asterekpl 11.04.09, 15:51 "Jedno jest pewne - głodówek dłuższych niż jednodniowe nie wolno przeprowadzać na własną rękę." - hmmmm, a co na to Jezus? :-) (dla niewtajemniczonych - 40 dni głodował sam na pustyni) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kinga435 [...] 10.07.09, 03:02 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
mary-huana Re: Głodówka 14.07.09, 21:50 Spróbuj diety 1000 cal, jest bezpieczna i urozmaicona. Niestety nie mamy takiej siły w sobie jak Jezus i dłuższy post zagraża naszemu zdrowiu. Odpowiedz Link Zgłoś
meteorystka Re: Głodówka 19.07.09, 11:12 wszystkie mamy bzika na punkcie swojej wagi ale głodzenie się jest bardzo niebezpieczne, anoreksja to ciężka choroba, zagraża życiu i zdrowiu. Głodzenie się powinno być prawnie zabronione. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hehe Re: Głodówka IP: *.szczecin.mm.pl 09.02.11, 11:17 Ja od głodówki absolutnie nie dostałem anoreksji.I to nie była jedna głodówka ale dziesiątki.A niebezpieczna głodówka może być tylko w przypadku niektórych przeciwskazań-np. zatruciu związkami rtęci,dużym wychudzeniu oraz bardzo długiej głodówce od około 50 dni.Chodzi oczywiście o prawdziwą głodówkę a nie pseudo z soczkami.Natomiast większość tzw. przeciwskazań to bzdury. Odpowiedz Link Zgłoś
posith Głodówka 04.10.10, 21:58 Na stronie www.rstanislawski.pl można przeczytać ciekawe artykuły Pana Romualda Stanisławskiego, który metodą głodówki leczniczej wyleczył się z wielu chorób. Wszystko także opisał w swojej książce "Jak wyleczyłem się głodem i dietą..." .. także dostępnej na stronie www.rstanislawski.pl. PS. Głodówka nigdy nie może zastąpić odpowiedniej racjonalizacji żywienia. Głodówka jako środek odchudzający może być bardzo szkodliwy! Odpowiedz Link Zgłoś