agnie_cha1 17.06.06, 13:09 CZy łykając pigułki antykoncepcyjne i nosząc soczewki kontaktowe można się bez przeszkód opalać w solarium. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wenusss można. 17.06.06, 13:18 można, ja lykam tabletki i chodze na solarium i nic mi nie jest, ale to chyba zalezy od osoby. dzis ogladalam jakis program ale o opalaniu na prawdzimym sloncu i podoblo biorac tabletki i opalajac sie mozna dostac uczulenia. poprostu musissz sprobowac i zpbaczysz jak reaguje twoja skor. a co do szkiel, to idz na jakies solarium, ale takie co wiesz ze duzo ludzi chodzi i zapytaj ta paiennke co obsluguje czy mozna w kontaktach sie opalac, ale mnie sie wyaddaje z tak:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alfons Re: solarium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 13:20 na solarę to same k.urewki chodzą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piekarz Re: solarium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 14:34 Czy można walić konia i tą samą ręką wyrabiać ciasto ? wiem, że moi koledzy w innych piekarniach, zwłaszcza na nocnej zmianie tak robią. Czy uważacie ze to w porządku? Odpowiedz Link Zgłoś