norwich_city 02.02.09, 14:25 Hej Mam taki problem że nie mogę wejść podczas zbliżenia od tyłu, nie wiem dlaczego tak się dzieję, czy to możliwe że członek jest za mały? Próbowaliśmy to robić w pozycji ' na pieska' ale nie wychodzi :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
free.me Re: sex od tyłu problem... 02.02.09, 15:18 myślę, że to nie jest kwestia członka, raczej ułożenia partnerki- kobitka musi opuścić ciało dość nisko i mocno ku górze wypiąć pupę :) coś jak wygięcie się w łuk. nam na początku też nie wychodziło, ale to była tylko kwestia rozluźnienia się :) Odpowiedz Link Zgłoś
demoniusz_upadly Re: sex od tyłu problem... 03.02.09, 14:26 Witaj norwich_city, wpisz sobie w necie "ukłon Faraona" i znajdź zdjęcie, które obrazuje pozycję, o której mówił mój przedmówca. Możliwe jest też, że Twoja partnerka ma nietypowy układ pochwy - tyłozgięcia i przodozgięcia po prostu uniemożliwiają seks w niektórych pozycjach, bądź czynią go wyjątkowo bolesnym dla kobiety. Jak mawiają gorale - "czasem nie można mieć wszystkiego" ;-)). Zawsze możesz się też przejść do specjalisty wraz z dziewczyną i w mig uzyskasz odpowiedź, o co biega w Twoim przypadku ;-o Serdeczności Demoniusz Odpowiedz Link Zgłoś
croyance Re: sex od tyłu problem... 03.02.09, 16:20 Ja mam tylozgiecie macicy i zadnego problemu z pozycja od tylu: ale masz racje, to moze miec wplyw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emka Sprostowanie IP: *.bb.sky.com 08.02.09, 17:31 Macica to nie pochwa. Wiec nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emka Co? IP: *.bb.sky.com 08.02.09, 17:29 O zgieciach to ty raczej nic nie pisz bo sie tylko kompromitujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Re: sex od tyłu problem... IP: *.aster.pl 03.02.09, 20:20 może pomyliłeś otwory ? jeżeli pchasz w odbyt to mie takie proste potrzeba wazeliny.dokładnie kontroluj gdzie wsadzasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JJ 11 Re: sex od tyłu problem... IP: *.aster.pl 06.02.09, 13:26 Mocno napieraj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gil Re: sex od tyłu problem... IP: *.aster.pl 08.02.09, 01:24 jak masz problem to wal od przodu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dree Re: sex od tyłu problem... IP: *.133.rev.vline.pl 24.03.09, 19:53 hej. Mam ten sam problem z moim nowym partnerem. Z poprzednim też było ciężko ale dawaliśmy jakoś rade za to z teraz jest masakra a tak bardzo lubie tą pozycję. Proszę poradzcie coś? czy długość członka ma na to wpływ? Mój poprzedni partner miał zdecydowanie większego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki do dree : sex od tyłu problem... IP: *.aster.pl 24.03.09, 20:00 zamieniłaś jak stryjek siekierkę na kijek.jak można dokonać takiej zamiany odwrotnie to zrozumiałe ale nie tak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dree Re: do dree : sex od tyłu problem... IP: *.133.rev.vline.pl 25.03.09, 18:23 hehe no niby masz racje, ale z drugiej strony lepiej rydz niż nić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: do dree : sex od tyłu problem... IP: *.sattom.pl 27.03.09, 09:20 Długość akurat w tej pozycji nie ma większego znaczenia. Ja mam 12-13 cm, mały jak nic a od tyłu idzie bosko :) Mi się wydaje że to problem ale z ustawieniem partnerki jest. Pzd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BLABLA Re: do dree : sex od tyłu problem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.17, 10:04 Jak masz dupę jak stodołę, to nie ma się co dziwić, że nie może wejść. Schudnij to będzie miał bliżej do dziury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kpt.Kałdun Re: sex od tyłu problem... IP: *.chello.pl 25.03.09, 18:31 A maciupki penis i lustrzyca to dopiero problem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asdsad Re: sex od tyłu problem... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.09, 22:19 Ja tez mam czasami problemy z trafieniem :D ale jak juz trafie to nie jest zle :D jezeli chodzi o ta pozycje to po pierwsze penis musi byc calkowicie sztywny !! wsadz lekko kciuk w wiadome miejsce i pojdzie jak po sznurku :) tylko trzeba mocno pchnac :), oczywiscie wczesniej duzo pieszczot zeby byla gotowa :) Odpowiedz Link Zgłoś