Dodaj do ulubionych

Stópki dziefczynek

15.12.05, 21:17
takie duze forum a nikt nie wspomniau o suodkich stopkach pienknych dziefczyn
:) czy uwazacie ze pieszczenie kobiecych stopek jest dziwne, a jesli nie to
czy sprawia wam to przyjemnosc bo ja kofam suotkie stopki dziwfczyneQ :D :**
Obserwuj wątek
    • ania_188 Re: Stópki dziefczynek 15.12.05, 21:20
      oj sprawia sprawia:D tylko wy to rzadko robicie
    • Gość: aniczka Re: Stópki dziefczynek IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 15.12.05, 21:38
      no ja lubie masazyki i pieszczoty stópek, ale często nie moge wytrzymac ze
      smiechu i wyrywam nozki z objec mego kochaneho, bo po prostu zbyt delikatny
      dotyk tylko mnie łaskocze...hihihihi;)
    • Gość: aniczka Re: Stópki dziefczynek IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 15.12.05, 21:39
      dawideq a jak ty to robisz??
      • dawideq17 Re: Stópki dziefczynek 15.12.05, 21:45
        nom probojem posmakowac kazdego palooszka, a i pozniej masazyQ stoopki tylko nie
        mozna robic zbyt delikatnie bo wtedy podobno mocno laskota :)
        • Gość: pprety Re: Stópki dziefczynek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 23:29
          A mnie nigdy jeszcze nikt w stópki nie masował i nie całował... a szkoda...
    • Gość: anika Re: Stópki dziefczynek IP: *.chelm.mm.pl 15.12.05, 21:45
      uwielbiam to!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • waldek1610 I coz w tym takiego dziwnego? 16.12.05, 08:17
      I coz w tym takiego dziwnego. Przeciesz wiadomo ze kobieta ma wiecej niz
      piersi, cipke i usta.....
      • Gość: waldek1610 Re: I coz w tym takiego dziwnego? IP: *.ca-sanfranc0.sa.earthlink.net 16.12.05, 08:25
        Przeciesz wiadomo ze kobieta ma kakaoko
    • Gość: anka Re: Stópki dziefczynek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.05, 10:21
      > trzeba miec wysokie IQ zeby moc to odczytac

Już wiem czemu wchodzę na to forum, chociaż to nieładnie smiać się z czyjejś
      głupoty.:DDD
    • Gość: anka Re: Stópki dziefczynek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.05, 10:24
      suodkich
      dziefczyn
      kofam suotkie
      dziwfczyneQ

:)))
      To już nawet nie jest infantylne bo to zbyt łagodne określenie, aż brak
      słów.:))) Nawet moja czternastoletnia kuzykna uwża, że pisanie w ten sposób to
      obciach, dobry dla małolatów.:)))

Używasz sformułowania "dziewczynki" (dziefczynqi:))). Jesteś pedofilem???
      • Gość: anka Re: Stópki dziefczynek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.05, 10:25
        Miało być "kuzynka".
      • dawideq17 Re: Stópki dziefczynek 16.12.05, 15:23
        ja sam mam 17 lat wienc niewiem czy w tym wieQ mogly by mnie interesofadc dzieci
        :DD piszons dziefczyQi mam na mysli dojzale plciowo a nie dzieci.. ;( hmm..
        chociaz podoba mi siem 2 lata muodsza kolezanQa ale mysle ze to nie jest chyba
        zadne zboczenie ;]] pozdrfiam :)
    • czekoladka_84 Re: Stópki dziefczynek 16.12.05, 15:54
      Uwielbiam :D
      • czekoladka_84 Re: Stópki dziefczynek 16.12.05, 15:54
        Tzn uwielbiam jak facet pieści moje stopy, bo odwrotnie to nie bardzo mi się
        podoba.
        • dawideq17 Re: Stópki dziefczynek 16.12.05, 17:08
          no przeciez ze nie odwrotnie :D to stopki dziefczyneQ sa tylko suotkie :D ;*
    • eriani Re: Stópki dziefczynek 16.12.05, 23:09
      uwielbiam masaż=pieszczote stóp
    • Gość: meg.888 Re: Stópki dziefczynek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.05, 12:17
      "dawidq17" - ogólnie jestem tolerancyjna i nie krytykuje ludzi, alę w Twoim
      przypadku to nie mogę się powstrzymać zeby nie skomentować..
      masz 17lat a piszesz jak jakas "suodka" 12latka, która co dopiero założyła sobie
      gadu-gadu i od kogoś równie "suodkiego" podchwyciła ten że sposób pisania...
      wogóle to brak mi słów i naprawde nie moge uwierzyć że facet może tak pisac :|
      wybacz ale wszystkim czytającym Twoje "suodkie" wypowiedzi z pewnością nasuwa
      się na myśl "co za frajer..."
      wybacz ale jestem w głębokim szoku
      • Gość: meg.88 Re: Stópki dziefczynek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.05, 12:22
        i te buziaczki nA prawo lewo typu "koffam cauuuy śffiat"... :// własnie nasunęły
        mi się na myśl statusy mojej 11letniej kuzynki która "koffa" bzdury typu
        robienie avatarków na blogach zeby miec "dooożo komci" i tego typu rzeczy :| i
        jej statusy typu "w SQ =) kofffam =) qiatuszki, qbki i qbusie =* =* =*"
        (qiatki, sqL itp wskazuje że odkryła że "kw" i "ku" może zastąpić literką "Q"..
        poprostu NO COMMENT.. [mimo iż nie wytrzymałam i skomentowałam]

PS. skzoda że nie napisałes postu tzw. pokemonami jeszcze... [czyli czcionką
        typu --> TaKiEgO]

Wybacz ale naprawde to jest nieporozumienie gdy facet 17letni tak pisze...
        • dawideq17 Re: Stópki dziefczynek 17.12.05, 16:08
          W sUmIe To OtYm NiE pOmYsLaLeM :D niechce mi sie tak pisac bo za dlugo to trwa..
          no a czesto uzywac "Q" zamias t "ku" lecz nigdy nie pomyslalem otym ze moge tez
          lirerka "Q" zastapic "kw" jest do dlamnie cenna informacja :D a dlaczego nie
          odpowiedzialas na pytanie w temacie tylko pisze wypracowanie odnosnie mojego
          stylu pisania? :) najwyrazniej jestem jeszcze dzieckiem o niedojrzalym
          intelekcie :) posdrafiam i kofam dziefczynQi :** ( a nie caly swiat ;p )
          • Gość: meg.888 Re: Stópki dziefczynek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.05, 19:34
            nie... to jest jakaś prowokacja... nie wierzę że możesz być aż takim...nie wiem
            jak to określić
            • czekoladka_84 Re: Stópki dziefczynek 17.12.05, 19:35
              No przecież się podpisał: "Dawidek17".
              • czekoladka_84 Re: Stópki dziefczynek 17.12.05, 19:36
                Pomyłka "Dawideq17" :)) to pewnie tak brzmi bardziej francusko

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka