claudiax 29.02.08, 19:16 Znacie jakieś sposoby, np zioła czy tabletki...? Nie chodzi mi o cos na poprawe apetytu, bo ten akurat mam, ale mimo tego nie moge przytyc. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elamodela Re: Jak przytyć?? 01.03.08, 18:53 Nie da sie :D Jesli masz normalny apetyt, a mimo to nie tyjesz, to niestety nie ma zadnych magicznych ziolek na to, by to co jesz przez Ciebie nie przelecialo jak woda przez rynne :D Po prostu taka masz rzemiane materii i juz. I nawet pączki i mączki nic Ci nie pomoga ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: claudiax Re: Jak przytyć?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.08, 19:16 No wlasnie...zbyt szybka przemiana materiii:( Odpowiedz Link Zgłoś
elamodela Re: Jak przytyć?? 01.03.08, 19:32 To zaakceptuj sie, ze taka Cie Bozia stworzyla i taka se bedziesz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a.:) Re: Jak przytyć?? IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.08.08, 21:51 Mozemy się zamienic:P Odpowiedz Link Zgłoś
ocochodzi28 Re: Jak przytyć?? 02.03.08, 21:49 ja też miałam taki problem, wydawało mi się że jem normalnie, ale dopiero po peritolu( tabletki na recepte) jadłam wi ęcej i przytyłam już w pierwszym miesiącu brania tego leku . może sprawdż sobie hormony tarczycy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mek Re: Jak przytyć?? IP: *.chello.pl 03.03.08, 15:42 z tego co słyszałam pomaga kukurydza, spowalnia przemianę materii. ale pewnie warto by było się przebadać, a jak się okaże że wszystko ok, to może ta kukurydza? co do formy jej spożycia to podobno obojętnie jak ważne żeby jeść. a czy działa nie wiem, nie lubię kukurydzy więc nadal jestem chuda ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: claudiax Re: Jak przytyć?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.08, 17:58 Apetyt to mam ogromny i jjem bardzo duzo, wiec mysle ze juz na poprawe apetytu to raczej nic nie powinnam brac, a badania tez w porzadku, to pewnie ta zbyt szybka przemiana materii:(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mycha Mi sie udało aż 7 kilo!!! IP: *.toya.net.pl 11.03.08, 19:40 Dziewczyny jest sposób na to żeby przytyć,również miałam ten sam problem,szybka przemiana materii,apetyt i brałam różne środki i nic.Aż nagle trafiłam do sklepu z odżywkami dla kulturystów i kupiłam preparat na przyrost masy ciała-i udało mi sie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gogus Re: Jak przytyć?? IP: 195.117.198.* 07.08.08, 15:18 podobno pomagaja tabletki antykoncepcyjne, albo idz do ginekologa i powiedz ze masz ostre bóle miesiaczkowe i zeby ci przepisal leki hormonalne... w miesiac przytylam prawie 10 kg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megrajan Re: Jak przytyć?? IP: 80.50.238.* 15.08.08, 00:13 Makaron, makaron, makaron. A na noc ryż . Odpowiedz Link Zgłoś
magdal-ena2 Re: Jak przytyć?? 22.08.08, 22:35 może sprawdź czy nie masz żadnych gości w środku? podejrzane. nawet najsprawniejszy metabolizm ma przecież jakieś ograniczenia ;-) polecam zrobić badania na obecność pasożytów. pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrea Re: Jak przytyć?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.08, 23:10 Słyszałam że dobrze działa w takim wypadku siemię lniane,podobno tuczy,jak myślicie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PieknyJerzy Re: Jak przytyć?? IP: *.aster.pl 27.08.08, 20:59 pójść na siłownię, zacząć uprawiać sport.+ Przynajmniej wyrobią się mięśnie, a sylwetka zyska na wyglądzie (nie wspominając o innych zaletach z uprawiania sportu). Odpowiedz Link Zgłoś