Gość: Madzia IP: *.protonet.pl 05.08.03, 09:49 Czy zdrada psychiczna jest wtedy, kiedy wyobrażamy sobie, lub chcemy się kochać z kimś innym niż nasz partner, czy wtedy kiedy czujemy coś do innej osoby?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Milen.. Re: zdrada psychiczna IP: *.promax.media.pl 05.08.03, 10:30 jest zarazem tym i tym tyle że troszke innym wymiarze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex Re: zdrada psychiczna IP: *.dialup.mindspring.com 05.08.03, 18:57 Wyobrazanie sobie ze jestesmy z innym partnerem to nie zdrada tylko po prostu potwierdzenie tezy ze czlowiek z natury nie jest monogamista. Dla mnie o zdradzie moze byc mowa wtedy gdy moj facet powie mi ze spotyka sie i kocha inna kobiete, i mimo ze niemial z nia kontaktu fizycznego, emocjonalnie czulabym sie zdradzona. Odpowiedz Link Zgłoś
aneczka2003 Re: zdrada psychiczna 07.08.03, 20:36 TO POJECIE WZGLEDNA TAK JAK ZDRADA FIZYCZNA DLA JEDNYCH JEST JUZ SAMA PIESZCZOTĄ A DLA INNYCH NIE BEDZIE TO NAWET KONTAKT SEKSUAKNY. ALE DLA MNIE ZDRADA PSYCHICZNA ZACZYNA SIE WTEDY GDY ODCZUWA SIE POCIAG DO INNEJ OSOBY Odpowiedz Link Zgłoś