matrox232 07.05.13, 09:49 Słyszał ktoś o nim ? Rozglądam się za tym bo moja siostra ma ślub niedługo i trzeba coś wymyślec na wieczór panieński .. Wypowie się ktoś na jego temat ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Andziiia Re: Striptizer - Skromny - zachodniopomorskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.13, 12:43 No ja słyszałam ze jest fajny, był u kogoś tam i były zadowolone ;) No mozesz spróbowac; ) Odpowiedz Link Zgłoś
tymuszko Re: Striptizer - Skromny - zachodniopomorskie 07.06.13, 13:39 A nie wiecie czy ma swoją stronkę internetową też szukam takiego gościa do striptizu ale muszę go wcześniej obejrzeć :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andziiia Re: Striptizer - Skromny - zachodniopomorskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.13, 14:58 No ja wchodziłam na jego stronkę www.skromny.republika.pl jak jeszcze działała a tak to nie wiem czy coś jeszcze ma .. Odpowiedz Link Zgłoś
lotuseczka Re: Striptizer - Skromny - zachodniopomorskie 19.07.13, 10:35 Bierz go w ciemno jak coś :) Warto :) he he Odpowiedz Link Zgłoś