Gość: soliera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 23:01 Która z Was usunęła ciążę i dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: soliera Re: skrobanka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.04, 12:29 Bo mnie obchodzi i Tobie do tego ... Nie masz nic do powiedzenia, nie chcesz powiedzieć w temacie, nie zajmuj głosu. Odpowiedz Link Zgłoś
blondi21lat Re: skrobanka 27.09.04, 11:08 w życiu bym sobie na coś takiego nie pozwoliła. zabijasz część siebie, a twoje sumienie się odezwie. nie wiem ile masz lat, ale jesli o tym myslisz, daj sobie spokój. zawsze można sobie poradzić. dziecko daje niewyobrażalną siłę do działania. mój brat wpadł w wieku 19 lat, teraz ma 22 i 2 dzieci-zona ma 21. nie miał pracy, większość sie od niego odwróciła. ale jak mały się urodził, to wszystko wróciło do normy. dają sobie radę. jek nie będziesz chciała dziecka, to oddaj do domu małego dziecka, zrzeknij się praw. są ludzie, którzy pragną tego, czego ty w tej chwili nie chcesz. nie zabijaj-ciebie też mogło nie być . dziecko to dar, nie chcesz, daj innym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wanda R. [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.04, 16:19 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: skrobanka IP: *.mediastar.pl 25.09.04, 17:22 Wanda R. ma cos nie tak z głową......moja kumpela z klasy byla w 7 tygodniu kiedy sie dowiedziala,potem pozyczala na zabieg od niemal ze kazdej osoby z klasy.kiedy pozniej z nia o tym rozmawialam,powiedziala,ze to boli (psychicznie),chyba tego zaluje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina Re: skrobanka IP: *.qdnet.pl 26.09.04, 10:56 ja musialam w wieku 20lat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buzia Re: skrobanka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.04, 09:53 a może by tak pomyślały panny o zabezpieczeniu, a nie zaraz wylatują ze skrobanką. Nigdy tego nie zrobiłam, ale myślę, że dla normalnej dziewczyny jest to straszne przeżycie. I boli przez całe życie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lisa17 Re: skrobanka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 16:00 jak słysze wogóle o aborcji to mnie taka wsciekłosc ogarnia ze bym normalnie na wszystkie głupie laski zrzuciła bombe.jesli zaczynasz współzyc to licz sie z tym ze mosze wpasc.nie mowie tego bo jestem mądrą dojrzałą dziewicą ktora cwaniakuje,przeciewnie mam 17lat i od dwoch miesiecy współzyje.gdybym zaszła teraz w ciaze to zmieniłoby mój swiat ale nigdy z zyciu nie zabiłabym człowieka!!!!!czy wy nie macie sumienia?moze po prostu nie wiecie jak to wyglada,poogladajcie sobie zdjecia dzieci zabitych przez aborcje a potem zastanówcie sie czy warto.to jest czysty egoizm.a moze wy byłyscie nieplanowane i wasza matka chciala was usunąc??aborcja to szczyt egoizmu i bezdusznosci!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MEGI Re: skrobanka IP: *.dip.t-dialin.net 01.10.04, 13:43 Nie usunelam i tego nigdy nie zrobie.. kiedys spotykalam sie z facetem, byl moim pierwszym seksualnym partnerem. Lezac razem w lozku zapytalam co zrobimy jak sobie wpadniemy.. powiedzial 'USUNIESZ'. Az mnie zatkalo..po tym wszystko sie zmienilo Dzis jestem z kims innym..z kims kto kocha dzieci i wiem ze jesli zajde w ciaze nie zostawi mnie sama, wiem ze bedzie oparciem.. Jak ja sie ciesze ze mam mojego Jensa :) Odpowiedz Link Zgłoś