Dodaj do ulubionych

statystyka numerków

26.02.07, 10:36
jak byłam młoda i piękna, to oglądałam filmy o miłości. I tam sceny łóżkowe
były pokazane tak, że ledwo co skończyli się kochać, to zaczynali zabawę od
początku. Rzeczywistość okazała się nieco inna, bo jakoś 30 minut odpoczynku,
jemu nie mi, nie wystarcza. Dlatego mam pytanie, ze zwykłej babskiej
ciekawości, ile razy najwięcej w ciągu dnia się kochaliście z udanym "finałem"?
Obserwuj wątek
    • aniiatka Re: statystyka numerków 26.02.07, 10:46
      zaraz ci powiedzą ze mają 3 orgazmy pod rząd i kochają sie 7 razy dziennie :)
      • zlodziej_czasu Re: statystyka numerków 26.02.07, 11:06
        to zalezy (chyba) od stopnia pozadania:)
        • kamkuba1 Re: statystyka numerków 26.02.07, 11:20
          kiedys jak bylam nastolatka to z moim obecnym mezem moglismy to robic 3 razy
          dziennie teraz moj facet ma 24 lata i raz na dwa trzy dni to max:(
          • edi822 Re: statystyka numerków 27.02.07, 12:13
            starość nie radość
            • Gość: cocoloco Re: statystyka numerków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.07, 21:39
              no to juz glanz stary,nie ma co 24lata,w kwiecie wieku,az strach pomyslec co
              bedzie jak bedzie mial 40lat
            • mambunia26 Re: statystyka numerków 01.03.07, 19:44
              a z siedem razy i za kazdym razem bylo tak samo cudownie....
            • alchemia0000 Re: statystyka numerków 01.03.07, 19:50
              6 razy :) i nie oszukuje ale to mialo miejsce tylko 1:(
    • Gość: loca Re: statystyka numerków IP: *.icpnet.pl 26.02.07, 13:32
      okolo 6 razy na dobe...przez weekend jakies 11 razy
      • wredna.suka Re: statystyka numerków 26.02.07, 13:37
        3x na jakies 6-8 godzin. 2x pod rzad bez problemu, z trzecim gorzej, pada
        fizycznie :)
        • gwiazdka_na_niebie Re: statystyka numerków 02.03.07, 14:04
          Chwalisz się czy żalisz???
        • Gość: DAYdarknessNO.1 Re: statystyka numerków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.07, 22:18
          to se kilo marchwi kup i wprowadzaj na zmiane:D pamietaj promujemy tylko polska
          żywnośc :D heheh
    • Gość: c.p.bowles Re: statystyka numerków IP: *.ghnet.pl 26.02.07, 16:16
      najwiecej to 7 razy, ale ja nigdy orgazmu nie mam wiec nie wiem czy moge
      odpowiadac. a 2 razy pod rzad to czesto, twardosc juz nie taka jak za pierwszym
      razem ale i tak jest nieziemsko :)
      • Gość: zmora Re: statystyka numerków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.07, 13:13
        Gość portalu: c.p.bowles napisał(a):

> najwiecej to 7 razy, ale ja nigdy orgazmu nie mam wiec nie wiem czy moge
        > odpowiadac. a 2 razy pod rzad to czesto, twardosc juz nie taka jak za
        pierwszy razem ale i tak jest nieziemsko :)

coś nie kapuję...nie masz orgazmu i jest nieziemsko????
        weź to jakoś wytłumacz.....na czym polega nieziemskośc BEZ ORGAZMU?

• Gość: c.p. bowles Re: statystyka numerków IP: *.ghnet.pl 01.03.07, 16:55
          pani wyzej wyrazila dokladnie to co czuje :) nie widze w tym nic dziwnego. to,
          ze nie ma sie orgazmu nie oznacza, ze seks jest beznadziejny. ja uwielbiam
          uprawiac seks tak jak teraz, a jak kiedys dostane orgazm to bedzie jeszcze
          fajniej.
    • edi822 Re: statystyka numerków 27.02.07, 12:15
      nie ilość a jakość,więc raz a dobrze i jest się zaspokojonym,bo to chyba o to
      chodzi?
      • Gość: go Re: statystyka numerków IP: *.as.kn.pl 01.04.07, 23:52
        Dziś wszystko jest na ilość, jak w supermarketach. Kto więcej się naruch wygrywa, tylko nie wiem co.
    • wentylatorka Re: statystyka numerków 27.02.07, 12:16
      U mnie 5 razy w ciągu dnia :) ale z jednym "finałem" :)
      • Gość: Nadia Re: statystyka numerków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.07, 15:12
        Ja wczoraj godzilam sie z moim facetem:)4 razy w ciagu dwoch godzin.Ja i on za
        kazdym razem mielismy orgazm:)Ale rzadko zdarzaja sie takie eksplozje.Tak
        normalnie to gora dwa razy dziennie.Chyba ze jestesmy po jakiejs imprezie to
        potrafimy kochac sie pol nocy
    • Gość: Divine Re: statystyka numerków IP: *.19.165.20.osk.enformatic.pl 28.02.07, 21:21
      Ostatnio kochałam sie z facetem 3 razy pod rząd.
      Raz po razie z jakimiś pietnastoma minutami odpoczynku.
      Ja i on dochodzilismy za każdym razem a co ciekawe moj facet miał ciagle ta samą
      twardośc tylko zawartośc mniejsza :)...

Pozdrawiam
      • Gość: szmeksik Re: statystyka numerków IP: *.lan.net.pl 28.02.07, 21:32
        cztery razy po dwa razy i dwa razy raz po raz
        • Gość: hetrozja Re: statystyka numerków IP: *.intersc.com.pl 01.03.07, 10:32
          akurat orgazm nie jest potrzebny do tego by seks byl nieziemski... sa kobiety
          ktore orgazmu nie maja, ale lubia sex sam w sobie i sprawia im wielka
          satysfakcje. proste :)
        • Gość: sandra Re: statystyka numerków IP: *.ipt.aol.com 25.03.07, 21:45
          uwiebiam sex i nic na to nie poradze ale czasem moj partner niema nato ochoty a
          ja ciogle mam czy to normalne moge sie kochac z nim caly czas
        • Gość: staszel Re: statystyka numerków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.07, 20:59
          i to jeszcze bez wyjmowania!
          • Gość: mario Re: statystyka numerków IP: *.chello.pl 27.03.07, 18:17
            ja bez wyjmowania tez dwa razy ale po pół godzinie od nowa
    • Gość: kwiatuszek Re: statystyka numerków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.07, 10:32
      Moj kochany ma 36lat i jest ze mna 6 lat ale jak sie "kochamy" w jeden dzien to
      dochodzi do swoich 5 "razy" i wieczorem odpoczywa :)
    • Gość: pati Re: statystyka numerków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.07, 01:20
      mam 29 lat a mój partner 38, zawsze nasz seks trwa nie krócej niż tzry godziy w
      tym czasie on ma 3 lub 4 finały a ja mam ich więcej bo jest świetny w
      piszczotach
    • Gość: gość Re: statystyka numerków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.07, 21:19
      on najwiecej 6 razy, potem niestety jego narząd odmówił posłuszeństwa;) chęci
      były ale nie było możliwości;)a ja, oj straciłam rachube:D
      • Gość: likoszpikosz Re: statystyka numerków IP: *.stk.vectranet.pl 31.03.07, 20:19
        tak to czytam i czytam i jeśli to prawda co piszecie ( nie wierzę w to za
        specjalnie) to maci powody do zadowolenia, Ja mam 33 lata, moja żona ma 29.
        jesteśmy 5 lat po ślubie, Nasza częstotliwość współżycia wynosi jakieś 10 razy
        na rok, średnio raz na miesiąc, albo cześciej 3 razy w jednym miesiącu a potem 2
        miesiące przerwy. Właściwie to chyba przestajemy sypiać ze sobą wogóle.. Czy da
        się tak dalej żyć w małżeństwie , gdzie są dzieci i łącza nas one przede
        wszystkim? tak bez seksu? jak myślicie?
        • Gość: hipek_ewci no wlasnie IP: *.bredband.comhem.se 31.03.07, 23:24
          Sa dwie mozliwosci albo sie odnajdziecie na nowo,albo moze oboje zrezygnujecie
          z sexu,lub obje albo jedno z was (co jest najbardziej prawdopodobne)zaczniecie
          szukac po za malzenstwem.To jest zagrozenie dla waszego zwiazku.Mozna jeszcze
          isc na uklad swiadomy i pozwolic drugiej stronie na sex po za malzenski,ze
          swiadomoscia ze malzenstwo dla dobra dzieci ma trwac nadal.
          Z drugiej storny zmuszanie sie do zycia z kims to mordega,bo dzieci mozna
          widywac czesto.Rozstanie rodzicow to dla dziecka duza tragedia... .
    • Gość: mała Re: statystyka numerków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.07, 13:02
      4 razy w ciągu nocy, ale to jeszcze nie było maksimum naszych mozliwości:)
    • Gość: dorota Re: statystyka numerków IP: *.eimg.pl 15.03.07, 17:58
      Ja kochałam się kilka razy w jednym dniu, ale przecież nie o ilość tu chodzi!
      Można trzy razy,raz za razem i z orgazmem mi się to udaje.Pamiętaj jednak,że
      każda z nas jest inna.Dobry seks to też dzień bez stresu i przede wszystkim
      umiejętność odczuwania, której trzeba się nauczyć.Orgazm można wypracować i mieć
      go wiele razy podczas jednego dnia.Dopiero dojrzała kobieta ma pełną satysfakcję
      z seksu.
    • Gość: xyz Re: pierdu pierdu a już ci-chwali dupki IP: 80.54.174.* 15.03.07, 21:29
    • Gość: aga Re: statystyka numerków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.07, 09:09
      to zależy od wieku, "okoliczności" przyrody a nawet dnia cylku.Przynajmniej
      mojego.Bardzo ważny jest również okres trwania tego pierwszego...Co ty na to?
      • Gość: Facet Re: statystyka numerków IP: 195.188.183.* 16.03.07, 12:12
        Hej
        A ja sie ze swoja zona kocham zawsze raz i jest nam naprawde dobrze. Wczesniej
        z poprzednia partnerka kochalismy sie czesto, ale nie oszukujmy sie, czasami
        czeste kochanie powoduje bol, szczegolnie jak juz nie ma sie czym trysknac:(
        • Gość: foxy Re: statystyka numerków IP: *.dip0.t-ipconnect.de 11.04.07, 21:31
          mi sie zdaje, ze to zalezy od wielkosci czlonka mezczyzny. w koncu narzad jest bardzo unaczyniony, podczas wzwodu splywa do niego duza ilosc krwi i "final" jest duzym obciazeniem dla organizmu.
          z doswiadczenia zauwazylam, ze "MALY" moze WIECEJ ;PPP
    • Gość: ToJa Re: statystyka numerków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.07, 16:10
      bywa róznie .. ale nie mniej niz 2-3 razy wieczorem.
      ale calkiem niedawno , na wesołym wypadzie weekendowym... 7 razy w ciągu 9 godzin. zarówno On i ja byliśmy tym zaskoczeni:)
      • Gość: olka Re: statystyka numerków IP: *.dip.t-dialin.net 17.03.07, 21:40
        rekord mojego starego to 12 razy przez calo noc.
    • typowy_facet Re: statystyka numerków 19.03.07, 07:06
      jesli chodzi o standard to min 3x
      z dopalaczem odpalilem 7x co stanowi jak dotad moj rekord
      nieskromnie i wam zycze taki kochankow
      • Gość: pamela_21 Re: statystyka numerków IP: 80.48.5.* 04.04.07, 10:34
        3 razy :) typowy_facet 7 razy no no no to musiała być jazda:)
    • Gość: nowa_generacja Re: statystyka numerków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.07, 16:47
      5 razy dziennie z udałym finałem...
      ale jak tak czytam i się dowiaduję że to zależy od wieku to aż się boję..co będzie za parę latek.. ;D
    • Gość: Neti Re: statystyka numerków IP: *.godula.net 21.03.07, 12:26
      najwięcej w ciągu dnia kochałam się 6 razy, tylko nie przy każdym stosunku
      miałam orgazm... mimo to i tak było przyjemnie. Jeśli chodzi o możliwości faceta
      to raz mojemu chłopakowi udały się 3 stosunki pod rząd... (ale to niestety
      zdarzyło się tylko raz :( )
    • Gość: angelo.8 Re: statystyka numerków IP: *.unipol.net.pl 22.03.07, 12:37
      Boże! Zaniżacie średnią krajową!Ja robię to ze swojją partnerka po 18 razy
      dziennie bez wspomagaczy i jest za każdym razem SUUPER!!
      • Gość: ANGELO.8 Re: statystyka numerków IP: *.unipol.net.pl 22.03.07, 12:39
        MAŁE SPROSTOWANIE 18 RAZY W CIĄGU 4 GODZIN.
        • Gość: luis Re: statystyka numerków IP: *.dip.t-dialin.net 23.03.07, 20:50
          52 razy w 3 godziny
          • Gość: kor Re: statystyka numerków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.07, 21:23
            U mnie najlepszy wynik to 76 razy w ciągu weekendu. Z dwiema partnerkami, z
            tym ,że pierwsza wyladowała w szpitalu po 30 razie. Ostatnie 7 numerków było z
            kozą. Miała 4 orgazmy pod rząd.
            • Gość: Wrecekrzepki Re: statystyka numerków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.07, 19:08
              Koziol, powiadasz...
        • Gość: wnikliwy Re: statystyka numerków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.07, 17:23
          może masz sklerozę że już cos było.... buhajhahahaha;)))))))))))))
    • Gość: brzoskwinia Re: statystyka numerków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.07, 18:16
      Wiesz... moje doświadczenia oczywiście potwierdzają twoje spostrzeżenia.Facet
      przez najbliższą godzinę po wspólnych uniesieniach jest do niczego.Niestety,taka
      natura.A jeszcze najlepiej ,w ogóle nie zastanawia sie nad koleją próba tylko
      idzie spać.Jeśli chodzi o cały dzień to sądzę że moglibyśmy sie kochać ze
      4x,natomiast jeśli chodzi o "pod rząd" to 2 maksymalnie na co uda mi sie
      zachęcic mojego partnera.Inaczej pewnie musielibyśmy spędzić w łóżku pół dnia w
      tym po 1,5 godziny przerwy miedzy kolejnymi zbliżeniami;)
      • Gość: hipek_ewci Cos blado wygladacie na moim tle,ale IP: *.bredband.comhem.se 31.03.07, 18:36
        Ja w calym zyciu mialem 13 stosunkow z orgazmem w ciagu 6 godzin z
        kobieta ,ktora mi odpowiadala zapachem i glosem i wygladem,ktora widzialem po
        raz pierwszy tej nocy.Pozniej zawsze kochalismy sie 3-4 razy.
        Z niektorymi kobietami wcale nie moglem sie kochac bylem z nimi calkowitym
        impotentem!
        Spotkalem raz kobiete ktora mi bardzo odpowiadala i znia zawsze sex byl bardzo
        intesywny i trwal dosc dlugo.Bylismy kochankami 8 miesiecy potem wszystko sie
        wyciszylo powoli.
        Z inna zazylem yohimbine i kochalem sie z nia 1,5 godziny non stop az do
        calkowitego wykonczenia mnie i jej.Zrobil mi sie tak potezny i gruby i nie
        moglem sie rozladowac,ona szalala na nim jak opetana.
        Generalnie w lozku bylem lepszy w wieku 17-27 lat.
        Dzis gdy dopadl mnie wiek 49 lat musze posilkowac sie yhambina bo nie mam
        pelnego wzwodu i ze jest duzy i gruby nei moge wejsc jak nie zesztywnieje
        odpowiednio.W moim wieku preferuje pozycje gdzie kobieta jest aktywniejsza i
        siedzi na mnie jak na koniu lub pozycje od tylu.
        Z moja ukochana kobieta potrafilem jednak kochac sie cla noc do rana.
        Lubie gdy kobieta patrzy mi w oczy podczas aktu milosnego ,i jak jest sporo
        wiecej swiatla niz w przecietnej polskiej sypialni.
        Uwielbiam gre wstepna ,te atmosfere i muzyke ,zapachy cala oprawe dobra kolacje
        i trunki.
        Chyba jestem fetyszysta bo lubie rzeczy gustowne i w dobrym gatunku i jakosci.
        Nie poszedlbym do lozka w trojkacie i wszelka perwersja mnie nie interesuje.
        Jak sie zakocham nie widze innych kobiet wcale.
        Sex bez milosci jest dla mnie gimnastyka,niczym wiecej.
        Intymnosc i lojalnosc ,bliskosc i pozadanie mozna przezyc tylko we dwoje.
        W lozku nie wolno rozmawiac o innych osobach i o problemach.
        Do lozka mozna wprowadzic tylko jedna osobe.Inne opcje doprowadzaja do zdrady.
        W zyciu mialem jakies 700-800 kobiet moze wiecej,kto by zliczyl.
        Najwazniejsza byla kobieta o imieniu Ewa.Nie potrafie jej zapomniec.
        Od 3 lat jestem sam i nie chce innej,wole byc sam!
        • Gość: hipek_ewci Sa dni ze sie nie da IP: *.bredband.comhem.se 31.03.07, 18:55
          Czasem po zle przespanej nocy,gdy czlowiek jest jakis nerwowy ,w nowym
          otoczeniu,za duzo alkoholu,lub za duzo jedzenia ,po przebytej chorobie i braniu
          ciezkiego antybiotyku,w czasie poteznego upalu-mozliwosci spadaja i checi
          tez.Czesto probowanie gdy cos nie wychodzi poglebia tylko stres.
          W inne dni czlowiek chcialby sie kochac cala noc.Generalnei zdrowy czlowiek z
          odpowiednia partnerka moze kochac sie jakies 3-5 razy przez noc.Napisalem z
          odpowiednia partnerka bo to dosc wazne.Naturalnie ze jakies 15 minutowe
          odpoczynki sa potrzebne pomiedzy .Jak sie kogos porzada wystarczy po
          porozmawiac przyjemnie ,przytulic sie pocalowac po piescic dotknac i poczuc ze
          druga osoba znow jest gotowa i czlowiek nabiera checi na powtorke1,2 ,3 ,4
          potem mozna pospac i oszczedzic sily na nastepny dzien.
          Generalnie nie chodzi o jakies wyscigi kto ile i bicie jakiegos rekordu .Tu
          chodzi o przezycie czegos przyjemnego o chwile szczescia i polaczenia sie z
          druga osoba cialem i dusza ,energetycznie.
          Czasem przezycie moze byc tak intensywne ze powtorzenie tego jest niemozliwe w
          dosc szybkim tempie.Wszystko zalezy od faz ksiezyca,od cyklu biologicznego i od
          dobrania sie dwoch osob.
        • genovefa Re: Cos blado wygladacie na moim tle,ale 31.03.07, 19:00
          700-800 kobiet?
          hahahahahaha
          jasne

a piszesz jak 14-letni gowniarz.
    • sid50 Re: statystyka numerków 31.03.07, 19:50
      można wiele razy,tylko po co....jak miałem 30 lat chciałem dwa razy dziennie
      miałem dwa razy w tygodniu,jak miałem czterdzieści raz to wydawało mi sie ,że
      juz koniec mojej chcicy,okazało sie ,że nic z tego,teraz mam pięćdziesiąt i
      wyobraxcie sobie ,że nic sie nie zmieniło,dalej chcę co najmniej raz
      dziennie,oczywiście nie mam,ale jest nieźle.Kiedyś spytałem moja piekna
      dlaczego tak rzadko........rzadko ale dobrze usłyszałem.Wiem ,wiem,jest wielu
      samców ,którzy mogą godzinami tyłkiem ruszać,tylko po co na Boga po co skoro
      można to zrobic szybciej i znakomicie,nie męcząc ponad mierę swojej pieknej,nie
      wiem ,aale wydaje mi sie ,ze o to chodzi w tych klockach..............a więc
      nie koniecznie ilośc ,a jakość,nie koniecznie wielkość przyrodzenia ,a jakość
      p............a daje moc zadowolenia...................sic!
      • Gość: hipek_ewci dobor partnerow i chemia musi sie zgadzac IP: *.bredband.comhem.se 31.03.07, 23:34
        No stary gyby ci przyszlo twoim malym siusiakiem zaspokoic moje partnerki to po
        10 sekundach zostalbys wyrzucony z lozka.One mialy narzady jak wiaderka i bez
        takiego zaganiacza jaki ja zawsze mialem to wspolzycie bylo bez sensu.
        Do czego zmierzam ze partnerzy musza sie tez dobrac pod wzgledem budowy.Ja nie
        neguje ze ty nie osiagasz zadowolenia ze swoja zona czy kochanka.Facet z malym
        moze znalezc kobiete z mala.Tylko ze facet z duzym ma mozliwosc wyboru
        partnerek bo wiekszosc kobiet lubi mocno i dobrze ,a nie zeby pytaly czy juz
        wszedles:)))
        Dawniej stosunek milosny to bylo wydarzenie do ktorego dochodzilo sie
        dlugo ,dzis to szast prast byle gdzie ,byle jak i z byle kim.
        Ozieblych kobiet jest masa,ale tez kraza kobiety nimfomanki ktore pozadaja caly
        pulk ulanow na raz.Facetow zniewiescialych cale tabuny ,nawet przed soba to
        ukrywaja .W zderzeniu z kobieta z jej sexownoscia przezywaja dramat alkowy,nie
        rozumiejac ze milosc to finezja ,a nie zabieg kopulowania.
        Im ludzie bardziej wyksztalceni psychicznie i inteligietniejsi tym sex z nimi w
        polaczeniu z uczuciami jest intesywniejszy wspanialszy i niepowtarzalny z nikim
        innym.Namietnosci nei da sie nauczy7c albo sie ja ma albo nie .To samo z ta
        iskra.
        Jezeli miedzy dwojgiem ludzi iskrzy to widac wyraznie,brak tej iskry to
        monotonia zycia.
        • sloneczna_dzis ile, ile... 01.04.07, 10:44
          najwiecej to kiedys po imprezie 6 razy pod rzad, z przerwa na 30 sekund w
          lazience pomiedzy kazdym, no i ja mialam orgazm 3(i co wazne podczas 3
          ostatnich stosunkow) razy a on finiszowal po kazdym :D:D pieknie bylo, pieknie,
          caly dom oblecielismy. A tak na codzień to max 2 razy, czasem 3, ale baaardzo
          zadko.
    • Gość: e Re: statystyka numerków IP: *.ghnet.pl 01.04.07, 10:47
      22 razy w 3dni (8-7-7) ale to na początku związku.
      Teraz 3x dziennie max.
    • Gość: Ivi Re: statystyka numerków IP: *.univ.szczecin.pl 02.04.07, 00:03
      Patrząc na Wasze odpowiedzi pewnie nikt nie uwierzy, ale 12 razy z wytryskiem
      żeby nie było wątpliwości.pzdr
      • Gość: pamela_21 12?????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 80.48.5.* 04.04.07, 10:36
        12 razy i z wytryskiem a co potem było obudziłeś się i sen się skończył?? Jakoś
        nie mogę w to uwierzyć.
    • agatka_to_ja Re: statystyka numerków 02.04.07, 09:03
      .. a potem sie budzisz i kołdra mokra...

żenada
    • Gość: Gość_Wawa Re: statystyka numerków IP: *.chello.pl 04.04.07, 06:45
      Hmm, to zależy. Jak oboje z moją byłą partnerką byliśmy pełni sił, to jej
      potrafiłem seksem oralnym zafundować przez ponad 2 godziny 11 orgazmów, ale to
      się tylko zdarzyło raz i była ona bardzo napalona a mi potem mało język nie
      odpadł :P
      Ale taki standard w seksie oralnym to "dawałem" jej z 3-4 orgazmy, bo na więcej
      potem nie miała sił.
      Ja najwięcej miałem 3. Między każdym kolejnym potrzebowałem od 15-30 minut
      przerwy. Jeżeli byłem bardzo napalony i długo się nie kochaliśmy to wystarczyło
      mi między kolejnymi tylko 5 minut przerwy. Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka