21.11.05, 08:39
wasze pomysly na prezenty swiateczne
szczegolnie ciekawa jestem co kupujecie panom...
Obserwuj wątek
    • Gość: jujka Re: prezenty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.05, 14:07
      ...ja mojemu robilam puzle z naszego wspolnego zdjecia ale to nie byl
      swiateczny prezent -
      • Gość: venefika Re: prezenty IP: *.adsl.inetia.pl 21.11.05, 15:22
        to sa fajne opcje na prezenty dla babeczek i facetow www.mydlandia.pl sama
        kupowałąm tu prezenty naprawde warto i uczciwie!!!! a doznania podczas
        stosowania sudowne a zapachy piekne!!!!!!
        • Gość: Stokrotka Re: prezenty IP: *.eia.pl 21.11.05, 15:46
          Perfum Mexx Ice Touch i jakąś ciekawą ksiązkę :)
    • diegosia Re: prezenty 21.11.05, 16:17
      Moj mezczyzna nalezy do gatunku tych, nic nie potrzebuja :-)) dlatego tez mam
      zawsze problem z prezentem swiatecznym, bo powinien byc wyjatkowy...
      Ale wlasnie cos wymyslilam: dla ciala i duszy - dobre whisky + kupony na masaz
      w moim wykonaniu!
    • Gość: :) Re: prezenty IP: 62.111.177.* 22.11.05, 12:10
      no wlasnie co kupic facetowi?? :( nie znam go jeszcze za długo i nie mam
      pojecia pomocy!!!
    • lilarose Re: prezenty 22.11.05, 13:03
      coś z ciuchów, książke, kalendarz zczymś, czym on sie interesuje, jakieś
      kosmetyki. I własnoręcznie napiesny wiersz w charakterze dodatku :))
      • Gość: aaaaaapsikkkk Re: prezenty IP: *.ipt.aol.com 23.11.05, 15:11
        ja kupuje mojemu spinki do koszuli z grawura jego inicjalow za 200zl
        • Gość: Werka Re: prezenty IP: *.pool82107.interbusiness.it 23.11.05, 17:01
          Bardzo drogi prezent,ja tylko raz sobie na taki pozwolilam,ale sytuacja mnie do
          tego zmusila.Obecnie chyba zdecyduje sie na pierscionek,taki specjalny dla
          faceta,tylko mam problem bo nie znam rozmiaru.
          • Gość: Massta Re: prezenty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.05, 19:47
            Ja swojemu facetowi kupilam poduszke, na ktorej sa nasze zdjecia. Do tego
            kupilam koszulke z jego smiesznym zdjeciem =) Kiedys zamowilam mu na urodziny
            sesje zdjeciowa w agencji modelek i modeli. Chcialam, zeby poczul sie jak
            gwiazda =) I udalo sie... Kazalam mu sie elegancko ubrac. Efekt byl naprawde
            rewelacyjny. Cena mnniej, ale bylo warto.
    • jadzia123456 Re: prezenty 29.03.19, 16:09
      Zarówno Panom jak i Paniom najbardziej oryginalnym prezentem będzie voucher na przejazd sportowym autem w Devil-Cars. Duży wybór aut zaczynając od luksusowych np Porsche Lamborghini czy Ferrari poprzez rajdowe np Subaru Impreza WRX, BMW M Power e 46 kończąc na bolidach wyścigowych takich jak Ariel Atom czy też KTM X-BOW :) Wystarczy wejść na ich stronę i dokonać zakupu. Jeżdżą po 15 torach w całej Polsce, więc każdy znajdzie dogodną dla siebie lokalizację. Voucher przychodzi na adres e mail już kilka minut po złożeniu zamówienia gotowy do wydrukowania i wręczenia. Prezent gotowy w 5 min a satysfakcja z przejazdu i adrenalina mu towarzysząca gwarantowane w 100% :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka