Dodaj do ulubionych

plyn ejakulacyjny :)

22.09.04, 12:30
mam takie pytanko:jak wyglada ten plyn i czy jesli facet ma go na rekach to
go widac? a czy jesli facet caluje sie z dziewczyna, podnieca sie tym, czuje
ten plyn a potem idzie do kibelka, robiac siku dotyka ptaszka to dotyka tez
tego plynu i pozniej ma go na rekach?:) pytanie jak najbardziej powazne i
zadane przez osobe pelnoletnia, bardzo jeszcze niedoswiadczona w sprawach
intymnych:) mam nadzieje, ze czegos o plyniku sie dowiem :)
Obserwuj wątek
    • kohinor Re: plyn ejakulacyjny :) 22.09.04, 12:39
      jojoanka19 napisała:
      > mam nadzieje, ze czegos o plyniku sie dowiem :)

Wiec postaram Ci sie wytlumaczyc:
      Podniecony facet wydziela (podobnie jak kobieta) niewielkie ilosci plynu
      (kroplami od czasu do czasu), stanowiacego naturalny lubryfikant. Czy mozna od
      tego zajsc w ciaze - nie wiadomo, ale lepiej uwazac.
      Przy dlugotrwalym podieceniu (np. podczas pieszczot) mozna nawet namoczyc
      majtasy albo... partnerke :)))
      • jojoanka19 Re: plyn ejakulacyjny :) 22.09.04, 12:41
        a jesli np zamoczy partnerke, ktora jest w ubraniu tak jak on to co, przez
        spodnie zajdzie w ciaze ?? (moja ciekawosc swiata w tym temacie jest
        niewyczerpana...mam mnostwo nowych teorii:P)
        • kohinor Re: plyn ejakulacyjny :) 22.09.04, 13:06
          jojoanka19 napisała:

> a jesli np zamoczy partnerke, ktora jest w ubraniu tak jak on to co, przez
          > spodnie zajdzie w ciaze ?? (moja ciekawosc swiata w tym temacie jest
          > niewyczerpana...mam mnostwo nowych teorii:P)

Oczywiscie ze moze przez ubranie. Najgorsze jest to, ze czasteczki plynu na
          skutek sublimacji dostaja sie do powietrza i moga sie dostac wszedzie, w tym do
          pochwy. Znane sa przeciez przypadki ciazy i porodu przez dziewice albo ze biala
          kobieta rodzi czarne dziecko (widac w poblizu byl murzyn). Dlatego taka
          kaariere robia wkladki hiogieniczne, bo w skuteczny sposob ograniczaja
          niebezpieczestwo rzypadkowego zaplodnienia. Zanika natomiast zupelnie trend
          chodzenia w lecie bez majtek dla ochlody.
          Lekarze zalecaja rowniez w czasie mycia (prysznicu) dokladne plukanie wnetrza
          pochwy, by usunac ewentualne czasteczki tegfo plynu.
          Inna odmiana plynu znajduje sie w ustach. Sklad chemiczny sliny - jak wiadomo -
          ma ulatwiac trawienie, ale naukowcy do dzis spieraja sie, czy nie moze w sposob
          oralny dojsc do zaplodnienia. Polkniecie plynu (a tymbardziej spermy) powoduje,
          ze plemniki dostaja sie do wnetrza orgaanizmu kobiety, a nastepnie poprzez
          przenikanie wewnatrzkomorkowe kieruja sie w kierunku macicy i znajdujacego sie
          tam jaja. Stad przy tzw. oralu zalecane jest uzywanie prezerwatyw (najlepiej
          smakowych - stad tak duzy wybor smakow u znanych producentow typu Unimil,
          Durex: bananowy, poziomkowy, kiwi, gulaszowy, grzybowy, lososiowy) lub wyplucie
          spermy i dokladne umycie ust. Niestety - milosc oralna - co udowadnia na tym
          forum Vikunia ( nie tylko ona) prowadzi rowniez do dyzfunkcji ukladow
          miesniowych twarzy, doprowadzajac do znieksztalcenia policzkow.
          Niebezpieczne sa rowniez inne blizsze kontakty - w zeszym tygodniu dzienniki
          podawaly i szeroko komentowaly zdarzenie ze Zgierza, gdzie kobieta zaszla w
          ciaze pozamaciczna na skutek pocalowania w reke.
          Lepiej uwazac.
          • jojoanka19 Re: plyn ejakulacyjny :) 22.09.04, 13:10
            hehe ale smieszne :] i pomyslec ze weszlam na to forum z POWAZNYM PYTANIEM.....
            heh.
            • kohinor Re: plyn ejakulacyjny :) 22.09.04, 13:16
              jojoanka19 napisała:

> hehe ale smieszne :] i pomyslec ze weszlam na to forum z POWAZNYM
              PYTANIEM.....

Jakie pytanie, taka odpowiedz.
              twoja wiedza na temat sexku jest porazajaca. masz babo :) 19 lat i...
              nie wstyd Ci? Moze zamiast glupawego Cosmo albo kompromitujacego posta na forum
              wez sobie
              - ksiazke o seksie (np. Wislockiej albo Starowicza)
              - encyklopedie zdrowia
              - poszukaj w Google na ten temat

A poza ty:
              nie mialas wychowania seksualnego w szkole?
              nie rozmawialas na ten temat z mama/przyjaciolka?

Boooosze - ja majac 14 lat wiedzialem o seksie i anatomii kobiety i mezczyzny
              wiecej (w teorii) niz Ty i inne forumowiczki. Swiadomosc seksualna niektorych
              jest PORAZAJACA!!!!!!!!
            • kohinor PS: 22.09.04, 13:18
              jojoanko19 a czy ty np. wiesz, co ta sa dni plodne/nieplodne? Umiesz je
              wyliczyc? Albo czy wiesz, ze mozna to (mniej wiecej) ustalic za pomoca
              termometru? Albo jakie znasz RODZAJE zabezpieczen?

heh.
          • Gość: porażka jezu co za pierdoły.. IP: 213.77.27.* 22.09.04, 13:38
            nie wiem kim jestes ale za takie idiotyzmy o połykaniu spermy i możliwosci
            zajscia oraz o unoszących się w powietrzu cząstkach płynu ejakulacyjnego i
            niebezpieczeństwie z tego wynikajacym powinienes dostac złotego plemnika-
            schłodzonego na głowę.Kolezanka niech taki pierdół nie czyta tylko siegnie po
            literature.Płyn ejakulacyjny niesie za soba zagrożenie szczególnie tuż przed
            szczytowaniem ale tylko w bezposrednim kontkcie z partnerką.Jesli męzczyzna
            popusci a raczej nie ma jako podniecony nad tym kontroli to jesli nie dotknie
            tą wydzialina twoich miejsc intymnych nie ma sie czego obawiac, a nawet jesli
            tak sie stanie to droga do zajascia w ciąze daleka podobnie jak
            prawdopodobieństwo /wynika to ze scislej proporcji zawartosci plemnikow w owym
            plynie a w nasieniu męskim/ dostania się plemników do srodka pochwy.Co do
            połykania nasienia i owego płynu nie słyszałem jeszcze o zajściu w ten sposó w
            ciąże.Ba sex tego typu bywa substytutem sexu naturalnego dopochwowego właśnie
            wtedy gdy partnerka jest płodna i nie chce penetracji.jedyny znany światu
            przypadek takiej ciązy doustnej to afera z Borisem Beckerem, który to
            szczytował w ustach jakiejś panny a ta przetrzymała owo nasienie w ustach by
            potem za jego pomoca dokonac samozapłodnienia i wymusic odszkodowanie i
            alimenty.Wszystko to jednak było na drodze naturalnej czyli docipkowej
            pozdrawiam choc włos mi sie zjezył jak przeczytałem swojego poprzednika
            • kohinor Re: jezu co za pierdoły.. 22.09.04, 13:41
              Gość portalu: porażka napisał(a):
              > pozdrawiam choc włos mi sie zjezył jak przeczytałem swojego poprzednika

Babo - przeciez Ty w ogole nie kumasz ironii :)))))))))))))
              jaja se z panny robie, a Ty sie dalas nabrac
              hi, hi
              • Gość: no fakt ironia bliska perfekcji IP: 213.77.27.* 22.09.04, 14:16
                faktycznie ow post brzmi jak realia problem w tym ze owa panna moze go wziasc
                powaznie do siebie a wtedy na ulicach pojawią się seksualne kaleki
                • kohinor Re: ironia bliska perfekcji 22.09.04, 14:20
                  Gość portalu: no fakt napisał(a):

> faktycznie ow post brzmi jak realia

Staralem sie do diabla :)))))
            • Gość: xyz Re: jezu co za pierdoły.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.04, 13:53
              ale jaja :)) buhahahahahaha a poczucie humoru to u Porażki zanikło czy
              jak????? ;))) trochę luzu będzie milej żyć a nie wszystko tak na poważnie :))
              toć to Kohinor jest znany ze swojego podejścia z przymróżonym okiem do różnych
              kwesti!!! pozdrawiam
    • Gość: madzia Re: plyn ejakulacyjny :) IP: *.klc.vectranet.pl / 80.48.255.* 22.09.04, 13:43
      Płyn ejakulacyjny jest przejrzysty i jest go naprawdę niewiele. Zawiera on
      jednak plemniki i dlatego nie wolno ręką, na której się on znajduje, dotykać
      miejsc intymnych dziewczyny. Najlepiej jeśli po wyjsciu z toalety chłopak umyje
      ręce, wtedy nie ma żadnego niebezpieczeństwa.
      • kohinor Re: plyn ejakulacyjny :) 22.09.04, 14:12
        Gość portalu: madzia napisał(a):
        Najlepiej jeśli po wyjsciu z toalety chłopak umyje
        >
        > ręce, wtedy nie ma żadnego niebezpieczeństwa.

Myslalem ze sie posikam (ze smiechu):
        A co ma sikanie (bo piszesz o toalecie) z plynem ejakulacyjnym?
        On nie wytwarza sie w trakcie oddawania moczu (produkowanego w nerkach) tylko w
        czasie PODNIECENIA (plyn pochodzi z jader), sirotko :)))))
        • Gość: madzia Re: plyn ejakulacyjny :) IP: *.klc.vectranet.pl / 80.48.255.* 22.09.04, 14:35
          Nie musisz mi tłumaczyć skąd ten płyn pochodzi. Chyba jednak dobrze nie
          zrozumiałeś wątpiwości jakie ma dziewczyna. Ona ma na myśli sytuację, w której
          u faceta płyn ejakulacyjny już się pojawił. Dopiero po tym fakcie facet idzie
          do toalety. Dziewczyna sie zastanawia czy "przy okazji" coś nie zostanie mu na
          ręce.
          • Gość: fakt Re: plyn ejakulacyjny :) IP: 213.77.27.* 22.09.04, 14:49
            Na ręce może zostać 100 mln bakterii choćby od klamki, kurka..nie ma
            sterylnosci i higieny 100 procentowej.A jesli facetowi zostanie to co ?To panna
            od razu zaciązy?Absurd!!!Ludzie kochają się wielokroc jednej nocy podczas
            której męzczyzna szczytuje kilkukrotnie i jakoś w ciąze nie zachodza za pomoca
            rąk, majtek, ręczników,itd...jeśli się w sposób naturalny i dokładny dba o
            higienę prawdopodobienstwo ciązy czy jakiegoś choróbska jest minimalne.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka