Dodaj do ulubionych

Orginalne kobity- wpisujcie sie..UDOWODNIJCIE ŻE..

31.10.03, 23:05
macie pewnie mase szalonych pomyslow na zycie... Czy moze wasza orginalnosc
polega tylko na poznawaniu faceta przez neta i kochanie sie znim na wszystkie
sposoby na wiezowcu? UDOWODNIJCIE ze macie jakies wieksze perspektywy....
Obserwuj wątek
    • madeaa Re: Orginalne kobity- wpisujcie sie..UDOWODNIJCIE 31.10.03, 23:10
      moja orginalnosc (zauwazalna prawdopodobnie przez wiekszosc osob na tym forum)
      polega na tym , że mam faceta ktorego nie poznalam w necie, ktorego kocham ,
      jest cudownym czlowiekiem i nie szukam przygod na boku- niby normalne hmmm ....
      ale nie tutaj
      pozdrawiam
      • bloodrayne Re: Orginalne kobity- wpisujcie sie..UDOWODNIJCIE 31.10.03, 23:14
        madeaa napisała:

> moja orginalnosc (zauwazalna prawdopodobnie przez wiekszosc osob na tym
        forum)
        > polega na tym , że mam faceta ktorego nie poznalam w necie, ktorego kocham ,
        > jest cudownym czlowiekiem i nie szukam przygod na boku- niby normalne
        hmmm ....
        >
        > ale nie tutaj- a to dobre ;)
        > pozdrawiam

wlasnie... wydaje mi sie ze orginalnością zaczyna stawać sie to co zwykle, bo
        to co niby orginalne juz sie przejada. niedlugo dziewczynkom zabraknie
        pomysłów, a wtedy... aj gdzie ta orginalnosc? pewnie zostala na wiezowcu
        • Gość: ja_piękna Re: Orginalne kobity- wpisujcie sie..UDOWODNIJCIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.03, 13:02
          Jakbyś była taka całkiem normalna z normalnym facetem nie z netu to byś stale
          nie wysiadywała na necie. A co do normalności to wpisując się i wysiadują na
          necie to Twoje "niby normalne - ale nie tutaj" jest nienormalne i dwulicowe.
          Głupia cipa z ciebie madeaa
    • aankaa druga 31.10.03, 23:24
      orYgilaność to jest to

nawet jeśli chodzi - tylko (?) - o ortografię
      • redakcja_bravo_odpowiada Droga Aankoo, nie masz racji 01.11.03, 01:09
        aankaa napisała:

> orYgilaność to jest to
        > nawet jeśli chodzi - tylko (?) - o ortografię

Zapytalismy dr. Wasika, znanego jezykoznawce o zrodloslow slowa orginalny. Otoz
        nasz wybitny specjalista twierdzi, ze slowo orginalny pochodzi w prostej linii
        od japonskiego slowa origami. Zatem autorce watku chodzilo o kobiety zajmujace
        sie jakze oryginalna sztuka origami.
        • bloodrayne Re: Droga Aankoo, nie masz racji 02.11.03, 19:20
          redakcja_bravo_odpowiada napisała:

> aankaa napisała:
          >
          > > orYgilaność to jest to
          > > nawet jeśli chodzi - tylko (?) - o ortografię
          >
          > Zapytalismy dr. Wasika, znanego jezykoznawce o zrodloslow slowa orginalny.
          Otoz
          >
          > nasz wybitny specjalista twierdzi, ze slowo orginalny pochodzi w prostej
          linii
          > od japonskiego slowa origami. Zatem autorce watku chodzilo o kobiety
          zajmujace
          > sie jakze oryginalna sztuka origami- niesamowite! trafiliście w same sedno!
          nie wiem jak wam dziękować za wszystkie rady....
          >
          • Gość: na pomoc!!! Re: Droga Aankoo, nie masz racji IP: *.w81-53.abo.wanadoo.fr 18.11.03, 10:19
            bloodrayne napisała:

> redakcja_bravo_odpowiada napisała:
            >
            > > aankaa napisała:
            > >
            > > > orYgilaność to jest to
            > > > nawet jeśli chodzi - tylko (?) - o ortografię
            > >
            > > Zapytalismy dr. Wasika, znanego jezykoznawce o zrodloslow slowa orginalny.
            >
            > Otoz
            > >
            > > nasz wybitny specjalista twierdzi, ze slowo orginalny pochodzi w prostej
            > linii
            > > od japonskiego slowa origami. Zatem autorce watku chodzilo o kobiety
            > zajmujace
            > > sie jakze oryginalna sztuka origami- niesamowite! trafiliście w same sedno
            > !
            > nie wiem jak wam dziękować za wszystkie rady....

"SAMO sedno" odejdz czasem od komputera i wez do reki slownik ort!
    • Gość: skurczybyk Re: Orginalne kobity- wpisujcie sie..UDOWODNIJCIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.03, 21:08
      bloodrayne napisała:

> macie pewnie mase szalonych pomyslow na zycie... Czy moze wasza orginalnosc
      > polega tylko na poznawaniu faceta przez neta i kochanie sie znim na wszystkie
      > sposoby na wiezowcu? UDOWODNIJCIE ze macie jakies wieksze perspektywy....

Większą perspektywę osiągam kochając się w samolocie. Jak podróże promem
      kosmicznym staną się ogólnie dostępne dalej zwiększę swoją perspektywę.
      • bloodrayne Re: Orginalne kobity- wpisujcie sie..UDOWODNIJCIE 02.11.03, 21:15
        Gość portalu: skurczybyk napisał(a):

> Większą perspektywę osiągam kochając się w samolocie. Jak podróże promem
        > kosmicznym staną się ogólnie dostępne dalej zwiększę swoją perspektywę.

;) wyobrażam sobie co bedzie jak przeczytaja sobie to forumowiczki....
        • Gość: skurczybyk Re: Orginalne kobity- wpisujcie sie..UDOWODNIJCIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.03, 21:36
          bloodrayne napisała:

> Gość portalu: skurczybyk napisał(a):
          >
          > > Większą perspektywę osiągam kochając się w samolocie. Jak podróże promem
          > > kosmicznym staną się ogólnie dostępne dalej zwiększę swoją perspektywę.
          >
          >
          > ;) wyobrażam sobie co bedzie jak przeczytaja sobie to forumowiczki....

będą się zastanawiać...zastanawiać...zastanawiać....zastanawiać....
          • bloodrayne Re: Orginalne kobity- wpisujcie sie..UDOWODNIJCIE 02.11.03, 21:37

>> będą się zastanawiać...zastanawiać...zastanawiać....zastanawiać....

raczej odrazu napiszą o swoich podniebnych wyczynach i beda pytac jak to jest
            ze spermą w kosmosie
            • Gość: skurczybyk Re: Orginalne kobity- wpisujcie sie..UDOWODNIJCIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.03, 21:59
              bloodrayne napisała:

> Gość portalu: skurczybyk napisał(a):
              >
              > >> będą się zastanawiać...zastanawiać...zastanawiać....zastanawiać....
              >
              > raczej odrazu napiszą o swoich podniebnych wyczynach i beda pytac jak to jest
              > ze spermą w kosmosie

Aha, a ja raczej myślałem, że zglanują faceta, który się nabija babskiej
              perspektywy
              • 82misia Re: Orginalne kobity- wpisujcie sie..UDOWODNIJCIE 02.11.03, 22:00
                jakas grawitacja nie??? sperme tez pewnie to dotyczy.....
                • Gość: skurczybyk Re: Orginalne kobity- wpisujcie sie..UDOWODNIJCIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.03, 22:09
                  82misia napisała:

> jakas grawitacja nie??? sperme tez pewnie to dotyczy.....

Susznie....i po problemie z wyciekającą spermą...
              • bloodrayne Re: Orginalne kobity- wpisujcie sie..UDOWODNIJCIE 02.11.03, 22:03

> Aha, a ja raczej myślałem, że zglanują faceta, który się nabija babskiej
                > perspektywy
                poczytaj troche wypowiedzi na tym forum...
                • Gość: skurczybyk Re: Orginalne kobity- wpisujcie sie..UDOWODNIJCIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.03, 22:15
                  bloodrayne, miło się gaworzyło, ale żona przyzywa. Dobrej nocy życzę
                  (oczywiście we dwoje ;-)

• klaudia01 Re: Orginalne kobity- wpisujcie sie..UDOWODNIJCIE 03.11.03, 00:10
      perspektywy... hehe...
      Mam pare planow co z soba zrobic... eh.. :-) moze wyjazd za granice :) Na
      najblizszy czas palnuje... dzialanosc gospodarcza, udzielac prywatnych lekcji
      j.angielskiego i spelniac sie w swoim zawodzie czyli -psycholog :) Mam jeszcze
      swoje marzenia czyli : własna stadnina koni.. chciałabym być stylistka lub
      kimś tam od reklamy, ale wszystko w swoim czasie, narazie dobrze jest tak jak
      jest :)
      • Gość: monika Re: Orginalne kobity- wpisujcie sie..UDOWODNIJCIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.03, 22:14
        a ja umieszczam ogloszenie w gazecie: ozdabiam choinki...tanio
        • Gość: 6yiu Re: Orginalne kobity- wpisujcie sie..UDOWODNIJCIE IP: *.bgnet.pl 19.11.03, 17:59
          ja jestem oryginalna od bardziej fizjologicznej strony...wszystkie kobiety
          maja macice przesunieta lekko w prawo,a ja w lewo:)
      • Gość: Sexi CZY JEST KTOS ORGINALNIEJSZY << A MOZE to innośc? IP: *.zetosa.com.pl / 192.168.15.* 03.11.03, 22:32
        Moja orginalnosc polega na tym ze lubie rzeczy poza ziemskie--kocham byc na
        pokładzie boeninga 767 -che zosac stewardessą, studiuje anglistyke, ucze sie
        francuzkiegi i niemieckiego, moze kiedys zaczne studiowac prawo , albo wyjade
        do stanów i weza sie za medycyne - a najorginalniejsze we mnie jest to ZE JESTM
        NIEZŁA LASKA I NIE MAM FACETA -a dlaczego nie mam po mam tyle planów i jestem
        tak zabiegana ze o miłosci mam cza przeczytac , wieczorem na tym forum
    • Gość: ORYGINALNE ORYGINALNE A NIE ORGINALNE IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 03.11.03, 00:17
    • Gość: kohol Re: Orginalne kobity- wpisujcie sie..UDOWODNIJCIE IP: *.crowley.pl 03.11.03, 10:23
      bloodrayne napisała:

> UDOWODNIJCIE ze macie jakies wieksze perspektywy....

Nie muszę nic udowadniać.
      Po prostu.
      • bloodrayne Re: Orginalne kobity- wpisujcie sie..UDOWODNIJCIE 03.11.03, 22:20
        Gość portalu: kohol napisał(a):

> bloodrayne napisała:
        >
        > > UDOWODNIJCIE ze macie jakies wieksze perspektywy....
        >
        > Nie muszę nic udowadniać.
        > Po prostu.

mam nadzieję, że jest wiecej takich ludzi... o słusznym przekonaniu rzecz
        jana ;)
    • rzymianka20 Re: Orginalne kobity- wpisujcie sie..UDOWODNIJCIE 10.11.03, 09:35
      witam!
      Niesądze aby napisanie kilku zdań o sobie miało swidczyc o mojej
      orginalnosci .Zresztą sądząc po wypowiedziach większości forumowiczek pewnie i
      tak niezrozumiały by ani słowa(zdanie to nie jest kierowane do osób
      posiadających coś wiecej miedzy uszami niż sperma z wieżowca itp.)Myslę ,iż
      wystarczy że napisze ,że poprostu JESTEM SOBĄ i to wszystko wyjaśnia.
      Pozdrawiam!!!
    • Gość: wielki dzihad Re: Orginalne kobity- wpisujcie sie..UDOWODNIJCIE IP: *.acn.pl 15.11.03, 12:56
      ja
      przez internet to gadam tylko z abdullem i ahmedem bo przysylaja mi czesci do
      bomby i wysylaja wirtualna wersje koranu.jak wejde na wiezowiec to po to zeby
      go poslac w kosmos albo jeszcze dalej hahahahahahahahahahaha allah akbar!!!!!!!
    • Gość: lulu Re: Orginalne kobity- wpisujcie sie..UDOWODNIJCIE IP: *.dolsat.pl 20.11.03, 19:05
      Uważam,że każda kobieta czytająca COSMOPOLITAN musi być wyjątkowa (to nie ma
      być reklama),czytająca i żyjąca zgodnie z tym co czyta.Przecież każda
      cosmodziewczyna jest 100% kobietą , wyzwoloną , niezależną, pełną energii i
      chęci do życia . To właśnie jest orginalność, nie muszę mieć przecież zielonych
      włosów. Wystarczy , że nie jestem szara ale szczęśliwa , pełna życia i zawsze
      uśmiechnięta.
      POZDRAWIAM WSZYSTKIE KOBIETY
      • Gość: dolores Re: Orginalne kobity- wpisujcie sie..UDOWODNIJCIE IP: *.pl / 10.2.15.* 23.11.03, 20:05
        mam nadzieje ze zartujesz. innym przypadku wspolczuje...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka