lolka191 20.02.05, 20:45 Jakie sa objawy poronienia.Prosze piszcie musze to wiedzieć Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: qrka Re: Ciąza IP: 195.136.118.* 20.02.05, 20:52 ból podbrzusza, krzyża, skórcze macicy, krawaienie- dość obfite, to zalezy jeszcze który to miesiac. A co poroniłaś? jak to zrobiłaś? Odpowiedz Link Zgłoś
lolka191 Re: Ciąza 20.02.05, 20:54 no byłam u lekarz i kupiła tabletki poronne nielegalnie bo to juz 3 tydzień i nie wiem czy jest wszystko ok.Krwawiłam przez 4 dni ale to nie była zwykła miesiączka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qrka Re: Ciąza IP: 195.136.118.* 20.02.05, 20:58 kobieto, być moze uratujesz moja przyszłosć! jak się nazywają te tabletki. Poza tym jesteś we wczesnej ciąży, poronienie mogło być łagodne, na wszelki wypadek udaj się do lekarza i upewnij się czy aby napewno dziecka już nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
lolka191 Re: Ciąza 20.02.05, 21:12 te tabletki nazywały sie SEARLE.to te tabletki Ru 486 legalnie ich nie kupisz ale ja dzwoniłam do lekarzy z gazety były ogloszenia dzwoniłam do 2 i kazdy je miał Odpowiedz Link Zgłoś
madelaine_b Re: Ciąza 20.02.05, 20:59 no to znaczy ze poroniłas- jak na mój rozum- ile kosztuje kosztowało Cie takie przedsiewziecie? p.s pozatym 50% miesiaczek to poronienia tylko dziewczyny nie maja o tym pojecia p.s . mozesz napisac troche o tym jak zaszłas w ciąze czy kompletnie bez zabezpieczenia? czy może jakies było i zawiodło - jaki to był dzien cyklu? dzieki z góry trzymaj sie Odpowiedz Link Zgłoś
lolka191 Re: Ciąza 20.02.05, 21:08 z zabezpieczeniem tylko niestety pękło.a akurat kilka dni po tym miałam dostac okre i jak nie dostałam chba po tygodniu zrobiłam sobie test nawet dwa i wyszly pozytywnie.doslownie zalamalam się w ty roku mam mature i wszystko sie zawaliło ale powiedziałam o ty swojemu bratu on znalazl lekarza i mnie do niego zawiózl.To były 2 tabletki za 400zł i jeszce na recepte za 35 10 tabletek.Ale mi chodzi o to ze to nie była zwykła miesiączka bo to były brazowe plamy takie skrzepy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qrka Re: Ciąza IP: 195.136.118.* 20.02.05, 21:16 a dałabys rade zdobyć więcej tych leków? Odpowiedz Link Zgłoś
lolka191 Re: Ciąza 20.02.05, 21:19 a po co ci one jesteś tez w ciąży w którym tygodniu Odpowiedz Link Zgłoś
madelaine_b Re: Ciąza 20.02.05, 21:43 w takich "lekach" hormonów jest od groma- w postinorze który jest słabszy od tych które podałas jest tyle hormonów ile kobita wytwarza w ciągu całego cyklu - wiec miesiaczka miała prawo byc inna tym bardziej ze to porobnienie. Ale nei jestem lekarzem. Zrób test- bedziesz wiedziała. albo umów sie na wizyte u lekarza od którego dostałas piguły, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś