20.02.05, 20:45
Jakie sa objawy poronienia.Prosze piszcie musze to wiedzieć
Obserwuj wątek
    • Gość: qrka Re: Ciąza IP: 195.136.118.* 20.02.05, 20:52
      ból podbrzusza, krzyża, skórcze macicy, krawaienie- dość obfite, to zalezy
      jeszcze który to miesiac. A co poroniłaś? jak to zrobiłaś?
      • lolka191 Re: Ciąza 20.02.05, 20:54
        no byłam u lekarz i kupiła tabletki poronne nielegalnie bo to juz 3 tydzień i
        nie wiem czy jest wszystko ok.Krwawiłam przez 4 dni ale to nie była zwykła
        miesiączka
        • Gość: qrka Re: Ciąza IP: 195.136.118.* 20.02.05, 20:58
          kobieto, być moze uratujesz moja przyszłosć! jak się nazywają te tabletki.

Poza tym jesteś we wczesnej ciąży, poronienie mogło być łagodne, na wszelki
          wypadek udaj się do lekarza i upewnij się czy aby napewno dziecka już nie ma.
          • lolka191 Re: Ciąza 20.02.05, 21:12
            te tabletki nazywały sie SEARLE.to te tabletki Ru 486 legalnie ich nie kupisz
            ale ja dzwoniłam do lekarzy z gazety były ogloszenia dzwoniłam do 2 i kazdy je
            miał
        • madelaine_b Re: Ciąza 20.02.05, 20:59
          no to znaczy ze poroniłas- jak na mój rozum- ile kosztuje kosztowało Cie takie
          przedsiewziecie?

p.s

pozatym 50% miesiaczek to poronienia tylko dziewczyny nie maja o tym pojecia

p.s .

mozesz napisac troche o tym jak zaszłas w ciąze czy kompletnie bez
          zabezpieczenia? czy może jakies było i zawiodło - jaki to był dzien cyklu?

dzieki z góry

trzymaj sie
          • lolka191 Re: Ciąza 20.02.05, 21:08
            z zabezpieczeniem tylko niestety pękło.a akurat kilka dni po tym miałam dostac
            okre i jak nie dostałam chba po tygodniu zrobiłam sobie test nawet dwa i wyszly
            pozytywnie.doslownie zalamalam się w ty roku mam mature i wszystko sie zawaliło
            ale powiedziałam o ty swojemu bratu on znalazl lekarza i mnie do niego
            zawiózl.To były 2 tabletki za 400zł i jeszce na recepte za 35 10 tabletek.Ale
            mi chodzi o to ze to nie była zwykła miesiączka bo to były brazowe plamy takie
            skrzepy.
            • Gość: qrka Re: Ciąza IP: 195.136.118.* 20.02.05, 21:16
              a dałabys rade zdobyć więcej tych leków?
              • lolka191 Re: Ciąza 20.02.05, 21:19
                a po co ci one jesteś tez w ciąży w którym tygodniu
            • madelaine_b Re: Ciąza 20.02.05, 21:43
              w takich "lekach" hormonów jest od groma- w postinorze który jest słabszy od
              tych które podałas jest tyle hormonów ile kobita wytwarza w ciągu całego cyklu -
              wiec miesiaczka miała prawo byc inna tym bardziej ze to porobnienie. Ale nei
              jestem lekarzem. Zrób test- bedziesz wiedziała. albo umów sie na wizyte u
              lekarza od którego dostałas piguły, pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka