Dodaj do ulubionych

UE - moja druga miłość

29.09.02, 21:57
Pierwszą jest oczywiście Ojczyzna, Polska,
Obserwuj wątek
    • Gość: EU Re: UE - moja druga miłość IP: *.150-200-24.mtl.mc.videotron.ca 30.09.02, 07:12
      apf napisał:

> Pierwszą jest oczywiście Ojczyzna, Polska,
      >
      • apf Re: UE - moja druga miłość 30.09.02, 08:29
        Gość portalu: EU napisał(a):

> > Pierwszą jest oczywiście Ojczyzna, Polska,
        > Niestety zaslepieni w nienawisci wrogowie Europy tego nigdy nie pojma.

> Jestem Polakiem-Europejczykiem. Moja historia zaczela sie dawno temu w
        Grecji.
        > Moi przodkowie nazywaja sie Sokrates, Pitagoras, Descartes, Chopin, Slowacki
        > i Mickiewicz.

Najłatwiej jest być przeciw Europie, bo nic jej nie chroni przed krytyką,
        trudniej jest być np. przeciwko dresiarzom, bo ci to mogą naprawdę dopierdolić:)

Wrogowie Unii Europejskiej nie są "zaślepieni w nienawiści", mają po prostu
        odmiennne poglądy, których bronią jak Częstochowy.

Jak każde działanie, przyłączenie UE do Polski (byle nie odwrotnie) będzie
        miało negatywne skutki dla wszystkich mieszkańców UE.
    • Gość: mirmat Miłość w Brukselskim burdelu. IP: *.dialup.eol.ca 02.10.02, 00:56
      Alez kochaj sie tam ile chcesz ale wpierw sie rozwiedz ze swoja pierwsza
      miloscia, bo w Bruseli dostaniesz syfa i ja zarazisz.
      • Gość: kai Re: Miłość w Brukselskim burdelu. IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 02.10.02, 08:10
        Gość portalu: mirmat napisał(a):

> Alez kochaj sie tam ile chcesz ale wpierw sie rozwiedz ze swoja pierwsza
        > miloscia, bo w Bruseli dostaniesz syfa i ja zarazisz.

Lepszy syf brukselski niż załapany w Polsce od przydrożnej tirówki.
        • Gość: mirmat Re: Miłość w Brukselskim burdelu. IP: *.dialup.eol.ca 06.10.02, 06:18
          Jak go dostales to nos z honorem
          • Gość: o Re: Miłość w Brukselskim burdelu. IP: *.zigzag.pl 06.10.02, 18:20
            No dalej wystawiać dupki w stone zachodu.
            • Gość: EU Re: Miłość w Brukselskim burdelu. IP: *.150-200-24.mtl.mc.videotron.ca 10.10.02, 04:36
              Gość portalu: o napisał(a):

> No dalej wystawiać dupki w stone zachodu.

Jak narazie to w dupke dali nam amerykanie, patrz: nowe oplaty wizowe.
    • Gość: trigger Re: UE - moja druga miłość IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 07.10.02, 09:17
      Merytoryczne argumenty eurosceptyków (syf, wypinanie d... na zachód) znów
      cisnęły mną o glebę>
    • pauline_kaczanow Re: UE - moja druga miłość 07.10.02, 20:30
      A ja lubie wszystkie kraje swiata.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka