Gość: 21 IP: 80.55.171.* 21.01.05, 12:43 moj facet zanim jeszcze zaczal byc ze mna byl kilka razy na dziwkach...to jest dla mnie niedozniesienia chyba...co o tym sadzicie/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Malaga Re: dziwki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 13:31 Moj facet zanim sie poznalismy, rowniez jezdzil na dziwki odkad jestesmy razem twierdzi ze bardzo mnie kocha i planuje ze mna reszte zycia. Rowniez mnie zdradza, nie zrezygnowal z prostytutek oraz robi to z innymi kobietami. Tak wogole musze stwierdzic ze trafilam na psychopate, ktory jest chorobliwie zazdrosny i w dodatku mnie sledzi raz widzialam go schowanego za drzewem jak wychodzilam z pracy. Mowi do kolegow ze jesli go zdradze to obetnie mi na lyso wlosy, wybije zeby i zmarnuje mi zycie dowiedzialam sie o tym niedawno on jeszcze nie wie ze ja to wiem. Nie wiem co mam robic ta swiadomosc mnie zabija. Najgorsze jest to ze mam pewnosc ze to jest prawda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bateryjka Re: dziwki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 14:23 Moj tez chodzil na dziwki. Jest mi przykro jak o tym mysle ale najwazniejsze jest ze nie robi tego od kiedy jest ze mna. Mam nadzieje... Malaga! Uciekaj od tego toksycznego faceta jak najszybciej!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: To jest prawda!!! Re: dziwki IP: *.69-200-80.adsl.skynet.be 21.01.05, 14:32 To jest zakompleksiony typ, KTORY NIGDY SIE NIE ZMIENI. Kopnij w tylek od zaraz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: dziwki IP: *.238.77.211.adsl.inetia.pl 21.01.05, 14:36 Malaga ja bym zerwala od razu jak sie boisz ze cos ci zrobi zartudnij przyjaciolke do opieki nad toba ale nie badz z nim bo moze sie to zle skonczyc :/ a jak bedzie cie sledzil zawsze jest policja !!!nie mozna na take rzeczy pozwalac co do facetow i dziwek wiesz to trezba samemu ocenic sytuacje z jednej strony to robil to jak jeszcze nie znal ciebie i jak nie byliscie razem co innego jakby robil to teraz :/ nie mozesz jego przeszloszlosci przekladac na to co jest teraz co innego gdyby chodzil na dziwki bedac z toba!! :/ po drugie - to sprawa tego jak sie z tym bedziesz czula na bank to byl nie mily szok ale czy jestes w stanie o tym zapomniec?? poczekaj i sprawdz nie rob nic bez zastanowienia moje zdanie- lepiej ze poszedl na dziwki a nie bajerowal sie z 12 latka pijana dziweczyna na dyskotece aleeee ja bym nie umiala chyba zaufac ale to tylko dlatego ze jestem z innej bajki chyba jestem chora na glowe bo ja wierze w milosc i w sex z milosci a kazda inna forna typu z pozadania tylko i wylacznie czy tylko dla zaspokojenia sa dla mnie okropne i nie wyobrazam sobie ze mozna tak robic moj eks byl z kolezanka tylko zeby ja bzyknac tak jeden raz i zawsze przy sexi sobie to wyobrazalam i czulam sie okropnie ale na to nie ma co patrzec zapytaj siebie czy to przezyziesz czy wybaczysz czy mozesz z tym zyc jesli tak to nic nie rob i badz szczesliwa pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: dziwki 21.01.05, 14:22 prawie wszystko rozumiem, tylko czemu tak brzydko mówisz na ciężko pracujące kobiety? Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kalla Re: dziwki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.05, 14:27 Dziekuje bogu za mojego faceta jak mój/Facet jezdzacy na tzw ,,dziwki''sam zasługuje na to minao cze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: złośnic@ Re: dziwki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 15:02 prawda jest taka,ze dość dużo facetów ma za sobą doświadczenia z 'paniami tego typu'. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 21 Re: dziwki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.05, 07:57 dzieki...chyba z nim zerwe;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Missy Queen DZIEWCZYNY!! IP: *.tkchopin.pl 22.01.05, 12:27 Jak mozecie dawac soba poniewierac?? Naprawde was podziwiam! Jestescie z nim i tolerujecie to ze sypia z k... Jezu... ZBierzcie tylki w troki i uciekajcie od nich! Jak mozecie tak sie meczyc, nie szkoda wam was samych?:( Malaga - uciekaj od niego - on Cie zniszczy.Szkoda Twojego zycia:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Missy Queen Re: dziwki IP: *.tkchopin.pl 22.01.05, 12:30 Sex to z inna to zdrada. A nie potzreby fizyczne. Chyab miedzy innymi po to wy jestescie, ich Parterki. To jest obrzydliwe. I jescze jakiegos syfa zlapac mozna.Ble Zadna praca nie hanbi, no ale...moze niektore panie sobie zycia nie wybieraly, bo w koncu los sam pisze scenariusze i roznie bywa... Ale chyba "zajeci faceci" nie maja czego tam szukac...W kazdym razie nie powinni.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Przezywacz Re: dziwki IP: *.pai.net.pl / 195.69.80.* 23.01.05, 13:20 Nie znam zadnego. Moze kwestia srodowiska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZZZ Re: dziwki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 12:33 A to świnia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 21 Re: dziwki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.05, 09:29 sory ale on tam byl kilka lat temu i niechodzi mi oto jest on jest dobry czy zly czlowiek ale oto jak ja mam sobie z tym poradzic Odpowiedz Link Zgłoś