dania_86 31.07.06, 10:25 jaki teledysk wam się podoba najbardziej ?? ale ze wszystkich, nie chodzi mi tylko o te najnowsze :) jak dla mnie to "BUTTERFLY" Crazy Town :) chociaż słucham zupełnie innej muzy :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kasiula888 Re: teledysk IP: *.milenium.net.pl 31.07.06, 11:05 Toni Braxton- "Un Break My Heart" ...chyba moj ulubiony..:] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał Re: teledysk IP: *.bater.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.06, 12:07 pussycat dolls - dont cha Odpowiedz Link Zgłoś
iron_wanienka Re: teledysk 31.07.06, 13:54 kilka, np: -stuck- stacy orrico(nie slucham popu, ale ta piosenka przypomina moja historie milosna) -nevember rain -guns&roses (zawsze placze na scenie pogrzebu) -freak on a leash-korn -i wish i hade an angel-nightwish(bo piosenka sama w sobie jest swietna) -wszystkie teledyski pink floyd i queen - nie musze tlumaczyc dlaczego:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A. Re: teledysk IP: *.chello.pl 31.07.06, 14:14 troche nie na temat ale...: 'otwieram flache...' - LOL :D czyje prawa autorskie? Odpowiedz Link Zgłoś
iron_wanienka Re: teledysk 31.07.06, 14:35 prawa autorskie?? jakis czas temu ktos w wyborczej zmienil tekst piosenki 'otwieram wino'...ze swoja dziewczyna a konkretnie refren na Otwieram flache z moim wujem Stachem.ja zapamietalam ten jeden zwrot.podobna akcja byla na forum humorum, cos w tym stulu: www.zamaika.tomkiewicz.hostings.pl/forum/printview.php?t=263&start=0&sid=d5f86178e903a932e318512c4751f869 oraz na forum na luzie:forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=520&w=45815394&v=2&s=0 tyle:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VROOOM Re: teledysk IP: 150.254.125.* 31.07.06, 14:26 Troche tego jest, ale moim zdaniem naprawde niezwykly jest ten zrobiony do "Atmosphere" Joy Division. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaaaaaaaaaaa Re: teledysk IP: *.bater.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.06, 13:12 SOS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polin Re: teledysk IP: *.bater.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.06, 13:13 linkin park in the end Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elka Re: teledysk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 14:37 lubię ze starszych:"Cryin" Aeorosmith "Last Christmas"-jak wszyscy przyjaciele siedza sobie w tym domku ,kiedy pojawia sie ten teledysk to dla mnie znak ,ze juz ida święta,teledysk do Lambady;) Odpowiedz Link Zgłoś
takie_dziewcze_czyli_td ...tylko dla doroslych... 01.08.06, 17:00 Tool "The Pot" www.youtube.com/watch?v=_OC9hHDV59c Tool "Prison sex" www.youtube.com/watch?v=xiIdfZA2oxw Tool "Sober" www.youtube.com/watch?v=vtlbteGQZnk "Black Hole Sun" www.youtube.com/watch?v=rWeW_8ljmCM Pink Floyd "Another brick in the wall" www.youtube.com/watch?v=AvkhXy777No Sigur Ros "Hoppipolla" www.youtube.com/watch?v=WkP_NaMsrMM Odpowiedz Link Zgłoś
takie_dziewcze_czyli_td Re: ...tylko dla doroslych... 01.08.06, 17:36 jaka parabola? Odpowiedz Link Zgłoś
takie_dziewcze_czyli_td Re: ...tylko dla doroslych... 01.08.06, 17:41 o to Ci chodzi? www.youtube.com/watch?v=j2XtBC51-Oc nie widzialam jeszcze... troche dlugie... ale Tool ogolnie ma klimatyczne teledyski :D Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_vel_lol2 Re: ...tylko dla doroslych... 01.08.06, 18:04 jaka parabola ... dobre sobie ... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ChiChi Re: teledysk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 17:38 kolejność dowolna, jak dotąd moje ulubione to: Rammstein - "Stripped" No Doubt - "Hella good" Faithless - "We come One" Michael & Janet Jackson - "Scream" Christina Aguilera - "Fighter" Tarkan - "Bugece" 2Pac -"California love" Qeen- "Inuendo" Beastie Boys-"Intergalactic":))) Dire Straits- "Money for Nothing" Paulina Rubio - "si tu te vas" Jennifer Lopez - "I'm gonna be allright" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbychu Re: teledysk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.06, 18:08 a widzieliście nowego Janusza Laskowskiego z Cyganami ? jak nie, to znaczy, że nic nie widzieliście Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chi Chi Re: teledysk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 19:05 Oraz KONIECZNIE musze dodac jeszcze: Leftfield - "Africa shox" Linkin Park -"Pts. Of. Athrty" A-ha- "Take on me" Old Dirty Bastard - "Baby I got your money":))) często wracam też do "Leave me alone" i "Smooth Criminal" ze złotych lat Michaela Jacksona :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet z m2:) Zdecydowanie Paris Hilton IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 19:31 oczywiście żartowałem :) !! Black eyed peas-Let's get retarded Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Zdecydowanie Paris Hilton IP: *.bater.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.06, 13:10 Let's get the started chyba dla mnie Dirrty CHristiny Aguilery Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet z m2:) Re: Zdecydowanie Paris Hilton IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.06, 22:25 dzięki że mnie poprawiłaś, ale taki tytuł miałem w winampie i nie za wiele myśląc go spisałem, w końcu jestem człowiekiem Odpowiedz Link Zgłoś