Gość: adam IP: *.xlan.pl 13.06.04, 17:09 Trzeba go było za ten krawat powiesić przed wejściem do lokalu, zeby raz na zawsze zapamiętał gdzie jego miejscem z biało-czerwonym zwisem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Janek Glosowac na golasa, od razu widac co i kto kto ma. IP: *.sympatico.ca 13.06.04, 17:34 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szwejk! Redakcjo! Czy nie widzicie śmieszności tytułu? IP: *.dip.t-dialin.net 13.06.04, 19:50 Was by tak za coś powiesić za łamanie wszelkich reguł, stylu i smaku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antilepper Re: Samoobrona łamała ciszę krawatami IP: *.acn.pl 13.06.04, 17:44 Krnąbrni, brzydcy, śmierdzący, tłuści, spoceni prostacy z Samoobrony do dzisiaj nie wiedzą do czego krawat służy. Wstyd mi za to bezsilne państwo. Wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pantera Re: Samoobrona łamała ciszę krawatami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.04, 09:43 "...Wstyd mi za to bezsilne państwo. Wstyd." Państwo powinno ich rozstrzelać, to byłoby silne państwo. W drugiej linii ustawić głosujących na UW, tak aby jedną kulą usuwać dwóch szkodników naraz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obserwator Re: Samoobrona to Al Kajda z Indonezji IP: *.qc.sympatico.ca 13.06.04, 17:59 I DLACZEGO KOMISKA SIE CZEPIA. LEPPER Z AL KAJDY INDONEZYJSLIEJ TEZ MA PRAWO NOSIC KRAWART W KOLORACH TAKICH JAKIE NOSI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klip ale bzdety IP: *.2.Core.net.pl 13.06.04, 18:08 Byłem na wyborach ubrany w barwach UPR-owskich. Też na mnie naślecie policję ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obserwator Re: klip, ty nic nie rozumiesz. IP: *.qc.sympatico.ca 13.06.04, 19:01 NA WYBORY IDZIE SIE NIE W BARWACH (BO TO NIE MECZ PILKARSKI), ALE IDZIE SIE GLOSOWAC. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klip nie każdy jest oceanem mądrości IP: *.2.Core.net.pl 13.06.04, 19:08 Czy pisałem,ze były celowe ? A nawet gdyby były to nie widze w tym nic złego. Ja chce poznać ratio takich donosów na policję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyzio Re: nie każdy jest oceanem mądrości IP: *.chello.pl 13.06.04, 19:16 Gość portalu: klip napisał(a): > Czy pisałem,ze były celowe ? A nawet gdyby były to nie widze w tym nic złego. > > Ja chce poznać ratio takich donosów na policję Śmiem watpić w twoje poparcie dla UPR, bo oni takich pacanów nie tolerują. Ponieważ ułomnym należy pomagać, więc ci wyjaśnię: jako wyborca idziesz głosować, co samo w sobie jest wyrażeniem poglądów i jest to twoje dobre prawo. W innej sytuacji jest członek Komisji Wyborczej - jego obowiązuje neutralność. Jeżeli tego nie rozumiesz, toś kiep. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klip "prawdziwy" UPR-owiec mi się trafił... IP: *.2.Core.net.pl 13.06.04, 20:20 Coś mi się zdaje mądralo ,że zakaz agitacji dotyczy wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyzio Re: "prawdziwy" UPR-owiec mi się trafił... IP: *.chello.pl 13.06.04, 21:54 Gość portalu: klip napisał(a): > Coś mi się zdaje mądralo ,że zakaz agitacji dotyczy wszystkich. Zamiast odpowiedzi przesyłam ci cytacik: ============= Byłem na wyborach ubrany w barwach UPR-owskich. Też na mnie naślecie policję ???? ============== Zgadnij, kogo zacytowałem, mądralo. I odpowiedz, ile czasu musi upłynąć, abyś zaczął prezentowac poglądy odwrotne od poprzednio prezentowanych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klip a niby sapienti sat! IP: *.2.Core.net.pl 13.06.04, 22:08 W ogole nie rozumiesz moich wypowiedzi. Żeby jednak nie bawić się w kotka i myszke podam ci wykładnie, tak łopatologicznie . Porównanie w moim piewrwszym poscie jest celowe. Jesli uznamy za agitacje jakis niezastrzezony dla danej partii krawat,kolor,to dlaczego nie uznac i stroju w okreslonych barwach. Trzeba byc konsekwentnym. A ja wbrew temu co sugerujesz jestem konsekwentny i nie uznaje za agitacje noszenia jakiegos krawatu czy zestawienia ubrania w określone kolory.Nagonka w gazecie mnie tylko smieszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nath Re: ale bzdety IP: *.22-130-66.mc.videotron.ca 14.06.04, 06:18 A co to sa "barwy UPR"? Ja nie wiem...prawdopodobnie niewielu ludzi wie. Zreszta tu nie chodzi o barwy, tu chodzi o konkretny przedmiot ogolnie kojarzony z jedna z partii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klip Re: ale bzdety IP: *.2.Core.net.pl 14.06.04, 09:46 Biało-czerwony znaczek ma tez SLD... Odpowiedz Link Zgłoś
sbig Typowe dla Samoobrony: narobic halasu a gdy przy- 13.06.04, 19:43 -chodzi do konsekwencji swych czynow to kula ogon pod siebie. Takie male cwaniaczki Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 Re: Samoobrona łamała ciszę krawatami 14.06.04, 01:15 A co na to prawo ? Przeciez dopóki znak nie jest zastrzeżony to nie można tego uznać za agitację ! (nie jestem zwolennikiem SamejBrony ale jednak prawo powinno być prawem, nawet wobec tych przekrętasów) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Śmiech_na_sali ! Re: Samoobrona łamała ciszę krawatami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.04, 09:47 Cenzura przeżyła w różnych formach. Jakaś grupa "jedynie słusznie myśląca" wydała zakaz na krawaty. Śmiać się czy płakać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koma Re: Samoobrona łamała ciszę krawatami IP: *.proxy.aol.com 14.06.04, 11:28 czlonkowie komisji wyborczej nie moga swim wygladem sugerowac wyborcy jakiejkolwiek partii bioracej udzial w wyborach . tak wiec dosc specyficzne krawaty budza chyba we wszyskich podobne asocjacje : ) ale prawo prawem ktos mial inne zdanie ale zdjal dzieki bogu...jakie to smieszne. ze zdjal.... tyle rabanu..... Odpowiedz Link Zgłoś