Gość: kurenzo Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 16:51 Sabina nie przejmuj sie bonk tez czlowiek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hania Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 17:40 myślę, że jeżeli uciekł i nie odzywa się do Ciebie z takiego powodu to najwidoczniej nie jest odpowiednią osobą i nie kochał Cię dość mocno... bo gdyby tak było zamiast zachowywać się tak jak zachował, powinien powiedzieć Ci, że nic nie szkodzi, pomyśleć o tym, jak Ciebie musiało to zestresować i sprawić, żebyś zapomniała o tym wydarzeniu jak najszybciej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konradek Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 23:15 BoZe kobieto Facet pochul zapach nowego hugo bossa chyba boze a nioewie ktos czy jak kolo uciekal to wymiotowal po drodze HAHAHAAHHAHHHAHAHAHHAHHAHAHH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: femme Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 23:32 sabinko to on juz sie rok do ciebie nie odzywa?! buahahahahaahah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŚMIECH Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.retsat1.com.pl 27.01.05, 10:47 Pryk, pryk, pryk raz do buzi, wszyscy to robią- mali i duzi, takie to proste a taka przyjemność więc niech trwaaa i trwaaaa!!! no wiec pryk raz do buzi:) nie przejmuj się, każdemu może się zdarzyć. A on wróci pewnie... po prostu jest oszołomiony nowym doświadczeniem;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Młody Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.netis.net.pl 27.01.05, 12:17 Nie no nie wierze, ktoś se musi jaja robić....hahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karvian Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.promax.media.pl 27.01.05, 16:08 zatkalo mnie :D ty tesz sobie chyba powinnas cos zatkac hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Citysent Dildo Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 17:12 Sabina: 1) "Aj, Aj, your boyfrend takes liquid cream pay on the his eye" 2) wracajac do twojej brudnej pupy to: wiesz co to są talarki? NIE!!!! a moze trufelki? TEŻ NIE!!!! to może bizonki? TO powiem Tobie odp. resztki kupy na włosach z twojej du...?? Nie wiesz co sie robi z tym to się zgłoś do poradni higienicznej albo lepiej do neurologicznej jak masz problemy z kontrolowaniem zwieracza uciskowo - zapierającego. TAK WOGÓLE TO WEŹ SIĘ UMYJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ryba Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 22:58 Chyba już pół Polski Cię wybuchało Buhahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szmerek Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ds.pg.gda.pl 28.01.05, 00:48 panowie i panie szmerek tu nie skłamie, otóż są na świecie ludzie którzy lubją bąki i lubią dziewczyny które je puszczają, ani ty sabinko ani twoja kolezanka marta z z tczewa ktorą wszak zdażyło mi sie kiedys ze poznalem panne i prostu zjebala sie tak okrotnie ze jak odkrylem kordle to poczulem sie jak marcin wiec wypie..j stara ku.. jak nie trzymasz kalu to kurewko tanioa trzy palce w dupsko i lewatywa,potem wyparz rece wrzatkiem zrob dla marcinka laske i postaw mu ch..a zwieraczami to jest przepis ktoryego dostalem osobi8scie od sp rocco ruchacza kinga siffredi Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! 28.01.05, 13:06 w mordę, to jeszcze trwa? Że Polskę obiegło, to mało - pół świata! wszędzie tam, gdzie są nasi. I bąki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dsfgh Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 14:33 wyskocz przez okno i zmień nazwisko, nic innego Ci już nie pozostało :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.05, 18:16 Jestem pod wrazeniem tego materialu, dawno sie tak nie usmialem, cos z 15min nie moglem dojsc do siebie :) mysle ze to powinno zostac opublikowane w gazecie i pokazane w telewizji bo te komentarze wymiataja :) pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miodzio temat Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.master.pl / *.master.pl 28.01.05, 18:21 jebnij mu baczka jeszcze raz i jeszcze raz...to w koncu sie przyzwyczai..ze masz niedopracowana dupe...i ci leci... : D jednym slowem przyzwyczaj go do tych luksusow ....wspolczuje kolesiowi ...masakra.... Ps. umyj dupsko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kryszmak Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.05, 15:54 no to tak na wstępie dzisiaj przeczytałem tego posta po raz pierwszy no i niestety uśmiałęm się po pachy i tak wogóle to ten post już jest ponad rok ale to LUZIK. wracając do rzeczy sabinko MASZ WIELKI PROBLEM musisz po prostu jakieś tabletki brać albo po prostu jesteś totalną świnią tak ogólnie jakby mi moja laska tak zrobiła to bym chyba się na nią spawił, błagam cię powinnaś znaleźć tego chłopaka on pewnie w wariatkowie wyądował albo coś. Dobra tak na koniec to pamiętajcie laski zgadzajcie się zawsze na seks analny TO PRZECIEŻ NIE BOLI :) no i wtedy jak wam jakiś wiatr ucieknie to nikt go nie powącha. Sabinko odpisz czy chłopak do ciebie wrócił jak tak to powiedz że mu bardzo współczuje. pozdro dla wszystkich pierdzących podczas minety :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szila Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.icpnet.pl 29.01.05, 19:02 nie przejmuj sie dziewczyno. to normalne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Francja Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.w82-125.abo.wanadoo.fr 29.01.05, 19:44 Jezeli cie kocha to powiennien pokochac twoj bak...Cierpliwosc!!! Jak bede chcial to wrocie, jak nie masz inny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pierdus Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.05, 21:55 zachcialo sie kolesiowi anala, to dostal odmownego bęgala. aaaatam jakby mi babka puscila baka w takiej sytuacji to bym przewietrzyl okolice i dalej dzialal. nie roooobi. a skoro ten koles uciekl to jest leszczem, olej go. hehe. a cipka tez pierdzi czasem ;) hehehe. pozdrawiam wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :] Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.eia.pl 29.01.05, 23:58 zgadza sie --100% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prawda Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.tnwirtu.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.05, 23:35 gazeta wyborcza chce szumu wokół siebie zrobić taki artykół już był TO JEST PLAGIATTTTT!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kloc boj Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.tychy.net.pl / *.media-com.com.pl 29.01.05, 23:44 no niezle ziezle następnym razem poleci klocek z podniety buahahahahaahahah :):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anlny_jebaka normalne IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 30.01.05, 11:10 Ja jak cpykam się z niewczynami w analu to zdarzeją się dosyć często takie sytuacje, one mówią że to jest niekontrolowane. Pryknąć sobie wczasie numerku może każy ale dlaczego w twarz partnera? Ja bym tą całą sprawę przetłumaczył drugirj stronie jako chęć zmiany, jako chęć osiągnięcia dominatorskiej pozycji. Pomimo tego całego zamieszania podzrawiam i objecuje trzymać zwieracze za Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VeulOy **CyCeK** nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.net.sisco.pl 30.01.05, 15:14 Sabinko , tylko jedno pytanie.. ile wy macie oboje lat ? bo oto nikt nie zapytał i Ty też nie napisalaś to jest ważne bo jesli on jest młody to się wystraszył poprostu. Gdybym miał żonkę i ona by mi coś takiego zrobiła to co miałbym zrobić odrazu brać rozwód ? to nie jest dobry pomysł więc niewiem dlaczego on uciekł.. jak szara myszka :) to co się stało mogło sie przytrafić każdemu więc nie rozumiem dlaczego on uciekł moze to był jego pierwszy stosunek albo Twój ? albo poprostu jest za młody by wiedzieć takie rzeczy że jest możliwość taka nie inna pozdrawiam cieplutko i nie martw sie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erde Kochane analne pierdzidełko moje! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 21:36 Uważam, że miałaś pełne prawo do puszczenia kufacza. w końcu takie podniecenie nie zna granic, a wtedy się nie kontrolujesz. to normalne że sobie puścisz fozgena. Szkoda tylko ze twój facet jest tak mało wyrozumiały. powinien cię w takich chwilach wspierać, na przykład mógłby tobie odpuścić bąka również na twarz i było by kwita! pomyśl sobie jakie by to było niezapomniane uczucie, móc na siebie napierdzieć nawzajem! Poczuć swój smrodek z głębi jelit tuż przy nosie! to naprawdę ekscytujące! porozmaiaj z nim o tym!!! pozdrawiam. Uniżony BĄK kapuściany. niech KUFACZ będzie z Tobą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olek_15 Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.btk.net.pl 31.01.05, 00:21 hahahahahahahahaha ale mam zwałe z Ciebie kobieto, ale nie powiem, że niektórzy tacy sado-maso lub jakyś ze zboczeniami nie polubieliby takiego czegoś... o kurde ale ześ nieźle dała popis ... ja bym takiego zaskunksowanego kolesia nie chciał pocałować, oj nieeee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justysia Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 80.51.227.* 31.01.05, 12:29 MUAHAHAHAHHAHH, BOSKO!! ja pieprze...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 18:20 yeah smells good...nie dziw się że go nie ma jak mu zafundowałaś skrzężenie zwrotne... pewnie do teraz chodzi do tyłu i nie może do Ciebie trafić...albo szuka szpachelki żeby zeskrobać z nochala naznaczenie, rozumiem że zwierzęta zaznaczają tak swoje terytorium ale wystarczy, że powiesz, że to Twoj boy i nikt sie nie będzie czepiał...ale zastanawia mnie tylko jedno jak byś chciała go teraz pocałować jak jest zaklejony jak by krowke mielił :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 82.177.84.* 31.01.05, 18:37 w sumie nie ma co się dziwić że facet poszedł! jak mu zafundowałaś taki podmuch jak przy wybuchu góry św. Heleny to przecież mu łeb rozbiło na atomy i patrzy na to z poziomu fizyki nuklearnej.......hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś