Dodaj do ulubionych

Samoobrona łamała ciszę krawatami

IP: *.xlan.pl 13.06.04, 17:09
Trzeba go było za ten krawat powiesić przed wejściem do lokalu, zeby raz na
zawsze zapamiętał gdzie jego miejscem z biało-czerwonym zwisem
Obserwuj wątek
    • Gość: Janek Glosowac na golasa, od razu widac co i kto kto ma. IP: *.sympatico.ca 13.06.04, 17:34
      • Gość: Szwejk! Redakcjo! Czy nie widzicie śmieszności tytułu? IP: *.dip.t-dialin.net 13.06.04, 19:50
        Was by tak za coś powiesić za łamanie wszelkich reguł, stylu i smaku!
    • Gość: antilepper Re: Samoobrona łamała ciszę krawatami IP: *.acn.pl 13.06.04, 17:44
      Krnąbrni, brzydcy, śmierdzący, tłuści, spoceni prostacy z Samoobrony do dzisiaj
      nie wiedzą do czego krawat służy. Wstyd mi za to bezsilne państwo. Wstyd.
      • Gość: pantera Re: Samoobrona łamała ciszę krawatami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.04, 09:43
        "...Wstyd mi za to bezsilne państwo. Wstyd."
        Państwo powinno ich rozstrzelać, to byłoby silne państwo.
        W drugiej linii ustawić głosujących na UW, tak aby jedną kulą usuwać
        dwóch szkodników naraz.
    • Gość: Obserwator Re: Samoobrona to Al Kajda z Indonezji IP: *.qc.sympatico.ca 13.06.04, 17:59
      I DLACZEGO KOMISKA SIE CZEPIA. LEPPER Z AL KAJDY INDONEZYJSLIEJ TEZ MA PRAWO
      NOSIC KRAWART W KOLORACH TAKICH JAKIE NOSI.
    • Gość: klip ale bzdety IP: *.2.Core.net.pl 13.06.04, 18:08
      Byłem na wyborach ubrany w barwach UPR-owskich.
      Też na mnie naślecie policję ????
      • Gość: Obserwator Re: klip, ty nic nie rozumiesz. IP: *.qc.sympatico.ca 13.06.04, 19:01
        NA WYBORY IDZIE SIE NIE W BARWACH (BO TO NIE MECZ PILKARSKI), ALE IDZIE SIE
        GLOSOWAC.
        • Gość: klip nie każdy jest oceanem mądrości IP: *.2.Core.net.pl 13.06.04, 19:08
          Czy pisałem,ze były celowe ? A nawet gdyby były to nie widze w tym nic złego.

Ja chce poznać ratio takich donosów na policję.
          • Gość: zyzio Re: nie każdy jest oceanem mądrości IP: *.chello.pl 13.06.04, 19:16
            Gość portalu: klip napisał(a):

> Czy pisałem,ze były celowe ? A nawet gdyby były to nie widze w tym nic złego.
            >
            > Ja chce poznać ratio takich donosów na policję

Śmiem watpić w twoje poparcie dla UPR, bo oni takich pacanów nie tolerują.
            Ponieważ ułomnym należy pomagać, więc ci wyjaśnię: jako wyborca idziesz
            głosować, co samo w sobie jest wyrażeniem poglądów i jest to twoje dobre
            prawo. W innej sytuacji jest członek Komisji Wyborczej - jego obowiązuje
            neutralność. Jeżeli tego nie rozumiesz, toś kiep.
            • Gość: klip "prawdziwy" UPR-owiec mi się trafił... IP: *.2.Core.net.pl 13.06.04, 20:20
              Coś mi się zdaje mądralo ,że zakaz agitacji dotyczy wszystkich.
              • Gość: zyzio Re: "prawdziwy" UPR-owiec mi się trafił... IP: *.chello.pl 13.06.04, 21:54
                Gość portalu: klip napisał(a):

> Coś mi się zdaje mądralo ,że zakaz agitacji dotyczy wszystkich.

Zamiast odpowiedzi przesyłam ci cytacik:
                =============
                Byłem na wyborach ubrany w barwach UPR-owskich.
                Też na mnie naślecie policję ????
                ==============
                Zgadnij, kogo zacytowałem, mądralo. I odpowiedz, ile czasu musi upłynąć, abyś
                zaczął prezentowac poglądy odwrotne od poprzednio prezentowanych?
                • Gość: klip a niby sapienti sat! IP: *.2.Core.net.pl 13.06.04, 22:08
                  W ogole nie rozumiesz moich wypowiedzi. Żeby jednak nie bawić się w kotka i
                  myszke podam ci wykładnie, tak łopatologicznie
                  .
                  Porównanie w moim piewrwszym poscie jest celowe.
                  Jesli uznamy za agitacje jakis niezastrzezony dla danej partii krawat,kolor,to
                  dlaczego nie uznac i stroju w okreslonych barwach. Trzeba byc konsekwentnym.

A ja wbrew temu co sugerujesz jestem konsekwentny i nie uznaje za agitacje
                  noszenia jakiegos krawatu czy zestawienia ubrania w określone kolory.Nagonka w
                  gazecie mnie tylko smieszy.
      • Gość: Nath Re: ale bzdety IP: *.22-130-66.mc.videotron.ca 14.06.04, 06:18
        A co to sa "barwy UPR"? Ja nie wiem...prawdopodobnie niewielu ludzi wie. Zreszta
        tu nie chodzi o barwy, tu chodzi o konkretny przedmiot ogolnie kojarzony z jedna
        z partii.
        • Gość: klip Re: ale bzdety IP: *.2.Core.net.pl 14.06.04, 09:46
          Biało-czerwony znaczek ma tez SLD...
    • sbig Typowe dla Samoobrony: narobic halasu a gdy przy- 13.06.04, 19:43
      -chodzi do konsekwencji swych czynow to kula ogon pod siebie. Takie male
      cwaniaczki
    • wolfgang87 Re: Samoobrona łamała ciszę krawatami 14.06.04, 01:15
      A co na to prawo ? Przeciez dopóki znak nie jest zastrzeżony to nie można tego
      uznać za agitację ! (nie jestem zwolennikiem SamejBrony ale jednak prawo powinno
      być prawem, nawet wobec tych przekrętasów)
      • Gość: Śmiech_na_sali ! Re: Samoobrona łamała ciszę krawatami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.04, 09:47
        Cenzura przeżyła w różnych formach. Jakaś grupa "jedynie słusznie myśląca"
        wydała zakaz na krawaty.
        Śmiać się czy płakać?
        • Gość: koma Re: Samoobrona łamała ciszę krawatami IP: *.proxy.aol.com 14.06.04, 11:28
          czlonkowie komisji wyborczej nie moga swim wygladem sugerowac wyborcy
          jakiejkolwiek partii bioracej udzial w wyborach .

tak wiec dosc specyficzne krawaty budza chyba we wszyskich podobne asocjacje : )

ale prawo prawem ktos mial inne zdanie ale zdjal dzieki bogu...jakie
          to smieszne. ze zdjal....

tyle rabanu.....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka