Dodaj do ulubionych

mały... bardzo

21.12.05, 00:40
witam, nie chciałabym aby zabrzmiało to głupio.. jestem po prostu ciekawa
opinii oraz doświadczeń innych w tej sferze.. Otóż spotykam się od
niedlugiego czasu z pewnym mężczyzną. Jest wspaniałym, wrażliwym facetem, do
tego bardzo romantycznym (dinozaur?:) Zbliżyliśmy się ostatnio do siebie i
wylądowaliśmy w łożku.. no i..było namiętnie i chciałam żebyśmy to zrobili,
zaczeliśmy się dotykać no i tu się trochę zdziwiłam. Okazało się, że jego
penis jest malutki i to nie mały ale dosłownie malutki (gdzieś wielkości
mojego palca)a na dodatek nie mial erekcji :( wyszedł z łóżka jak zbity pies,
nie wiedziałam jak mam zaregować...widzieliśmy sie już pare razy od tamtego
czasu ale do żadnych zbliżen nie dochodzi.. nie chce przekreślać tego
wszystkiego ale seks jest dla mnie bardzo ważny w życiu a wiem już teraz że
meżczyzna ten nie będzie w stanie mnie zadowolić...

byłyście kiedyś w takiej sytuacji?jaka była wasza reakcja?
Obserwuj wątek
    • laff.irynda Re: mały... bardzo 21.12.05, 00:52
      skad wiesz ze cie nie zadowoli???
      Babcia mojej kumpeli mowia nam zawsze 'moze byc maly byle waryjot' :)
      A to czy facet Cie zadowoli nie koniecznie musi byc zwiazane z wielkoscia jego
      przyrodzenia :) To technika czyni go mistrzem a nie rozmiar fiutka :)
      • tumennmaate Re: mały... bardzo 09.10.25, 08:22
        Ekstender do powiększania penisa - hespac.com/extenderpl.htm Używam podobnego sprzętu prawie 3 miesiące. Efekty są ok 3 cm przyrostu. To zupełnie normalne, że po pół godzinie trzba zrobić sobie 5-10 minut przerwy. W sumie to jak się zsumuje 8x 30 min to daje 4 godziny, wiec uzytkowanie nie jest takie proste i przyjemne. Dodam, ze na poczatku to po 20 minutach juz mnie bolalo, teraz moge ok 40 min w tym siedziec. Polecam ogolnie tego typu urzadzenia, ale przypominam, ze trzeba miec duzo cierpliwosci i wytrwalosci zeby osiagnac zamierzony efekt.
    • Gość: Artur Przezywacz Re: mały... bardzo IP: 195.69.82.* 21.12.05, 01:31
      Nie czytalem tego postu, bo wyglada na glupi
    • Gość: srubka_87 Re: mały... bardzo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.05, 08:13
      o kurczeee, hahahaha, a ja nazrekałam :PP no cóz na Twiom miejscu
      przemilczałambym cała sprawe, ale na moim miejscu dostałabym dzikiego ataku
      smiechu :D cóż ;]
      • Gość: nt Re: mały... bardzo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.05, 16:30
        no to przeslij kotku swoja fotke to sie posmiejemy razem ;))
    • Gość: mk Re: mały... bardzo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.05, 08:42
      Jesli nie mial erekcji, to skad wiesz, jak duzy bedzie, gdy ta erekcja nastapi??
      U niektorych roznice miedzy zwisem a staniem sa naprawde duze... ;)
      • Gość: hmm Re: mały... bardzo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.05, 10:56
        Moj penisek w zwisie ma 3cm ale jak dojdzie do stanu erekcji zamienia sie
        w olbrzyma -prawie jak kij bejsbolowy 30 cm i rozwalam wszystkie cipki ......
        • Gość: J@GODa Re: mały... bardzo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.05, 11:12
          Nie martw sie dziewczyno, pewnie mu nawet nie stanął, a w spoczynku one
          wszystkie są malutkie. widać, że nie masz ani kszty doświadczenia, bo to bardzo
          latwo sie na tym poznac.
    • diablinka Re: mały... bardzo 21.12.05, 11:25
      małe jest piękne;) a jak rośnie to cieszy...:)
      • Gość: blizniaczka3 Re: mały... bardzo IP: *.wroclaw.mm.pl 21.12.05, 11:30
        mam doświadczenie, uwierz mi:) z tym że to był najmniejszy penisek z jakim sie
        spotkałam (nawet w czasie spoczynku). do tego jest bardzo cieniutki :/
    • 1jujka1 Re: mały... bardzo 21.12.05, 11:31
      maly ale jary :)))
      • Gość: J@GODA Re: mały... bardzo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.05, 11:46
        Ale może sie na prawde powiększyć w czasie podniecenia. zrob doswiadczenie:
        zmierz mu w spoczynku, popiesc ustami a potem znowu zmierz. :)
        • Gość: nt Re: mały... bardzo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.05, 16:32
          hehe..swietny pomysl!! facet bedzie w siodmym niebie jak po takiej historii
          babka bedzie chciala jeszcze mu penisa mierzyc ;DD boshe skad sie takie idiotki
          biora ??
    • beetaxa Re: mały... bardzo 21.12.05, 12:14
      rozumiem Twoje obawy... wielkość ma zanaczenie, ale wcale nie aż tak wielkie:)
      ważna jest fantazja !
      Byłam kiedyś w podobnej sytuacji bo jeden był zbyt mały i a drugi permamentnie
      w stanie zwisu..... a wcale nie jestem jakąś maszkarą... Tych dwoch facetów
      bardzo mnie zaniepokoiło i zakończyłam szybko te dwie znajomości... wiec jeśli
      sex jest dla Ciebie ważny, możecie o tym porozmawiać i próbować rożnych metod
      na pwiększenie interesu, a jeśli nie chcesz to po prost daj spokój facetowi bo
      po co jego męczyć i siebie?
      • Gość: J@GODA Re: mały... bardzo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.05, 13:26
        Podzielilas sie z nim swoimi spostrzezeniami?
        • Gość: blizniaczka3 Re: mały... bardzo IP: *.wroclaw.mm.pl 21.12.05, 13:36
          nie,nie rozmawialismy o tym... ale widze ze on ma straszne kompleksy z tego
          powodu i porazki z dziewczynami w przeszlosci sa w duzym stopniu z tym związane:
          ( jest wspaniałym chłopakiem, nie wiem co mam zrobic.. :(
    • czekoladka_84 Re: mały... bardzo 21.12.05, 13:49
      W sumie "na żywo" to nie widziałam takiego maleństwa. Jednak kiedyś na filmie
      była taka akcja, facet ściąga spodnie, a tam taki dzyndzelek malutki. Dostałam
      wtedy ataku śmiechu, ale może dlatego, że miałam 14 lat. Jednak nie wyobrażam
      sobie takiej sytuacji. Najlepszy to średni rozmiar (tak 12-15 cm).
      • jakub_234 Re: mały... bardzo 21.12.05, 13:56
        Najlepszy to średni rozmiar (tak 12-15 cm).

Kazdy facet ma chyba kompleksy z tego powodu, bo wydaje mu sie, ze jego
        jaszczur jest maly.
        Czekoladka tymi slowami sprawilas, ze czuje sie "wielki" - dzieki :D
        • czekoladka_84 Re: mały... bardzo 21.12.05, 14:13
          Prosze :)

Mężczyźni to czasami przesadzają. Tak samo jak wydaje im się, że im więcej
          mięśni to tym lepiej. No cóż chyba niektórzy za bardzo biorą sobie do serca
          rady męskich gazet.
      • Gość: blizniaczka3 Re: mały... bardzo IP: *.wroclaw.mm.pl 21.12.05, 13:56
        też dostałam ataku śmiech na pewnym filmie tylko że gdy zdarzyło się to w
        rzeczywistości to nie dostałam ataku śmiechu tylko szkoda mi się go zrobiło :(
        • Gość: mk Re: mały... bardzo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.05, 18:25
          Powtarzam jeszcze raz: sprawdz najpierw jaki z niego olbrzym W CZASIE EREKCJI...
          • Gość: taki jeden Re: mały... bardzo IP: 198.36.86.* 21.12.05, 18:36
            Wez go do buzi w satnie spoczynku a w momecie gdy zaczniesz połykac ssij
            mocno az waz strazacki wybuchnie wtedy zobaczysz swojego olbrzyma w pełnej
            okazałosci :))
            • jackmalutki Re: mały... bardzo 19.09.25, 08:09
              Moja kobieta lubi mi brać jak zwisa do buzi bo twierdzi że lubi czuć jak jej w środku rośnie. A penisy są różne i malutkie i duźe.Po wizycie w saunie zapytałem swojej kobiety czemu zerkała tak na faceta na przeciwko co spodobał ci się jego fiut a ona na to że wcale nie ,tylko zastanawiała się czy mu stał,a ja stwierdziłem że coś ty raczej nie a ona na to ,no bo wiesz on miał w takim razie większego jak mu zwisa od twojego w pełnym wzwodzie.
    • Gość: ginseng Re: mały... bardzo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.05, 18:40
      jesli nie miał erekcji, to niewiadomo, jaki jest. rozmiar w spoczynku nie ma
      żadnego znaczenia ani przełożenia na rozmiar w erekcji. to już naprawde
      elementarna wiedza, gdzie ty się wyhowałaś?

z fizjologicznego punktu widzenia to penis, zeby byl za mały, musi być
      medycznie sklasyfikowany jako mikropenis. Jeśli mieści się w medycznej normie
      to z fizjologicznego punktu widzenia wystarczy. 99% facetów w tej normie się
      mieści.
    • Gość: filled-with-love Re: mały... bardzo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.05, 19:04
      Tak naprawdę to żeby zaspokoić kobietę, penis nie jest w ogóle potrzebny.
      W końcu lesbijki jakoś są w parach i to robią. Wielkośc penisa to sztuczny
      problem wykreowany przez kulturę. Kobiety tez roznia się rozmiarami pochwy
      przeciez i to wszystko zalezy od indywidualnego dopasowania. Dopasowanie
      fizyczne moze byc lepsze lub gorsze, ale zawsze sa techniki zeby sobie z tym
      poradzic. Jesli powaznie traktujesz partnera, masz otwarty umysł i nie myslisz
      idiotycznymi schematami, to przy odrobinie dobrej woli tak czy inaczej zycie
      erotyczne sie ulozy.
    • mirmurek Re: mały... bardzo 21.12.05, 21:30
      > penis jest malutki i to nie mały ale dosłownie malutki (gdzieś wielkości
      > mojego palca)a na dodatek nie mial erekcji :( wyszedł z łóżka jak zbity pies,

Zadziwia mnie to co mówisz. Wielkość penisa przed erekcją nie ma nic do
      wielkości po. Mój przed ma czasami wielkość najmniejszego palca u dłoni, po ma
      raptem 20 cm i do najchudszych raczej nie należy. Zdemotywowałaś faceta i
      pewnie nic już z tego nie będzie.
    • Gość: Daga Re: mały... bardzo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.05, 01:36
      Jejku jak to wszystko czytam do dochodzę do wniosku, że mój facet jest boski w
      zwisie ma 20cm!!!!!!
      • Gość: obronca_lepera Re: mały... bardzo IP: *.icpnet.pl 22.12.05, 02:31
        Sory ale niemoge sie powstrzymec jak w zwisie ma 20cm to ewnie w czsie erkcji z
        40cm a ty masz pewnie p**** jak slon 80cm kobieto wez sobie bytelke i sie
        zabaw !!!!
    • Gość: Omarina Nie jest tak zle.bastian20 ma mniejszego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.05, 02:42
      Co sie przejmujesz??Pomysl,ze bastian20 ma takiego,ze go trzeba lupa szukac.To
      dopiero kikutek.Nawet nie fiutek a kikutek.Zapytaj bastioana jak reaguja na to
      jego dmuchane lale.I jak on sie z tym czuje.
    • Gość: bliźniaczka3 Re: mały... bardzo IP: *.wroclaw.mm.pl 27.12.05, 16:06
      hm, niektore odpowiedzi mi troche pomogly, dzieki ;)
    • jol501 Re: mały... bardzo 20.09.25, 11:30
      różne członki są mały potrafi szybko ruszać i rozgrzewa pochwę co prowadzi do orgazmu a duży rozmiar rozciąga pochwę do bulu
    • jol501 Re: mały... bardzo 22.09.25, 10:34
      to zależy co jest w głowie ja to już miałam obdarzonych dużo rozciągają pochwę teraz 20cm to dla mnie mały
      • jackmalutki Re: mały... bardzo 26.09.25, 13:18
        Proponuję ci wibrator są 25 cm ,bo 20 cm to tylko murzyni mają
        • jol501 Re: mały... bardzo 26.09.25, 22:09
          zdarza się że mają 22,24 cm a jeden kolega to 30cm żona odeszła od niego z tego powodu
    • jackmalutki Re: mały... bardzo 10.10.25, 08:28
      Do buzi go powinnaś wziąść tam powinien szybko urosnąć i wystrzelić
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka