:35
      gazeta wyborcza chce szumu wokół siebie zrobić taki artykół już był TO JEST
      PLAGIATTTTT!!!!
    • Gość: kloc boj Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.tychy.net.pl / *.media-com.com.pl 29.01.05, 23:44
      no niezle ziezle następnym razem poleci klocek z podniety
      buahahahahaahahah :):):):)
    • Gość: anlny_jebaka normalne IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 30.01.05, 11:10
      Ja jak cpykam się z niewczynami w analu to zdarzeją się dosyć często takie
      sytuacje, one mówią że to jest niekontrolowane. Pryknąć sobie wczasie numerku
      może każy ale dlaczego w twarz partnera? Ja bym tą całą sprawę przetłumaczył
      drugirj stronie jako chęć zmiany, jako chęć osiągnięcia dominatorskiej pozycji.
      Pomimo tego całego zamieszania podzrawiam i objecuje trzymać zwieracze za
      Ciebie.
    • Gość: VeulOy **CyCeK** nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.net.sisco.pl 30.01.05, 15:14
      Sabinko , tylko jedno pytanie.. ile wy macie oboje lat ? bo oto nikt nie
      zapytał i Ty też nie napisalaś to jest ważne bo jesli on jest młody to się
      wystraszył poprostu. Gdybym miał żonkę i ona by mi coś takiego zrobiła to co
      miałbym zrobić odrazu brać rozwód ? to nie jest dobry pomysł więc niewiem
      dlaczego on uciekł.. jak szara myszka :) to co się stało mogło sie przytrafić
      każdemu więc nie rozumiem dlaczego on uciekł moze to był jego pierwszy stosunek
      albo Twój ? albo poprostu jest za młody by wiedzieć takie rzeczy że jest
      możliwość taka nie inna pozdrawiam cieplutko i nie martw sie :)
    • Gość: erde Kochane analne pierdzidełko moje! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 21:36
      Uważam, że miałaś pełne prawo do puszczenia kufacza. w końcu takie podniecenie
      nie zna granic, a wtedy się nie kontrolujesz. to normalne że sobie puścisz
      fozgena. Szkoda tylko ze twój facet jest tak mało wyrozumiały. powinien cię w
      takich chwilach wspierać, na przykład mógłby tobie odpuścić bąka również na
      twarz i było by kwita! pomyśl sobie jakie by to było niezapomniane uczucie, móc
      na siebie napierdzieć nawzajem! Poczuć swój smrodek z głębi jelit tuż przy
      nosie! to naprawdę ekscytujące! porozmaiaj z nim o tym!!! pozdrawiam. Uniżony
      BĄK kapuściany. niech KUFACZ będzie z Tobą!
    • Gość: Olek_15 Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.btk.net.pl 31.01.05, 00:21
      hahahahahahahahaha ale mam zwałe z Ciebie kobieto, ale nie powiem, że niektórzy
      tacy sado-maso lub jakyś ze zboczeniami nie polubieliby takiego czegoś... o
      kurde ale ześ nieźle dała popis ... ja bym takiego zaskunksowanego kolesia nie
      chciał pocałować, oj nieeee
    • Gość: justysia Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 80.51.227.* 31.01.05, 12:29
      MUAHAHAHAHHAHH, BOSKO!!
      ja pieprze......
    • Gość: lol Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 18:20
      yeah smells good...nie dziw się że go nie ma jak mu zafundowałaś skrzężenie
      zwrotne... pewnie do teraz chodzi do tyłu i nie może do Ciebie trafić...albo
      szuka szpachelki żeby zeskrobać z nochala naznaczenie, rozumiem że zwierzęta
      zaznaczają tak swoje terytorium ale wystarczy, że powiesz, że to Twoj boy i
      nikt sie nie będzie czepiał...ale zastanawia mnie tylko jedno jak byś chciała
      go teraz pocałować jak jest zaklejony jak by krowke mielił :]
      • Gość: ja Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 82.177.84.* 31.01.05, 18:37
        w sumie nie ma co się dziwić że facet poszedł! jak mu zafundowałaś taki podmuch
        jak przy wybuchu góry św. Heleny to przecież mu łeb rozbiło na atomy i patrzy
        na to z poziomu fizyki nuklearnej.......hehehehe
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka