malibu21 31.08.05, 10:43 Dziewczyny poleccie mi jakas dobra prostownice do włosów. Dokładnie chodzi mi o ceramiczna- wg mnie jest lepsza i szybciej prostuje. Jaka marka i ile mniej wiecej kosztuje. Z góry dziekuje za wszelkie sugestie :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
basiek24 Re: Prostownica 31.08.05, 10:55 Polecam rozejrzec sie na Allegro. Jest spory wybor i nawet bardzo dobre prostownice kosztuja stosunkowo niewiele. Swoja kupilam (niestety nie moge w tej chwili sprawdzic marki) za 51 zl (razem z wysylka) i musze przyznac, ze prostuje rownie dobrze, jak ta mojej kolezanki, z ta roznica, ze ona zaplacila za swoja ponad 300 zl! ;) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eerge Re: Prostownica IP: *.local2.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.05, 11:14 gowno prawda te prostownice od 30 - 80 zl to najgorsze prostownice ! nie kupuj ich kup sobie wigo 25 mm ja zaplacilam 177 teraz sa tancze cos okolo 150 ona jest ceramiczna i bardzo dobrze prostuje polecam ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Prostownica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 11:34 ja wlasnie zastanaiam sie nad wigo tyle ze nie wiem czy ta waska czy szersza? Odpowiedz Link Zgłoś
mewka81 Re: Prostownica 31.08.05, 11:57 ceramiczne mniej niszczą wlosy. Dlatego sa drozsze. Ale ogolnie, to z prostownica trzeba uwazac - jak sie uzywa regularnie, to wlosy po jakims czasie sa masakrycznie popalone Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nasty Re: Prostownica IP: *.local2.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.05, 15:01 ja mam tą cieńszą i jest ok ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rtrt Re: Prostownica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 18:08 nie bede sie powtarzać bo pisałam już to tysiac razy a ileż mozna odpowiadać na to samo pytanie ciągle, ale dziewczyno poszukaj na wizażu tam jest cały temnat o najlepszych prostownicach, no ale dobra nie bede morałów trzaskac, ja z całego serca polecam EFALOCK FLAT CHAMP za 270zeta mniej wiecej, jest boooooooooooooska, i ja chce ją miec :( Odpowiedz Link Zgłoś
emib3 Vidal Sasoon 31.08.05, 18:18 Ja mam prostownice Vidal Sasoon, ceramiczną. Bardzo dobra i wcale nie mam spalonych włosów. Nie znam ceny, bo to był prezent, ale jest w Media Markt. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mans Re: Vidal Sasoon IP: *.local2.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.05, 19:29 jak jest w media markt to nie jest napewno to prostownica profesjonalna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kali Re: Prostownica IP: *.ztpnet.pl 31.08.05, 19:43 Lepiej prostuj ch**a. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jujuju Re: Prostownica IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.05, 19:48 Czesc. Ja uzywam prostownicy wigo za ok 270 zl . Jets bardzo fajna. Mam cienką. Szkoda tylko ze nie kupilam tej z regulacją temperatury gdyz jak juz sie kupuje taką drozszą to warto jest poswiecic jeszcze te kilkadziesiąt zlotych wiecej. Ogolnie jestem zadowolona . Troszke wysusza wlosy ale od tego jest jedwab, ktory wciera się wczesniej we wlosy. Wszystko kupilam w sklepie fryzjerskim. POzdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Prostownica IP: *.local2.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.05, 19:49 oja czemu tak drogo za wigo cienką dalas ja placilam 180 zl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiciunia_kicia Re: Prostownica IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.05, 22:00 A Ja mam MPM Product BWT B54.Ma regulacje temperatury,jest cieniutka,ceramiczne,biale pokrywy..Kupilam ja w Media za 90 zl,byla przeceniona ze 150zl.Swietnie prostuje,ale wysusza,jednak "ratujee sie" płynnym jedwabiem.. Odpowiedz Link Zgłoś
mrau Re: Prostownica 01.09.05, 01:02 ja mam jakas bezfirmowa, w 100% nieprofesjonalna, za jakies 30-40zl z media... nie wysusza wloasow, prostuje swietnie i wogule jest fajna... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniaa Re: Prostownica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 12:46 hej! jesłi masz włosy takie jak ja czyli kręcone i puuuszyste to prostowniva do 100 zł na pewno nic ci nie da. Ja mam włoską, ceramiczą, jakas firma Exclusive Italy, kosztowała ok 220 zł i moje włosy prostuje zajebiście!! naprawde polecam!! a kupiłam w sklepie z wyposazeniem fryzjerskim. chyba ze masz włoski proste ale cgcesz je "doprostowac" to wystarczy ci za jakieś 120 zł np Philipsa- kolezanka ma i jest barzdzo zadowolona. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kati Re: Prostownica IP: 80.48.21.* 01.09.05, 17:02 tez polecam nie jest droga ok100 a swietna. prostowanie w 10min;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malibu21 Re: Prostownica IP: *.eia.pl 01.09.05, 07:30 A miała któraś z was Vidal Sassoon VS5310 z ustawieniami temperatury? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natusia13 Jedwab??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.05, 20:30 hej w którymś z listow wyczytałam o jedwabiu w płynie do wlosów.Gdzie go kupujecie i jaka jest cena? Czy naprawde jest dobry? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiciunia_kicia Re: Jedwab??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.05, 21:52 Ja kupuje jedwab u mojej fryzjerki,w sklepach jest,ale tylko w takich z artykulami fryzjerskimi i tam jest drozszy niz u fryzjera.Obecnie mam jedwab firmy LeCher Techno Natural Silk 60 ml - 35 zlotych.Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dominika Re: Prostownica IP: *.eia.pl 02.09.05, 08:39 Jedwab kupuje sie w salonach fryzjerskich. Mala buteleczka, okolo 20ml kosztuje 10 zl. Odpowiedz Link Zgłoś
agniesia.g Re: Prostownica 02.09.05, 13:27 babyliss pro - model ktory moze prostowac rowniez wilgotne wlosy ;), z regulacja temperatury , z funkcja turbo (szybko sie nagrzewa) , zaplacilam 210 zl . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: Prostownica IP: *.eia.pl 07.09.05, 08:49 Czy ktoś mi powie jaki produkt jest najlepszy przy stosowaniu prostownicy? Chce zeby sie pieknie błyszczały i nie niszczyły! pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lance Re: Prostownica IP: *.local2.pl / *.loonar.pl 07.09.05, 09:01 serum z avonu jest dobre lub biosilk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: Prostownica IP: *.spi.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.05, 15:10 ja mam prostownice z firmy vigo i moge je polecic jest bardzo fajna a pzreewszystkim nie niszczy włosów tak bardzo jak inne. Odpowiedz Link Zgłoś