Gość: papaja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.04, 20:21 Bylo juz kiedys pytanie o faceta zodiakalnego Baranka, to teraz zapytam o Strzelca ;) Czy ktoras ma jakies doswiadczenia? Wpisujcie sie :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czaroffnica24 Szlag mnie zaraz trafi ! ! ! 02.08.04, 20:43 To od razu przeanalizujmy wszystkie znaki zodiaku, potem wpływ koloru oczu na zachowanie, koloru włosów na spożywane pokarmy (ilość i jakość) a ulubione slipy kontra ulubione pozycję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: !!!FACET SZTRZELEC!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.04, 20:45 Wyrazy współczucia, rozkocha w sobie, wyciśnie wszystkie soki i rzuci w diabły: ( strzelcy mają to do siebie ,ze lubią ponad wszystko wolność i albo wcale się nie żenią( kilku kolegów dawno już po 30- tce i ani myslą się żenić) albo jak już to baaardzo póżno gdzieś w okolicach 45, a jeśli chodzi o jednego żonatego kolegę to był wrobiony w " wpadkę" i musiał biedaczek się żenić..., a teraz jest nieszczęśliwy i on i ona...fakt są bardzo intrygujący i pociągający ale nic ponadto ,partner na tylko jedną noc:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja20 Re: !!!FACET SZTRZELEC!!! IP: *.b.pppool.de 02.08.04, 21:48 znak zodiaku nie ma nic do rzeczy, kazdy jest inny, nie wierz w horoskopowe bzdury Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: !!!FACET SZTRZELEC!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.04, 22:52 hehe, ja jestem strzelec :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: !!!FACET SZTRZELEC!!! IP: 217.153.164.* 03.08.04, 17:35 haha.. ja mam faceta strzelca i.. rozkochał mnie w sobie maksymalnie, jest czuly i opiekunczy i.. ma nieesamowity temperament seksualny ..to bybylo na tyle;) Odpowiedz Link Zgłoś