agrafeczka 21.11.05, 08:39 wasze pomysly na prezenty swiateczne szczegolnie ciekawa jestem co kupujecie panom... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jujka Re: prezenty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.05, 14:07 ...ja mojemu robilam puzle z naszego wspolnego zdjecia ale to nie byl swiateczny prezent - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: venefika Re: prezenty IP: *.adsl.inetia.pl 21.11.05, 15:22 to sa fajne opcje na prezenty dla babeczek i facetow www.mydlandia.pl sama kupowałąm tu prezenty naprawde warto i uczciwie!!!! a doznania podczas stosowania sudowne a zapachy piekne!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stokrotka Re: prezenty IP: *.eia.pl 21.11.05, 15:46 Perfum Mexx Ice Touch i jakąś ciekawą ksiązkę :) Odpowiedz Link Zgłoś
diegosia Re: prezenty 21.11.05, 16:17 Moj mezczyzna nalezy do gatunku tych, nic nie potrzebuja :-)) dlatego tez mam zawsze problem z prezentem swiatecznym, bo powinien byc wyjatkowy... Ale wlasnie cos wymyslilam: dla ciala i duszy - dobre whisky + kupony na masaz w moim wykonaniu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: prezenty IP: 62.111.177.* 22.11.05, 12:10 no wlasnie co kupic facetowi?? :( nie znam go jeszcze za długo i nie mam pojecia pomocy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lilarose Re: prezenty 22.11.05, 13:03 coś z ciuchów, książke, kalendarz zczymś, czym on sie interesuje, jakieś kosmetyki. I własnoręcznie napiesny wiersz w charakterze dodatku :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaaaapsikkkk Re: prezenty IP: *.ipt.aol.com 23.11.05, 15:11 ja kupuje mojemu spinki do koszuli z grawura jego inicjalow za 200zl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Werka Re: prezenty IP: *.pool82107.interbusiness.it 23.11.05, 17:01 Bardzo drogi prezent,ja tylko raz sobie na taki pozwolilam,ale sytuacja mnie do tego zmusila.Obecnie chyba zdecyduje sie na pierscionek,taki specjalny dla faceta,tylko mam problem bo nie znam rozmiaru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Massta Re: prezenty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.05, 19:47 Ja swojemu facetowi kupilam poduszke, na ktorej sa nasze zdjecia. Do tego kupilam koszulke z jego smiesznym zdjeciem =) Kiedys zamowilam mu na urodziny sesje zdjeciowa w agencji modelek i modeli. Chcialam, zeby poczul sie jak gwiazda =) I udalo sie... Kazalam mu sie elegancko ubrac. Efekt byl naprawde rewelacyjny. Cena mnniej, ale bylo warto. Odpowiedz Link Zgłoś
jadzia123456 Re: prezenty 29.03.19, 16:09 Zarówno Panom jak i Paniom najbardziej oryginalnym prezentem będzie voucher na przejazd sportowym autem w Devil-Cars. Duży wybór aut zaczynając od luksusowych np Porsche Lamborghini czy Ferrari poprzez rajdowe np Subaru Impreza WRX, BMW M Power e 46 kończąc na bolidach wyścigowych takich jak Ariel Atom czy też KTM X-BOW :) Wystarczy wejść na ich stronę i dokonać zakupu. Jeżdżą po 15 torach w całej Polsce, więc każdy znajdzie dogodną dla siebie lokalizację. Voucher przychodzi na adres e mail już kilka minut po złożeniu zamówienia gotowy do wydrukowania i wręczenia. Prezent gotowy w 5 min a satysfakcja z przejazdu i adrenalina mu towarzysząca gwarantowane w 100% :) Odpowiedz Link Zgłoś