Gość: paula000 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 14:24 Sami szczęśliwie zakochani...a my, biedne ofiary niespełnionych miłości to co? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
l_love_bielawa Re: WSZYSTKICH NIESZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ 17.08.04, 14:27 To ja może pierwszy. Czaroffnica kiedy my się będziemy gzić do cholery bo mi kuska odpadnie jak tak dalej pójdzie Odpowiedz Link Zgłoś
czaroffnica24 Re: WSZYSTKICH NIESZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ 17.08.04, 15:05 Zakochałam się w sobie, ale to jest uczucie nieodwzajemnione...Co robić ? Odpowiedz Link Zgłoś
l_love_bielawa Re: WSZYSTKICH NIESZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ 17.08.04, 15:13 Samogwałt. Powiedz sobie: - No malutka opór nie ma sensu. I przeleć się sama. Duży procent zgwałconych nie zgłasza przestępstwa do organów ścigania więc masz dużą szanse że unikniesz kary. Odpowiedz Link Zgłoś
czaroffnica24 Re: WSZYSTKICH NIESZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ 17.08.04, 15:15 Ja tu o wyższych uczuciach, a ty znowu sprowadzasz wszystko do seksu. :P Odpowiedz Link Zgłoś